ne var yani bizle paylaşsann ben paylaşırdım mesela sizinle ahahahahbana ne bane virmem oni sana o benumdur benum.
az az az azzzzzzzzzzzzzzzzzz
beyendinmiiiii gız ama o benimdur haberin ola bieaz bencilimdir bu konularda bilesun
canım spora başlayınca kaslar şişiyor ve bir süre değil kilo vermek almış gibi bile çıkabiliyorsun
daha sonra kasların alışacak ve kilo vermen devam edecek
he he rüyaya bak 101.11 çok komik bir rakam ya
küsaratları da hatırlamışsın ben rüyalarımı hiç ayrıntılı hatırlıyamam
offff aslında bugün kabak aldım bendemi yapsam
ayy inanmıyorm neden girmiyorsun pembiş 1 hafta erteleseniz olmuyormuİnşallah başarılı olursun canım ben giremicem kpssye o hafta abimin nişanını yapmaya karar verdik konyada olucaz yatırdığım paralarda yandı yazık bee:)
Canım vitamin al günlerdir çok yoruldunn ya da vitaminli meyve ye bir tatlı kaşığı pekmez ye süte karıştırıp falan enerji vericek ek besine ihtiyacın var sanırsam
daha ne yicemmm bee öğlen akşam güzel deilmi bi kahvaltı az sankimmmm
ayyyy benimde çok ihtiyacım var yahuukızlar ben çıkıyorum kızıımı uyutacam sonrada kendimi yoldurmaya gidecem
orman kaçkınlarına döndüm hem belki yarın yüzmeye giderim belli olmaz
şimdiden hazırlığımı yapıyım
kurbana kadar 6 kilo bile veririz yeterki kaçamak yapmayıp dikkat edelimkızlar hepinize hayırlı Cumalar
bir öncekinde yazmıştım ama kopyala yapıştr derken gitmiş:26:
ben sabah 74,0 çıktımtartı 73,8-74 arası gitti geldi 74te durdu
sabah güzel bir kahvaltı ettim reçel yemiyorum artık haftada 1 yapcam onu öle karar verdim ama o da çok canım isterse mecburi bırakmıcam kendimi
işte bakalım birazcık uğraşıp kurbanda 70in altını görmek istiyorum sanırım 4kg verebilirim değil mi?:44:
Pembem,
bence de sen sınava nolursa oolsun gir 70 ve üstü alman sana avantaj sağlar mesela bi bankaya girmek istesen kpss puanı isterler hem başvurunu da yapmışsın tabii sen bilirsin yine... bu arada sınav yerleri açıklanmış
hadi bakalım inşallah işe yararPembem,
bence de sen sınava nolursa oolsun gir 70 ve üstü alman sana avantaj sağlar mesela bi bankaya girmek istesen kpss puanı isterler hem başvurunu da yapmışsın tabii sen bilirsin yine... bu arada sınav yerleri açıklanmış
Karamelek,
cnm ben ne zmanadır her gun sabah ve akşam yatmadan tartılıyorum çünkü tartıyı sabitledim odamda...ama kabul ettiğim bildiirm zamanı kaç olduğum
yani şu an için motive olup daha da gaza gelip dikkat etmeme yardımcı oluyor
işte mecburiyetten giremiyorum ablamda gircekti bende gircektim ama yalan oldu bi tanıdıgın düğünü var 7ekimde kızın ailesi o tarihten önce olsun dedi bizde kpssden sonraki hafta diye düşünmüştük bu seferde o tarihte kzın akrabaları bi yere gidicekmiş e daha kıyafet almadık yarında olamaz haftaiçide ben çalışıorum dier düğünden sonra olsun dedik bu seferde ozaman şubatta olsun dediler yani abim için mecbur sınava girmicez kısmet deilmiş ama acaip telaşımız var buarada kızlar bazılarınız bu konularda tecrübeli nişanda ne takar erkek ailesi:) bizim ailede en son evlenen 20 yıl önce evlendide hiç bilmioruz napcaz ne etcez haftasonu nişan bohçası falan hazırlıyalım kıza hediyeler alalım diye düşünüyoruz ama napcamızı bilmioruz google baba saolsun az yardım edio:)
buarada googgledan botero nun tablolarına baksanızaaaa görsellerden bakın ehehehh
nasıl olmuş 2 ayda 23 kilo vermişsin çok şaşırtıcı açıkcası
İki ay değil haziran başı gibi başlamıştım dikkat etmeye rejimdeyim demedim kendime, ayrıca Spor yaptım benim işim ve eğitimim bu (Personal Trainer ) Antrenörüm.Sadece bildiklerimi uyguladım.Benim problemim boğazımı tutamamaktı.Çok abur cubur yerdim onları kestim,antrenman yaptım,düzenli ve yaklaşık 3,5 ay oldu hatta haziran ortası dersek 4 ay olucak 2 ayda vermedim tabi . Birde benim vericek çok kilom vardı zaten ilk ayda neredeyse 7 kg verdim 96.9 kilo idim. verilecek kilo ne kadar az olursa süre de o denli uzun oluyor. Maalesef.
nasıl olmuş 2 ayda 23 kilo vermişsin çok şaşırtıcı açıkcası
ozaman bana bir yardım etsende bende son 7 kilomu versem hımmm
Bir kaç sorum olacak onları cevaplarsanız ona göre bi program yapmanıza yardım ederim aslında matematiği çok basit.
Yaşınız Kaç Herhangi kronik bir rahatsızlık varmı ?
Spor yapıyormusunuz ? yapıyorsanız ne kadar zamandır?
Doğum yaptınız mı? ne zaman? halen emziriyormusunuz?
Bir gün içinde ortalama kaç kalori alıyorsunuzdur ? Spor salonuna gidiyorsanız günlük harcadığınız kaloriyi biliyorsanız söylersiniz
Cevaplarsanız size daha kolay yardım ederim
İki ay değil haziran başı gibi başlamıştım dikkat etmeye rejimdeyim demedim kendime, ayrıca Spor yaptım benim işim ve eğitimim bu (Personal Trainer ) Antrenörüm.Sadece bildiklerimi uyguladım.Benim problemim boğazımı tutamamaktı.Çok abur cubur yerdim onları kestim,antrenman yaptım,düzenli ve yaklaşık 3,5 ay oldu hatta haziran ortası dersek 4 ay olucak 2 ayda vermedim tabi . Birde benim vericek çok kilom vardı zaten ilk ayda neredeyse 7 kg verdim 96.9 kilo idim. verilecek kilo ne kadar az olursa süre de o denli uzun oluyor. Maalesef.
merhaba hoşgeldin
topiğimizi ziyaret edip kilo verdiğini belirtmiş olman çok hoş birşey sanırım arkadaşlarım da bana katılırlar
bize de spor konusunda yardımcı olursan çok iyi olur sanırım
bir de aklıma takıldı, bizim topikten hoşuna giden neydi spesifik olarak?
26 yaşındayım kronik hastalığım yok
spor yapıyordum bu aralar haftada 2 ye düştü
1 doğum yaptım 2buçuk sene önce emzirmiyorm
aldığım kaloriyide hesaplamadım bu aralar dukan yapıyorm sanırım 1200 cal buluyordur
spor salonunada gitmiyorum
Şu an dukan diyeti yapıyorsanız günde en az iki buçuk lt su içmenizi öneririm proteinler vucuttan dehidrasyon yapar (su kaybı) bu da tansiyonda değişiklik susuzluğa bağlı baş ağrısı yapar.
tamamdır size özelden mesaj atıcam begenmediğiniz bir yer olursa mesajlaşırız yine
merhaba hoşgeldin
topiğimizi ziyaret edip kilo verdiğini belirtmiş olman çok hoş birşey sanırım arkadaşlarım da bana katılırlar
bize de spor konusunda yardımcı olursan çok iyi olur sanırım
bir de aklıma takıldı, bizim topikten hoşuna giden neydi spesifik olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?