Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu yediklerimizi artırma olayına gelince ben ilk yaptığım diyette yani bundan 2 sene öncesinde
kendimce araştırdığım ve yine bu siteden öğrendiklerimle yapmıştım ben mesela günde 6 dilim ekmeğin normal olduğunu biliyordum
ama bu sfer herkez çok dedi bnede azaltım ekmeği ben sabah aynı kahvaltımı yapar öğlen işyerinde yerdim
genelde menümye yemeğim salatam yoğurdum ya pilav yada makarna olurdu ekmek yerine geçen akşamlarıda evde ne yapıyorsam ondan yerdim ekmeğimide yerdim
aralarda hep meyva yerdim mesela yazdı ozamanlar kayısı kiraz erik bir tabağa koyardım ama yine bu seferki diyette bir porsiyonu geçmeyecek meyva diye okudum yada yorumlar yapıldı onuda azalttım
ve inanırmısınız ben öbür diyetimde günde 2 fincan kremalı kahve içerdim şekeri hayatımdan çıkarmamıştım mesela azda olsa vardı tamam bunlar doğru değil biliyorum ama buna rağmen ben çok güzel kilo vermiştim
61 kadar indim sonrasında normal beslenmeme rağmen almadım kilomu taki işten çıkıp abartana kadar

bende sağlıksız bir öneride bulunmadım, tamamen doğal ve insanın dengesini bozacak birşey değil bu öneri 'burada başkalarının paylaşımlarını istemiyoruz ' derken 13 kişinin fikrini mi aldınız?eğer öyleyse siz bilirsiniz, bu sayfanın size ait olduğunu, patentini aldığınızı bilmiyordum bağışlayın ,ben herkesin girebiieceği bir sayfa sanıyordum ,neyse.saygılar...

canım sen kaç kilosun? çizelgen de yok...

bencede canım aslında aç kalmadan tıkabasa doyarak zayıflayabiliyoruz neden iyice azaltıyoruz kii işte psikolojik sanırım hele bide benim kilo vermem durdu ben arttırcam yarından itibaren arttırcam ama abartılı değil
bence sende eski diyetine uy çünkü sende çok az yiyorsn hele kahvaltına bitiyom senin 2 dilim ekmekle azcık bişe yiyorsn birbirimize yardım ederek zayıflıycaz hepimiz
yanlışlarımızı doğrularımızı söylicez onları dikkate alarak kendi diyet listemizi oluşturcaz ben sağlıksız beslenmeye karşıyım hele şok diyetleri asla yapamam ben 3+3 beslenmezsem kesinlikle diyet yapamam akşam yemeğe mutlaka saldırırım ozaman diyetim amacına ulaşmak akşam biter

bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))

bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))

aynen öyleee mesela en beyazbulutla pembişden çok etkileniyom onlar az yiyor ben neden çok yiyorm diyorum azaltıyorm
eheheheh şaka kız ama gerçekden etkileniyoruz mesela ben sizden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm tam 1 saat sürüyor birbirimizden hertürlü etkileniyoruz yanii

Canım ya alınma lütfen biz diyet günlüklerinde yazıyorduk önceden sonrada dedik ortak topic kuralım birbirimizi daha rahat takip edelim sonra en samimi olduklarımız burda birleştik.
ilk sayfada da yazıyor be gülüm.
Neyse iyi geceler...

kötü anlamda değil tabii ki tatlım :) spor için istediğimiz kadar etkileyebiliriz bence eheheh :))
yani demek istediğim az yiyen birini okuyunca bi tuhaf hissediyorum ben kendimi. oha kendi menüme bak amma yemişim diyorum.
kontrolü elde tutmak çok önemli...
bir de hepimizin kiloları çok farklı seviylerde.. mesela pembe 59 kilo. onun midesi iyice küçülmüştür. benimle bir olmaz mesela, ben 72 kiloyum.
bu gibi şeyleri de düşünmek lazım...

estağfirullah
biz bu topiğin patentini elbette almadık
ama bu topiği açarken niyetimiz şuydu, bizim ztn kendi günlüklerimiz var ama herkese tek tek girip geçmişte yazdıklarını okuyup menüsüne yorum yapmak zor oluyor dedik ve ilk sayfadaki 13 kişi ortaklaşa menü paylaşımımızı, günlük yaptıklarımızı paylaşıp birbirimize yorum yapalım dedik
hadi senin yazdıklarına bi lafım yok ztn paylaşımın hoşuma gitti ki sana teşekkür ettim ama bir kişi daha bir ilaç hakkında reklam yapmış, araya muhabbet girince bizim de takibimiz zorlaşıyor sonucta
genelde aramıza diyet yapmak için katılmak isteyenler oluyor biz de ortaklaşa aramıza başka diyet arkadaşı almama kararı aldık, uzun zamandır diyet günlüklerinden tanıştığımız ve ortak bir kararla bu topiği açtığımız için

lily e dedim ki

cicim
aklımda kaç gündür bişi var ve paylaşmak istedim seninle
şimdi biz burada 13 kişiyiz ya
bir çok şeyi paylaşıyoruz bu yolda
ama birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz
tmm gizlilik olsun ama biraz tanıyalım dimi birbirimizi
açık açık isim soy isim yazalım demiyorum tabi ama mesela nereliyiz nerde yaşıyoruz kaç çocuğumuz var ne tür müzk sever kimin kitaplarını okuruz nelerden korkarız şu hayatta ne iş yapıoz vs vs vs
ben bir türkçe öğretmeni olarak bunların sorularını hazırlar ve düzenlemesini yaparım

olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…