Onlarda ayni aslinda sokak kabadayilari, tecavuzculer,seri katiller,teror,torpil,egitimsizlik hep vardi hatta cok daha fazlaydi. Yanlis mi dusunuyorum gecmisimiz hakkinda, cok parlakti herkes refah icindeydi de ben mi okudum izledim.
Edit: bunlati simdi cok iyiyiz eskiden kotuyduk diye yada konu sahibi ulkemize donsun yazmadim. Evet simdide cok parlak degiliz ama eskiden de degildik anlaminda soyluyorum.
İçimde tutacağına yalan konuşacağıma gerçekleri söyler mapusa girerim sorun değil
Oncelikle ailem hakkında yaptığınız yorum ile ilgili olarak hukuki haklarım saklı kalmak üzere
ben hiçbir mesleğe kötü demedim orada sadece yaptığınız bir iş başvurusunda ilk dikkat edilen diplomanizdir aileniz değil bunu anlatmak istedim ama tabii ki anlayana
Kib yapan arkadaş kendiyle aynı görüşe sahip olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarıda kiblemiş mi siyaseti tek başıma yapmıyoruz ki sonuç olarakBelli zaten gölgesi gibi takip edip kib yapıp mune yi çağırmanızdan
Nasıl içinizde kalmışsa...
Hayır çünkü siyaset konusunu açan kişi referandumda evet diyorKib yapan arkadaş kendiyle aynı görüşe sahip olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarıda kiblemiş mi siyaseti tek başıma yapmıyoruz ki sonuç olarak
SSK yi kim batırdı:)Konu nasıl başörtüsüne geldi yav?
KIZLAR SİPER ALIN KIZLAR SONRAKİ LEVEL BİLİMUM EKMEK VE TÜP KUYRUKLARI.
desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmi
Selam Arkadaşlar
Türkiyeye kesin dönüş yapmak niyetindeyiz. 18 yıldır burdayız gurbette. Kaldığımız yer Şuan Manchester. Çocuklarım ikisi burda ortaokula gidiyorlar en küçüğüm ilkokulda.
Eşimi 8 yıldır çalıştığı işyerinden sebebsiz yere işten çıkardılar tek kurus tazminat bile alamadı. İnanılmaz haksızlık ettiler.
İşsiz şuan. İş bulsada güveni sarsıldı psikolojisi bozuldu resmen 1.5 aydır. Bir dükkan açsak diyor yine dururum geçiniriz belki diyor. Ama tek maaşla geçimde zorlanıyoruz. İnanın Avrupa bitmiş. Herşey ateş pahası burda. Devlet yardım ediyor kiranın bir kısmına ama bizde ek ödeme yapıyoruz. Çocuk için para veriyor ama o da elektrik gaza gidiyor. Birikim asla yapamıyoruz.
Karın tokluğuna duruyoruz burda. İnanın tek kuruş para birikmiyor. Yaz geliyor diye kendimizi sıkıyoruz uçak parası topluyoruz zar zor. Hasretlik çekiyoruz. 1 tane Türk yok etrafımızda. Eşim dönelim diyor Türkiyede ev var diyor. Kira sorunumuz olmaz diyor iş bulurum çalışana ekmek heryerde var Vatanımız diyor. Benim tek endişem çocukların eğitimi. Acaba diyorum hata mı ederim gelsek? Türkiyemizde eğitim sistemi nasıl nedir en ufak fikrim yok. Hiçbir korkumuz yok çocukların eğitimi dışında. Çalışırız karı koca inşallah Allahın izniyle.
Dönen arkadaşlar varsa veya bu konuda fikri olan kardeşlerim düşüncelerinizi deneyiminiz varsa yazar mısınız rica etsem. Resmen çaresiz kaldık derin derin düşüncelerdeyiz. (Daha evvelde geri dönmeyi çok istedik ama hep asla gelmeyin pişman olursunuz dediler)
Avrupa eskiden iyiymiş. Eski gelenler yükünü tutmuş ilerlemiş. 2000 yılından sonra Avrupaya gerçekten değişti kanunen heryönden. Ben asla istemedim de gelmeyi ama Eşim maalesef çok diretti istedi geldik. Binbir pişman maalesef...((
Sağolun şimdiden
SSK yi kim batırdı:)
Ülkeyi batırmayan.
Peki ülkeyi kim batırdı?
Avrupa bitikse Türkiye iki kat bitik. Eğitim sistemiyle ilgili bile en ufak bir fikriniz yoksa Türkiyeyi hiç bilmiyorsunuz demektir. Az bulduğunuz çocuk ve kira parasını Türkiye'de hiç bulamazsınız. Tamam, kira sorununuz yokmuş ama lafın gelişi diyorum, oyle destekler mevcut değil Tr'de. Çalışana her yerde iş varsa orada iş arayıp çalışın. Çocukların başını yakmayın.
Ben tek olduğum halde yurtdışından(ABD) Türkiye'ye kesin dönüş yapamıyorum. Önceden ben de dönmek istiyor, bunun hazırlığını yapıyordum. Sonra gidişatı gördükçe vazgeçtim, şimdi her geçen gün vazgeçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Avrupa, Abd gibi ülkelerde okuması mümkünken bile isteye Tr'nin eğitim sistemine sokulan çocuk ilerde ana babasının yüzüne tükürse haklıdır. Kusura bakmayın.
TO kadar bi habersin ki biri sana Amerika'da başkanlık var demiş.Sen de kalkıp onu söylüyorsun.
Amerika'daki başkanlık sisteminin işleyişi hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.Şu kadarını söyleyeyimsana.
orada bir savcı çıkıp hoooop bunu böyle yapamzsın diyor ve o Başkan senin kararını tanımıyorum diyemiyor.
Kendi başına kanun falan çıkartamıyor.
Fışkiyeyi kim kırdı?
Valla bızım kıza o kdr sorduk her seferınde ben kırdım dıyor.kayıtları mevcut.(suan 3 yasında kayıtlarda 2 .5)Fışkiyeyi kim kırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?