desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmiSen başörtünü tak kardeşim.. Başörtüsü senin dini inancın gereği yağtığın kutsal bir şey ne kadar güzel.. Peki şort giydiği için otobüste dövülen kadın için de ooohh iyi oldu mu diyelim? Bak neyi anlamadağına bir bak ufkunı genişlet biraz.. Bu ülkede başörtülü arkadaşlarımın yaşadığı durumlar da haksızlıktı çözüldü.. Ama ülke şimdi bir çıkmaza sürüklenmek isteniyor.. Soruyorum sana arkadaşım eğer cuöhurbaşkanı bir terörist olursa apo gibi mesela o zaman ne yapacağız bunun cevabını ver kimse ölümsüz değil diyoruz bir kişiye ülke emanet edilmez diyoruz.. Konu parti değil ülke diyoruz ama anlayın artık...
ne kadarda da taraflı bı yorum cinsel istismar kıdem tazminatı gelen 3 milyon surıyelive gelicek olan 3 milyon afgan sana ugramıyo galibaaaEskiden bakiyorum evlerde camasir makinasi bile luksken simdi kizlar ceyizinde bulasik makinasini hazirliyorlar eskiden emekli maasi alinir birikim varsa konur 60 indan sonra ev sahibi olunuyordu iyi kotu simdi ciftler evlenir evlenmez aliyorlar..ornegin buyukanne maasi ornegi dunyanin baska yerinde yok yeter mi yetmez daha iyisi olmali eksileriyle artilariyla bizim ulkemiz.
Kendini kibleyen mi ilk defa duydum ne komik guldum diyorum bu kadinda var bi farkindalik farklilik..ben kenidimi kib yapan biriyim inan sorun değil sorun yapılış amacı kendisini tanıdığım için dalga geçiyorum
Kendini kibleyen mi ilk defa duydum ne komik guldum diyorum bu kadinda var bi farkindalik farklilik..
ABD de Trump insanlığa aykırı bir söylemde bulunduğunda ona hukukçular duuuuuuuuuur diyebiliyor.. Bizim ülkemizde efendim bu yanlış diyen tüm hukukçular ya sürülüyor ya görevden alınıyor.. ABD de eşşek sağlam kazığa bağlı yani..desteklemiyoruz tabiki tekme atani da abd niye teslim ediyor bi başkana ülkeyi onlar da terörist olabilir öyle degilmi
normalde hic bi erkeke 8 yıllık parasını bırakmaz ne olursa olsun acaba diyorum yanlıs anlamayan para calarken yakalandı yada ona benzer bisey olduda polise vermesinler diye esinde 8 yıllık tazminatından vazgecti aklıma bu geliyo kimse kolay kolay parasını icerde bırakmaz cünkü hele avrupadaEşime bin defa dedim bak bunlara dava aç mahkemeye ver seni 8 yıldan sonra aldı kovdular işten iş bile bulmana fırsat vermeden. Eşim aynen bunu diyor
"Paraları onların olsun amannnnn onlarla mahkemede yüzyüze gelmeye ne gerek var!? Parasıda onların olsun boşver!! Yahu seni attılar dava aç hakkını ara diyorum adamın umurunda değildi şaka gibi. Bu nasıl bir koca ki hakkını hukukunu aramıyor diye ne tartışmalar yaşadık evde. Senin umurunda değilse ben ne takacam" dedim konu kapandı
Eşim inanılmaz pasif birisi. Hakkını herkese yedirir. Hak aramaz sormaz bu tavırları beni çileden çıkarır!
ak parti sizinle gurur duydu bu gün
bandan sonra görüşmek üzere dostlar,umarım :)
Neden?Gercekten oyle illa cagiracaklar munesiz olmuyor dimi cagirmayaydin iyiydi..
ben kenidimi kib yapan biriyim inan sorun değil sorun yapılış amacı kendisini tanıdığım için dalga geçiyorum
Belli zaten gölgesi gibi takip edip kib yapıp mune yi çağırmanızdanNeden?
Bakın kib de yapıyorum zaten.
Banlanacaksınız bu daha mı iyi?
Birkaç kişiye cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi, sonra tartışıyoruz, ban alıyoruz. Değer mi?
Kendi ağzıyla söylüyor, dalga geçiyorum diyor bakın.
Onun seviyesine inersem ağız dalaşı yaşıcaz, lüzumu var mı.
Siyasette yeterince irrite olduğum bir üyedir kendisi. Karşılıklıdır hislerimiz.
Konu sahibinin konusu yeterince sabote edildi.
Mune böyle şeylerde uyarın demiyor mu, uyardım işte. Ne çıkarım olacak, madalya mı alıcam.
Ülkesinden çok ama çok şikayet eden dostlara bu sözüm Avrupa'da yaşamak için herhangi bir başvuruda bulundunuzmu
sizin bakış acinizla hareket edersek durum sizin gördüğünüz gibi..Size kızmıyorum.zaten yorumlara alaycı cevabinizla nasıl bir aile egitimi almış olduğunuz ortada.ve yine bunu savunuyorum en iyi eğitim ailede başlar ve ailenin gozetimiyle devam eder.isterse çocuk okumasa dahi çocuk hayatı boyunca ayakları yere basan ahlaklı bir tesisatci..Ahlaklı bir boyacı olabilir.eminim bu meslekleri aşağılık göreceksiniz sizin eğitim alginiz farklı çünkü.bence bir gözden geçirin derim
banane ben kabul etmiyorum siyaset yapanlar gitsin ben yapomadimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?