Pembem....
bu diyetisyen gitmek istediğin diyetisyen ben de sandım ki bir diyetisyene gitmek istiyorsun bu linke de tesadüfen rastladın
ama bu kadın pahalıdır ha... ama senin vermen gereken az sana 1-2 ay falan gel der hani azar azar vermen açısından
bnm diyetisyen de güler yüzlüydü ama bana analiz sonuçlarımı söylemedi ona bozuldum yani sadece vücudunun fazlas duyu gitmiş ama yağda çok azalma olmamış demişti ama değerleri söylememişti bi de doğru düzgün muhabbet fazla etmiyorduk ben soruyordum o eksik cevap veriyordu yani tatmin pek olamıyordum fazla bilgi vermek istemiyordu mesela kalorileri az cok biliyordum ama bana onları öğreticem çok takma şimdi falan diyordu ne var sanki ben ztn biliyorum sadece diyeceği doğru ya da yanlış ya da eksik... doğrusu şu... ama yok ilerleyen zamanlarda öğretecekti neden, daha fazla gideyim diye...
bu metabolizma kısmına gelince... ben bu konuda daha çok yeni 2-3 gün kadar anca olmuştur araştırma yapalı, daha doğrusu bişey ararken başka bişey öğrendim diyelim mesela ben egzersizle yaptıgımızı bazal metabolizmaya eklememiz gerektiğini ondan da aldığımız kaloriyi çıkartmamız gerektiğini yeni öğrendim bilgi tazeyken sen söyleyince paylaşma gereği hissettim konu gelmişken...
Evet bir diyetisyene gitmek istiyorum ama o da bu olsun istiyorum hakkında baya olumlu yazılar var bi çok kişi erimiş ya ama ben şu diyetisyen muhabbetni pek anlamıorum ayda bir kere gidip paramı verilio mesela bu hanım herhafta görüşüomuş danışanlarıyla acaba her hafta paramı vercem anlamadm pek arayıp direk para konusmayada utanıyorum.
selam herkese...
kızlar ben iyice unutkanlaştım, sanırım kansızlık var bende... ztn vardı değerler sınırdaydı ama iyice arttı herhalde, çünkü arada ani baş dönmeleri yaşıyorum, dengemi kaybediyorum falan... bir de unutkanlık da var bu aralar mesela dünkü menümü bugun yazdım ama ne yediğimi bile hatırlayamadım yaa..... ztn çok da üşüyorum halbuki burası genele bakıldığında daha ılıman biyer, geçen yıl karda bile bu kadar üşümedim, geceleri ayaklarım ve ellerim hiç ısınmıyor, yatağın içinde bile sırtım üşüyor o derece yani....
neyse menümü yazayım...
bugun erken kalktım o yuzden çift kahvaltı etmiş oldum ya...
sabah - 08:00
- 1/3 otlu börek - dünden kalan
- 1 kk kadar küçük kaşarlı tost ama beyaz ekmektendi
- 1 çay bardağı kadar meyveli çay
kahvaltı - 10:00
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- lorlu salata
- 1 yeşil zeytin
- domates
- 4-5 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay
aslında pekmezi çoğaltıp tahini azaltsam iyi olacak, en azından kan yapıyor pekmez ztn tahini tatlı sevmiyorum ona da ara versem iyi olacak bu aralar iyi dadandım ona ama napayım seviyorum
öğle - 15:40
- 1 otlu sac böreği - bitti sonunda
- yarım kase yogurt
- 1 pkt bitterli gofret - 38g
kardeşlerim kaç gündür yiyorlar ben de bittere dayanamam...
akşam - 18:00
- 2-3 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk yogurt
ara - 19:30
- çayla 5 petibör bisküvi - misafirler vardı
ara - 21:15
- 8 tane küçük kestane
- yarım armut
su - 1-1,5 lt anca oldu içemedim gündüz dışardaydım
spor - 1 saate yakın yürüdük annem ve babamla belki 1 mil yaparım
kalori olarak yaklaşık 1300kalori falan oldu sanırım hesaplamalarıma göre... eksiği var fazlası yoktur bu arada...
işte bugun de böyle kaçamaklı bir gün oldu yaaaa.....
ama yarına menüm hazır bile kahvaltı+öğlen sebze yogurt+ akşam da kendime sebze çorbası yapıcam detoks çorbası tarzında bişey yarın vücudu dinlendirme niyetindeyim ztn annemler de olmayacak bahçe evinde kalcaklar, oh mis
bunu hak ettim ben kaç gündür tıkındım olmuyor böyle... neyse bu kadar yeter
hepinize sevgiler güzellerim...
pembisimm bence cok gereksiz tatlim yaaa, bosuna bin ton para vereceksin oraya. biz hep beraber ne güzel yapiyoruz diyeti, ne gerek var diyetisyene. hem senin vermen gereken 4-5 kilo var, onuda kendin basarabilirsin. sonucta asiri kilolu degilsinki tatlim
banada herzaman diyetisyen gereksiz gelir onlarn yaptığını az buçk yapıoruz ama yerimde saydıkça çözüm yolları arıyorum spora gitmek istiyorum erkek arkadaşımla bin defa kavga ettm buyüzden erkeklern oldgu spor salonuna gidemezmişim.Evde yap pilates topu al diyo ama onuda yapamam ben sevmiyorum evde spor yapmayı ben yürüyüşü seviyorum leslie falanda sevmiyorum.Napcam bilmiyorum sinirim çok bozuluo bende diyetisyenemi gitsem dedimde oda sihirli değnek değdirmicem sonuçta
banada herzaman diyetisyen gereksiz gelir onlarn yaptığını az buçk yapıoruz ama yerimde saydıkça çözüm yolları arıyorum spora gitmek istiyorum erkek arkadaşımla bin defa kavga ettm buyüzden erkeklern oldgu spor salonuna gidemezmişim.Evde yap pilates topu al diyo ama onuda yapamam ben sevmiyorum evde spor yapmayı ben yürüyüşü seviyorum leslie falanda sevmiyorum.Napcam bilmiyorum sinirim çok bozuluo bende diyetisyenemi gitsem dedimde oda sihirli değnek değdirmicem sonuçta
canım eve spor aleti alsan nasıl olur?
o zaman erkek arkadasina teklif et seninle beraber gelsin spor salonuna, hem eglenceli olur diye düsünüyorum. beraber spor yaparsiniz iste
yani ben olsam öyle bi teklif ederdim:26:
sadece kadinlara özel bi spor salonu yokmu istanbulda? kesin vardir, burdada var cunku ama az pahali oluyor
b fit e git canım işletenlerde üyelerde hep bayan.reklam olmasın benim eşimde senin arkadaşın gibi.o yüzden oraya gidecem.
öfff bu erkeklerin dirdiri hic bitmiyor
tatlim diyetisyenin ücreti ayliktir, bnm de oyleydi... bnm gittigim diyetisyen 10günde bir görüsmeye çagiriyorduEvet bir diyetisyene gitmek istiyorum ama o da bu olsun istiyorum hakkında baya olumlu yazılar var bi çok kişi erimiş ya ama ben şu diyetisyen muhabbetni pek anlamıorum ayda bir kere gidip paramı verilio mesela bu hanım herhafta görüşüomuş danışanlarıyla acaba her hafta paramı vercem anlamadm pek arayıp direk para konusmayada utanıyorum.
tatlim diyetisyenin ücreti ayliktir, bnm de oyleydi... bnm gittigim diyetisyen 10günde bir görüsmeye çagiriyordu
bazen 1 hafta sonra gel diyor bazen de 15gün atiyordu ama ayda 3 defa görüsüyor sanirim seninki de öyledir
ztn senin kilon az, sana yapacagi sey sadece ufak degisiklikler önermek olacaktir, bnm gibi uzun soluklu devam etmek zorunda kalmazsın ztn, en fazla 2 ay...
bir de bana yazdıklarının önüne lily yazmayi unutmuşun herhaldeokurken anladım bana hitaben yazdigini muhabbetin gidisatından kansızlık genelde ya B12 vitamini eksikliğine ya da Demir elementinin eksikliğine baglidir
vitamine bagli olanda ki bazen B grubu vitaminlerinin diğerlerine de bagli olabiliyor, genellikle et yememekten oluyor bende o da vardı, ama bnm demir depolarım çok dolu olmadığı için bende demire bağlı oluyor kullandığım ilaçların ve hastaligimin da etkisi var tabii çünkü kan yapımında böbreklerin de rolü var...
kansizlik unutkanlık, üsüme, bas dönmesi, dikkat eksikliği yapabiliyor
normalde hafızam iyidir ama kansızken sıfır mesela uni.de bile dersleri algılamakta güçlük çekiyordum, dikkat sorunu yaşıyordum, 10dk sonra bnm konsantrasyonum giderdi... tahini azalttım bugun yemedim diyemem ama azalttım çünkü sofrada olunca zatn herşeye hayır diyorum ama bazı şeyler de insanın gözüne batıyor yiyesin geliyor bugun 3 çay kasigi ekmeğin üzerine sürdüm nutella gibi normalde lokma lokma yiyordum böyle daha iyi oldu...
bu arada tahıllı ekmekle tahin (çavdar, kepek de olabilir esmer ekmek diyelim) beraber yendiğinde içindeki proteindi galiba, vücut içinde daha rahat sentezleniyormuş yani beyaz ekmekle yemek yerine esmer ekmekle yemek daha faydalıymış vücut için, epey önce duymuştum bir diyetisyen veya bir dr.dan yeri gelmişken paylaşayım dedim
Kalbim.... evet cnm akşam batırdım resmen ama bana kalsa 1 pkt petibör biterdi 5 taneyle nasıl sınırlı kaldım o bile büyük mucize bnm için
kizlar bu renklendirmeler mahvetmis yazilari ztn Türk harflerine yeni alismistim klavyede o da degismis simdi zorlaniyorum yazmakta
sorma yaaa geçen yıl memlekette 12derecede usumuyordum burda 20-25derecede donuyorum resmenAynen canım sana yazmıştım unutmuşum.Kansizlik,unutkanlık, üşüme, baş dönmesi, dikkat eksikliği hepsi var bunların bende hatta dikkat eksikliği hat safhada odaklanma problemi çekerim hep.Kan ilacı falan kullanmak lazım dün eve gittim doğal gaz sonda yanıyo ama ben titriyodum.Banyo yaptım kaynar suyla üşüdüm:)ama bence o suyun çok kaynar gelmemesiyle alakalıdır:) Ay hep üşüyorum ofise gelenler bura cok sıcak dio patronumda pembe üşüyo diyo :) hep sonda yanıo ama ısınamıorm.
ayyyy koptum yazdıklarını okuyuncaayy kızlar koptum ya az önce size de anlatayım.
komşu geldi az önce. baya zayıflamışsın sen ya yüzün küçücük kalmış kaç kilo verdin dedi. ben 17 deyince kadın şok geçirdi yaa bi bakışı var görmeniz lazım
daha verme yeter artık, 2 kg daha ver yeter sana, biz senin tombik haline alışığız diyo, hey allahım yaa
ayyyy koptum yazdıklarını okuyunca
bana da alt komşumuz dedi baya zayıfmışsın diye... çünkü kapalı oldugumdan hep bol şeyler giyiyorum dışarıda o bni evde görmüştü işte ilk başladığım zmnlar 2kg falan vermiştim o da senin komşu gibi vermişsin dedi ama boşver kız bana da diolar cok zayıflama tombiş güzelsin diye... desinler yaaa boşver biz çıtır olcaz....
aynen bence de....
en azından ara sıra iyi niyetli insanlar çıkıyo böyle
ne 2 kilosu dedim ben de, daha bi bu kadar vericem dedim. yapma kız vala hastalanırsın diyo
ben de dedim ben öyle sağlıksız diyet yapmıyorum ki hasta olayım. zaten iyice midem küçülmüş öyle çok yiyemiyorum istesem de...
allahım 55 kiloya inince nasıl tepki vericek acaba insanlar yasırf bunun zevki için bile zayıflanır yemin ederimm
menünün sonuna gelene kadar harika diyecektim ki sonunu okudum seninde bende farkın kalmamış dün bende yedim yedim valla buarada küçük koşu bantlarıda var bence eve al rahat rahat yürü ne sen geril nede sevgülün :))))))Günaydın Arkadaşlarrrrrrrrr Saollll Türküm Doğruyum :):):)Andımızı okumayı özledimmmm bennnnnnn kar tatili olsun diye gece heyecandan uyuyamamayı haberlere kitlenmeyi özledim büyümek çok sıkıcı son günde ders çalışmayı son dakikalarda ödev yapmayı özledim.Kopya çekmenin stresini özledim.Amaan nerden geldi aklıma sabah sabah en iyisi dünkü menümü paylaşıyım ben.
1 bardak sıcak su
sabah
Patates salatası(yağsız tuzsuz baharatlı ve bol yeşillikli)
Sade nescafe
Ara 11.15:
1 Avuç leblebi
Öğle 12.30
4yk pazı kavurması(yumurtalı)
3tane fırında köfte
Activia yoğurt
Ara
15.00= 1avuç leblebi
17.00=1 avuç leblebi
Akşam 19.30
4kaşık pazı yemeği
4Kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe düğün çorbası
1 kepçe cacık
bikaç çatal patates salatası
Veeeeeeeeee bombalar geliooooo
4tane hoşbeşin fındıklı gofretinden ve iki tane minicik bisküvi he bitanede nutymax çikolatasının bitanesi ama napiiim tatlı krizine girmiştim az az yedim normal şartlarda hoşbeşin koca pakedini bitiriyorumm:) Potansiyel var yaniii
Yeşilçay :İçmedim
Su : 2 litre içtim (sabah içtiğim 1 kupa sıcak su hariç)
15-20 dakka kartopu spordan sayılır heralde:)
en azından ara sıra iyi niyetli insanlar çıkıyo böyle
ne 2 kilosu dedim ben de, daha bi bu kadar vericem dedim. yapma kız vala hastalanırsın diyo
ben de dedim ben öyle sağlıksız diyet yapmıyorum ki hasta olayım. zaten iyice midem küçülmüş öyle çok yiyemiyorum istesem de...
allahım 55 kiloya inince nasıl tepki vericek acaba insanlar yasırf bunun zevki için bile zayıflanır yemin ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?