Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ne var yani bizle paylaşsann ben paylaşırdım mesela sizinle ahahahah
benm mücverin alt kısmı pek kızarmamış midem bualndı
ayy inanmıyorm neden girmiyorsun pembiş 1 hafta erteleseniz olmuyormu
belki başarılı olcaksın bence bu hakkını öldürme
kızlar ben çıkıyorum kızıımı uyutacam sonrada kendimi yoldurmaya gidecem
orman kaçkınlarına döndüm hem belki yarın yüzmeye giderim belli olmaz
şimdiden hazırlığımı yapıyım
ayyyy benimde çok ihtiyacım var yahuu
haftaya bende giderim artık
kurbana kadar 6 kilo bile veririz yeterki kaçamak yapmayıp dikkat edelim
haaaa bu arada sende bizim gibi hergün tartılmaya başladın

Pembem,
bence de sen sınava nolursa oolsun gir 70 ve üstü alman sana avantaj sağlar mesela bi bankaya girmek istesen kpss puanı isterler hem başvurunu da yapmışsın tabii sen bilirsin yine... bu arada sınav yerleri açıklanmış

Karamelek,
cnm ben ne zmanadır her gun sabah ve akşam yatmadan tartılıyorum çünkü tartıyı sabitledim odamda... ama kabul ettiğim bildiirm zamanı kaç olduğum
yani şu an için motive olup daha da gaza gelip dikkat etmeme yardımcı oluyor

işte mecburiyetten giremiyorum ablamda gircekti bende gircektim ama yalan oldu bi tanıdıgın düğünü var 7ekimde kızın ailesi o tarihten önce olsun dedi bizde kpssden sonraki hafta diye düşünmüştük bu seferde o tarihte kzın akrabaları bi yere gidicekmiş e daha kıyafet almadık yarında olamaz haftaiçide ben çalışıorum dier düğünden sonra olsun dedik bu seferde ozaman şubatta olsun dediler yani abim için mecbur sınava girmicez kısmet deilmiş ama acaip telaşımız var buarada kızlar bazılarınız bu konularda tecrübeli nişanda ne takar erkek ailesi:) bizim ailede en son evlenen 20 yıl önce evlendide hiç bilmioruz napcaz ne etcez haftasonu nişan bohçası falan hazırlıyalım kıza hediyeler alalım diye düşünüyoruz ama napcamızı bilmioruz google baba saolsun az yardım edio:)

hadi bakalım inşallah işe yarar

neyse sen kararını vermişsin sonuçda abinde 10kez nişanlanmıcak
vallahi benim bildiğin nişanda erkek tarafı anne baba 1 çift bilezik erkekde 1 set takar tektaş alyans ve söz yüzüğünü saymıyorm bile
bohçayada iç çamaşırından tut ayakkabasına kıyafetine parfümüne kadar geceliğine kadr herşey katılıyor
ablam nişanlandığında kolanyasından tut şemsiyesine kadar herşey vardı çarşaf takımları felan filan
ama ben görmedim çok bilmiş büyük görümcem siz bize yapmayın bizde size yapmayalım dedi
karşılıklı yapmamıştık
ama düğünde hepsini aldırdım bende ona yaptım

nasıl olmuş 2 ayda 23 kilo vermişsin çok şaşırtıcı açıkcası

İki ay değil haziran başı gibi başlamıştım dikkat etmeye rejimdeyim demedim kendime, ayrıca Spor yaptım benim işim ve eğitimim bu (Personal Trainer ) Antrenörüm.Sadece bildiklerimi uyguladım.Benim problemim boğazımı tutamamaktı.Çok abur cubur yerdim onları kestim,antrenman yaptım,düzenli ve yaklaşık 3,5 ay oldu hatta haziran ortası dersek 4 ay olucak 2 ayda vermedim tabi . Birde benim vericek çok kilom vardı zaten ilk ayda neredeyse 7 kg verdim 96.9 kilo idim. verilecek kilo ne kadar az olursa süre de o denli uzun oluyor. Maalesef.

ozaman bana bir yardım etsende bende son 7 kilomu versem hımmm

nasıl olmuş 2 ayda 23 kilo vermişsin çok şaşırtıcı açıkcası

ozaman bana bir yardım etsende bende son 7 kilomu versem hımmm

Bir kaç sorum olacak onları cevaplarsanız ona göre bi program yapmanıza yardım ederim aslında matematiği çok basit.

Yaşınız Kaç Herhangi kronik bir rahatsızlık varmı ?
Spor yapıyormusunuz ? yapıyorsanız ne kadar zamandır?
Doğum yaptınız mı? ne zaman? halen emziriyormusunuz?
Bir gün içinde ortalama kaç kalori alıyorsunuzdur ? Spor salonuna gidiyorsanız günlük harcadığınız kaloriyi biliyorsanız söylersiniz

Cevaplarsanız size daha kolay yardım ederim

26 yaşındayım kronik hastalığım yok
spor yapıyordum bu aralar haftada 2 ye düştü
1 doğum yaptım 2buçuk sene önce emzirmiyorm
aldığım kaloriyide hesaplamadım bu aralar dukan yapıyorm sanırım 1200 cal buluyordur
spor salonunada gitmiyorum

merhaba hoşgeldin
topiğimizi ziyaret edip kilo verdiğini belirtmiş olman çok hoş birşey sanırım arkadaşlarım da bana katılırlar
bize de spor konusunda yardımcı olursan çok iyi olur sanırım
bir de aklıma takıldı, bizim topikten hoşuna giden neydi spesifik olarak?

sana katılıyorm lilycim
topiğimizin takip edilmesi çok hoş bişe
spor konusundada randomlıfe hariç hepimizin yardıma ihtiyacı var bu kesin

miss fleshy,
ben de 26 yaşındayım
evli değilim
kronik hastalığım var ameliyatlıyım ondan mekik yasak mesela...
yüksek proteinle beslenmem sakıncalı
hareketlerim kısıtlı kemik erimesi başlangıcı var bel ve omurga ağrıları falan yaşıyorum
spor salonuna gitme imkanım yok evdeyim videolardan yapmaya çalıştım yazın nefes darlığı yaşadım spor yapamadım
yürüyüş için de maalesef bozuk yollar ayaklarımda nasır ve topuk dikenine yol açtı ne yapabilirim alternatifler neler olabilir?
başka soruların varsa cevaplayabilirim

valla benim de spor konusunda yardıma ihtiyacım var çünkü önceden spordan gelince çivi gibi olurdum
şimdi ise ölüyorum etlerim kopuyo
bunun sebebini merak ediyorum
neyi yanlış yapıyorum acaba?

Şu an dukan diyeti yapıyorsanız günde en az iki buçuk lt su içmenizi öneririm proteinler vucuttan dehidrasyon yapar (su kaybı) bu da tansiyonda değişiklik susuzluğa bağlı baş ağrısı yapar.
tamamdır size özelden mesaj atıcam begenmediğiniz bir yer olursa mesajlaşırız yine

şu sizi bizi kaldıralım yaaaa

Öncelikle katılımınız diğer forumlar gibi değil hemen hemen her konuda paylaşım ve katılımınız çok fazla ... ve çok fazla destek var ve benimde desteğe ihtiyacım var kilo vermem yine durdu, ve yavaşladı 96 kilo gezince normal bu kiloya inmeme pek alışamadı vucudum.
Açıkçası çok diyet denedim olmadı şimdi kendime ve aldığım eğitime göre hareket ettim hem bunu sizinle paylaşmak istedim hemde şunu bilin istedim benim gibi size katılanlar gibi katılamayan yada katılmayanlarda var burada yazdıklarınız onlarada fayda saglıyor. Spor konusunda elimden geleni yaparım tabiki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…