Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aferin sana fotoyu koyuşumdaki amacı anlamışsın
zeki kızın hali farklı oluyor da biz evliler için nasıl bir amaç taşır onu daha şey edemedim :44::44::44::44:

valla ben de onu düşündüm şimdi
sen, sadiş, beyaz evlisiniz
pembenin ve katzinin başı zaten bağlı bildiğim kadarıylan
geriye lily ve ben kaldım
lily gel kız buraya

yarın öğlen yemeği için bugun yaptığım kabak mücverin pırasa versiyonunu deniycez annemle :)
ama içine lor peyniri de koyucam bu kez
bakalım nasıl olucak tadı

yarın öğlen yemeği için bugun yaptığım kabak mücverin pırasa versiyonunu deniycez annemle :)

ooo süper olur afiyet olsun şimdiden
bende deli gibi düşünüyorum yarın ne yemek yapsam diye

kızlar babam gelince çıkmak zorunda kaldım:26:
menüme ek olarak gece 23:30da 1 bardak ayran eklendi
toplamda 2,5lt oldu yatacağım birazdan
bu arada gece tok karnına 75,4 görmek güzel 76-77lerden kurtulduğuma sevniyorum
bi de sadişim bnmkisi giyinikti hehe
denizim valla avatarın harika
randomcum senle ben kaldık hadi bakalım kime niyet kime kısmet

öncelikle günaydın kızlar
ben geldim herkes kaçmış :))
pöff sabah olsada kahvaltı etsek
off sorma akşam midem resmen bomboştu
zor uyudum
bence lor yerine az bişe kıyma koysan dahada süper olur
kıymalı pırasa böreğini denemiştim geçen kış tadına doyamamıştım
busenede yaparım pırasa çıktı nede olsa
süpersin canımmm
bukez 60lı rakamlara doğru yol alıyorsun bukez olcak sanırım haa nedersin

3yk pilav yedin diye abartma kız nolucak zaten farkındaysan menüler eskiye göre epey minimize edilmiş durumda yani biraz daha kısarsak metblzma iyice durucak sonra üç günde bi tuvalete cıkıcaz:) hem az biraz karbonhidratta gerekli canımmm Şu suyuda ölç bi zahmet zarla zorla tamamla 2ye

lilyy dayak gelio he bikaç gündür ne güzel gidiyodun tartıda inişi görünce salmaya başlıosunn madem üzümün tadına bakıyım dedin niye iki avuç baktın eheheheh alemsin heee madem yemekler sen yemeyince bozuluo annene söyle biraz daha az pişirsin sende az yemiş olursun cnım menü banada çok karbonhidratlı geldi ama şu sabah kahvaltısındaki kavuna iki dilim olarak nasıl dayanabildin ya bana kalsa yarım kavun götürrüm yedikçe yiyesim geliyo eheheheh ya varya geçen günkü gibi dikkat etsen hepimizden fazla kilo verip ortadan çatlatcan bizi heeee hadi koçummmm yürü be kim tutar seni aslansın kaplansın yaparsınnn

Analar neler doğuruyo beeeeee spora bak sporaaa maşşalllaaaaaaaaaah domatesli omlet çok kaçsa nolcak kuzum möhim olan ekmekler çok kaçmasın menü güzel sana puanım dohuzzz

Valla ben menünü beğendim sadece kuzundan kalan yiyecekleri yeme reçel meçel ayrıca günde dört dilim kepek ekmeği bence çok normal diyetisyene gitsek günde iki dilim ekmek yiyoruz o bile fazla gelio desek kızar bence bizim ruh doktoruna görünmemiz lazım eheheh:) akşam yemeğindede salata yerine yoğurt koyman iyi olmuş proteini yeryere sıkıştırmak lazım:)

Bravo canım en azından kabahatini biliosun dengelemeye çalışmışsın

zaten karıştırıyorm senmisin denizmi diye

Ahahahahahahah bende karıştırıodumm vallaaa

ahan da yeni avatarım bunuda beyenmeyin bakıyım

Kızzzzz oneeeeee yahuşukluluğa bakkkkkkk wouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwww

valla ben de onu düşündüm şimdi
sen, sadiş, beyaz evlisiniz
pembenin ve katzinin başı zaten bağlı bildiğim kadarıylan
geriye lily ve ben kaldım
lily gel kız buraya

len seninde manitan yokmuydu naptın tekmeledinmi çocuguuu

Günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım

Sabah: Yeşil elma (biliorum az diceksiniz ama işe geç kalıodum en kolay onu aldım yanıma)

Ara: Filtre kahve bol miktarda çay

Öğle: Ezogelin Çorbası, Beşamel soslu 2yk püreli fırında kıymalı kabak (1 adet ve minikti),Mevsim salata(yağsız bol limonlu)

Ara: Öğlen yemeğimden kalan yoğurt

Akşam: Piliç çevirme ve maydonoz göbek salata yedim (bol limonlu yağsız)

Su: 2,5 Litre Çay haddi hesabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…