Güvenmenin bedeli!!!

Tamam konu sahibi arkadaş , sen haklısın, kocanda sütten çıkmış ak kaşık, zemzem suyuyla yıkanmış mübarek.

O bahsi geçen kızıda sen tut ben vuriyim, yada banyo sabununun içine jilet koy, doğrasın kendini, ciyak ciyak bağırsın banyo yaparken

3 nüz beraber oturup arkadaşının kocanı nasıl baştan çıakrdığınımı konuşuyorsunuz ve buna yüzleşmek mi diyorsunuzakannehirakannehirakannehir
eşinde baştan çıkmaya pek hazırmış yani,
noldu karısına karşı sorumlulukları, nikah sırasında imzalar atılırkenki akit, noldu
sana karşı sorumlulukları olan eşin mi arkadaşınmı
ayrıca niye intikam almak istiyorsunki sonuçta eşini affettiysen olayı sindirmişsin demektir
bu arkadaşında ilginçmiş hem lezbiyen eğilimleri olduğunu hem kişisel anlamda yetersiz olduğunu idda ediyorsun ama yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ayrıca eşin baştan çıkmaya hazırsa bugun bu kadın yarın başka kadın
herbirinden ayrı ayrı intikam mı alcan yani
sempatiksalakcinni
bence seninde kafan, kocan ve arkadaşın kadar karışık kibar tabirle!

kusura bakma konu sahibi ama

seninki güç yarışına dönmüş

sen şimdi evliliğine bir şans daha verdin diye kendini güçlü addediyosun ve 'o kadın teşebbüs etti ama yuvamı yıkamadı ama ben onunkini yıkarım ya da sözünü nişanını bozmaya çalışırım ya da olmadı onu huzursuz ederim o da hiçbir şey yapamaz' gibilerinden bir ego tatminine dönmüş

kocanı affettiysen arkadaşını haydi haydi affetmen gerekirdi

canim sen kocani affedecek kadar genis yürekliymissin(!) madem,
o kadina olan kininde gecer gider yakinda merak etme..
intikammis,kinmis,rezil etmekmis...gecmis ola bence,bastan yapmaliydin...

yani burda sadece kızdan intikam almakmı gerekiyor sizin mantıgınıza göre. unutmayın eşinizde o kızdan daha da suçlu. hem evli hem çocuk bekliyor hemde erkek kardeşinin sevgilisi. bunlarıda düşünerek adımlar atın. ya bu konuyu sonsuza kadar kapatın yada ikisini birden hayatınızdan çıkarın. çünkü düşününce eşiniz dahada hatalı.

kız içinde öyle konuşmuşsun ki onla beraber oldu bunla beraber oldu bana çok hayran falan filan, yani kız ahlaksızın teki senin anlattıklarına göre, peki bu kadar ahlaksız bi kadınla neden kankasın, madem bu kadar kötü, kişisel yetersizlikleri olan biri bu kız neden gece gündüz berabersiniz
ayrıca benim hatam yanlız bırakmak oldu diyosun napmayı düşünüyosun peki, eşini 7/24 yanlız bırakmamayı, sonuçta eşinin işi gücü sosyal bi hayatı vardır herhalde bi saat bile bi kadınla yanlız kalmaması lazım!

Konu sahibi arkadaşımm...
Bunca kadın çoğunluk olarak sana ne anlatmaya çalışıyoruz sen nasıl anlıyorsun ...
Ya tamam affettiysen affettin eşini...
Ama o kadından intikam mintikamm çok komikk yanii şu vaziyette...
En iyi intikam o zaman o kadını rezil etmendi ama sen korktunn ..
neden ??
çünkü cinayet çıkardı diyorsun bilmem ne olurdu ama hakettiği seviyeye düşerdi.yada eşini kaybetmek gerçekten istemedin ondan sustun çıkaramadın sesini...ama sen kendini hiçç düşünmemişsinki baştan ...
Bu acıyı sindirip hala kimseye sesini çıkaramadan oturmakla en büyük zararı kendine veriyorsun...
Madem susmayı tercih ettin kabul ettin affettin ..sesinide çıkarmaya hakkın yok intikam almayada...

vallahi şimdi yazdıklarımı okuyan sen de kimsin nerden çıktın geldin diyebilir bana..
tamamen teadüf eseri okudm, sonra cevapları okudum, sinirlenenleri üzülenleri tersleyenleri falan da okudum...

Fake midir yoksa Dallas mıdır, asla , yaparım , yapmam, boşarım boşamam diyenleri de okudum..
2 satır laf etmezsem çatlarım dedim. hoşuna giden gitmeyen iyi niyetli yazdığımı bilsin yeter.

Nefertiti...
Sen eşini affetmemişsin bana göre, bir kadın hele ki hamile iken bunu yaşamış, karşısındaki adamdan çocuk yapmış, gece gündüz evine, büyüyen çocuğuna , uykusuzluğa, ev işine, bebek sıkıntılarına, aile mevzularına maruz kalmış bir kadın bunu unutmaz. ki unutmadım diyorsun zaten...
Ama bu kadın bunu affetmez de.. sen affetim diye yazdığından dolayı burdaki hanımlar da buna inanmak zorunda değiller, sana yorum yazılıp yazılmamasına burdaki KK editörleri dahil herkes özgürce yazarız diye cevap verir. Ki editörler birkaç kez başka topiklerde de tartışma yapmayın herkes istediğini hakeret olmadığı sürece yazabilir özgürdür.. kimseyi de kısıtlayamazsınız diye cevap verdiler.Bunu düşünerek yazıyorum sana da.

Güzel kardeşim intikamını boşver, senin bir evladın var..Bu evlat eğer erkekse, ileride örnek alacağı baba bu mudur ? Adamı affettin de çocuğuna eğitim verecek bu adamcağız onu ileride annesinin yangınını anlayacak biri olarak yetiştiremz bunu bil.. Evladın kız ise; sen ona ileride hangi adamla evlenip hangi adamla evlenmemesi gerektiğini nasıl açıklayacaksın ? Kimi örnek vereceksin..??

ıntikama gelince ben sen olsaydım ( hani demişsin ya siz nasıl alırdınız ? ) Ben önce aileme gider, benim kocam olacak adam budur, elimizdeki malzeme bu..Ben bu işi affetmesem de affetmiş gibi durmak istiyorum , önce o kadının canına okuyacağım sonra da bunu hayatımdan defedeceim der, adamın elinde ne var ne yok alır, kadına da öyle bir benzetme yapardım ki yedi düven duyardı..Sen hiçbir şekilde de bu işten ayıplanıp zor duurmda kalıp acınarak bakılan bir kadın olmazdın. Yok eşimi seviyorum dersen ki bazılarına göre değil bu iş, bana göre de değil ama sana eyvallah, o zaman da bu kadının ne mal olduğunu bilerek eşine daha fazla sevgi gösterme derim. Madem kendince eşini yola getirdin, bırak bir ömür azap çeksin. Sevgi gösterme ...onu önemsediğini belli edercesine de eski sevgilisini ( !!?? ) benzetmeye çabaladığını gösterme ona.. Hep diyecek ki bu kadının içi benim yüzümden yanıyor.. Azap çeken erkek bunu düzeltmek ister, senle meseleyi düzeltmeye çabalaması önemli değil. Niye geldi senle kadının kınasına ?? Utansa gelmezdi..

Evladını düşün, bence geleceğinde bir baba figürü olarak bu adamcağız ( ! ) kalacaksa kalsın , kalsın ama senin kocan olarak kalmasın..Eşine dair yorum yapmadan bu kadına dair yorum yapmak kolay değil, beni anlamaya çalış...
Kmsenin kocası melek değil ama kimsenin kocası da potansiyel aldatıcı değil.. Benimki çok iyidir ama asla yapmaz diyemem.. hiçbir erkek için de demem.. Önemli olan başına gelince ne tavır alacağına iyice düşüüp taşınıp ona göre kalan ömrünü sürdürmek. Şimdi sen intikam alamadın kimden ?? Kadından .. Artık alabilir misin ? Kocanı karıştırmadan bu işe ???
HAYIR ALAMAZSIN..GEçti tren.. Üzgünüm , gönlüm 2 sinden de intikam almandan yana, ama birini feda ettiğin için öbürü de mümkün olmayacak...

Son düzenleme:

Budur vereliniortak

Böyle topiklere gelip son noktayı koyuyorsun ya, bayılıyorum senin prodüktörlüğüne zemuszemus

baştan affetmekle yapmışsın şimdi gitsen ne farketcek gitmesen ne farketcek kız zaten hayatına hiç bişey yokmuş gibi yaşamaya devam ediyor sen düğünde olmuşsun olmamışsın umrunda bile olmaz daha çok sinir olucan eşinde yanında çok karışık işlerr

konuyu açmamdaki amaca yönelik yorumlara cevap vericem artık.
girilmesini istemediğim alanlara girenler kendi kendilerine takılsın dursun.
öyle üstten okur geçerim.

Nefertity tamam o kısmı geç yorumları da görme, ama kocanın dahil olduğu bir yanlışta kocanı affediyorsan, diğer kişiyi affetmen gerekmez mi? niye bu kıza bu kadar takıyorsun intikamdan bahsediyorsun. Üstelik yanlışını hatırlatmak için sözüne gitmişsin nikahına kınasına da gideyim mi diyorsun. Yaptığı yanlışı yüzüne vurmak için gittim diyorsun. Kız zaten sana vicdan azabı çektiği için gelip itiraf etmiş her şey öyle ortaya çıkmış. Ne işin var senin o kızın sözünde nikahında Allah aşkına, bir de eşinle gitmişsen gitmeyi düşünüyorsan akannehir

Ya kadın milleti yüzlerce yıl da geçse hem aynı.. Yani şimdi o ahlaksızlığı iki kişi yapmış o kadın kendi onurunu rencide etmiş tabi onuru varsa, ama asıl ahlaksızlığı yapan eşiniz o hem sizin hem çocuğunuzun hem de kendi onurunu ayaklar altına almış.. Siz bu kadına bir şey olsa, eşinizin yaptığını unutacakmısınız?

dusunuyomda ben napardım dıye!...
bırakın nısanına gıtmeyı yuzunu gormeyı tahammul edemezdım..
dırek o yerden tasınırdım onu gormemek ıcın..
ama yapdıgınıda yanına bırakmazdım
nısanlısına derdım herseyı kı canı yansın dıye !..belkı acımasızımdır ama hamıleyken esımıle olcak bı kadının nısanlısı bılmelı kımle evlendıgını..
ne guzel evlencek gule oynaya oldu baska..
canı yanan ben esıme her bakdııgımda aklıma gelmıycekmı sankı hamılelıkde 9 ay annelık heyecanı yasarken yanımda olması gereken adam ıgrenc egolarına nasıl yenık dustu ılerde hamılelık hıkayemı bebegıme anlattıgımda aklıma gelmıycekmı herseferınde nasıl bas etcem bu duyguyla dıye dusundum..zor ama kararlı olmak gerekır..
hadı gıt bı hayat kadınıyla ol ama en yakınımla ne demek.!...haz edemezdım bunu..

t beni açıkçası başkalarının özel meseleleri ilgilendirmez, buda bu tarz bi durum ama dayanamıycam, benim kanaatim daha doğrusu benim ne düşündüğümde bu durumda önemli değil ama doğru olan, arkadaşın yanlış yapmış tamam ama şimdi sende kurulmak üzere olan bi yuvayı o kişi kim olursa olsun yıkmaya çalışman günah hemde çok günaha girersin arkadaşım boşver sen sal ipini gitsin allasen, Allah'a havala et gitsin...

ya anlayamadığım, kız seni alkollü iken öpmeye çalışmış ve sen hala arkadaşlığa devam etmişsin.. bu baya geniş bir mide gerektirir.. sana sulanan kocana tabi kii sulanır.. bunların hepsini sineye çekip, kıza sıkıntı yaşatmaya çalışmanı çok abes buldum canım...

kocan seni bir kere değil, 3 kere aldatmış.. hepsinde striptiz mi yapmış kız... bu kadar şeye laf söyletmeyip sadece kızı süründürüp süründürmemeyi soruyorsan, bence kızı rahat bırak...

ahan da bu kız alnından şap diye öpülür mü öpülür......[/COLOR]

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Sanırım en son çare bu kaldı. Ne dediysek ne söylediysek arkadaşı ikna edemedik. Zaten ikna etmeyede şahsen benim niyetim yoktu ama genede kendimce doğruları söyleyip arkadaşın biraz sağduyulu olmasını sağlamaya çalıştım ama nafile.
Öyleyse napıyoruuuzzzzz (deli gacı) kuzum'un dediği öneriyi tek geçiyoruz.
Evet güzelim senin için iki öneri sunmuş kuzu, seç beğen al.

Off ne kadar çarpık ilişkiler bunlar. Eşiniz sizin en yakın arkadaşınız olan kişi ve eşinizin kardeşinin sevgilisi olan kişiyle birlikte olmuş, hem de sizinle evliyken. Yalnız başlarına kalabilecek ortam var üstelik alkolde kullanıyorsunuz sanırım sık sık. V bu bayan arkadaşınız sizi öpmeye mi kalktı.. Neyse..

Hanımefendi bunu demek bana düşmez biliyorum bir çok kişi tarafından da eleştirilicem ama bu kadar saçma utanç verici şeyi yazıp nasıl intikam alacağınızı sormanız ne kadar doğru allah aşkına ya. derdiniz intikammı sizin hala? Nasıl rahatsınız da bu insanlık dışı ilişkileri anlatıp milletten tavsiye bekliyorsunuz bir de. Ben olsam bırakın intikam alıp görüşmeyi kaçmak isterim o ortamdan ya. Siz bu durumu paylaşabiliyorsunuz ben anlamıyorum. Sanırım ben anormalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…