lily'cim nesfitle ilgili verdiğin bilgi için teşekkürler tatlım. alıntı yapmak istemedim çok uzun oluyo
randomlife cım hangi bitteri aldığımı sormuşsun eti karam dışı siyah lı morlu olan zaten üstünde %70 kakaolu yazıyo bende ilkkez gördüm gittiğim marketlerde daha önce dışı morlu siyahlıyı görmemiştimşükür buldum ve gerçekden acıı 2 tl felandı yanılmıyorsam
randomlife cım hangi bitteri aldığımı sormuşsun eti karam dışı siyah lı morlu olan zaten üstünde %70 kakaolu yazıyo bende ilkkez gördüm gittiğim marketlerde daha önce dışı morlu siyahlıyı görmemiştimşükür buldum ve gerçekden acıı 2 tl felandı yanılmıyorsam
bugün hic doymak bilmiyorum ben, ne oluyor bana
ya bende anlamadım kan şekerimiz falan mı düşüyo nolduo arada banada oluo dn 2 gndr öyleym mesela bakalım bgn nası olcm:)
kızlar bugün hayatımın hatasını yaparak birsürü biberli ekmek yedim(( kk büyüklüğünde 5 tane felan yemişimdir
bugün komşuma gittim kadın fırında çörekgibi kalın biberli ekmek yapmış kek yapmış kekden 1 2 çatal yedim ama biberli ekmeği çok güzeldi 5 kk belkide 6 kk yemişimdirsanırım bunun üstüne 1 2 gün yemek yemem gerek 1 öğlende 1 kilo almışımdır ((
bu kk kadar dediğiniz ne oluyor ben cahilim kızlar kk ne oluyor bilgilendirin beni bakem
meşhur kibrit kutusu canım
pembiş senin boyun 1.62 mive sen kilonu dert ediyorsun diyetisyene gidecek kadar kız senin saçını başını yolarım oraya gelirsem
benim boyumda 1.61 kilom göründüğü üzere 68allam allam keşke 59 kilo olsam beeeeeeeeeeeeeeeeeen
ben napayım ayol:2::2:
boyum 1.60 kilom 72 :2::2:
6 lı rakam bile göremedim halaaaa bi de tatlı krizine giriyorum heeççç utanmadan:2::2:
sarmalarda bişe yok zaten başkada bişe yememişsin yoğurt yada salatada yigebilirdin canımhemen menümü bildiriyorum kizlar, laptopum bozulduo yüzdem simdi kardesimin laptopundan giriyorum, fazla kalamicam zaten. sabah hepinizin menülerine yorum yapacam söz
Kahvalti:
2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, domates, salatalik
3 zeytin
yarim kk beyaz peynir
sekersiz nane cay
Ara: 1 kücük kase yogurtlu cilekli müsli (yarim bardak sütle yapilmis)
Aksam yemegi yemedim kizlar cunku arada cok atistirdim, saydim tam 12 tane (evet yuh diyebilirsiniz haha) karalahana sarma yemisim. hala daha tokum
hepsini birden yemedim ama, ögle saat 2 gibi 4 tane yedim. bi kac tane tv izlerken yedim, mutfaga girip cikarken derken 12 olmus
baska bisey yemedim ondan sonra.
12 tane sarmayi bi tabaga koydum ölcmek icin tam 1 tabak oluyor. pöff neyse yarin az yerim artik..
Su: 2 litre olmustur
Spor: tempolu yürüyüs 30-40 dk ve 50 dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa
menü güzell canım yassı orugu görmüştüm tv de ama ismini bilmiyordum bizim içli köfte gibiyse sorun yok bugünde haşlamasını yeeeekızlar ben çok kısıtlı bağlanabiliyorum
bilgisayar bugün tamirden geldi
ama oğlum akşam yine işini gördü
yarın tekrar tamire gidecek
bidaha çocukların dokunmasını yasaklıcam bu ne ya
bi haftada 3 kere tamire gitti
eşim artık sinirlerine hakim olamıyacak diye korkuyorum
neyse bugünkü menümüde yazıyım ve çıkıyım
yarın sabah okuldaki bilgisayardan bağlanacam
müdür gelene kadar idare edecem
müdür 8:30 geliyor
neyse bugünün raporu
sabah uyanınca 1 bardak elme sirkeli su
okula gidince saat 9:30 da
nesfit (yağsız süt ile )
bir kk kadar yufka böreği (öğrencim ikram edince kıramadım)
öğlen
dünkü tavuğun geri kalanı
1 dilim layt ekmek
ara
1 mandalina
akşam
1,5 adet yassı oruk (mangalda yapıldı kızartma değil yani)
1,5 kase tavuklu şehriya çorbası
ara
1 fincan az şekerli neskafe(çok az süt tozu ekledim)
bugünlük bukadar
şimdi yatmaya gidiyorum
sabahın köründe daha kargalar kahvaltılarını yapmadan görüşmek üzere
evet canım önemli olan ölçülü yemek diger bitteri yediğimde devamını getirmek istiyordum ama bu kesiyoo yemek istemiyor insanın canı vallahi 2 dilim yeterli oluyo kızlar tavsiye ederim
Karamelek...
%70 ve üzeri kakao kitleli çikolatalar göbek yağını eritmede faydalıymış ama tabii ölçülü tüketmek kaydıyla...
Ülker'in var diye biliyorum biri sormuş da... pembe sanırım:44:
ben aktivia daha doğrusu probiyotik yoğurt kullanmadım ama yararı şu ki kabızlığı önlemede faydalı
kabızlık çekenlere de ya da büyük abdestte sorun yaşayanlara şunu söyleyeyim az yemek de tuvalete gitmeyi geciktirebiliyor ben kendimde bunu gözlemledim
bu arada portakal toplamayı ben de severim limondan daha eğlenceli oluyor ama bu yıl denemedim henüz belki 15tatilden sonra...
o da spor yerine geçer elbette sonucta hergün yemek yapma gibi günlük bir aktivite değil ki...
biz de yere düşenleri toplarız önce onları tüketiriz boşuna çöpe gitmesin diye...
kızlar dünün menüsü aşağıdaki gibi...
sabah - 10:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 1 kk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay
öğle - 13:40
- 5-6 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye, küp şeklinde patates ve havuç da var içinde)
- 2 yk yogurt
ara - 15:45
- 1 kivi
- 5-6 küçük kestane(dünden kaldı o yuzden yedim 1 gün önce piştiği için nişasta yapısı bozuluyormuş)
- 1 küçük ceviz
ara - 17:30
- tencerenin dibinindeki pudingi yedim 1 kaseye yakındır
- içine de kalan 3-4 petibörü kırıp yedim
akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği
- 2 dl kk kadar pudingli pasta
spor - yapamadım uyuyakaldım
su - 1,5lt anca olmuştu
ilacımı bile gece kalkıp içmiştim
ama 300ml bardakta suyum hep yanımda bilgisayar masasında, arada yudumlaya yudumlaya bitiriyorum
işte bu kadar kızlar
yediğim kaçamaklardan dolayı akşam sadece karnabahar yemeğini yedim ama dolu bir tabaktı buzdolabında duruyordu annem bana bırakmıştı
birazdan netten çıkcam mutfağı toplayıp kendime detoks çorbası yapmayı planlıyorum nasıl mı? pırasa, havuç, evde başka ne varsa işte kabak, varsa brokoli vs koyup bir avuç kadar da bulgur ya da bir patates atmayı planlıyorum un koymadan soğal olarak koyulaşması için... tabii içine yeşillik de koymayı planlıyorum maydanoz dereotu vs...
işte bunu içerim akşam varsa da sebze yemeği
bir de bugun spor yapcam inşallah işte boyle fıstıklarım...
ben de ben de ben de !!!!! durduramıyorum kendimi. muz yedim. çikolatalı speacial k yedim. öğlen ekmek yedim hiç huyum değildir oysa ki. allah ıslah etsin benii
bu arada pembecim hurmayla ilgili bi şeyler sormuşsun.
canım ramazanda yediğimiz hurmalardan yiyorum ben. bi tanesi 19 kaloriymiş. lifli bi besin olduğu için diyetisyenler öneriyo ara öğünde.
ben de çok severim hurmayı. hem tatlı krizime de iyi geliyo. o yüzden severek yiyorum yani.
bi de lifli olduğu için üstüne su içince midede şişiyomuş ve tokluk hissi yaratıyomuş. tv de duymuştum.
Ama sen yemek yiyince 60 olmak ne demek bilir misin? Çok üzülüyorum 60 oluncapembiş senin boyun 1.62 mive sen kilonu dert ediyorsun diyetisyene gidecek kadar kız senin saçını başını yolarım oraya gelirsem
benim boyumda 1.61 kilom göründüğü üzere 68allam allam keşke 59 kilo olsam beeeeeeeeeeeeeeeeeen
ve yine yeniden kar yağar :)))))))))))))))))))))))))))))
ay evet ya hadi gelin toplanıp pembişi saçını başını yolmaya gidelim utanmadan bide diyetisyene gitçem diyo
PEşin Peşin söliyim misafirler varmış evde dier misafirde yoldaymış.Bu ne demek pasta demek böre çörek demek.Ye beni yii beniii diyen kurabiyeler demek.Nefret ediyorum 3 beyazdan mahvetceksiniz gene beni yenilmek istemiyorum size.En iyisi mutfaga girmemek ne olduğuna bakmamak.Ama yemeğimde hazır deilmiş ühühhh ağlicam ne yiycem şimdi bennn
Bana da gelecek misafir
Diyette olduğumu biliyor arkadaşım :) Sadece puding yaptım yanına da taze sıkılmış portakal suyu ikram edeceğim. Tamam :)
Ben diyetteyim, o da hamile :) Bundan iyi menü mü olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?