Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lily'cim nesfitle ilgili verdiğin bilgi için teşekkürler tatlım. alıntı yapmak istemedim çok uzun oluyo

randomlife cım hangi bitteri aldığımı sormuşsun eti karam dışı siyah lı morlu olan zaten üstünde %70 kakaolu yazıyo bende ilkkez gördüm gittiğim marketlerde daha önce dışı morlu siyahlıyı görmemiştim şükür buldum ve gerçekden acıı 2 tl felandı yanılmıyorsam

ögg bitter ciko hic sevmem. az önce 1 dilim sütlü cikolata yedim
uyuya kalmisim az koltukta ve uyandigimda canim cok tatli bisey cekti 1 dilim yedim

teşekkür ederim tatlımm.
ben de çikolatalı special k ya takmış durumdayım dünden beri. çünkü tatlı krizindeyim bildiğinn
süt bile koymadan paketin içinden çerez gibi yiyorum baya da lezzetli yav :44::44:

bugün hic doymak bilmiyorum ben, ne oluyor bana

ya bende anlamadım kan şekerimiz falan mı düşüyo nolduo arada banada oluo dn 2 gndr öyleym mesela bakalım bgn nası olcm:)

ben de ben de ben de !!!!! durduramıyorum kendimi. muz yedim. çikolatalı speacial k yedim. öğlen ekmek yedim hiç huyum değildir oysa ki. allah ıslah etsin benii

bu arada pembecim hurmayla ilgili bi şeyler sormuşsun.
canım ramazanda yediğimiz hurmalardan yiyorum ben. bi tanesi 19 kaloriymiş. lifli bi besin olduğu için diyetisyenler öneriyo ara öğünde.
ben de çok severim hurmayı. hem tatlı krizime de iyi geliyo. o yüzden severek yiyorum yani.
bi de lifli olduğu için üstüne su içince midede şişiyomuş ve tokluk hissi yaratıyomuş. tv de duymuştum.

bu kk kadar dediğiniz ne oluyor ben cahilim kızlar kk ne oluyor bilgilendirin beni bakem

pembiş senin boyun 1.62 mi ve sen kilonu dert ediyorsun diyetisyene gidecek kadar kız senin saçını başını yolarım oraya gelirsem
benim boyumda 1.61 kilom göründüğü üzere 68 allam allam keşke 59 kilo olsam beeeeeeeeeeeeeeeeeen

ben napayım ayol:2::2:
boyum 1.60 kilom 72 :2::2:
6 lı rakam bile göremedim halaaaa bi de tatlı krizine giriyorum heeççç utanmadan:2::2:

ben napayım ayol:2::2:
boyum 1.60 kilom 72 :2::2:
6 lı rakam bile göremedim halaaaa bi de tatlı krizine giriyorum heeççç utanmadan:2::2:

ay evet ya hadi gelin toplanıp pembişi saçını başını yolmaya gidelim utanmadan bide diyetisyene gitçem diyo

sarmalarda bişe yok zaten başkada bişe yememişsin yoğurt yada salatada yigebilirdin canım
ayrı yeten senin bilg. kim bizzikledi bakalım
menü güzell canım yassı orugu görmüştüm tv de ama ismini bilmiyordum bizim içli köfte gibiyse sorun yok bugünde haşlamasını yeeee
kilo vermene de sevindim aradaki farkı iyice açıyorsun bakalım

evet canım önemli olan ölçülü yemek diger bitteri yediğimde devamını getirmek istiyordum ama bu kesiyoo yemek istemiyor insanın canı vallahi 2 dilim yeterli oluyo kızlar tavsiye ederim
activiayı daha önce hiç yememiştim deneyecektim ama unuttum neyazıkki
bizim bahçe bayağı büyük içinde 150 200 tane portakal ağacı var canım hale gönderiyoruz biz yoksa o portakallar ye ye bitmezzz ben hiç sevmiyorum bahçe işini evlendim bahçeci oldum ne yazıkki :)))

ahhh canımmm bende dün leslie yapmadım efeyi uyuturken uyuya kalmışım bu aralar çok uykum geliooo
menünde güzel güzel olmayan şeyleri biliyorsn zaten tekrarlaMAMA GEREK YOK SANIRIM:::

ama niye yazmıyonuz yaa neyse ben gideyim akşam yemeğimi yiyeyim sonra gelir menümü yazarım

Bak bunu hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu hurma pek sevmem aslında yani olsada olur olmasada olur yiyeceklerimden biridir ama tatlı krizimi engelliycekse yerimmm Buarada kuru incirin kalorisi hakkında bi bilgin varmı bende onu severek yiyorum:)

Ama sen yemek yiyince 60 olmak ne demek bilir misin? Çok üzülüyorum 60 olunca ayrıca yanlarım duruyo popom kocaman üst bacaım var ve cıplakken kendimi beğenmiyorum.İnsnlar yeter bu kadar iyi oldun böyle diolar ama bikaç kız arkadasım biraz daha dio bende veremedkçe sinirleniorm.

ve yine yeniden kar yağar :)))))))))))))))))))))))))))))

Vallaha mıııııııııııı ? burdaki kar hala kalkmadı bide buz oldu sabah işe gelirken totoyu kırcam diye korkuyorum.Bide kar yağınca eve döncek vasıtA olmuo

ay evet ya hadi gelin toplanıp pembişi saçını başını yolmaya gidelim utanmadan bide diyetisyene gitçem diyo

İnek sıpaları birlik olup beni dövceksiniz heee.Var mı öyle beş kişi bi kişiye dalmakkk hani kardeştik hani can ciğerdik benimde fazlalıklarım var ben yürürken arkamdan gelen bişey benimde var(popom oluo kendisi=))

eyvah başladı kar yarın dua ede ede evden cıkcam Allahım bugünde popomu kırmıyım amin:)

Son düzenleme:
Düşüncelerim arasında yarın pirinç lapası diyeti yapıp cuma günü çizelgeyi şaşırtmak var :) umarım yapabilirim

Merhaba Kızlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Öğle 1,5 kepçe mercimek çorbası + 1 parça lazanya (arkadaş yapmış okulda. zorla yedim.az bişeydi)

Akşam 4 küçük dilim kepekli ekmek ile yapılmış 2 peynirli tost + 1 domates + 1 salatalık + 1 bardak meyve suyu + 1 kaşık bal

Gece de misafirim gelecek puding yaptım sadece bir kase de ondan yerim

Bugün 1 litre kadar su içtim, daha da içerim inşallah.

Bu sabah 81,7 kg geldim

PEşin Peşin söliyim misafirler varmış evde dier misafirde yoldaymış.Bu ne demek pasta demek böre çörek demek.Ye beni yii beniii diyen kurabiyeler demek.Nefret ediyorum 3 beyazdan mahvetceksiniz gene beni yenilmek istemiyorum size.En iyisi mutfaga girmemek ne olduğuna bakmamak.Ama yemeğimde hazır deilmiş ühühhh ağlicam ne yiycem şimdi bennn

Son düzenleme:

Bana da gelecek misafir

Diyette olduğumu biliyor arkadaşım :) Sadece puding yaptım yanına da taze sıkılmış portakal suyu ikram edeceğim. Tamam :)

Ben diyetteyim, o da hamile :) Bundan iyi menü mü olur :)

Bana da gelecek misafir

Diyette olduğumu biliyor arkadaşım :) Sadece puding yaptım yanına da taze sıkılmış portakal suyu ikram edeceğim. Tamam :)

Ben diyetteyim, o da hamile :) Bundan iyi menü mü olur :)

bi senin bi benim misafirler bitmio:) ohh bi puding yemeyle bişey olmaz önemli olan bunu yedim aman bisküvide yiyim falan dememek:) Ayrca bgn sesimizi duydun galiba iki tane tost yediğini görünce şaşırdım ufak ufak arttırmaya başlıosun:) Valla okadar az yersen kocan gelince normal yemene dönünce kilo alırsın diye korkuorum buarada zayıflamışsın tebrik ederim ddarısı başımaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…