- 24 Mart 2019
- 3.069
- 4.194
- 133
- 39
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Sosyal Medya Kullanımı |
Dini hayat |
Akademik Hayat |
İngilizce |
Kişisel Gelişim |
Para Yönetimi |
Annelik |
İnsan İlişkileri |
Sağlıklı Beslenme |
İyi Görünmek |
Düzenli ev |
1-Sosyal Medya: İlk bu konuyla başlamamın nedeni diğer bütün rutinlerimi etkilemesi. İnstagram hesabım kapalı, isimsiz bir hesaptan sadece beğendiğim hesapları takip ediyorum. Facebook zaten çok aktif bir yer değil. Telefondan facebook ve youtube shortslara çok bakıyorum, kısacık videolar gibi görünse de çok aldanıyorum totalde çok vaktim gitmiş oluyor. Youtube: Beni en çok etkileyen durum diziler. Kışın takip ettiğim çok dizi oluyor ve boş vakitlerim youtubedan o dizinin kısa videoları ile geçiriyorum. Bu da tahmin ettiğimden daha çok zamanımı alıyor. Ekim ayına kadar dizi olmadığına göre hayatımı düzene koymak istiyorum. belki böylece yeni sezonda da yeni diziye başlamam ve böyle gider. Alışveriş uygulamaları da çok zamanımı alıyor, ihtiyacım olmasa bile göz alışverişi yapmayı çok seviyorum. Dışarı çıkıp alışveriş yapma imkanım pek olmuyor, hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Yapılacaklar: 1-İş yerinde yarım saatte bir bakıp ne yaptığımı yazmaya başladım, planlarımı da saatlere göre bölüyorum, bu durum zamanın farkında olmamı sağlıyor ve daha çok iş yapabiliyorum. 2-Telefon uygulamaları için saat sınırı koyacağım. 3-İhtiyaç listesi yapıp toplu alışveriş yapmaya ve ihtiyaç yokken boş boş sayfalara bakmamaya karar verdim. Ayrıca 1 ay acil bir ihtiyaç çıkmadıkça bakmayacağım. 4-Akşam evde daha az telefon daha çok kitap okumaya yönleneceğim. Zira çocuklar uyuduktan sonra yorgun oluyorum, uyuyana kadar tüm vaktim telefonda boş geçmeye başladı. |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?