Gurbetten Türkiyeye kesin dönüş hakkında ?...

desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmi

ne kadarda da taraflı bı yorum cinsel istismar kıdem tazminatı gelen 3 milyon surıyelive gelicek olan 3 milyon afgan sana ugramıyo galibaaa

konu sahibi arkadaşım , orda en azından alışmış olduğunuz bir düzeniniz ve ucu ucuna da yetse bi geliriniz var. belki eşiniz başka bi iş bulur , Türkiye ye dönmekte bu kadar acele etmeyin burada eğitim sistemi sıfırın altında , sağlık derseniz gene aynı yediğimiz yiyecekler avrupanın yemediği ülkelerine sokmadığı GDO lu yiyecekler , herşeyin ticareti yapılıyo sağlığın , eğitimin dinin vs.vs.vs. insanlar çoğu kendine müslüman ve eski yardımlaşma kalmadı ... yani burda zor durumda kalırsanız birinden maddi yardım istemeyi falan unutun bu en yakınınız bile olsa ...

çocuklarınız bi defa adapte sorunu yaşacak bu durum onları başarısız ve mutsuz yapabilir ... avrupadakiler her ne kadar ordan şikayet ediyo da olsalar ,sürekli bi avrupayla türkiye kıyaslaması yapılır (bizim orda şöyle burda böyle keşke burda da olsa vs ...) ve bu kıyaslamada avrupadaki insani şartlardaki yaşam hep kazanır ...

eşiniz burda asgari ücretten bi işe girer onu bulmak bile çok zor artık (akın akın gelen suriyelilerden size iş kalırsa tabi !!!!!!! ) ; oda 1.400 tl gibi ev kira olmasa bile bu para neye yeter eminim çocuklarınızın orda yediklerini burda bu maaşa almanın imkanı YOOOK... ben yakınlarımdan biliyorum ...siz belki dişinizi tırnağınıza takarsınız ama çocuklarınız bunu yapabilecek mii yada bu durumu bu yaşta ki cocuklara yaşatmaya hakkınız var mı ..çocuklarınızın alışkanlıklarını , yaşamını, eğitimini , arkadaşlarını değiştirmek için daha geçerli daha sağlam sebepleriniz olsun ...türkiye dönmek fikri hiç sağlıklı bi fikir değil , bence cocuklarınız için sabretmelisiniz ....gelecekleri ve eğitimleri için ... kendinizi yakmayın

Son düzenleme:
Gelmeyin çocuklarınız tecavüze uğrayabilir. Bakanların karşısında ufacık çocuk 'siz benim ancak donumu indirebilirsiniz'der. Pis bıyıklı koca herifler de buna güler. Siz hiç İngiltere de tanımadığınız bir çocuğun yanağını oksadiniz mi? İşte burası boyle bir memleket

desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmi
ABD de Trump insanlığa aykırı bir söylemde bulunduğunda ona hukukçular duuuuuuuuuur diyebiliyor.. Bizim ülkemizde efendim bu yanlış diyen tüm hukukçular ya sürülüyor ya görevden alınıyor.. ABD de eşşek sağlam kazığa bağlı yani..

normalde hic bi erkeke 8 yıllık parasını bırakmaz ne olursa olsun acaba diyorum yanlıs anlamayan para calarken yakalandı yada ona benzer bisey olduda polise vermesinler diye esinde 8 yıllık tazminatından vazgecti aklıma bu geliyo kimse kolay kolay parasını icerde bırakmaz cünkü hele avrupada

Gercekten oyle illa cagiracaklar munesiz olmuyor dimi cagirmayaydin iyiydi..
Neden?
Bakın kib de yapıyorum zaten.
Banlanacaksınız bu daha mı iyi?
Birkaç kişiye cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi, sonra tartışıyoruz, ban alıyoruz. Değer mi?
Kendi ağzıyla söylüyor, dalga geçiyorum diyor bakın.
Onun seviyesine inersem ağız dalaşı yaşıcaz, lüzumu var mı.
Siyasette yeterince irrite olduğum bir üyedir kendisi. Karşılıklıdır hislerimiz.
Konu sahibinin konusu yeterince sabote edildi.
Mune böyle şeylerde uyarın demiyor mu, uyardım işte. Ne çıkarım olacak, madalya mı alıcam.

Yahu eğitim sistemi süper ötesi olsa ne olur? Ortalıkta bi milyon tane işsiz mühendis, avukat ve üniversite mezunu var. İş eğitimle bitiyo olsa keşke.

Nüfus 80 milyon (bence 100 milyon olduk gerçi), kalabalığız, iş sıkıntısı çığ gibi, iş kurayım desen batarsın direk.

Çocukların İngiltere'de okursa iyi bir üniversitede işsiz kalma olasılığı sıfır. Ana dili ingilizce olacak. Hangi ülkeye gitse kapılar açılır.

Ben elimde olsa kızımı okumaya İngiltreye yollarım sen kalkmışsın buraya gelelim diyorsun. Şu an bunun için çabalıyoruz eşimle.

Yapma etme gelme ablacım, çocukların için gelme.

Bu kadar vatansever olmaktan uzak mı bu millet ya inanamadım
Konuna gelince başaracak çocuk heryerde başarır illaki çarpıklıklar var sistemde ama artılar eksilerden fazla emin olun
Başka ülkenin değerleriyle yetişip üst düzey yönetici olacağına milli manevi değerlerle yetişmiş memur olsun

Son düzenleme:
Belli zaten gölgesi gibi takip edip kib yapıp mune yi çağırmanızdan
Nasıl içinizde kalmışsa...

Oncelikle ailem hakkında yaptığınız yorum ile ilgili olarak hukuki haklarım saklı kalmak üzere
ben hiçbir mesleğe kötü demedim orada sadece yaptığınız bir iş başvurusunda ilk dikkat edilen diplomanizdir aileniz değil bunu anlatmak istedim ama tabii ki anlayana

Keşke buraya dönmek için can atanların yerine gitmek isteyeni alsalar. Kendi ulkende sikayet etsen bir seylerden vatan hainliğine kadar giydirirler. Ama baska ülkede o ülkenin imkanları ile yaşarsın ama gömersin her defasında, bir numaralı milliyetçi olursun. Rabbena hep bana.

Eğitim de cok iyiymiş evet parası olana. Daha geçen akp li arkadaşım kizini anadolu lisesinden alip temel liseye verdi sırf universiteye iyi hazirlansin diye ordan burdan kredi buldu. O bile eğitim iyi demiyor, ama buradaki akp li arkadaslar toz kondurmuyor. Allah icin konuyu hic siyasete kaydirmiyorlar ha

Konuya gelecek olursak benim gibi insanlar sevdikleri neredeyse orada yaşamak isterler. Eğitim refah kafa rahatlığı vs vs ama ben istanbulumu özlerim, üsküdarımı çayımı denizimi annemi ezanımı taşımı toprağımı.. tr nin en iyi ünisi diyebileceğimiz bir üniden yeni mezun oldum ve evet kimse kapıda seni kapmak için uğraşmıyor. Ekmek için mücadele etmek kendini geliştirmek psikolojik olarak iş yerindeki adaletsizliklere vs göğüs germek gerek. Bir çok iş avrupadakinin aksine profesyonel değil salla pati yapılıyor bu da bir gerçek. Ama işte bütün bunlara rağmen ben ille de vatanım diyorum çünkü kalbim gerçekten burada atıyor ve ruhumu da sadece burası anlıyor.

VATANSEVER olmak hükümeti pohpohlamaktan geçmez.

Bu ülkede yanlış giden şeyleri söyledi diye kimse vatan haini değildir.

Bu ne ya, ülkenin bozuk düzenine laf edene vatan haini imanız. Baydınız artık.

Yanlışa yanlışta mı demiyelim ya??? Susup her şeye Elhamdülillah demek mi vatanseverlik?

Hükümet eşit değildir vatan, bunu bi belleyinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…