menün şahane işte seninde dediğin gibi azbile olmuşGünaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
Sabah: Yeşil elma (biliorum az diceksiniz ama işe geç kalıodum en kolay onu aldım yanıma)
Ara: Filtre kahve bol miktarda çay
Öğle: Ezogelin Çorbası, Beşamel soslu 2yk püreli fırında kıymalı kabak (1 adet ve minikti),Mevsim salata(yağsız bol limonlu)
Ara: Öğlen yemeğimden kalan yoğurt
Akşam: Piliç çevirme ve maydonoz göbek salata yedim (bol limonlu yağsız)
Su: 2,5 Litre Çay haddi hesabı yok
yok anam bitti artık konserve olayım boş kavanoz kalmadıLennn Karamelekkk napıosunnn orda yoksa konservemi yapıosun gene yazsanaaaaaaaaaaaaa
Merhaba Arkadaşlar ,
Aylar öncesinde sitenizi ziyaret etmiştim ve kullanıcıların altlarındaki çizelgeler çok dikkatimi çekmişti. Hemen hemen herkes yaptığı diyette başarılı olmuştu ,harika görünüyordu ve benim kilom da bana çok uzak geliyordu. Ya Mayıs ayı yada temmuz ayı içerisindeydi. Aslında sayenizde kilo verdiğimi söyleyebilirim... Bu zamana kadar uzaktan izledim ama sizlere katılmak istiyorum.
Ben Özel( Pilates )Antrenör ve Milli sporcu idim Aktif sporu bıraktıktan sonra Spor Akademisi Mezunu olmama rağmen 30 kg aldım. 96.9 kg'dım. Tabi ki bizim işimizde kilolu olmak mümkün değil,aslında mümkün tabi ama işsizlik sorun olmaz ise... Hemen kendime bir antrenman programı yazdım isterseniz,sizlere özelde program yazabilirim,hem kısa sürede kilo vermeye çok yardımcı olur,hemde spor salonlarından çok daha kısa ve az acılı bir yöntem bulabiliriz...
Temmuz itibari ile 23 kg verdim ve son 10 kg var,motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. Bir blogum var ve başarı hikayeleri biliyorsunuz ki hepimizi daha da hırslandırıyor. Hem burdan hem de destek olursanız bloğum'dan görüşebiliriz.( [............) Antrenman programı isterseniz özelden mesaj atın lütfen...
bu arada fırında kabak mücverim var ehehe pişmek üzere
ayyyyyy afiyet olsunben de pırasalısını yapıcam bugun bakalım nasıl olucuk
artık yok. o beni tekmeledi dersek daha doğru bir söz olur3yk pilav yedin diye abartma kız nolucak zaten farkındaysan menüler eskiye göre epey minimize edilmiş durumda yani biraz daha kısarsak metblzma iyice durucak sonra üç günde bi tuvalete cıkıcaz:) hem az biraz karbonhidratta gerekli canımmm Şu suyuda ölç bi zahmet zarla zorla tamamla 2ye
lilyy dayak gelio he bikaç gündür ne güzel gidiyodun tartıda inişi görünce salmaya başlıosunn madem üzümün tadına bakıyım dedin niye iki avuç baktın eheheheh alemsin heee madem yemekler sen yemeyince bozuluo annene söyle biraz daha az pişirsin sende az yemiş olursun cnım menü banada çok karbonhidratlı geldi ama şu sabah kahvaltısındaki kavuna iki dilim olarak nasıl dayanabildin ya bana kalsa yarım kavun götürrüm yedikçe yiyesim geliyo ehehehehya varya geçen günkü gibi dikkat etsen hepimizden fazla kilo verip ortadan çatlatcan bizi heeee hadi koçummmm yürü be kim tutar seni aslansın kaplansın yaparsınnn
Analar neler doğuruyo beeeeee spora bak sporaaa maşşalllaaaaaaaaaah domatesli omlet çok kaçsa nolcak kuzum möhim olan ekmekler çok kaçmasınmenü güzel sana puanım dohuzzz
Valla ben menünü beğendim sadece kuzundan kalan yiyecekleri yeme reçel meçel ayrıca günde dört dilim kepek ekmeği bence çok normal diyetisyene gitsek günde iki dilim ekmek yiyoruz o bile fazla gelio desek kızar bence bizim ruh doktoruna görünmemiz lazım eheheh:) akşam yemeğindede salata yerine yoğurt koyman iyi olmuş proteini yeryere sıkıştırmak lazım:)
Bravo canım en azından kabahatini biliosun dengelemeye çalışmışsın
Ahahahahahahah bende karıştırıodumm vallaaa
Kızzzzz oneeeeeeyahuşukluluğa bakkkkkkk wouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwww
len seninde manitan yokmuydu naptın tekmeledinmi çocuguuu
Günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
Sabah: Yeşil elma (biliorum az diceksiniz ama işe geç kalıodum en kolay onu aldım yanıma)
Öğle: Ezogelin Çorbası, Beşamel soslu 2yk püreli fırında kıymalı kabak (1 adet ve minikti),Mevsim salata(yağsız bol limonlu)
kızlar bana noluyo anlamıyorum
çok yoruluyorum hiç gücüm yok
bugun spordan zor geldim eve
annem yüzüne noldu senin bembeyazsın dedi
ve doymuyorum deli gibi yedim kahvaltıda
4 ince dilim ekmek yedim resmen
daha verseler yerdim
sabah da tartıldım hala ve halaaaaa 60ım deliricem ya
1 saat spor yaptım
bugun de annem kışlık yapalım falan diyo
off valla bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaa
denizz anam bu biscolatadaki yağuşuklum değilmiiii
evli mevli dinlemem o benim olsun
yerim ulan bunu
beyendinmiiiii gız ama o benimdur haberin ola bieaz bencilimdir bu konularda bilesun3yk pilav yedin diye abartma kız nolucak zaten farkındaysan menüler eskiye göre epey minimize edilmiş durumda yani biraz daha kısarsak metblzma iyice durucak sonra üç günde bi tuvalete cıkıcaz:) hem az biraz karbonhidratta gerekli canımmm Şu suyuda ölç bi zahmet zarla zorla tamamla 2ye
:
daha verseler yerdim
1 saat spor yaptım
bu gece rüyamda kpss sonuçları açıklanıyordu ve puanım 75.54 dü hehe
okadar seviniyordumki 70 i geçtiğime
dershaneye giden bir arkadaşım vardı oda 101.11 puan alıyordu nasıl bir puansaa fazladan 1 2 soru kendi katıp çözmüş sanırım fulun fulunu yapmışrüya işteee
genelde benim rüyalarım çıkar ama inşallah bu tersine dönmez
bu arada fırında kabak mücverim var ehehe pişmek üzere
bu gece rüyamda kpss sonuçları açıklanıyordu ve puanım 75.54 dü hehe
dershaneye giden bir arkadaşım vardı oda 101.11 puan alıyordu nasıl bir puansaa fazladan 1 2 soru kendi katıp çözmüş sanırım fulun fulunu yapmışrüya işteee
daha verseler yerdim
1 saat spor yaptım
az az az azzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet kesinliklesüpersin canımmm
bukez 60lı rakamlara doğru yol alıyorsun bukez olcak sanırım haa nedersin
pembem tüm yorumlarına kahkahalar attım çok güldürdün beni3yk pilav yedin diye abartma kız nolucak zaten farkındaysan menüler eskiye göre epey minimize edilmiş durumda yani biraz daha kısarsak metblzma iyice durucak sonra üç günde bi tuvalete cıkıcaz:) hem az biraz karbonhidratta gerekli canımmm Şu suyuda ölç bi zahmet zarla zorla tamamla 2ye
lilyy dayak gelio he bikaç gündür ne güzel gidiyodun tartıda inişi görünce salmaya başlıosunn madem üzümün tadına bakıyım dedin niye iki avuç baktın eheheheh alemsin heee madem yemekler sen yemeyince bozuluo annene söyle biraz daha az pişirsin sende az yemiş olursun cnım menü banada çok karbonhidratlı geldi ama şu sabah kahvaltısındaki kavuna iki dilim olarak nasıl dayanabildin ya bana kalsa yarım kavun götürrüm yedikçe yiyesim geliyo ehehehehya varya geçen günkü gibi dikkat etsen hepimizden fazla kilo verip ortadan çatlatcan bizi heeee hadi koçummmm yürü be kim tutar seni aslansın kaplansın yaparsınnn
Analar neler doğuruyo beeeeee spora bak sporaaa maşşalllaaaaaaaaaah domatesli omlet çok kaçsa nolcak kuzum möhim olan ekmekler çok kaçmasınmenü güzel sana puanım dohuzzz
Valla ben menünü beğendim sadece kuzundan kalan yiyecekleri yeme reçel meçel ayrıca günde dört dilim kepek ekmeği bence çok normal diyetisyene gitsek günde iki dilim ekmek yiyoruz o bile fazla gelio desek kızar bence bizim ruh doktoruna görünmemiz lazım eheheh:) akşam yemeğindede salata yerine yoğurt koyman iyi olmuş proteini yeryere sıkıştırmak lazım:)
Bravo canım en azından kabahatini biliosun dengelemeye çalışmışsın
len seninde manitan yokmuydu naptın tekmeledinmi çocuguuu
afiyet olsun cnmbu arada fırında kabak mücverim var ehehe pişmek üzere
cnm sen çalış gir hayırlısıyla alırsın benim sayısal temelim olmadığından eksiğim çok ama ona rağmen 77 ve ikincisinde de 75 almıştım sen de alırsın akıllı bir kızsın yaparsın cnmbu gece rüyamda kpss sonuçları açıklanıyordu ve puanım 75.54 dü hehe
cnm spor yaparken yağın yanında kaslar da harekette ya ondan olabilir bir de mevsim değişimi de vücudunu etkilemiş olabilir ben de bugun her yerim ağrıyarak kalktım dedim verdiklerim kastan gidiyor da ondan mı acep dedim senin yaznı da görünce herhalde mevsimsel düşüncesi geldi aklıma:44:kızlar bana noluyo anlamıyorum
daha verseler yerdim
1 saat spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?