Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

18.00 de yemeğimi yedim..
az haşlama tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt ve azcuk bal bir tatlı kaşığı kadar..:18:
size gaz verecekse ben bu ay başında 3 aralıkta 61.9 dum ve sadece akşam yemeğine erkene çekerek 60.1 oldum..çokta rahatım..

bugün erken yedim ,sanırım bı dahada yemem . 17 de yeme işi biti ..

Son düzenleme:
kızlar ben bugün gerçekten az yemek yedim gene ve aksam 18.20de yemeği bitirdim

veeeee

61 kg a düşmüşüm
sadece 1 haftadır erken yemeye aksam kesinlikle atıstırmamaya ve biraz az yemeye calısarak 1.5 kg verdim
ve eminim bunların hiçbiri sudan gitmedi
çünkü sezeryanlı olmama ragmen göbeğim gerçekten cok cok az kaldı bu bir haftadır yaptıklarım bende cok işe yaradı
tartıda belki az değişim oldu ama bedenimdeki kocaman göbeğim gerçekten cok azaldı
şuan bütün eski kıyafetlerime girmeye basladım tekrar

bu arada sürekli yeşilçay, kayısılı form cayı,çok acıkırsam bal tarcınlı su ya da süt içtim
bir de biberiye ve kekikyagı içtim
hepsini hergün değilde dönüşümlü bir sekilde güngün yaptım

Dükkanı 19:15 de kapattım yine.. Asker miyim neyim? İnsan yemeği hep 15 dakikada mı yer?

Bu saatten sonra bi'lokma bile yersem, yemeden önce gelip burada itiraf edeceğime dünyanın bütün çikolata kremalı püsküütleri üzerine and içiyorum.

Merak ettim hareketi, link verebilirsen sevinirim..

dün akşam 17,30 da akşam yemeği faslını bitirdim.

Çok güzel bir başlık olmuş

Bende 5 gündür diyet yapıyorum dün akşam 18 :20 gibi en son yemeğimi yedim

bu akşamda 20 dakika öne çekiyim bari 18:00 en son yemeği yerim inşallah
Sağlıklı kilo vermeler dilerim..
Güzel fikir.. Belki de bir kaç gün denersin.. Senin de kilon teraziyle savaşıyor bir süredir çünkü.. Belki iyi gelir bu. Dener bakarsın, seni zorluyor mu iyi geliyor mu vs..
Slmm kizlarr
bende hep gece yemekten kilo aldim
suanda diyet yapiyorumm
ve sizede yazmak istiyorumm
kizlarr en gec kacta yenir yemek ben bide coook gec yatiyorum
Aslında bana göre tek doğru diye birşey yok..
Uykuya giderken miden gurultuyla sana iyi geceler diliyorsa eğer, tutturdun demektir.
Ben en geç 02:00 de yatağa girmiş oluyorum.. 3 akşamdır da 19:15-19:20 gibi günün son yemeğini yiyorum.. Bu zaman dilimi bana iyi geliyor. Aç giriyorum yatağa ama uyku tutmayacak kadar değil tabii..
Senin yattığın saatte benim gecem daha yeni başlıyor aebenim..
18:00 de yeme faslını kapatarak iyi düşünmüşsün bence de..
Alışveriş başını iyi döndürmüş anlaşılan..
Kahvaltı doyurucu olunca da çok acıkmadın demek ki.. Yoksa illaki yerdin..

Güzel kilo kaybetmişsin, tebrikler..
Akşam yemeğinin kalorisi de çok düşük.. Bu dönemde hep böyle az kalorili mi yedin?

Kaçtın en son unuttum ben.. :44:
Ama müjde verdiğine göre iyi bir kayıp oldu demek ki..
Düzeni oturtup, karşılığını da terazide görünce motive oluyor insan.. Gerisi boş..
Tebrikler..

Lamba cini senden bir ricam var.
Yarın terazimin -200 gr göstermesini istiyorum.
Ben de karşılık olarak sabaha kadar bir şey yemiyorum, anlaştık mı?

canım işte 1.5 kilo vermişim 1 haftada ama bedenim değişti artık small beden kıyafetlerim olmaya baslıyor yavas yavas

tebrikler..
yeme yeme..

yok kuzu evde ne varsa ondan yiyorum makarnada yediğim oldu mantıda ama az 3-4 kaşık ..hatta öğlen iskender bile yedim..emme adım sayarım var günlük en az 7 bin ortalama 10 bin adım atmaya çalışıyorum..
zaten benim amaç diyet değil dengeli beslenerek kilo vermek doktora gittim ideal kilom 58 miş 60 olur ama 58 çok daha iyi olur dedi hedef 58

Akşam
2 yulaflı kaymaklı bisküvi, 1 kase yoğurda; 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 3 ceviz, 3 fındık ve tarçın ekleyip yedim ve 17:30 da günü kapadım.

Son düzenleme:
canım işte 1.5 kilo vermişim 1 haftada ama bedenim değişti artık small beden kıyafetlerim olmaya baslıyor yavas yavas
A-aa sahiden mesajında yazıyor zaten... Ben nasıl okuduysam artık..
Ben de istiyorum..
Haftaya ben de bu cümleyi kurmak istiyorum.. Tamam mı? :26:
Avatarında da yazdığın gibi kalmış 2 kilo..
Bu da süper..
Evet, evet bundan da istiyorum ben..
Miktara dikkat ettikten sonra ne yediğinin önemi yok görüşünün canlı kanıtısın adeta, desene..
Şu adım sayar iyice dikkatimi çekti benim son günlerde..
Ne diyorum şimdi..
Bundan da istiyorum.. bundan da..

Akşam
2 yulaflı kaymaklı bisküvi, 1 kase yoğurda; 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 3 ceviz, 3 fındık ve tarçın ekleyip yedim ve 17:30 da günü kapadım.
Vay vay vaaaaay sen mi beslendin, kuş mu beslendi? Ne kadar az yemişsin akrebim ya.. Dayanabilecek misin bütün gece..

[video=youtube;RMmWNdEpmEk]http://www.youtube.com/watch?v=RMmWNdEpmEk[/video]

canım bnm yaptıgım bu
Sağ ol kedicim..
Ebrunun hareketlerinden az biraz haberdarım.. Yine de izlerim verdiğin linki, teşekkür ederim.
Mandal gibi olan hareket demiştin di mi?

evet canımcın

Dayandım canım dayandım hiç bişii yemedim akşam başardımm
Bakınız dünkü menüm hemen günlüğümün linki
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/473283-akrebin-diyet-gunlugu-6.html

Sağlıklı besinlerle yeme düzeni oluşturunca inan tok kalıyosun az gibi görünüyor belki ama aslında doyana kadar yenen menü oluyor şekercim

Lamba cini senden bir ricam var.
Yarın terazimin -200 gr göstermesini istiyorum.
Ben de karşılık olarak sabaha kadar bir şey yemiyorum, anlaştık mı?

Ben bu lamba cinini çok sevdim!

Ben istedim -200 gr..

O verdi -300 gr..

Arkadaşlar şaka gibi!

3 gündür bu topikteyim. İlk gün terazi oynamadı.

Ama sonra.. Son 2 günde toplam 900 gr. gitti!

Darısı herkesin başına

Akşam yine lamba cinimden ricam olacak..

Bravo akrebim..

Bu kadar az mı yiyeceksin bundan sonra.. E sonra bırak abartmayı, normal bile yesen hemen kilo alacaksın, diye düşündüm kendimce..

Elbet, bir bildiğin vardır, eminim.

Bravo akrebim..

Bu kadar az mı yiyeceksin bundan sonra.. E sonra bırak abartmayı, normal bile yesen hemen kilo alacaksın, diye düşündüm kendimce..

Elbet, bir bildiğin vardır, eminim.

Yok zuzum, normal düzenim bu zaten..Yani hiç sıkmıyorum kendimi..Doyduğum zaman bitiyor yemek saatim..Birazda kullandığım zımbırtının etkisi var tabi fazla yedirmiyor çabuk doyuyosun..

Ve artık araydı yok şu kadar öğündü diye şartlandırmıyorum kendim..Ne zaman açlık hissedersem yiyorum bu da kahvaltı sonrası akşam 5-6 yı buluyor acıkmam..İş yerinde yeme düzenim de iyi oldu, eve git hazırla diyene kadar çok fena acıkıyordum bu da geç saatte fazla yememe neden oluyordu..

İyi oldu bu düzen iyi :128:

akşam yemeği faslını yine 17 de bitirdim yalnız ben sizler gibi kilo veremiyorum. acaba yemeklerden mi fazla mı yiyorum ki ya da uzun zamandır akşam yemeğinden sonra birşey yemediğim için bünyem mi alıştı. bu duruma anlamadım yaklaşık bir buçuk senedir akşamları birşeyler yememeye çalışıyorum.

Vay be! Normal dediğin düzene bak.. :18:
Ben böyle yesem 1 Şubatta 5 li kilolara inerim vallahi..
Yediklerimi düşünüyorum da benim kilo vermem sahiden mucize o zaman..
E tabii çatlamamak için hemen sormak lazım..
"Zımbırtı" ne ola ki?

Tatlım ben sana kendi tecrübemi detaylı bir şekilde anlatayım..

Cuma günü 66.4 kiloydum. Perşembe günü 1 günlük lapa diyeti yaptığım için (ödem atan diyet) neticede sanal bir kiloydu bu illaki bir kısmını geri alacaktım. Ki öyle oldu Cumartesi hemen 67 ye çıktım.
Pazar yine 67..
Sonra bu topiği açtım, çünkü baktım motivasyon dipte..
Ve ilk defa üç gündür üst üste 19:00-19:30 arası günün son öğününü yedim. Çok geç yattığım için (ort 02:00) açlıktan senedeleme kıvamına geliyorum yatarken.
Vücuda yeni bir şey yaşattığım için de o henüz ayılmadı duruma ve patır patır atıyor kilo şimdi..

Ama buna da alışacak. B planım hazır. Alıştığı gün, sistemi değiştireceğim. Akşam yememe olayına 1-2 günlük ara vereceğim. Misal o dönemde karbonhidratı kaldıracağım.

Çünkü; ne denersek deneyelim vücudumuz buna alışıyor. Mutlaka şaşırtmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Mesela ben şu anda akşam bitiriyorum yemeği ama gündüz çok güzel yiyorum. Dolayısı ile bir sonraki duraklama döneminde kısabileceğim çok alternatifim var şu anda yemekte olduğum..

Sonuç; değişiklik her zaman iyidir.

İçilen ilaç değil dışardan taktığım bişey..Hani burda açıklamak ne kadar doğru bilemedim o yüzden adını yazmıyayım..

Hiç bir yan etkisi olmaması en güzeli..İştahını sınırlıyor ve gün boyu metoya tok sinyali verdirerek hücre etrafındaki yağların yanmasını sağlıyor..Ben geçtiğimiz ramazan ayından bu yana kullanıyorum..Sağlıklı beslenmeyi de ekledim tabi en önemlisi iştahtı..Sağlıklı da beslensen 1 porsiyon yemek nerde agopun kazı gibi 1 tencere yemek nerde

Oturarak çalışıyorum gün boyu ve spor yapmaya çok zamanım olmuyor biliyosun..Ama basen ve karnımda aslında tüm vücudumda inanılmaz değişiklik var..Tabi yağlar gittikçe vücut şeklini alıyor..İştah olmadıkça menü araları daha bi uzun oluyor, menü araları uzun oldukça daha bir faydası oluyor, faydası oldukça daha bi zayıflıyorum..
Bu da beni çook mutlu ediyoor:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…