Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ÇORBALAR (YARDIMCI)

MERCİMEK ÇORBASI
DOMATES ÇORBASI

ANA YEMEKLER

KURU FASULYE
HASANPAŞA KÖFTE
SEBZELİ TAVUK BUT
SULU KÖFTE
YUMURTALI ISPANAK
PÜRELİ TAS KEBABI
BARBEKÜ SOSLU TAVUK BUT
BALIK BUĞLAMA
PATLICAN MUSAKKA

PİLAV MAKARNALAR (YARDIMCI YEMEK)

PİRİNÇ PİLAVI
SALÇALI MAKARNA

SALATALAR VE ZEYTİN YAĞLILAR (YARDIMCI YEMEK)

ÇOBAN SALATASI
MEVSİM SALATASI
TON BALIKLI SALATA
PATATES KAVURMASI
MAKARNA SALATASI
YOĞURTLU ERİŞTE
HAVUÇ TARATOR
ORYANTAL SALATASI
MERCİMEK SALATASI

ALTERNATİF (YARDIMCI YEMEK)

CACIK
YOĞURT
VİŞNE KOMPOSTOSU
KAYISI KOMPOSTOSU

TATLILAR (YARDIMCI YEMEK)

REVANİ
KAZANDİBİ

Not: Bu yemeklerin içinden 4 tane seçmem gerekiooo bu kadar harika şeyler varken benim ne seçtiğimi görüceksiniz. BÖÖÖÖÖ

Merhaba Arkadaşlar ,
Aylar öncesinde sitenizi ziyaret etmiştim ve kullanıcıların altlarındaki çizelgeler çok dikkatimi çekmişti. Hemen hemen herkes yaptığı diyette başarılı olmuştu ,harika görünüyordu ve benim kilom da bana çok uzak geliyordu. Ya Mayıs ayı yada temmuz ayı içerisindeydi. Aslında sayenizde kilo verdiğimi söyleyebilirim... Bu zamana kadar uzaktan izledim ama sizlere katılmak istiyorum.

Ben Özel( Pilates )Antrenör ve Milli sporcu idim Aktif sporu bıraktıktan sonra Spor Akademisi Mezunu olmama rağmen 30 kg aldım. 96.9 kg'dım. Tabi ki bizim işimizde kilolu olmak mümkün değil,aslında mümkün tabi ama işsizlik sorun olmaz ise... Hemen kendime bir antrenman programı yazdım isterseniz,sizlere özelde program yazabilirim,hem kısa sürede kilo vermeye çok yardımcı olur,hemde spor salonlarından çok daha kısa ve az acılı bir yöntem bulabiliriz...

Temmuz itibari ile 23 kg verdim ve son 10 kg var,motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. Bir blogum var ve başarı hikayeleri biliyorsunuz ki hepimizi daha da hırslandırıyor. Hem burdan hem de destek olursanız bloğum'dan görüşebiliriz.( [.................... Antrenman programı isterseniz özelden mesaj atın lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
menün şahane işte seninde dediğin gibi azbile olmuş
bu arada resminden iğrendim kıllı kıllı
hiçsevmem iboyuda
Lennn Karamelekkk napıosunnn orda yoksa konservemi yapıosun gene yazsanaaaaaaaaaaaaa
yok anam bitti artık konserve olayım boş kavanoz kalmadı

nasıl olmuş 2 ayda 23 kilo vermişsin çok şaşırtıcı açıkcası

bu gece rüyamda kpss sonuçları açıklanıyordu ve puanım 75.54 dü hehe
okadar seviniyordumki 70 i geçtiğime
dershaneye giden bir arkadaşım vardı oda 101.11 puan alıyordu nasıl bir puansaa fazladan 1 2 soru kendi katıp çözmüş sanırım fulun fulunu yapmış rüya işteee
genelde benim rüyalarım çıkar ama inşallah bu tersine dönmez

artık yok. o beni tekmeledi dersek daha doğru bir söz olur

vallaaaa gayet güzel bi menüüüü suyu da güzel içmişsin aferin gızım

kızlar bana noluyo anlamıyorum
çok yoruluyorum hiç gücüm yok
bugun spordan zor geldim eve
annem yüzüne noldu senin bembeyazsın dedi
ve doymuyorum deli gibi yedim kahvaltıda
4 ince dilim ekmek yedim resmen
daha verseler yerdim
sabah da tartıldım hala ve halaaaaa 60ım deliricem ya

1 saat spor yaptım
bugun de annem kışlık yapalım falan diyo
off valla bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaa

herkesde aynı dert:)
kışlık hazırlığım bitti daha elimi vurmam bişeye
şu güçlendirici çaylar varya onlardan yapıp içsen
mutsuzevkadınlarında yapıyordu yaa cin çayımıydı neydi
bence sen sıkılaşıyorsun kaslanıyorsun
birsüre bekliceksindir belkide
denizdede öyle olmuştu yaaa

denizz anam bu biscolatadaki yağuşuklum değilmiiii

evli mevli dinlemem o benim olsun

yerim ulan bunu

bana ne bane virmem oni sana o benumdur benum.

az az az azzzzzzzzzzzzzzzzzz

beyendinmiiiii gız ama o benimdur haberin ola bieaz bencilimdir bu konularda bilesun

canım spora başlayınca kaslar şişiyor ve bir süre değil kilo vermek almış gibi bile çıkabiliyorsun
daha sonra kasların alışacak ve kilo vermen devam edecek

he he rüyaya bak 101.11 çok komik bir rakam ya
küsaratları da hatırlamışsın ben rüyalarımı hiç ayrıntılı hatırlıyamam

bu arada fırında kabak mücverim var ehehe pişmek üzere

offff aslında bugün kabak aldım bendemi yapsam

Son düzenleme:

İnşallah başarılı olursun canım ben giremicem kpssye o hafta abimin nişanını yapmaya karar verdik konyada olucaz yatırdığım paralarda yandı yazık bee:)

Canım vitamin al günlerdir çok yoruldunn ya da vitaminli meyve ye bir tatlı kaşığı pekmez ye süte karıştırıp falan enerji vericek ek besine ihtiyacın var sanırsam

az az az azzzzzzzzzzzzzzzzzz

daha ne yicemmm bee öğlen akşam güzel deilmi bi kahvaltı az sankimmmm

süpersin canımmm
bukez 60lı rakamlara doğru yol alıyorsun bukez olcak sanırım haa nedersin
evet kesinlikle ilk hedef 69 sonrası gelir zaten bu arada yazdıklarını dua kabul edip amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum

pembem tüm yorumlarına kahkahalar attım çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah kabahatimi bilmem mi? suçum büyük yok anam pazartesiye kadar meyveye hayır diyorum biraz dukan vari olsun bakalım işe yarayacak mı?
bi de kavun 2 dilimdi ama yarısı sertti alt kısımları hammış biraz da ben de daha kessem mi dedim yok yeter iradeni bil dedim kendime
bu arada bnm avatarım artık kırmızı şapkalı kız

oooooooooooooooooooooooooooooooooo maşallah maşallah menü süper suyu görünce zaten oldum tebrikler

kızlar ben çıkıyorum kızıımı uyutacam sonrada kendimi yoldurmaya gidecem
orman kaçkınlarına döndüm hem belki yarın yüzmeye giderim belli olmaz
şimdiden hazırlığımı yapıyım

bu arada fırında kabak mücverim var ehehe pişmek üzere
afiyet olsun cnm cnm sen çalış gir hayırlısıyla alırsın benim sayısal temelim olmadığından eksiğim çok ama ona rağmen 77 ve ikincisinde de 75 almıştım sen de alırsın akıllı bir kızsın yaparsın cnm
bu arada sınavla ilgili bir rüyam vardı benim de... aöften bütünlemeyi geçemediğimi ve sınıfta kaldığımı görmüştüm o panikle yataktan kalkmıştım ve gerçekten de o sabah sonuçlar açıklanmış ve ben sınıfta kalmıştım yani bu konuda yani sınavla ilgili iyi-kötü rüyaların çıkabildiğine inanıyorum
senin de başarılı olacağına inanıyorum cnm bnm

cnm spor yaparken yağın yanında kaslar da harekette ya ondan olabilir bir de mevsim değişimi de vücudunu etkilemiş olabilir ben de bugun her yerim ağrıyarak kalktım dedim verdiklerim kastan gidiyor da ondan mı acep dedim senin yaznı da görünce herhalde mevsimsel düşüncesi geldi aklıma:44:

bu arada pembe de avatarına iboyu koymuş ben şarkılarının bir kısmını beğenirim güçlü bir sesi var falan ama tip olarak :44::44::44: anladınız siz

oh oh tam olmasa da kadro burda
lily- pembe- deniz-random

Son düzenleme:
kızlar hepinize hayırlı Cumalar
bir öncekinde yazmıştım ama kopyala yapıştr derken gitmiş:26:
ben sabah 74,0 çıktım tartı 73,8-74 arası gitti geldi 74te durdu
sabah güzel bir kahvaltı ettim reçel yemiyorum artık haftada 1 yapcam onu öle karar verdim ama o da çok canım isterse mecburi bırakmıcam kendimi
işte bakalım birazcık uğraşıp kurbanda 70in altını görmek istiyorum sanırım 4kg verebilirim değil mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…