Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

Ay nasıl aynıydı?
Kaç yaşıma kadar canlı bomba nedir bilmeden yaşadım. Hayatımda bir kere merkeze inersem bugün bomba patlar mı acaba diye tereddüt etmedim. Hiçbir zaman şort giyerken biri bunu giyemezsin diye saldırır mı döver mi acaba diye düşünmedim. Hiçbir zaman bu kadar sehit haberi duymadım.
Aynıydı hatta daha kötüydü eskiden diyebildiğinize inanamıyorum.

Mağdur edebiyatı her zaman en sevdikleri.

Belli zaten gölgesi gibi takip edip kib yapıp mune yi çağırmanızdan
Nasıl içinizde kalmışsa...
Kib yapan arkadaş kendiyle aynı görüşe sahip olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarıda kiblemiş mi siyaseti tek başıma yapmıyoruz ki sonuç olarak

Kib yapan arkadaş kendiyle aynı görüşe sahip olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarıda kiblemiş mi siyaseti tek başıma yapmıyoruz ki sonuç olarak
Hayır çünkü siyaset konusunu açan kişi referandumda evet diyor

Bence konuyu siyaset bölümüne taşırsak kimsenin başı ağrımaz. Şimdi değer mi bi konu için bunca zavallı kadını hapse atmaya, içerik full siyasi yani hani siyasete taşınsa sırıtmaz, konu dışı da olmaz...

desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmi

O kadar bi habersin ki biri sana Amerika'da başkanlık var demiş.Sen de kalkıp onu söylüyorsun.

Amerika'daki başkanlık sisteminin işleyişi hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.Şu kadarını söyleyeyimsana.

orada bir savcı çıkıp hoooop bunu böyle yapamzsın diyor ve o Başkan senin kararını tanımıyorum diyemiyor.

Kendi başına kanun falan çıkartamıyor.

türkiye'de eğitim sistemi bizim zamanımızdaki kadar iyi değil bence. kira yardımı yok, cocuk yardımı yok, işsizlik inanılmaz. biraz daha sıksanız dişinizi çocuklarınız okulları bitirse keşke.

aman sakın donmeyin. kalmakla en iyisini yapmışsınız.

T
daxicim hala kibar kibar tane tane anlatiyorsun.
Alacagin cevap:
yalan
yok oyle bir sey
ben duymadim
olacak ona uzuluyorum

Türkiye de bu yıl göç % 500 arttı.

Hiç şaka değil arkadaşım,gerçek bu.En yakın arkadaşım da Haziran da İngiltere ye gidiyor.

Kısaca Türkiye ye bel bağlama, üstelik terör saldırıları metropol falan da demiyor.

Eğitim sistemi ortaokul olarak imam hatip çoğunlukta okullarla dolu.

Kısaca, ben de fırsatını bulsam gideceğim.

Sen orada yabancısın,biz kendi ülkemizde yabancıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…