Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

17.30 da yedim. Bugün gitti diyet azıcık:18:

Hoş geldin..

İpin ucu kaçmış da olsa 17:30 son öğün için çok güzel bir saat bence.. Yarın sabaha kadar miden çoktaaaaaan toplar kaçan bütün ipleri..
Sen yeter ki yeme başka bi'şey..

mesela ben bazen meyve hakkımı 2 kare bitter yiyerek kullanıyordum,
sende 2 tane bunu yiyerek kullanabilirisin sade kahvenin yanında güzel gider zanımca

efendin hayırlı ugURlu olsun topigimiz . .
*ben YAzana kadar çak sayfa geçmiş

*dün en son yemegimi 18 de yedim efem . sonrasında sedece suuuu
Utanmana gerek yok püsküütüm.Bu forumda 7/24 yemek yiyen biri var(ben)
:78:Sizler bana göre çıtırsınız:)

ablam hoşgeldin .. sendedemi var kilo
abla bence senin kilon varsa bunun sebebi pc

Son düzenleme:
bende katılayım size bari inşallah uzun soluklu oluriki ufak çocuğum ve her daim dağınık bir evim var:))))
neyse konuya dönelim bende akşam 6 gibi yiyorum 9 da meyve ve yatarken süt hemde emziriyorum

bende katılayım size bari inşallah uzun soluklu oluriki ufak çocuğum ve her daim dağınık bir evim var:))))
neyse konuya dönelim bende akşam 6 gibi yiyorum 9 da meyve ve yatarken süt hemde emziriyorum

merhaba hoşgeldin, iki ufak çocuk olupta dagınık olmazmı ...
kolay gelsin aradaki yaş farkı çok az sanırım

mehtapcanyildiz ve aebenim hoş geldiniz..

Akşamları yememe konusundaki istikrarımız birbirimize vereceğimiz güçle, oluşturacağımız sinerjiyle devam eder dilerim.

Dün 1.gündü.. Sözümü tuttum. Dükkanı kapattıktan sonra bi'lokma yemedim.. Unutup mutfağa gittiğim oldu son anda hatırladım ve tuttum kendimi.

İrademe yenilme düşüncesi hoşuma gitmedi çünkü..

Darısı bu akşama..

Akşam görüşmek üzere..

Son düzenleme:
benim böyle bir gaza ihtiyacım varmıs
her ne kadar dün aksam yemeğinde sebze ve meyve ile geçiştirdiğim için karnım gurul gurul etse de
çok memnunum bisey yememekten
darısı bu aksama insallah
ve benden yarım kilo gitmiş bile,ama ben bir haftadır erken yemeye calısıyordum,spor da yapıyorum ve yediklerime biraz dikkat edioyorum

ben de akşam 5 ya da 6 kapatırım yemek defterini hiç bir şey yemem sadece misafir geldiğinde onlara eşlik etmek için meyve yerim.yoksa kilolarımla baş edemiyorum çok çabuk kilo alanlardanım...

Dün bana da gaz geldi.. Dilerim kalıcıdır..
Musakkayı yemedin yani.. Hani diyordum belki pişince bir çatal da olsa alır ucundan.. Azmin için tebrik ederim.
Yarım kilo vermene sevindim. Darısı bana.
Gramı gramına aynıyım ben bugün de.. 67 kg.
Ama moralimi bozmuyorum. Çünkü dün son yemeğimi 19:20 de yemiş olabilirim ama o saate kadar ne yediğim de önemli..
Bugün yediklerime de dikkat ediyorum.
Geceleri yememenin bir etkisi olup olmadığını yarın daha iyi anlarım, diye düşünüyorum.

ben de akşam 5 ya da 6 kapatırım yemek defterini hiç bir şey yemem sadece misafir geldiğinde onlara eşlik etmek için meyve yerim.yoksa kilolarımla baş edemiyorum çok çabuk kilo alanlardanım...
Ne güzel bir huy..
İmrenmemek mümkün değil..
Darısı bizim başımıza..

19:15 de akşam yemeğimi yedim ve bitirdim..

Yarın terazide bir kıpırdanma rica ediyorum, duyurulur.

20:00 de yedim ve günü kapadım..Şimdi şekersiz çayımı içiyorum

iyi geceler hatunlar

bu akşamda dükkanı 18 de kapadım
hatta bu hem akşam hemde öyle yemegim oldu

19:15 de akşam yemeğimi yedim ve bitirdim..

Yarın terazide bir kıpırdanma rica ediyorum, duyurulur.

20:00 de yedim ve günü kapadım..Şimdi şekersiz çayımı içiyorum

püsküütüm özelikle akrebim akşam için yemek saatiniz biraz geç gibi.
yazın olsa eyvallah ama kışın malum akşam baya erken oluyor yani dükkanın kapanması güneşle birlikde oluyor
akşam yemeginizi 18 ,19 arasına çekmeniz mümkünmü.?

Son düzenleme:
merhaba ..akşam erken yemeği kesenlerdenim ..5-6 arası son yemeği yiyorum ve bu saatlerden sonra su dışında birşey yiyip içmiyorum..:) ilk sayfayı açamadım gurubun belli şartı -kuralı varmı ?

18:30 da yedimm. başka bişiy yemedim.
sadece şeker parenin şekerine bakmak için minik bir şey aldım .

tartı ne zman kımıldar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…