- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar paylaşım için teşekkürler
ama biz ilk sayfada yazanlardan başkalarının burada paylaşımda bulunmasını istemiyoruz
nolur kusura bakmayın ama biz 13 kişi bu yolda bu şekilde yürüme kararı aldık
özellikle sedaco isimli arkadaşımız, biz belli kalıplarda diyet yapmıyoruz ve ek olarak hiçbir takviye kullanmıyoruz
bizim burdaki amacımız sağlıklı beslenme ve spor desteğiyle kilo vermek
tamamen sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyoruz bu tür ilaçlar, takviyeler vs kullanmıyoruz lütfen bu topikte boyle şeyler paylaşmayalım
saygılar...
bu yediklerimizi artırma olayına gelince ben ilk yaptığım diyette yani bundan 2 sene öncesinde
kendimce araştırdığım ve yine bu siteden öğrendiklerimle yapmıştım ben mesela günde 6 dilim ekmeğin normal olduğunu biliyordum
ama bu sfer herkez çok dedi bnede azaltım ekmeği ben sabah aynı kahvaltımı yapar öğlen işyerinde yerdim
genelde menümye yemeğim salatam yoğurdum ya pilav yada makarna olurdu ekmek yerine geçen akşamlarıda evde ne yapıyorsam ondan yerdim ekmeğimide yerdim
aralarda hep meyva yerdim mesela yazdı ozamanlar kayısı kiraz erik bir tabağa koyardım ama yine bu seferki diyette bir porsiyonu geçmeyecek meyva diye okudum yada yorumlar yapıldı onuda azalttım
ve inanırmısınız ben öbür diyetimde günde 2 fincan kremalı kahve içerdim şekeri hayatımdan çıkarmamıştım mesela azda olsa vardı tamam bunlar doğru değil biliyorum ama buna rağmen ben çok güzel kilo vermiştim
61 kadar indim sonrasında normal beslenmeme rağmen almadım kilomu taki işten çıkıp abartana kadar
bu yediklerimizi artırma olayına gelince ben ilk yaptığım diyette yani bundan 2 sene öncesinde
kendimce araştırdığım ve yine bu siteden öğrendiklerimle yapmıştım ben mesela günde 6 dilim ekmeğin normal olduğunu biliyordum
ama bu sfer herkez çok dedi bnede azaltım ekmeği ben sabah aynı kahvaltımı yapar öğlen işyerinde yerdim
genelde menümye yemeğim salatam yoğurdum ya pilav yada makarna olurdu ekmek yerine geçen akşamlarıda evde ne yapıyorsam ondan yerdim ekmeğimide yerdim
aralarda hep meyva yerdim mesela yazdı ozamanlar kayısı kiraz erik bir tabağa koyardım ama yine bu seferki diyette bir porsiyonu geçmeyecek meyva diye okudum yada yorumlar yapıldı onuda azalttım
ve inanırmısınız ben öbür diyetimde günde 2 fincan kremalı kahve içerdim şekeri hayatımdan çıkarmamıştım mesela azda olsa vardı tamam bunlar doğru değil biliyorum ama buna rağmen ben çok güzel kilo vermiştim
61 kadar indim sonrasında normal beslenmeme rağmen almadım kilomu taki işten çıkıp abartana kadar
bencede canım aslında aç kalmadan tıkabasa doyarak zayıflayabiliyoruz neden iyice azaltıyoruz kii işte psikolojik sanırım hele bide benim kilo vermem durdu ben arttırcam yarından itibaren arttırcam ama abartılı değil
bence sende eski diyetine uy çünkü sende çok az yiyorsn hele kahvaltına bitiyom senin2 dilim ekmekle azcık bişe yiyorsn birbirimize yardım ederek zayıflıycaz hepimiz
yanlışlarımızı doğrularımızı söylicez onları dikkate alarak kendi diyet listemizi oluşturcaz ben sağlıksız beslenmeye karşıyım hele şok diyetleri asla yapamam ben 3+3 beslenmezsem kesinlikle diyet yapamam akşam yemeğe mutlaka saldırırım ozaman diyetim amacına ulaşmak akşam biter
bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))
bende sağlıksız bir öneride bulunmadım, tamamen doğal ve insanın dengesini bozacak birşey değil bu öneri 'burada başkalarının paylaşımlarını istemiyoruz ' derken 13 kişinin fikrini mi aldınız?eğer öyleyse siz bilirsiniz, bu sayfanın size ait olduğunu, patentini aldığınızı bilmiyordum bağışlayın ,ben herkesin girebiieceği bir sayfa sanıyordum ,neyse.saygılar...
aynen öyleee mesela en beyazbulutla pembişden çok etkileniyomonlar az yiyor ben neden çok yiyorm diyorum azaltıyorm
eheheheh şaka kız ama gerçekden etkileniyoruz mesela ben sizden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm tam 1 saat sürüyor birbirimizden hertürlü etkileniyoruz yanii
estağfirullahbende sağlıksız bir öneride bulunmadım, tamamen doğal ve insanın dengesini bozacak birşey değil bu öneri 'burada başkalarının paylaşımlarını istemiyoruz ' derken 13 kişinin fikrini mi aldınız?eğer öyleyse siz bilirsiniz, bu sayfanın size ait olduğunu, patentini aldığınızı bilmiyordum bağışlayın ,ben herkesin girebiieceği bir sayfa sanıyordum ,neyse.saygılar...
lilycik aklımda bişi var söliiim mi
lily'i bekleme haydi söyle merak ettükk :))
topiği açan lily ya o yüzden fikrimi ona açtım
bakalım ne diyecek
duruma göre paylaşırız sizinle :)
heee dış kapıyık yani biz annadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?