söz konusu dukan olunca nası tepki verir bünyem bilemedim. sürekli protein yiyip arada mısır yiyince g*tümde patlar filan diye korktum. gerci yeterli derecede spor da yapıyorum ama...
akşam yemeğinde balık varmış, demek ki akşam hafif geçicek oley :)
bugün kek falan yemiycem, adam gibi gidicem akşama kadar. az önce küçük bi salkım siyah üzüm yedim. biraz daha geçsin öğlen yemeğimi de yerim. oh mis :)
ohh ne güzel akşam baya hafif geçicek:) zaten önemli olan tam menüyle başlayıp akşama doğru hafiften kısmakk bide yanına mis gibi salata yersin hem protein hem karbonhidrat yönünden tasm olur buarada sen sırf protein günümü yapıodun sebze yiyomuydun canım
ben protein yapmıyorum şu an canım. pazartesi başlıycam ona. pazartesiye kadar normal diyet takılıyorum bebişim.
hebende diorum proteinin içinde üzümün ne işi varr:) bak görürsün en geç çarşambaya kadar betonun üstünde kalmış bisiklet tekerleği gibi sönücezzz:)
valla artık çok geç yedim bile:S hatır hutur yediler yanımda annemler. mısır bi harika bi harika diye diye. ben de küçük bi mısırın yarısını yedim. dövebilirsiniz beni
sıkmacanını reglden dolayıdırgünaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık
menüşahaneDünkü Menüm
Sabah: 1 Kase kellogs special K ve birazda süt(kaseyi ağzına kadar doldurmuorum)
Ara : Filtre kahve,Yeşil Çay,Nane limon ahahah hertürlü çay içilir
Öğlen: Dün fotosunu paylaştığım kepek ekmeğine ızgara tavuklu yeşillikli hamburger
Ara: Hamburger menümden kalan küçük salata(yağsız), Ayran
Akşam: 4 köfte(az yağda kızardı),domates-salatalık,biraz peynir,Biraz köz patlıcan salatası(bikaç çatal)
Su:2,5 litre ,4 kupa falanda normal çay içmişimdir.
Bugünki kilomda 57 (regliym fazla çıktım çarşamba falan bomba gibi bi düşüş bekliorum)
evet güzel menü cidden...
babam mısırları almış gelmiş mutfakta haşlanıyo düdüklünün içinde. allahım nası güzel kokuyo anlatamam. delirmek üzereyim. yarım mısır yesem bişey olur mu kiyeme derseniz yemicem vallaha bak.
valla artık çok geç yedim bile:S hatır hutur yediler yanımda annemler. mısır bi harika bi harika diye diye. ben de küçük bi mısırın yarısını yedim. dövebilirsiniz beni
bugün alışverişe çıktım
lıght ürünler aldım
gerizekalı migrosda ne yulaf kepeği ne süt tozu nede toz tatlandırıcı vardı
başka migrosa bakacağımartık
yulafkepeğim gene var biraz
öğlen kendime krep yaptım
1 yumurta 1 yk yulaf azcıkda sütiçine birazdaçörek otu attım sonra tavaya 1damla yağ döküppeçeteyle sildim
daha sonra karşımı döktüm incecik pişirdim çokgüzeloldu hiç yapışmadı
içinede janbon azcık lorpeyniri ve fesleğe koydum yanındada ayran ile yedim
sıkmacanını reglden dolayıdır
reglbitince kıracaksın 61i
evet bugun süperim şükür... ya gofretten tat almıom aslında ölesine yiyodum yani maksat elim boş durmasındı ama yok yemem artıkKuzu baştan aşşağı dayaklık menü tek güzel şey su gibi görünüyo ama yyılmak yok yola devambundan sonra başka bi emre kadar gofret yeeme:) ne anlıosun şu gofretten bayat bayat bile yiyosun:) hadi bakalım bugün sebzeli sağlıklı güzel bi menü çıkar en büyük alkışlar sana gelsin:)
menü süper ötesi maşallahDünkü Menüm
Sabah: 1 Kase kellogs special K ve birazda süt(kaseyi ağzına kadar doldurmuorum)
Öğlen: Dün fotosunu paylaştığım kepek ekmeğine ızgara tavuklu yeşillikli hamburger
Akşam: 4 köfte(az yağda kızardı),domates-salatalık,biraz peynir,Biraz köz patlıcan salatası(bikaç çatal)
Bugünki kilomda 57 (regliym fazla çıktım çarşamba falan bomba gibi bi düşüş bekliorum)
illa spor yapmak istiyosan ve step tahtası işimi görür diosan ansiklopedileri üst üste koyunca aynı step tahtası gibi oluyo test edildi onaylandı:)
aslında istiyorum hatta arada müzik açıp tepiniyorum terliyorum ama onu spordan sayamıyorum çünkü 10dk yapıyorum sonra başka bi ara tekrar yapıyorum yani şöyle düzenli şu sporu yaptım diyemiyorum o zaman da... yoksa müzik açtığımda hareket ediyorum.lily bence sen spor yapmak istemiyorsun. o yüzden böyle oluyor.
mısırda şeker var bnm bildiğim. annem şeker hastası yani mısır yemez ordan biliyorum. ama ara öğün olarak yarım mısır yesen dokunmaz diyetine diye düşünüyorum. zaten felsefemiz ne? az ye her şeyden ye :)
bencedeBende istemiyorum spor yapmak tembellik ruuhumuza işlemiş
menü güzelmişakşam yemeğinde balık varmış, demek ki akşam hafif geçicek oley :)
bugün kek falan yemiycem, adam gibi gidicem akşama kadar. az önce küçük bi salkım siyah üzüm yedim. biraz daha geçsin öğlen yemeğimi de yerim. oh mis :)
bende yulaf kepeği yok da yulaf ezmesi var bi de ruşeym var onlarla denesem olur mu ki:44:bugün alışverişe çıktım
lıght ürünler aldım
gerizekalı migrosda ne yulaf kepeği ne süt tozu nede toz tatlandırıcı vardı
başka migrosa bakacağımartık
yulafkepeğim gene var biraz
öğlen kendime krep yaptım
1 yumurta 1 yk yulaf azcıkda sütiçine birazdaçörek otu attım sonra tavaya 1damla yağ döküppeçeteyle sildim
daha sonra karşımı döktüm incecik pişirdim çokgüzeloldu hiç yapışmadı
içinede janbon azcık lorpeyniri ve fesleğe koydum yanındada ayran ile yedim
cnm ders çalışırken arada gezip dolaşmak iyi fikir aslında, hem kafan dağılır hem de verim arttırıroff kızlar çok canım sıkıldı ya
bi yandan da soru çözüyorum size laf yetiştirirken
bunaldım
bi çıkıp yürümek, hava almak, bi sigara içmek falan istiyorum şu an
canımsen belkide yaptığında yulaf kepeğini çokkoymuş olabilirsinohh afiyet olsun :) cnm çekti valla ama aslında yulaflı krebi beğenmiyorum ben işte pis boğazlılık olsun
git 1 saat yürü canımoff kızlar çok canım sıkıldı ya
bi yandan da soru çözüyorum size laf yetiştirirken
bunaldım
bi çıkıp yürümek, hava almak, bi sigara içmek falan istiyorum şu an
afiyet olsun cnm...bende yulaf kepeği yok da yulaf ezmesi var bi de ruşeym var onlarla denesem olur mu ki:44:cnm ders çalışırken arada gezip dolaşmak iyi fikir aslında, hem kafan dağılır hem de verim arttırır
canımsen belkide yaptığında yulaf kepeğini çokkoymuş olabilirsin
içine dolu dolu lor felan koysan tadını bastırır
insanın ağzına çaturçutur geliyor aslında ama
çokda kötü sayılmaz
1 yk ile yap hatta azcıkdaha azaltabilirsin
krepden çok omletoluyor aslında
ama sarılabiliyor sıkmagibi
git 1 saat yürü canım
buşekil bişe anlayamazsınkii
valla çok koymuş olabilirim cnm bilmiyorum
yulaf kepeği olduğu gibi duruyo dolabın içinde, bi kere daha deneyebilirim aslında
bi de şu katzinin verdiği süt tozu ile yapılan tarifi deniycem bi gün
yulaf kepeğinden yaptığımı annem sevmişti
hatta ben yemedim bıraktım mutfakta annem yemişti
ama işte ben unla yapılan krebin o hamur kokusuna bayılıyorum, bu kreplerde de o kokuyu aradığım için hoşuma gitmiyor sanırım :)
Dünkü Menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?