cevabı özelden attım cnmlily e dedim ki
cicim
aklımda kaç gündür bişi var ve paylaşmak istedim seninle
şimdi biz burada 13 kişiyiz ya
bir çok şeyi paylaşıyoruz bu yolda
ama birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz
tmm gizlilik olsun ama biraz tanıyalım dimi birbirimizi
açık açık isim soy isim yazalım demiyorum tabi ama mesela nereliyiz nerde yaşıyoruz kaç çocuğumuz var ne tür müzk sever kimin kitaplarını okuruz nelerden korkarız şu hayatta ne iş yapıoz vs vs vs
ben bir türkçe öğretmeni olarak bunların sorularını hazırlar ve düzenlemesini yaparım
olur mu sizce
var canım çizelgem ama imzamda kayıtlı sen imzaları göremiyormusun kilom en son 67.8 di canımcanım sen kaç kilosun? çizelgen de yok...
ay inan varya ben aslında kahvaltıyı çok severek yerim kahvaltı öğününü seviyorum yani ama sabah çok erken yiyorumya canım pek bişey istemiyor evet en mantıklısı zaten dengeli beslenmek ben diyet yapmıyorum açıkçasıbencede canım aslında aç kalmadan tıkabasa doyarak zayıflayabiliyoruz neden iyice azaltıyoruz kii işte psikolojik sanırım hele bide benim kilo vermem durdu ben arttırcam yarından itibaren arttırcam ama abartılı değil
bence sende eski diyetine uy çünkü sende çok az yiyorsn hele kahvaltına bitiyom senin2 dilim ekmekle azcık bişe yiyorsn birbirimize yardım ederek zayıflıycaz hepimiz
yanlışlarımızı doğrularımızı söylicez onları dikkate alarak kendi diyet listemizi oluşturcaz ben sağlıksız beslenmeye karşıyım hele şok diyetleri asla yapamam ben 3+3 beslenmezsem kesinlikle diyet yapamam akşam yemeğe mutlaka saldırırım ozaman diyetim amacına ulaşmak akşam biter
bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))
lily e dedim ki
cicim
aklımda kaç gündür bişi var ve paylaşmak istedim seninle
şimdi biz burada 13 kişiyiz ya
bir çok şeyi paylaşıyoruz bu yolda
ama birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz
tmm gizlilik olsun ama biraz tanıyalım dimi birbirimizi
açık açık isim soy isim yazalım demiyorum tabi ama mesela nereliyiz nerde yaşıyoruz kaç çocuğumuz var ne tür müzk sever kimin kitaplarını okuruz nelerden korkarız şu hayatta ne iş yapıoz vs vs vs
ben bir türkçe öğretmeni olarak bunların sorularını hazırlar ve düzenlemesini yaparım
olur mu sizce
lily is out of order sanırsam
canım sen kaç kilosun? çizelgen de yok...
bencede canım aslında aç kalmadan tıkabasa doyarak zayıflayabiliyoruz neden iyice azaltıyoruz kii işte psikolojik sanırım hele bide benim kilo vermem durdu ben arttırcam yarından itibaren arttırcam ama abartılı değil
bence sende eski diyetine uy çünkü sende çok az yiyorsn hele kahvaltına bitiyom senin2 dilim ekmekle azcık bişe yiyorsn birbirimize yardım ederek zayıflıycaz hepimiz
yanlışlarımızı doğrularımızı söylicez onları dikkate alarak kendi diyet listemizi oluşturcaz ben sağlıksız beslenmeye karşıyım hele şok diyetleri asla yapamam ben 3+3 beslenmezsem kesinlikle diyet yapamam akşam yemeğe mutlaka saldırırım ozaman diyetim amacına ulaşmak akşam biter
bence birbirimizden de çok etkileniyoruz. hepimizin bünyesi çok farklı aslında.. birisi az yeyince biraz fazla yiyen kötü hissediyo kendini :))
süpersin bebemmmmmmm koptum okurken
Tanıyalım anacım istanbuldan katılıyorum, bekarım ( seviglim de yok kimse beni sevmiyor), 22 yaşındayım. yüksekokul mezunuyum, türkçe pop severim, pek gezmem evcimenim, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
espiri yeteneeem yok idare ediverin
tatlım kendi adınla alman gerekmez bi face adresi al gel sayfamıza orda tanısırık burda olmuyor
süpersin bebemmmmmmm koptum okurken
Sevgime aynen katılıyorum, sevgili falan yok "bekarlık sultanlık" hehediğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz aynen
ama Sevgiiiiimmmmmmmbebemmmm aşk olsun ben seni seviyorum yetmez mi??????????
ayyyyy bayıldım kız sanapeki sıra bende o zaman
İzmirliyim ama yarışmaya Manisa dan katılıyorum :) Annem Yugoslavya göçmeni babam ise Çerkes :) Tam bir melezim yani :)
Mayıs 1983 doğumluyum. Yemek yemeye bayılan bir boğa burcuyum yani
16 aylık evliyim. Çoluk çocuk yok henüz :)
Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim.
Türkçe öğretmeniyim haliyle okumayı da çok seviyorum. Yaşar Kemal, Elif Şafak, Ahmet Ümit en sevdiğim aklıma gelen ilk yazarlar.
Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok severim. Deniz görmeden yaşayamam. Manisa da deniz yok ama Allah'tan İzmir yakın ve arada deşarj olmak için körfeze uzaktan bakmak yeterli.
Tam bir İstanbul hayranıyım. Elimde olsa İstanbul'da yaşamak İstanbul'da yaşlanmak isterdim.
Ve çooookkkkkk feci bir BEşiktaş lıyım :) Eşim sağolsun :) Hangi hafta hangi takım kimle oynayacak, ligdeki puan durumu ne, hangi takım ara transferde kimi aldı :) benden sorulur :) Futbol aşkı bende başka.
Hayatımın aşkı canım eşim sağolsun alıştırdı beni futbola.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam
28 evlilik için ideal yaş bence
aceleye gerek yok
sağlam adım atmak lazım bu konuda
acele etme
esraya falan gerek yok
Rabbim yazmıştır gününü saatini merak etme
valla ben hiç oyle sınır koymuyorum kendime28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam
espri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...
kız neden uzak olsun yaaaaaespri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...
böyle 3 ay gibi kısa sürede evlenmek gibi bir çılgınlık yapacagımı düşünmüyorum tabii büyük de konuşmamak lazım nasip diyelim....ay bak tam gidiyordum bu yorumunu görünce geri geldim
neden öyle diyorsun hayatın bize ne göstericeği hiiiiç belli olmaz
bir bakmışsın yarın karşına biri çıkmış 3 ay içinde evlenmişsin
neden uzak olsunki evlilik kötü bişey değil bence kısmet nasip işi hayırlısı olsun de herzaman
ay bak tam gidiyordum bu yorumunu görünce geri geldim
neden öyle diyorsun hayatın bize ne göstericeği hiiiiç belli olmaz
bir bakmışsın yarın karşına biri çıkmış 3 ay içinde evlenmişsin
neden uzak olsunki evlilik kötü bişey değil bence kısmet nasip işi hayırlısı olsun de herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?