Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Evet bir diyetisyene gitmek istiyorum ama o da bu olsun istiyorum hakkında baya olumlu yazılar var bi çok kişi erimiş ya ama ben şu diyetisyen muhabbetni pek anlamıorum ayda bir kere gidip paramı verilio mesela bu hanım herhafta görüşüomuş danışanlarıyla acaba her hafta paramı vercem anlamadm pek arayıp direk para konusmayada utanıyorum.

pembisimm bence cok gereksiz tatlim yaaa, bosuna bin ton para vereceksin oraya. biz hep beraber ne güzel yapiyoruz diyeti, ne gerek var diyetisyene. hem senin vermen gereken 4-5 kilo var, onuda kendin basarabilirsin. sonucta asiri kilolu degilsinki tatlim

lilycimmmm o börekler cörekler, gofretler ne oluyor bakiyimmmm
ama 1300 kaloriyi doldurmussun iste ne güzel o yüzden takma
bugünün menüsünü dört gözle bekliyorum cicimmm
hani menüm hazir bile dedin ya o yüzden
ohh bide iyisin annenler bahce evine gidecekelrmis,

banada herzaman diyetisyen gereksiz gelir onlarn yaptığını az buçk yapıoruz ama yerimde saydıkça çözüm yolları arıyorum spora gitmek istiyorum erkek arkadaşımla bin defa kavga ettm buyüzden erkeklern oldgu spor salonuna gidemezmişim.Evde yap pilates topu al diyo ama onuda yapamam ben sevmiyorum evde spor yapmayı ben yürüyüşü seviyorum leslie falanda sevmiyorum.Napcam bilmiyorum sinirim çok bozuluo bende diyetisyenemi gitsem dedimde oda sihirli değnek değdirmicem sonuçta

canım eve spor aleti alsan nasıl olur?

arkadaşlar ben karatay a başlayalı 1 ay oldu.1 kilo verdim sadece sizce normal mi?eğer o bir kiloda su şişlik vs ise ben neden kilo veremiyorum.çok düzenli olmasada sporda yaptım.

o zaman erkek arkadasina teklif et seninle beraber gelsin spor salonuna, hem eglenceli olur diye düsünüyorum. beraber spor yaparsiniz iste
yani ben olsam öyle bi teklif ederdim:26:
sadece kadinlara özel bi spor salonu yokmu istanbulda? kesin vardir, burdada var cunku ama az pahali oluyor

b fit e git canım işletenlerde üyelerde hep bayan.reklam olmasın benim eşimde senin arkadaşın gibi.o yüzden oraya gidecem.

canım eve spor aleti alsan nasıl olur?

diğer evde bsiklet var çok yer kaplıyo diye oraya yolladık yoksa kaldıgım evdeydi yüzüne bile bakmıodum hiç sevmiyorum bsiklet cevrmeyi bana koşu bandı lazım oda kocaman oluyo

Erkek arkadaşımla evlerimiz çok uzak o istanbulun bi ucu ben bi ucu yoksa gelirdi oda spora başlıcakmış
Kadınlara özel spor salonu var ama bana saçma gelio spor yaparken millet birbirinimi kesicek galiba onun eski gittiği salonda ki kadınlar abuk sabuk giyiniodu erkeklerde onlara bakıodu ondan böyle yapıo.Kadınların olduğu spor salonuda bana uzak.Bulunduğum yerde bissürü spor salonu var hatta bitanesinde zumba dersi başlıo ona cok gitmek istyorm ama devlet meselesi haline geldi bu mesele inadını kıramıorum.

b fit e git canım işletenlerde üyelerde hep bayan.reklam olmasın benim eşimde senin arkadaşın gibi.o yüzden oraya gidecem.

b fitte bildiğim kadarıyla yarım saatte bütün aletleri kullanıp cıkıosun diye bişey var öyle kısıtlamalara gelemiyorum malesef benim yürüyüş yapmam lazım en sevdiğim o
Önerin içinde ayrıca teşekkr ederim

öfff bu erkeklerin dirdiri hic bitmiyor

=) gel bide bana sor

Son düzenleme:
kızlar bana bir yorum yapın moralim çok bozuluyor.arkadaşlar ben karatay a başlayalı 1 ay oldu.1 kilo verdim sadece sizce normal mi?eğer o bir kiloda su şişlik vs ise ben neden kilo veremiyorum.çok düzenli olmasada sporda yaptım.

tatlim diyetisyenin ücreti ayliktir, bnm de oyleydi... bnm gittigim diyetisyen 10günde bir görüsmeye çagiriyordu
bazen 1 hafta sonra gel diyor bazen de 15gün atiyordu ama ayda 3 defa görüsüyor sanirim seninki de öyledir
ztn senin kilon az, sana yapacagi sey sadece ufak degisiklikler önermek olacaktir, bnm gibi uzun soluklu devam etmek zorunda kalmazsın ztn, en fazla 2 ay...

bir de bana yazdıklarının önüne lily yazmayi unutmuşun herhalde okurken anladım bana hitaben yazdigini muhabbetin gidisatından kansızlık genelde ya B12 vitamini eksikliğine ya da Demir elementinin eksikliğine baglidir
vitamine bagli olanda ki bazen B grubu vitaminlerinin diğerlerine de bagli olabiliyor, genellikle et yememekten oluyor bende o da vardı, ama bnm demir depolarım çok dolu olmadığı için bende demire bağlı oluyor kullandığım ilaçların ve hastaligimin da etkisi var tabii çünkü kan yapımında böbreklerin de rolü var...
kansizlik unutkanlık, üsüme, bas dönmesi, dikkat eksikliği yapabiliyor
normalde hafızam iyidir ama kansızken sıfır mesela uni.de bile dersleri algılamakta güçlük çekiyordum, dikkat sorunu yaşıyordum, 10dk sonra bnm konsantrasyonum giderdi... tahini azalttım bugun yemedim diyemem ama azalttım çünkü sofrada olunca zatn herşeye hayır diyorum ama bazı şeyler de insanın gözüne batıyor yiyesin geliyor bugun 3 çay kasigi ekmeğin üzerine sürdüm nutella gibi normalde lokma lokma yiyordum böyle daha iyi oldu...
bu arada tahıllı ekmekle tahin (çavdar, kepek de olabilir esmer ekmek diyelim) beraber yendiğinde içindeki proteindi galiba, vücut içinde daha rahat sentezleniyormuş yani beyaz ekmekle yemek yerine esmer ekmekle yemek daha faydalıymış vücut için, epey önce duymuştum bir diyetisyen veya bir dr.dan yeri gelmişken paylaşayım dedim

Kalbim.... evet cnm akşam batırdım resmen ama bana kalsa 1 pkt petibör biterdi 5 taneyle nasıl sınırlı kaldım o bile büyük mucize bnm için

kizlar bu renklendirmeler mahvetmis yazilari ztn Türk harflerine yeni alismistim klavyede o da degismis simdi zorlaniyorum yazmakta

Aynen canım sana yazmıştım unutmuşum.Kansizlik,unutkanlık, üşüme, baş dönmesi, dikkat eksikliği hepsi var bunların bende hatta dikkat eksikliği hat safhada odaklanma problemi çekerim hep.Kan ilacı falan kullanmak lazım dün eve gittim doğal gaz sonda yanıyo ama ben titriyodum.Banyo yaptım kaynar suyla üşüdüm:)ama bence o suyun çok kaynar gelmemesiyle alakalıdır:) Ay hep üşüyorum ofise gelenler bura cok sıcak dio patronumda pembe üşüyo diyo :) hep sonda yanıo ama ısınamıorm.

sorma yaaa geçen yıl memlekette 12derecede usumuyordum burda 20-25derecede donuyorum resmen
dikkat eksikligi varsa mutlaka B12 ve demir degerlerine baktır derim ilac kullanıyordum hatta evde 1 pkt daha var ama dr kesince kaldi bakalim 2 ay sonra belki yine baslatir...
bnm ellerim ve ayaklarim hic isinmiyor

ayy kızlar koptum ya az önce size de anlatayım.

komşu geldi az önce. baya zayıflamışsın sen ya yüzün küçücük kalmış kaç kilo verdin dedi. ben 17 deyince kadın şok geçirdi yaa bi bakışı var görmeniz lazım
daha verme yeter artık, 2 kg daha ver yeter sana, biz senin tombik haline alışığız diyo, hey allahım yaa

ayyyy koptum yazdıklarını okuyunca
bana da alt komşumuz dedi baya zayıfmışsın diye... çünkü kapalı oldugumdan hep bol şeyler giyiyorum dışarıda o bni evde görmüştü işte ilk başladığım zmnlar 2kg falan vermiştim o da senin komşu gibi vermişsin dedi ama boşver kız bana da diolar cok zayıflama tombiş güzelsin diye... desinler yaaa boşver biz çıtır olcaz....

en azından ara sıra iyi niyetli insanlar çıkıyo böyle

ne 2 kilosu dedim ben de, daha bi bu kadar vericem dedim. yapma kız vala hastalanırsın diyo
ben de dedim ben öyle sağlıksız diyet yapmıyorum ki hasta olayım. zaten iyice midem küçülmüş öyle çok yiyemiyorum istesem de...

allahım 55 kiloya inince nasıl tepki vericek acaba insanlar ya sırf bunun zevki için bile zayıflanır yemin ederimm

aynen bence de....
sırf bu zevki tatmak bile süper olur

bu arada kızlar renkli ve kalın yazınca Türk harfleri olan ş,ı,ü,ğ,ç,ö gibi harflerin şekli bozuluyor o yuzden artık mor kalın yaparken italik de yapıyorum bilginize... yoksa yazı tipimi değiştirme gibi bir niyetim yok...

menünün sonuna gelene kadar harika diyecektim ki sonunu okudum seninde bende farkın kalmamış dün bende yedim yedim valla buarada küçük koşu bantlarıda var bence eve al rahat rahat yürü ne sen geril nede sevgülün :))))))

evet hep öyle derler daha fazla verme aman hastalanırsın sen tombişde güzelsin ama bir kilo geri al aaa ne kadar çok kilo almışsın sen insanlar garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…