Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Ay ben bugun yemek yemeyi unuttum. desem mi acaba.aksam 7 diyeyim gec kaldiw aslinda ama yedigimde iki lokma biseydi.aslinda puskutcum bence kacta yedigimiz kadar ne kadar yedigimizde onemli.sekersiz cay ve kahve serbest mi?seker yeseydin keske ya ne olcak ondan ya.olelim mi ya?)

Nasıl hem öğlen hem akşam yemeği? Yani iki ana öğünle mi bitirdin günü aebenim?:18:

Akşam yemeği saati konusunda kendine göre haklısın aebenim ama yaşam koşulları insandan insana değişiyor.
Bana bu saatler uygun. Çünkü saat 02:00 den önce yatmıyorum. Yani nereden baksan 7 saate yakın aç kalıyor sonra uyuyorum.

merhaba ..akşam erken yemeği kesenlerdenim ..5-6 arası son yemeği yiyorum ve bu saatlerden sonra su dışında birşey yiyip içmiyorum..:) ilk sayfayı açamadım gurubun belli şartı -kuralı varmı ?
Ay ne güzel alışkanlıklar bunlar ya.. Ben daha 2.günümdeyim. Nasıl yadırgıyorum anlatamam..
Buzdolabı bana bakıyor, ben göbeğime.. öyle geçinip gidiyoruz şimdilik..
Hayır hiçbir kural oluşturmadık. Gece yememek için birbirimize gaz vermeye çalışıyoruz sadece.. Amaç bu..
18:30 da yedimm. başka bişiy yemedim.
sadece şeker parenin şekerine bakmak için minik bir şey aldım .

tartı ne zman kımıldar bilmiyorum
Sen her gün tartılıyor musun?
Bi'de dünkü şevkin yerinde duruyor mu? Lütfen evet de..
ben de ilk cümleyi okuyunca bir anlığına olmuştum.
Tabii ne yediğimiz önemli, haklısın..
Ben misal bu akşam 1.5 iskender yedim.
Dermişim
Bence serbest.. Şekersiz olduktan sonra ne sakıncası olabilir ki?

"Ölelim mi ya?" demişsin ya.. hani şu holiganlar var ya : ölmeye ölmeye ölmeye geldik dye anıranlar bir an onlar gibi cevap vermek istedim.. o bariton sesi çıkararak.. Gerisini hayal gücüne bırakıyorum.

kızlar işten çıkmam eve gelmem yemek yemem derken malesef bugün 19.15de son yemeğimi yedim
ama bugün az yedim
ama dün daha basarılı bir gündü diyet için
malesef tartıda yarın ileri doğru bir kıpırdanma olabilir
62 kiloyum ya gitsin şu kilolar hemen:26::26::26::26:

günaydınn püsküttcümmm , yok ben hergün tartılmıyorum beni olumsuz etkiliyor çünkü
kilo verememekk cuma günleir tartılcamm eskisi gibi.

gerçekten duruyorr şevkim yerinde kocaman bi EVET diyorum. sün akşam kayınvaldemler aradı bana geldiler uzun zamandırda gelmiyorlardı
büskivi vs koymak istemeidm önelerine hazır şeker pareleri hemen suyun içine attım, yanına sigara böregi kızarttım ve inanki yemedim.
benim gece yeme huyum var mesela çocukalrı wc ye kaldırmayı fırsat biliyorum hemen mutfaga dalıyorum.
dalmadım dünn 2. günü devirdim şöle sıkı bi 15 gün devirebilsemm yeniden başarabilecegime inanıncım gelicekk

aben ablanın sözü yankılanıp duruyor beynim. SIKICA SARILMAZSAN ÇIKMAZDAN KURTULAMIYCAKSIN BANU diyorum ve çıkmazdan kurtuluyorum.
umarım bu kez uzun sürerer zira 6 aydır hergün diyete başlayıp öglen yada en geç 3 gün sonra bitiryorum.

Teraziye karşı ben de senin gibiyim.. Yıllar sonra bu hafta bozdum geleneğimi ve her gün tartılmaya başladım.

Şevkinin yerinde durmasına çok sevindim..

Desene aynıyız gece yemeleri konusunda. Bu topik iyi gaz verdi, aynen devam etsin..

Akşam yememe olayına devam etmemiz şart!

Bugün faydasını görmeye başladım ben.. Dün terazi kıpırdamamıştı ama bugün 600 gr birden gitmiş olduğunu gördüm.

Dilerim, Cuma günü senin de güzel sonuçlarını alırız.

off bu gece yemeleri bitirdi benii ya kendi evimde kaçak gibi yiyorum bi görsen gece kalkıp bunun iki sebebi var
insülin direnci düşüyor, birde piskolojik olarak sıkı diyetler insanı yemeye itiyor
yani benim gece dedigim oturken 11 12 degil
gece 3-4 gözümü açıp mutfaga saldırıyorum çocukların krakerleri , çikolata ve özelliklede ekmek
ne zman gece ekmek yesme birden fırladı kilo dogal olarak
sonuçta bul oluyor bir haftada 2 kilo ve cuma günü kilom 69 idi

heyecanla veee şevkle bekliyorum cumayı

Offf of! Gecenin körü hatta sabaha karşı.. E fırlar tabii kilo, haklısın..

Dur bakalım, bu sefer hep birlikte başarıya gidecez inşallah..

Yemek yasak değil, ama en son ne yediğimizi itiraf etmek şart bence.. Beni 2 gündür bu itiraf korkusu durduruyor.. Tam elim bir şeye gidiyor, ay diyorum ben bunu hangi yüzle gider yazarım topiğe.. düşünüyorum. Yok, hayır vazgeçiyorum.

Gofret yerine hep elma yesen keşke..

Ama tabii 6 da dükkanı kapatmak büyük başarı!
Ben,m gibi insna için bile zor oluyor arkadaşım allah hepimize kolaylık versin ben bazenlerim ve totom için yemiyorum sevmyorum bukadar buyuk okadarda buyuk değil ama sevmiyroum annem bile çok güzel diyor ama benim yaşım 18 totomun ölcüsü 92 cm belim 62 cm 76 a dükkanı kapatmassam okdar pişma oluyorumki yediklermden .. 3-4 kilo alıp vermketen totom çatladı

Benim ayva göbeğim vardı böyle madal gibi açıp kapanma haekti var 3 ay yaptım şimdi kaslarım var çok hoş gözüküyor sizede tavsiye ederim isterseniz link atabilirim

ama bak şimdi kahvbalttı ettim hiç durmadan kaymaklı ekmek kadayıfı aldım.. böyle olmaz ki

Son düzenleme:
Çok güzel bir başlık olmuş

Bende 5 gündür diyet yapıyorum dün akşam 18 :20 gibi en son yemeğimi yedim

bu akşamda 20 dakika öne çekiyim bari 18:00 en son yemeği yerim inşallah

Evet çok haklısın canım..Yazdıktan sonra herkesten geç yediğimi farkettim..

Dediğin saatte ben işyerinden eve geçiyorum ama bişey düşündüm..İş yerinden çıkmadan yiyip dükkanı kapatırsam en azından günü kurtarmış olurum..

Slmm kizlarr
bende hep gece yemekten kilo aldim
suanda diyet yapiyorumm
ve sizede yazmak istiyorumm
kizlarr en gec kacta yenir yemek ben bide coook gec yatiyorum

selamlar ....

1.2. gibi yatıyorsan okiş püsküütüm .. ben engeç 12 . bazanda 11 e yatıgın için ne kadar erken okadar iyi ...

evet dün hem akşam hemde öyle yemegi oldu 18 de ..
sebebide alış veriş çılgınlıgı köfte yiyim dedim o mağza bu mağza derken sonra baktım vakit geçmiş . .hiç yaptıgım şey deyildir öyleni atlamak ama oldu işte
evet günü 2 ana ögünle yaptım . sabah iyi yemiştim ama, ekmekli kahvaltımı .
banum bu sefer oldu sanırım hadi gazan mübarek olsun ...

bak bu huyunu bilmiyordum gece kakıp bişimi yiyordun
ben hipoglisemiyim ama acda olsam 11den sonra canım su bile çekmez.:44:

Slmm kizlarr
bende hep gece yemekten kilo aldim
suanda diyet yapiyorumm
ve sizede yazmak istiyorumm
kizlarr en gec kacta yenir yemek ben bide coook gec yatiyorum
cankız hoşgeldin ...
güzelim herkesin yaşam tarzına göre yemek saati var illa şu saat diyede bişi yok helde geç yatıyorsan bunu kendin ayarla .. mesela 12 de yatıyorsan 19 uygundur
ben erken yatiyorum o yüzden ne kadar erken yesem okadar iyi

Son düzenleme:

akrebim ben evdeyim canım oyüzden akşam satim sorun olmuyor . ama sen ev ahaliyle yiyorsan onları üzme .

Aaa aben ablam bilmiyordun ben yer gezerim uyur gezerin ablasıı

Bugün benimde saçma oldu yaa

sabah kahvaltımı düzgün yaptım
öglende omalet, ayran vs

ama sonrasında 3-4 kaşık aşuree
2 ısırık çig börek yedim
1-2 yemek kaşıgıdı kavrulmıuş kıyma
börek içinden yani

6 da iki bardak ayran içip 2 de ceviz yemeyi düşünüyorum

cankız hoşgeldin ...
güzelim herkesin yaşam tarzına göre yemek saati var illa şu saat diyede bişi yok helde geç yatıyorsan bunu kendin ayarla .. mesela 12 de yatıyorsan 19 uygundur
ben erken yatiyorum o yüzden ne kadar erken yesem okadar iyi [/QUOTE]

Cevabin icin cook tskler canim ben gece 3filan yatiyorum
ozaman kacta yiyeyim canimm

Cevabin icin cook tskler canim ben gece 3filan yatiyorum
ozaman kacta yiyeyim canimm[/QUOTE]

3'müüü
inan bilemedim . dedigim gibi herkesin yeme şekli farklı .:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…