Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

söz konusu dukan olunca nası tepki verir bünyem bilemedim. sürekli protein yiyip arada mısır yiyince g*tümde patlar filan diye korktum. gerci yeterli derecede spor da yapıyorum ama...

ha ben dukana uyucam diyosan bilemem :) ama normal seyirde bi diyeti çok da fazla etkilemez. zaten sporunu da yapıyosun dediğin gibi.

ohh ne güzel akşam baya hafif geçicek:) zaten önemli olan tam menüyle başlayıp akşama doğru hafiften kısmakk bide yanına mis gibi salata yersin hem protein hem karbonhidrat yönünden tasm olur buarada sen sırf protein günümü yapıodun sebze yiyomuydun canım

ben protein yapmıyorum şu an canım. pazartesi başlıycam ona. pazartesiye kadar normal diyet takılıyorum bebişim.

valla artık çok geç yedim bile:S hatır hutur yediler yanımda annemler. mısır bi harika bi harika diye diye. ben de küçük bi mısırın yarısını yedim. dövebilirsiniz beni

ulanamma konuşmuşsunuz

günaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık
sıkmacanını reglden dolayıdır
reglbitince kıracaksın 61i

menüşahane
sende reglden sonra güzelbirdüşüş yaşıyacaksın üzme kendini

bencede yeme katzi

bugün alışverişe çıktım
lıght ürünler aldım
gerizekalı migrosda ne yulaf kepeği ne süt tozu nede toz tatlandırıcı vardı
başka migrosa bakacağımartık
yulafkepeğim gene var biraz

öğlen kendime krep yaptım
1 yumurta 1 yk yulaf azcıkda sütiçine birazdaçörek otu attım sonra tavaya 1damla yağ döküppeçeteyle sildim
daha sonra karşımı döktüm incecik pişirdim çokgüzeloldu hiç yapışmadı
içinede janbon azcık lorpeyniri ve fesleğe koydum yanındada ayran ile yedim

ohh afiyet olsun :) cnm çekti valla ama aslında yulaflı krebi beğenmiyorum ben işte pis boğazlılık olsun

off kızlar çok canım sıkıldı ya
bi yandan da soru çözüyorum size laf yetiştirirken
bunaldım
bi çıkıp yürümek, hava almak, bi sigara içmek falan istiyorum şu an

evet bugun süperim şükür... ya gofretten tat almıom aslında ölesine yiyodum yani maksat elim boş durmasındı ama yok yemem artık
menü süper ötesi maşallah afiyet olsun
illa spor yapmak istiyosan ve step tahtası işimi görür diosan ansiklopedileri üst üste koyunca aynı step tahtası gibi oluyo test edildi onaylandı:)

ya babama dedim aslında hani tahtalardan yapalım evde spor yaparım diye ama hala yapılcak bu evde ansiklopedi yok memlekette var burda kardeşimin öss kitapları var o da kaymasa süper olcak valla

lily bence sen spor yapmak istemiyorsun. o yüzden böyle oluyor.
aslında istiyorum hatta arada müzik açıp tepiniyorum terliyorum ama onu spordan sayamıyorum çünkü 10dk yapıyorum sonra başka bi ara tekrar yapıyorum yani şöyle düzenli şu sporu yaptım diyemiyorum o zaman da... yoksa müzik açtığımda hareket ediyorum.
ama burda dışarı çıkmak istemediğim doğru... bozuk yollar ve yuvarlak merdiven kabusum

her gıdada şeker vardı limonda bile... ama mısırın glisemik indeksi yüksektir yani şekerin kana karışma hızı... tabii canın çok çektyse yarım yemen diyetini bozmaz heralde...
bencede Bende istemiyorum spor yapmak tembellik ruuhumuza işlemiş

tembellik olsa neyse... gündüz sıcaktan bişey yapılmıyor akşam üstü de ev işlerine bir girişiyorum inanın 2 saat oturmadığımı biliyorum tabii bunun sonu da ayak ağrısı...
menü güzelmiş ben de birazdan aramı yapcam öğleyi 2den önce yaptm

valla artık çok geç yedim bile:S hatır hutur yediler yanımda annemler. mısır bi harika bi harika diye diye. ben de küçük bi mısırın yarısını yedim. dövebilirsiniz beni

afiyet olsun cnm... bende yulaf kepeği yok da yulaf ezmesi var bi de ruşeym var onlarla denesem olur mu ki:44:
bunaldım
cnm ders çalışırken arada gezip dolaşmak iyi fikir aslında, hem kafan dağılır hem de verim arttırır

ohh afiyet olsun :) cnm çekti valla ama aslında yulaflı krebi beğenmiyorum ben işte pis boğazlılık olsun
canımsen belkide yaptığında yulaf kepeğini çokkoymuş olabilirsin
içine dolu dolu lor felan koysan tadını bastırır
insanın ağzına çaturçutur geliyor aslında ama
çokda kötü sayılmaz
1 yk ile yap hatta azcıkdaha azaltabilirsin
krepden çok omletoluyor aslında
ama sarılabiliyor sıkmagibi
bunaldım
git 1 saat yürü canım
buşekil bişe anlayamazsınkii
afiyet olsun cnm...bende yulaf kepeği yok da yulaf ezmesi var bi de ruşeym var onlarla denesem olur mu ki:44:cnm ders çalışırken arada gezip dolaşmak iyi fikir aslında, hem kafan dağılır hem de verim arttırır

ruyeşm bildiğim kadarıyla mısırgevreğigibi bişe
onla olcanısanmıyorm tatlım

valla çok koymuş olabilirim cnm bilmiyorum
yulaf kepeği olduğu gibi duruyo dolabın içinde, bi kere daha deneyebilirim aslında
bi de şu katzinin verdiği süt tozu ile yapılan tarifi deniycem bi gün
yulaf kepeğinden yaptığımı annem sevmişti
hatta ben yemedim bıraktım mutfakta annem yemişti
ama işte ben unla yapılan krebin o hamur kokusuna bayılıyorum, bu kreplerde de o kokuyu aradığım için hoşuma gitmiyor sanırım :)

ben hiçkrep yapmıyordum ilkkez yedim
ondan dolayı tadını yadırgamamış olabilirim

pembiş afiyet olsun dengeli bir menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…