Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menü güzel şekerim şu biberiye çayını bi ben alamadım ya
menü senin diyetine göre iyi bana göre az :)))) boğazların için ıhlamur iç canım yada bal ye
harikasın valla bence hurmalar için hiç üzülme regl dönemin olmasına rağmen iyi atlatmışsın
pembiş menü güzeş canım bana kalırsa senin kilo vermen için spor yapman lazım boyun kaçtı senin
greyfurt çok faydalı çok fazlada c vitamini içeriyor şeker hastaları için birebir mesela şeker çok az çünki portakalda daha fazla şeker var
ama gel görki tadıııııı:120::120:
menün güzel canım bence hiç sarmaları dert etme akşam yemeği yememişsin dengelemiştir

ay hep aynı şeyi yazdım ama seninde menün güzel ama farklı bişey yazıcam artık eskisi kadar kaçamak yapmıyorsun sanırım kilonda düşmüş tebrikler

buarada dün akşam 30 dakika stepper de adımladım
unutmadan yazayım şimdide kahvaltı edicem

Dün ben yarım kase pirinç unlu muhallebiyle 3 tane betitboure bisküvi yedim=) akşam olunca tatlı krizim tutuyo önüne geçemiyorum napıcam bilmiyorum pofff he bikaç parçada bitter yedim nefret ettiğim bitter bile güzel geldi bana maksat yemek olsun işte

BeyazBulut = Canım menün çok güzel sporuda aksatmıyosun maşşallah

karamelek01 = Valla canım menünü beğendim ama gün toplamında kuruyemiş çok olmuş gibi geldi fazlası direk yağ kuruyemişin ama cokta lezzetli oluo namussuzlar heleki kaju süper bişiy ama menün cok güzel bayada yürümüşsün canım o portakallarıda sıkta oğlana içir güçlü kuvvetli olsun aşkım=) Canım bide bana leblebiyi bukadar yeme falan demişsin ya merak etme dün kuru incir ve kayısılı activia aldm bgn onları yiycem söz dinlerim ben hemen:)

cyy =Canım kızcan ama herkesin dediğini bende dicem menün çok az.Nasıl doyuyosun bunlarla anlamıyorum bide hastasın daha dikkatli yemen lazım vitamin falan al bari portakal suyu falan iç ben bukadar yesem bayılırdım kesin

randomlife = Tatlışım sende hep abarttım falan diosun sonra bi okuyorum hani diyorum.Hurma yiyosun sürekli sevdiğinden mi bi özelliği falanmı var bide hangi hurma elma gibi olanlar mı minik oruç açılan hurmalardan mı? Kaloriside az sanırım devamlı yediğine göre? Takıntı yapma bakiyim beğendim bennn

kalbimEllerinde= Sabah kahvaltını 10da yaptığını faredersek sen bütün günü 12 sarmayla geçirmişsin Öğle yemeğide zaten yemiosun bide buna fazla diosun hee dövcem seniii fazla mazla deil güzel menü

denizeliklim= Güzel menüde bebeeem yassı oruk ne? Hİç duymadım ama duymadığım şeyi bile canım çekecek kadar potansiyel var bende:)):):)

PEMBİŞİM

YASSI ORUK bildiğin içli köfte
ama biz onu tabak gibi yassı yapıyıruz
kahve fincanının altlığı boyutunda oluyor
mangakda ızgara yapıyoruz

süüüüüper ve hafif oluyor
azıcık ağzını sulandırıyım dedim he he he .

bu akşamda kızartmasını ve haşlamasını yapacaz of of nasıl tutacam kendimi
ah bu kaynanalar.

Son düzenleme:

haha evet simdi benim gözümün önündede canlandi banu alkan leopar desenli bikinisiyle sahilde
ay kiz vallah süper bisey bak gösteriyim

Bandeau-Bikini, JETTE – OTTO–Online–Shop

jette joop bide markasi, pahali baya ama ben anneme aldiririm.
bu arada bende hayatimda daha hic bikini giymedim, ilk kez bu yaz olacak insallahhh.
mayolarimda 42 beden 38 olsun istiyorummm
basaracazz basaracaz fistiklar

activia yogurt bagirsaklari calistiran yogurt degilmi yahuuu:26:
neden hepiniz birden activia yiyorsunuz, cok sekerli degilmi o?
hemen biriniz cevap verinnnn
tadi nasil bari güzelmi, bende alirim yoksa birazdan hemen markete kosarim

sadişş aktiviaları senin yerine ben yerim hemde kayısılı aldımmm çooook gizzzzzeeel :)
mayo sana çuval gbi olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh Amin:)

AMINNNNNNN

afiyet olsun tatlimmmm. bal seker olsunn
bosver kiz zaten simdi annenler evde degilmis yine güzelce baslarsin diyete. bende bayilirim öyle yemeye vallah. öff canim puding cekti simdi
tatlim bende hic bikini giymedim ahahaha bu yaz giymeye planliyorum, bu sene olmazsa seneye kesinn. mayom var evde, arada bir kücük cadiyi yani kiz kardesimi götürüyorum. bu haftasonu yine gitmeyi düsünüyoruz. tutturdu illa gülnur biz yüzmeye gidelim mi diye
abla demiyor bana gicik, gülnur diyor

Beyaz bulut menüyü begendim canimm afiyet olsun. hic sorun yok masallahh lahmacunu bosver zaten annen az tikistirmis agzina haha

sadiyemmm benimm karamelegimm menün sahane hayatimmm. süper gidiyorsun hic kacamak yok
baya hareket etmissin, hem markete yürü, hem yere düsmüs portakallari topla. tabi spor sayilir.

kizim bee sizde ne bicim bagirsak var ben her 2 veya 3 güne gidiyorum tuvalete ayiptir söylemesi
hayatimda daha hic kabiz olmadim nasil bisey acaba cok merak ediyorum
bende tam tersi, mesela annem en son aci yaptiginda (ekmege sürüyorsun ya hani annem biber salcasiyla yapiyor)
azicik yedim ve arkasindan hemen tuvalete kostum, hemen etki yapiyor bende. annemde diyor masallah senin motor gibi bagirsagin var

Yasmincimmm menüyü begendim canim afiyet olsun. hala iyilesmemissin gecmis olsun canim tarhana corbasi iyi gelmistir sana, ahh kiyamam yaaa
annenlere gidiyormussun tatilinde, bence dedigin gibi tartini al yanina kontrol altinda olursun, ve sadiyemin dedigi gibi yogurt, sebze yemeklerden bol bol ye.
sakin ben kilo aldim deme tatil sonunda
hee bide 81 olmussun tebrik ederim

randomcimm ne sapitmisi yaa, süper bi menü görüyorum
her zamanki gibi zaten dememe gerek yok
5-6 hurma cok degil tatlim icin rahat olsun. cikodan bin kat daha iyidir

pembisim sorunsuz bi menü sunmussun bize tebrik ederim
kus kadar yiyorsun sen, miden iyice kücülmüs
spor salonu isi ne oldu tatlimmm? erkek arkadasini ikna edebildinmii?

ben sıyırdım kızlar

az önce anneme dedim ki 55 kiloya düştüğüm gün gidip koca bi pasta alıcam ve hepsini ben yicem.
şoka girdi kadın yazık

haha bende anneme aynisini diyorum sürekli. ama ben gercekten yapacam bunu, büyük ödülüm
http://www.wochenblatt.com/uploads/tx_kwirecipes/Nuss-Sahne-Torte_01.JPG
baksaniza pastaya gel beni ye diyor

denizimm menüyü begendim afiyet olsun canim
su pc biran önce olsada ve yine aramiza gelsennn
özlettin kendini iyicee,
61 olmussunnn tebrik ederim canimmm

Ayy varya senle damak zevkimiz okdar beniziyo ki bayılırım deişik yemeklere:) içli köftenin haşlaması çok güzel oluyo kızarmışı çk ağır gelio bana sanırsam kuyruk yağı koyuyolar içine

BeyazBulutum= Ben yıllarca kendimi 1.60 yada 1.61im diye biliodum ama geçen ablam ölçtü 1.62 cıktım.Sporsuz biçok kişi eriyo bi tek benim yağlarımmı inatçı yaaaaaaaa kendimden korkuorum çekmecemde bikaçtna acaip zayıflatan bişey var ama içmek istemiyorum onları çok sağlıksız

Kalbim= Canım spor işini sormuşsun sevgilim çok inat konusu bile açılınca kavga ediyo benimle sonra tekrar tekrar başa dön kavga et sonuç olmasın bidaha başa dön falan sıkılıyorum nefret ediyorum kavga etmekten.Yazı bekle yürürsün yazın dio ama aynı zamanda şakayla karışık senin altbacaın ince üstü kalında diyebilio çok snr oluorm böyle esprilere kendi üç gün yemese 2 kilo verio onun rahatlıgı var tabi

Activiayı sormuşsun bitanesini ara öğün niyetine yapıorum ben 98.7 kalori bi muz yiceme activia yerim mantığıyla yiyorum:)
KAç gündür içim dışım leblebi oldu hem biraz bağırsaklarım çalışsın diye yiyorum.Ayrıca bikinide güzelmiş ben cart leopar sanmıştım.Resmini eklediğin pastada mükemmel.İnsanın ağzını sulandırıo:) ay bide aktivianın tadını sormuşsun cok güzelll kayısılısını yedim biraz önce bayıldım

Son düzenleme:
Ayy varya senle damak zevkimiz okdar beniziyo ki bayılırım deişik yemeklere:) içli köftenin haşlaması çok güzel oluyo kızarmışı çk ağır gelio bana sanırsam kuyruk yağı koyuyolar içine

evet canım aynen öyle kuyruk yağı konuyor
ama bu akşamkine pek koymamışlar heralde

ben bu akşam kızartmasından pek yemeği düşünmüyorum
ama haşlamasından tabiki iyecem

dünkü ızgarasıda süperrdi

ızgarasından hiç yemedim gerçi ızgara şeylere bayılırım yada böyle közlenmiş patlıcan közlenmiş peynir falan o isli isli koku mmmm ay acıktım galiba aklımdan neler geçiooo:) yemekçi yemeğimi getrsede hepsini unutsam bianda:)

bütün erkekler ayni zaten
ben bile sinir oldum okurken inan bana..
bende kavga etmekten nefret ediyorum, tatlim allah kolaylik versin sana ne diyim

bende az önce markete gittim activia almak icin ama daha cekici bi yogurt gördüm onu aldim, google'de resmini buldum linkini koyuyorum hemen.
türkiyede sanmiyorum yoktur cunku..

http://www.zott.de/var/corporate_si...jogole_49_kcal_ab_oktober_2011_picproduct.png

0,1 % yag varmis, 100 gr'da 49 kalori, bi paketi zaten 150 gr simdi baktim
2 tane cilekli 1 tane seftali marakuja'li aldim..

acaba diyorum bunu aksam saat 8-9 gibi yesem kötü olurmu?? Lilycimm bunu sen iyi bilirsin

kızlar pembeme katılıyorum aslında sadece herkes güzel gitmiş ben batırdım diye yazmayı planlıyordum ama bu şekilde daha kestirme olcak sanırımpatenti pembişime ait tabii... ben kopyala yapıştır yapıyorumdün giremedim erken uyuyakaldım spor da yattı maalesef ama sevindiğim şey bi gün öncesi 1 saat spor yapmış olmam bilirsiniz ki dr.lar haftada 3-4kez 40dk en az yapılmasını tavsiye ederler ama bugun yapcam inşallah yine 2 mil leslie+25dk zumbamı zumbayı çok seviyorum bi de artık hareketleri de iyice öğrendim
yazılanlara birkaç şey ekleyeyim

Karamelek...
%70 ve üzeri kakao kitleli çikolatalar göbek yağını eritmede faydalıymış ama tabii ölçülü tüketmek kaydıyla...
Ülker'in var diye biliyorum biri sormuş da... pembe sanırım:44:
ben aktivia daha doğrusu probiyotik yoğurt kullanmadım ama yararı şu ki kabızlığı önlemede faydalı
kabızlık çekenlere de ya da büyük abdestte sorun yaşayanlara şunu söyleyeyim az yemek de tuvalete gitmeyi geciktirebiliyor ben kendimde bunu gözlemledim
bu arada portakal toplamayı ben de severim limondan daha eğlenceli oluyor ama bu yıl denemedim henüz belki 15tatilden sonra...
o da spor yerine geçer elbette sonucta hergün yemek yapma gibi günlük bir aktivite değil ki...
biz de yere düşenleri toplarız önce onları tüketiriz boşuna çöpe gitmesin diye...

cyy... Yasmincim...
bence yediklerine meyve-sebze ekle, daha çok tüket onları tabii çorban eksik olmasın ki çabuk iyileş
tavuk suyuna çorbalar grip için faydalıymış, aklında bulunsun, içine karabiber, baharat falan da iyi olur, tarhana başlı başına ztn güçlü bir besin ama bence hala yediklerin az
gittiğin zaman için arkadaşlar yeterince yazmışlar ben de memlekete gideceğim 1 haftalığına mesela
hedefim bizim evden 1 km kadar uzaklıkta bir yürüyüş yolu var o da tek yönü 2-2.5 km evdeyken yürürdüm 1 saat 15dkda falan toplamda 6-7km falan ediyor oraya yürümeyi planlıyorum ikindi gibi çünkü sabah biraz zor olur ama yazın hep akşam üstü yürürdüm bakalım ya oraya gitcem ya da bizim eve yakın park var ben onu 20dkda bitiriyorum 2 kez dönsem diye düşünüyorum sen de ya öyle bişeyler yap ya da aç müziği yarım saat kadar tepin, leslie hareketlerinden falan yap streching yap aklına geldikçe yine faydası olur mutlaka

Randomlife...
kız hep abarttım diyorsun ama abartmamışsın ki...
ama hurmaya dikkat... 3-4 tane küçükse, 2-3 tane büyükse, bir meyve yerine geçer ama içindeki şeker çok fazladır anladığım kadarıyla Medine hurması ya da o tarz hurmalardan yani Trabzon hurması denilen cennet elmasından değil...
ikisinde de şeker çoktur ama küçüklerde çok fazla, bir tanesi 15 kalori civarında ama karbonhidratı fazladır...
o yüzden ölçüye dikkat... ama afiyet olsun yine de...
bu arada 30g nesfit, 4 yk ediyor bilginize kızlar...

bu arada greyfurt yağ yakımında işe yarayan bir besin ama içinde bulunan bir madde ilaç kullananlar için risk taşıyor, olur da ilaç içme durumunda kalırsanız nolur nolmaz greyfurt yemeyin tamam her ilaç için geçerli değil belki ama hangi ilaçla etkileşime girmediğini bilmiyorum bana yasak onu biliyorum ama çok severdim yaaa.... hep sevmediğim şeyler yasak bana da...
neyse sağlık olsun da gerisi boş...

Kalbim....
tatlım 12 sarma ne ki kız?
ben bir öğünde 20 tane yediğimi bilirim hem hepsini bi seferde yememişsin afiyet olsun
spor da yapıyorsun ztn yakmışsındır kesin...

Denizeliklim....
aramıza dönmene çok sevindim aman dikkat et de müdüre yakalanma kk yüzünden başın derde girmesin aman
menünü beğendim ben de yassı oruğu sorcaktım açıklamasını yapmışsın ztn...
ben o tarz şeyler yemiyorum hele ki içinde kuyruk yağı varsa hiç yemem, hayvansal besinleri çok yemiyorum eti bile yağsız yiyorum... ama sen ızgara yapmışsın afiyet olsun tatlım

ben de akşam tek çeşit yedim ama pudingli pasta da yedim yazıcam birazdan göreceksiniz

ya bende anlamadım kan şekerimiz falan mı düşüyo nolduo arada banada oluo dn 2 gndr öyleym mesela bakalım bgn nası olcm:)

frenledim kendimi allaha sükür, artik aksama kadar bisey yemicem insallahhhh. hep öyle diyorum ama sonradan yine yiyorum yiyorum.
bu sefer sözümde durmaya calisacam

tatlım bunu görünce aklıma geldi, bizde bimde aynı paket dizaynıyla satılıyor ama onlarınki tam yağlı sanırım seninli light
ara öğünlerde tercih edebilirsin akşam 9 gibi yemende sakınca olacagını düşünmüyorum çünkü sen zatn akşam erken yiyorsun hem de geç yatıyorsun biraz olsun tok tutar

ben de acayip bi açlık hissediyorum yedikçe yiyesim geliyor sanırım bu biraz duygusal biz kısalım dedikçe nefis hayır kıstırmam diyor ye diyor

evet canim light versiyonu
o zaman en iyisi aksam 7 gibi yiyim yarin, bugün müsli yedim bile, simdi aksam bunu yesem cok olur sanirim:26:

kızlar dünün menüsü aşağıdaki gibi...
sabah - 10:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 1
kk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay

öğle - 13:40
- 5-6 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye, küp şeklinde patates ve havuç da var içinde)
- 2 yk yogurt

ara - 15:45
- 1 kivi
- 5-6 küçük kestane(dünden kaldı o yuzden yedim 1 gün önce piştiği için nişasta yapısı bozuluyormuş)
- 1 küçük ceviz

ara - 17:30
- tencerenin dibinindeki pudingi yedim 1 kaseye yakındır
- içine de kalan 3-4 petibörü kırıp yedim

akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği
- 2 dl kk kadar pudingli pasta

spor - yapamadım uyuyakaldım
su - 1,5lt anca olmuştu

ilacımı bile gece kalkıp içmiştim
ama 300ml bardakta suyum hep yanımda bilgisayar masasında, arada yudumlaya yudumlaya bitiriyorum

işte bu kadar kızlar
yediğim kaçamaklardan dolayı akşam sadece karnabahar yemeğini yedim ama dolu bir tabaktı buzdolabında duruyordu annem bana bırakmıştı
birazdan netten çıkcam mutfağı toplayıp kendime detoks çorbası yapmayı planlıyorum nasıl mı? pırasa, havuç, evde başka ne varsa işte kabak, varsa brokoli vs koyup bir avuç kadar da bulgur ya da bir patates atmayı planlıyorum un koymadan soğal olarak koyulaşması için... tabii içine yeşillik de koymayı planlıyorum maydanoz dereotu vs...
işte bunu içerim akşam varsa da sebze yemeği
bir de bugun spor yapcam inşallah işte boyle fıstıklarım...

lily'cim nesfitle ilgili verdiğin bilgi için teşekkürler tatlım. alıntı yapmak istemedim çok uzun oluyo

kızlar bugün hayatımın hatasını yaparak birsürü biberli ekmek yedim(( kk büyüklüğünde 5 tane felan yemişimdir
bugün komşuma gittim kadın fırında çörekgibi kalın biberli ekmek yapmış kek yapmış kekden 1 2 çatal yedim ama biberli ekmeği çok güzeldi 5 kk belkide 6 kk yemişimdir sanırım bunun üstüne 1 2 gün yemek yemem gerek 1 öğlende 1 kilo almışımdır((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…