bi senin bi benim misafirler bitmio:) ohh bi puding yemeyle bişey olmaz önemli olan bunu yedim aman bisküvide yiyim falan dememek:) Ayrca bgn sesimizi duydun galiba iki tane tost yediğini görünce şaşırdım ufak ufak arttırmaya başlıosun:) Valla okadar az yersen kocan gelince normal yemene dönünce kilo alırsın diye korkuorum buarada zayıflamışsın tebrik ederim ddarısı başımaaa:)
pembiş kuru incire dikkat çok tüketme kalorili çünki aynı şey bütün kurumuş meyveler için geçerli
kuru üzüm kuru kayısı ve bugün birşey daha öğrendim doğal kurumuş kayısının tadı buruk olurmuş marketlerde kurutulanlara genelde şekerle kurutulurmuş
benim eve malatyadan geliyo kurumuş kayısı tamamen natürel yanii tadıda çok şekerli değil zaten hafif ekşimsi tadı varr ama çok lezzetli
offf yaaa sinirim bozuldu şu düğünün davetiyesi bile geldii ben aysonu alışverişe çıkcam vee halen 65 kiloyum habire yiyorum pisbogazz offf komşumda çok iyi biri benden çok büyük bir bayan 3 çocuk annesi oda ilk çocugunu doğurduğunda 80 kilodan 51 e düşmüş ama şimdi 86 kiloda felan oda zayıfladığımın farkında diyetde olduğumuda biliyo ama bugün yeee yarın geri başlarsın diyoo aslında bir yandan iyi niyetli ama buşekil düşündüklerinde habire yiyoruzz(
kızlar boyum 160 kilom 65 sizce bana kaç beden olur elbise almaya gittiğimde 1 numara büyük söyliyimde aaa bubana bol geldi bir küçüğünü getirirmisiniz diyim ahahahah
beden işi kıyafetlerin kalıplarına bağlı biraz 40 olur gibi geliyor bana :44:
menüm kızlar
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2.5 dilim çavdar ekmeği,1.5 haşlanmış yumurta (kızımın yarımıda bana kaldı)1 çay kaşığı bal,beyaz peynir,şekersiz çay,bir bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna,4yk kabak yemeği, yoğurt
ara yarımdan az portakal
akşam bir közlenmiş patlıcan,yoğurt,5yk kabak yemeği,1.5dilim ekmek
2 bardak tarçınlı yeşil çay
birbuçuklitre su yatana kadar fazlalaşır
spor sabah 5milin 2 mili leslie kızım uyuduktan sonrada 30 dakika adımlama yapıcam nasipse
canım bu hafta bakıcaz artık eğer yine kilo veremediysem başka yollar deniyeceğim sporu artırırım yada hemen gidicem alıcam elma sirkesini :)) çünki geçen sefer onla güzel kilo vermiştim ama şuda var bende çok kaçamak yaptım ya önceden belkide ondan veremedim bilmiyorum :44::44:nekadr güzel yaa sende halen zayıflayamıyorsan artık bilmiyorum yaniii bakıyorum hiç kaçamak yok bolbol su içiyorsun sporda süper ama bana bak 2 gün kaçamaksız geçiriyorum 3. gün ye gidi yeeeee
keloğlan bile yağlı bazlama yiyor biz yiyemiyoruz(((((
bak o konuda haklısın lauranın anneside fit kadın çello çalıyobenim kızda kayu izliyor :))
bizimkiler yağlı bazlama yediriyor çizgifilmde bile
avrupalılarda borkoli havuç yediriyorayol kayunun anası babası bile spor yapıyor koşu bantları var
anası plates yapıyor kayunun ailesi fit zayıf keloğlanın anneciğide tombik hehehehehehehehehe
kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış
ay niye yazmıyonuz sıkıldım ama gitçem şimdi:95::99:
kakao yağı da çatlaklar için iyiymiş, greyfurt yağı da...kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?