17.30 da yedim. Bugün gitti diyet azıcık:18:
Güzel fikir..Gündüze kaydırayım bu alışkanlığımı.. Alışkanlık dediğime bakma tabii en çok günde 2 tane yiyordum zaten. Hani en azından adı şekerleme ama zencefilin faydalarını dünya biliyor artık..
efendin hayırlı ugURlu olsun topigimiz .Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz farklı diyet yöntemleri uyguluyoruz. Ancak biliyoruz ki; en çok dikkat etmemiz gereken öğün, akşam öğünü.
Benzer başlıklar açıldığı gördüm. Ancak onlarda saat kısıtlaması olduğu için, arkadaşların da hoşgörüsüne sığınarak yeni bir başlık açmayı uygun buluyorum. Takdir sizindir.
Kış aylarında metabolizmamız daha da erken yavaşladığından, özellikle bu dönemde akşam yediğimiz son öğünün saatine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kendi adıma eğer buraya gelip de itirafta bulunacaksam belki utanırım da dikkat ederim dedim..
Soruyu soruyorum:
Günün son yemeğini saat kaçta yedin?
Utanmana gerek yok püsküütüm.Bu forumda 7/24 yemek yiyen biri var(ben)
:78:Sizler bana göre çıtırsınız:)
bende katılayım size bari inşallah uzun soluklu oluriki ufak çocuğum ve her daim dağınık bir evim var:))))
neyse konuya dönelim bende akşam 6 gibi yiyorum 9 da meyve ve yatarken süt hemde emziriyorum
merhaba hoşgeldin, iki ufak çocuk olupta dagınık olmazmı ...
kolay gelsin aradaki yaş farkı çok az sanırım
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz farklı diyet yöntemleri uyguluyoruz. Ancak biliyoruz ki; en çok dikkat etmemiz gereken öğün, akşam öğünü.
Benzer başlıklar açıldığı gördüm. Ancak onlarda saat kısıtlaması olduğu için, arkadaşların da hoşgörüsüne sığınarak yeni bir başlık açmayı uygun buluyorum. Takdir sizindir.
Kış aylarında metabolizmamız daha da erken yavaşladığından, özellikle bu dönemde akşam yediğimiz son öğünün saatine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kendi adıma eğer buraya gelip de itirafta bulunacaksam belki utanırım da dikkat ederim dedim..
Soruyu soruyorum:
Günün son yemeğini saat kaçta yedin?
benim böyle bir gaza ihtiyacım varmıs
her ne kadar dün aksam yemeğinde sebze ve meyve ile geçiştirdiğim için karnım gurul gurul etse de
çok memnunum bisey yememekten
darısı bu aksama insallah
ve benden yarım kilo gitmiş bile,ama ben bir haftadır erken yemeye calısıyordum,spor da yapıyorum ve yediklerime biraz dikkat edioyorum
Ne güzel bir huy..ben de akşam 5 ya da 6 kapatırım yemek defterini hiç bir şey yemem sadece misafir geldiğinde onlara eşlik etmek için meyve yerim.yoksa kilolarımla baş edemiyorum çok çabuk kilo alanlardanım...
Ne güzel bir huy..
İmrenmemek mümkün değil..
Darısı bizim başımıza..
19:15 de akşam yemeğimi yedim ve bitirdim..
Yarın terazide bir kıpırdanma rica ediyorum, duyurulur.
20:00 de yedim ve günü kapadım..Şimdi şekersiz çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?