Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cevabı özelden attım cnm
"cnm biz faceten ekleştik
bnm adım Merve
ben buraya ağustosta kayıt oldum, o zmndan beri aktif olarak diyet-beslenme ile ilgili şeyler yazıyorum
dikat edersen arada ne okuyorum işte ne yazıyor vs yazıyorum
benm de amacım bu topiği açarken amacım buydu, birbirimizi yakından tanıyalım ne zmndır paylaşımdayız bari iyice kaynaşalım da belki gerçekten yakın dostluklar kurarız diye kurdum boyle bi niyetim vardı ne bileyim sorsam acaba bana kendileri hakkında bilgi verirler mi diye çekindim, bu ortak topik fikri o yuzden hoşuma gitti ve direkt uygulamaya koydum
facten yazıyoruz birbirimize mesela
ben Türkçeye çok önem veriyorum bakma yazılarımda bir yerine bazen bi yazıveriyorum ama inan özen gösteriyorum dilimi çok severim
eğer imkan bulursan facebooka gel ordan yapalım bu dediklerini
yani ne bileyim yeni bir face hesabı da açabilirsin bn kendimle ilgili iletişim bilgilerimi paylaşma konusunda hassasım ama burada ne zamandır paylaşımda bulunuyorz belli bir yakınlık oluştu ondan verdim bnm faceteki sanal arkadaşlarım kkdakilerdir
2 kişi de ortak tanıdık vasıtasıyla eklediğim var o kadar
bu listeyi elbette hazırlayabilirsin ben de hazırlarım nolcak yani" şeklinde

canım sen kaç kilosun? çizelgen de yok...
var canım çizelgem ama imzamda kayıtlı sen imzaları göremiyormusun kilom en son 67.8 di canım
ay inan varya ben aslında kahvaltıyı çok severek yerim kahvaltı öğününü seviyorum yani ama sabah çok erken yiyorumya canım pek bişey istemiyor evet en mantıklısı zaten dengeli beslenmek ben diyet yapmıyorum açıkçası
bu beslenme şeklini benimseyip süreklilik kazandırıcam yoksa kilolar gittikçe sallıyorsun yine yemeye başlıyorsun oyüzden herşeyden azar azar yemek en mantılısı düşüncesindeyim
bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))

evet ya :))))) bende aynı şeyi hissediyorum çoğu zaman ama azalttım bu duyguyu kendimce çünki herkes farklı dediğiniz gibi kimisi 1 dilimle doyar kimisi 3 dilim yer yinede doymaz kendimize göre bir menü olurşturmalıyız

Tanıyalım anacım istanbuldan katılıyorum, bekarım ( seviglim de yok kimse beni sevmiyor ), 22 yaşındayım. yüksekokul mezunuyum, türkçe pop severim, pek gezmem evcimenim, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
espiri yeteneeem yok idare ediverin
tatlım kendi adınla alman gerekmez bi face adresi al gel sayfamıza orda tanısırık burda olmuyor

canım sen kaç kilosun? çizelgen de yok...

bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))

cyy fikir güzelmiş ben burdandan yazarım isterseniz sorun olmaz :)))))) adım soyadım hariç çok tanıdığım oldu benim bu steden 2007 nin mayıs ayında üye olmuştum
işten çıktığım bir dönemdi evde sıkıntıdan patladığım bir gün üye oldum ogün bugün bıarakamadım çok şey kattı bu ste bana
hamileliğimde hamile topiklerin yazıştım
sonra kızımın doğumunda burda tanığıdığım bir çok arkadaşım oldu msneden yazıştık ilk önce sonra faceye geçtik şimdi bebeler 3 yaşına giricekler artık onlar buaraya gelmez oldular
bikaç tanesi geliyor nadir sanalda olsa burda edindiğim arkadaşlıklar benim için farklıdır

süpersin bebemmmmmmm koptum okurken
Sevgime aynen katılıyorum, sevgili falan yok "bekarlık sultanlık" hehe diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz aynen
ama Sevgiiiiimmmmmmm bebemmmm aşk olsun ben seni seviyorum yetmez mi??????????

ay aynen kuzum ya bugün niye aramadı dün yine somurtuyodu acaba ben mi bişey dedim falan hiç uğraşamicim
beni ne doktorlar ne mühendisler istedi sen biliyosun aşgum

Son düzenleme:
peki sıra bende o zaman

İzmirliyim ama yarışmaya Manisa dan katılıyorum :) Annem Yugoslavya göçmeni babam ise Çerkes :) Tam bir melezim yani :)

Mayıs 1983 doğumluyum. Yemek yemeye bayılan bir boğa burcuyum yani

16 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok henüz :)

Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim.

Türkçe öğretmeniyim haliyle okumayı da çok seviyorum. Yaşar Kemal, Elif Şafak, Ahmet Ümit en sevdiğim aklıma gelen ilk yazarlar.

Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok severim. Deniz görmeden yaşayamam. Manisa da deniz yok ama Allah'tan İzmir yakın ve arada deşarj olmak için körfeze uzaktan bakmak yeterli.

Tam bir İstanbul hayranıyım. Elimde olsa İstanbul'da yaşamak İstanbul'da yaşlanmak isterdim.

Ve çooookkkkkk feci bir BEşiktaş lıyım :) Eşim sağolsun :) Hangi hafta hangi takım kimle oynayacak, ligdeki puan durumu ne, hangi takım ara transferde kimi aldı :) benden sorulur :) Futbol aşkı bende başka.

Hayatımın aşkı canım eşim sağolsun alıştırdı beni futbola.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

burdanda tanışır nolcekki sadece isim söylememizin bir sakıncası olucağını sanmıyorum
ben 26 yaşında evli 3 yaşında tatlı bir cadının annesiyim çalışmıyorum bir sene olucak işten çıkalı malesef bir mesleğim yok
ama olucak ilköğretim mezunuyum açıköğretime kaydolmayı düşünüyorum bua ara
kitap okumayı çok severim evde çeşitli okudum ve okumadığım kitaplarım var ama şu aralar kafayı elifşafağa taktım isteğim 2 kitabı var alıcam mutlaka
ağustos doğumluyum başak burcuyum yükselenimde başak tipik bir başağım yani
2 kardeşiz doğma büyüme istanbuldayım annem ve eşim çanakkaleli baba toprağımda kayseridir benden bukadar

bu arada leslie yaptım suyumda 2 litreyi buldu içtiğim ıhlamurunda haddi hesabı yok

ayyyyy bayıldım kız sana
ben de denizi severim, izmir aşığıyım ben de....
gittiğimde buluşuruz ne dersin????
bn her tür müziği dinlerim, kulağıma hitap etsin yeter ama genelde 90lar pop hastasıyım kelimesine, noktasına virgülüne bilirim ayıptır söylemesi
Elif Şafağı ben de seviyorum ama kitaplarından okumadım desem???ama habertürkteki yazılarını okurdum şimdi o gazeteyi almıyoruz
ilgi alanlarım geniş bnm... daha çok sağlık-tıp, beslenme- diyet
diğerlerine gelince, iletişim, yabancı dil, bir gıda teknikeri olarak gıda...
psikoloji ve sosyoloji ile ilgili şeyler öğrenmeyi severim, insanları gözlemlerim neye nasıl tepki verir vs şeklinde...
hayatımın aşkı henüz karşıma çıkmadı maalesef, evimde oturup beyaz atlı prensimi bekliyorum dermişim
25 yaşında aslan burcuyum özelliklerini kısmen taşıyorum yani çok para harcamam lükse hiç kaçmam yükselenim konusunda muallaktayım bazı siteler oğlak bazıları kova diyor doğum saatime bakarak oğlak olması kuvvetle muhtemel:)
okumayı severim de belli bir isim sayamayacağım bu yaz mesela kişisel gelişime takmıştım kafama göre yani... ama liste yaptım okumak istediklerimle ilgili...

Son düzenleme:
ben yatıyorum kızlar sohbet güzel ama yarın sabah erken kalkıcam ve buarada bende regl oluyorum galiba
olsun yinede tartılıcam sabah size iiyigeceler

28 evlilik için ideal yaş bence

aceleye gerek yok

sağlam adım atmak lazım bu konuda

acele etme

esraya falan gerek yok

Rabbim yazmıştır gününü saatini merak etme

espri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...

28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam
valla ben hiç oyle sınır koymuyorum kendime
hep 30umda evlencem derdim geyik olsun diye ama gidişat onu gösteriyor
olsun, nasip ne zaman hakkımda evlenmek hayırlıysa o zmn evlenirim
acelem yok hayatta kendim için yapmak istediklerim var evlenmezsem onları yapıcam inşallah
evlenmeyi nden istediğin de önemli tabii
ben mesela bir çocuk için bir de hayat yoldaşı olsun diye isterim ama nasip ne zmnsa, acele etmiyorum

ay bak tam gidiyordum bu yorumunu görünce geri geldim
neden öyle diyorsun hayatın bize ne göstericeği hiiiiç belli olmaz
bir bakmışsın yarın karşına biri çıkmış 3 ay içinde evlenmişsin
neden uzak olsunki evlilik kötü bişey değil bence kısmet nasip işi hayırlısı olsun de herzaman

kız neden uzak olsun yaaaaa
Sevgiiimmmmm karamsarlık yok ama
böyle 3 ay gibi kısa sürede evlenmek gibi bir çılgınlık yapacagımı düşünmüyorum tabii büyük de konuşmamak lazım nasip diyelim....

bana kalırsa kızlar klasik diyeceksiniz ama evlilik deli gibi aşk işi :)))))))))))))
gözünüz kör olucak okadar diyorum yani :))) insan çok aşık olunca tabi birde karşılıklı olunca işte ozaman evlilik bal kaymak
ama tabi bunun tersi olanlarda var aşk bir süre sonra bitenlerde zaman içinde insanlar birbirini yıpratıyor

Canım evlilik elbette güzel birşeydir.
Ama benm yaşadıklarım bu meseleye bakışımı değiştirdi.
Anacım evlenmiş yıllardır eziyet çektik
amcam evlendi hayatımız hep beter karardı
abimi evlendircektik yuvamız dağılıyodu
bizim aileye evlilik iyi gelmiyor
bu zamana kadar aşktan sevgiden bi nane bulamadım ben illa ki hevesim kaçtı.
kim bilir belki de bu sözlerimi yutturacak gerçek aşk (mucize) benide bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…