Merak ettim hareketi, link verebilirsen sevinirim..Ben,m gibi insna için bile zor oluyor arkadaşım allah hepimize kolaylık versin ben bazenlerim ve totom için yemiyorum sevmyorum bukadar buyukokadarda buyuk değil ama sevmiyroum annem bile çok güzel diyor ama benim yaşım 18 totomun ölcüsü 92 cm belim 62 cm 76 a dükkanı kapatmassam okdar pişma oluyorumki yediklermden .. 3-4 kilo alıp vermketen totom çatladı
Benim ayva göbeğim vardı böyle madal gibi açıp kapanma haekti var 3 ay yaptım şimdi kaslarım var çok hoş gözüküyor sizede tavsiye ederim isterseniz link atabilirim
ama bak şimdi kahvbalttı ettim hiç durmadan kaymaklı ekmek kadayıfı aldım.. böyle olmaz ki
dün akşam 17,30 da akşam yemeği faslını bitirdim.
Sağlıklı kilo vermeler dilerim..Çok güzel bir başlık olmuş
Bende 5 gündür diyet yapıyorum dün akşam 18 :20 gibi en son yemeğimi yedim
bu akşamda 20 dakika öne çekiyim bari 18:00 en son yemeği yerim inşallah
Güzel fikir.. Belki de bir kaç gün denersin.. Senin de kilon teraziyle savaşıyor bir süredir çünkü.. Belki iyi gelir bu. Dener bakarsın, seni zorluyor mu iyi geliyor mu vs..Evet çok haklısın canım..Yazdıktan sonra herkesten geç yediğimi farkettim..
Dediğin saatte ben işyerinden eve geçiyorum ama bişey düşündüm..İş yerinden çıkmadan yiyip dükkanı kapatırsam en azından günü kurtarmış olurum..
Aslında bana göre tek doğru diye birşey yok..Slmm kizlarr
bende hep gece yemekten kilo aldim
suanda diyet yapiyorumm
ve sizede yazmak istiyorumm
kizlarr en gec kacta yenir yemek ben bide coook gec yatiyorum
Senin yattığın saatte benim gecem daha yeni başlıyor aebenim..selamlar ...
1.2. gibi yatıyorsan okiş püsküütüm .. ben engeç 12 . bazanda 11 e yatıgın için ne kadar erken okadar iyi ...
evet dün hem akşam hemde öyle yemegi oldu 18 de ..
sebebide alış veriş çılgınlıgıköfte yiyim dedim o mağza bu mağza derken sonra baktım vakit geçmiş . .hiç yaptıgım şey deyildir öyleni atlamak ama oldu işte
evet günü 2 ana ögünle yaptım . sabah iyi yemiştim ama, ekmekli kahvaltımı .
----
18.00 de yemeğimi yedim..
az haşlama tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt ve azcuk bal bir tatlı kaşığı kadar..:18:
size gaz verecekse ben bu ay başında 3 aralıkta 61.9 dum ve sadece akşam yemeğine erkene çekerek 60.1 oldum..çokta rahatım..
bugün erken yedim ,sanırım bı dahada yemem . 17 de yeme işi biti ..
Kaçtın en son unuttum ben.. :44:kızlar ben bugün gerçekten az yemek yedim gene ve aksam 18.20de yemeği bitirdim
veeeee
61 kg a düşmüşüm
sadece 1 haftadır erken yemeye aksam kesinlikle atıstırmamaya ve biraz az yemeye calısarak 1.5 kg verdim
ve eminim bunların hiçbiri sudan gitmedi
çünkü sezeryanlı olmama ragmen göbeğim gerçekten cok cok az kaldı bu bir haftadır yaptıklarım bende cok işe yaradı
tartıda belki az değişim oldu ama bedenimdeki kocaman göbeğim gerçekten cok azaldı
şuan bütün eski kıyafetlerime girmeye basladım tekrar
bu arada sürekli yeşilçay, kayısılı form cayı,çok acıkırsam bal tarcınlı su ya da süt içtim
bir de biberiye ve kekikyagı içtim
hepsini hergün değilde dönüşümlü bir sekilde güngün yaptım
Merak ettim hareketi, link verebilirsen sevinirim..
Sağlıklı kilo vermeler dilerim..
Güzel fikir.. Belki de bir kaç gün denersin.. Senin de kilon teraziyle savaşıyor bir süredir çünkü.. Belki iyi gelir bu. Dener bakarsın, seni zorluyor mu iyi geliyor mu vs..
Aslında bana göre tek doğru diye birşey yok..
Uykuya giderken miden gurultuyla sana iyi geceler diliyorsa eğer, tutturdun demektir.
Ben en geç 02:00 de yatağa girmiş oluyorum.. 3 akşamdır da 19:15-19:20 gibi günün son yemeğini yiyorum.. Bu zaman dilimi bana iyi geliyor. Aç giriyorum yatağa ama uyku tutmayacak kadar değil tabii..
Senin yattığın saatte benim gecem daha yeni başlıyor aebenim..
18:00 de yeme faslını kapatarak iyi düşünmüşsün bence de..
Alışveriş başını iyi döndürmüş anlaşılan..
Kahvaltı doyurucu olunca da çok acıkmadın demek ki.. Yoksa illaki yerdin..
Güzel kilo kaybetmişsin, tebrikler..
Akşam yemeğinin kalorisi de çok düşük.. Bu dönemde hep böyle az kalorili mi yedin?
Kaçtın en son unuttum ben.. :44:
Ama müjde verdiğine göre iyi bir kayıp oldu demek ki..
Düzeni oturtup, karşılığını da terazide görünce motive oluyor insan.. Gerisi boş..
Tebrikler..
bugün erken yedim ,sanırım bı dahada yemem . 17 de yeme işi biti ..
tebrikler..kızlar ben bugün gerçekten az yemek yedim gene ve aksam 18.20de yemeği bitirdim
veeeee
61 kg a düşmüşüm
sadece 1 haftadır erken yemeye aksam kesinlikle atıstırmamaya ve biraz az yemeye calısarak 1.5 kg verdim
ve eminim bunların hiçbiri sudan gitmedi
çünkü sezeryanlı olmama ragmen göbeğim gerçekten cok cok az kaldı bu bir haftadır yaptıklarım bende cok işe yaradı
tartıda belki az değişim oldu ama bedenimdeki kocaman göbeğim gerçekten cok azaldı
şuan bütün eski kıyafetlerime girmeye basladım tekrar
bu arada sürekli yeşilçay, kayısılı form cayı,çok acıkırsam bal tarcınlı su ya da süt içtim
bir de biberiye ve kekikyagı içtim
hepsini hergün değilde dönüşümlü bir sekilde güngün yaptım
Dükkanı 19:15 de kapattım yine.. Asker miyim neyim? İnsan yemeği hep 15 dakikada mı yer?
Bu saatten sonra bi'lokma bile yersem, yemeden önce gelip burada itiraf edeceğime dünyanın bütün çikolata kremalı püsküütleri üzerine and içiyorum.
Merak ettim hareketi, link verebilirsen sevinirim..
Sağlıklı kilo vermeler dilerim..
Güzel fikir.. Belki de bir kaç gün denersin.. Senin de kilon teraziyle savaşıyor bir süredir çünkü.. Belki iyi gelir bu. Dener bakarsın, seni zorluyor mu iyi geliyor mu vs..
Aslında bana göre tek doğru diye birşey yok..
Uykuya giderken miden gurultuyla sana iyi geceler diliyorsa eğer, tutturdun demektir.
Ben en geç 02:00 de yatağa girmiş oluyorum.. 3 akşamdır da 19:15-19:20 gibi günün son yemeğini yiyorum.. Bu zaman dilimi bana iyi geliyor. Aç giriyorum yatağa ama uyku tutmayacak kadar değil tabii..
Güzel kilo kaybetmişsin, tebrikler..
Akşam yemeğinin kalorisi de çok düşük.. Bu dönemde hep böyle az kalorili mi yedin?
A-aa sahiden mesajında yazıyor zaten... Ben nasıl okuduysam artık..canım işte 1.5 kilo vermişim 1 haftada ama bedenim değişti artık small beden kıyafetlerim olmaya baslıyor yavas yavas
Avatarında da yazdığın gibi kalmış 2 kilo..
tebrikler..
yeme yeme..
yok kuzu evde ne varsa ondan yiyorum makarnada yediğim oldu mantıda ama az 3-4 kaşık ..hatta öğlen iskender bile yedim..emme adım sayarım var günlük en az 7 bin ortalama 10 bin adım atmaya çalışıyorum..
zaten benim amaç diyet değil dengeli beslenerek kilo vermek doktora gittim ideal kilom 58 miş 60 olur ama 58 çok daha iyi olur dedi hedef 58
Vay vay vaaaaay sen mi beslendin, kuş mu beslendi? Ne kadar az yemişsin akrebim ya.. Dayanabilecek misin bütün gece..Akşam
2 yulaflı kaymaklı bisküvi, 1 kase yoğurda; 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 3 ceviz, 3 fındık ve tarçın ekleyip yedim ve 17:30 da günü kapadım.
Sağ ol kedicim..[video=youtube;RMmWNdEpmEk]http://www.youtube.com/watch?v=RMmWNdEpmEk[/video]
canım bnm yaptıgım bu
evet canımcınA-aa sahiden mesajında yazıyor zaten... Ben nasıl okuduysam artık..
Ben de istiyorum..
Haftaya ben de bu cümleyi kurmak istiyorum.. Tamam mı? :26:
Bu da süper..
Evet, evet bundan da istiyorum ben..
Miktara dikkat ettikten sonra ne yediğinin önemi yok görüşünün canlı kanıtısın adeta, desene..
Şu adım sayar iyice dikkatimi çekti benim son günlerde..
Ne diyorum şimdi..
Bundan da istiyorum.. bundan da..
Vay vay vaaaaay sen mi beslendin, kuş mu beslendi? Ne kadar az yemişsin akrebim ya.. Dayanabilecek misin bütün gece..
Sağ ol kedicim..
Ebrunun hareketlerinden az biraz haberdarım.. Yine de izlerim verdiğin linki, teşekkür ederim.
Mandal gibi olan hareket demiştin di mi?
Bu da süper..
Evet, evet bundan da istiyorum ben..
Miktara dikkat ettikten sonra ne yediğinin önemi yok görüşünün canlı kanıtısın adeta, desene..
Şu adım sayar iyice dikkatimi çekti benim son günlerde..
Ne diyorum şimdi..
Bundan da istiyorum.. bundan da..
Vay vay vaaaaay sen mi beslendin, kuş mu beslendi? Ne kadar az yemişsin akrebim ya.. Dayanabilecek misin bütün gece..
Dayandım canım dayandımhiç bişii yemedim akşam başardımm
Bakınız dünkü menüm hemen günlüğümün linki
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/473283-akrebin-diyet-gunlugu-6.html
Sağlıklı besinlerle yeme düzeni oluşturunca inan tok kalıyosun az gibi görünüyor belki ama aslında doyana kadar yenen menü oluyor şekercim
Bravo akrebim..
Bu kadar az mı yiyeceksin bundan sonra.. E sonra bırak abartmayı, normal bile yesen hemen kilo alacaksın, diye düşündüm kendimce..
Elbet, bir bildiğin vardır, eminim.
Yok zuzum, normal düzenim bu zaten..Yani hiç sıkmıyorum kendimi..Doyduğum zaman bitiyor yemek saatim..Birazda kullandığım zımbırtının etkisi var tabi fazla yedirmiyor çabuk doyuyosun..
Ve artık araydı yok şu kadar öğündü diye şartlandırmıyorum kendim..Ne zaman açlık hissedersem yiyorum bu da kahvaltı sonrası akşam 5-6 yı buluyor acıkmam..İş yerinde yeme düzenim de iyi oldu, eve git hazırla diyene kadar çok fena acıkıyordum bu da geç saatte fazla yememe neden oluyordu..
İyi oldu bu düzen iyi :128:
akşam yemeği faslını yine 17 de bitirdim yalnız ben sizler gibi kilo veremiyorum. acaba yemeklerden mi fazla mı yiyorum ki ya da uzun zamandır akşam yemeğinden sonra birşey yemediğim için bünyem mi alıştı. bu duruma anlamadım yaklaşık bir buçuk senedir akşamları birşeyler yememeye çalışıyorum.
Vay be! Normal dediğin düzene bak.. :18:
Ben böyle yesem 1 Şubatta 5 li kilolara inerim vallahi..
Yediklerimi düşünüyorum da benim kilo vermem sahiden mucize o zaman..
E tabii çatlamamak için hemen sormak lazım..
"Zımbırtı" ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?