- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi nefertity80
-
vallahi şimdi yazdıklarımı okuyan sen de kimsin nerden çıktın geldin diyebilir bana..
tamamen teadüf eseri okudm, sonra cevapları okudum, sinirlenenleri üzülenleri tersleyenleri falan da okudum...
Fake midir yoksa Dallas mıdır, asla , yaparım , yapmam, boşarım boşamam diyenleri de okudum..
2 satır laf etmezsem çatlarım dedim. hoşuna giden gitmeyen iyi niyetli yazdığımı bilsin yeter.
Nefertiti...
Sen eşini affetmemişsin bana göre, bir kadın hele ki hamile iken bunu yaşamış, karşısındaki adamdan çocuk yapmış, gece gündüz evine, büyüyen çocuğuna , uykusuzluğa, ev işine, bebek sıkıntılarına, aile mevzularına maruz kalmış bir kadın bunu unutmaz. ki unutmadım diyorsun zaten...
Ama bu kadın bunu affetmez de.. sen affetim diye yazdığından dolayı burdaki hanımlar da buna inanmak zorunda değiller, sana yorum yazılıp yazılmamasına burdaki KK editörleri dahil herkes özgürce yazarız diye cevap verir. Ki editörler birkaç kez başka topiklerde de tartışma yapmayın herkes istediğini hakeret olmadığı sürece yazabilir özgürdür.. kimseyi de kısıtlayamazsınız diye cevap verdiler.Bunu düşünerek yazıyorum sana da.
Güzel kardeşim intikamını boşver, senin bir evladın var..Bu evlat eğer erkekse, ileride örnek alacağı baba bu mudur ? Adamı affettin de çocuğuna eğitim verecek bu adamcağız onu ileride annesinin yangınını anlayacak biri olarak yetiştiremz bunu bil.. Evladın kız ise; sen ona ileride hangi adamla evlenip hangi adamla evlenmemesi gerektiğini nasıl açıklayacaksın ? Kimi örnek vereceksin..??
İntikama gelince ben sen olsaydım ( hani demişsin ya siz nasıl alırdınız ? ) Ben önce aileme gider, benim kocam olacak adam budur, elimizdeki malzeme bu..Ben bu işi affetmesem de affetmiş gibi durmak istiyorum , önce o kadının canına okuyacağım sonra da bunu hayatımdan defedeceim der, adamın elinde ne var ne yok alır, kadına da öyle bir benzetme yapardım ki yedi düven duyardı..Sen hiçbir şekilde de bu işten ayıplanıp zor duurmda kalıp acınarak bakılan bir kadın olmazdın. Yok eşimi seviyorum dersen ki bazılarına göre değil bu iş, bana göre de değil ama sana eyvallah, o zaman da bu kadının ne mal olduğunu bilerek eşine daha fazla sevgi gösterme derim. Madem kendince eşini yola getirdin, bırak bir ömür azap çeksin. Sevgi gösterme ...onu önemsediğini belli edercesine de eski sevgilisini ( !!?? ) benzetmeye çabaladığını gösterme ona.. Hep diyecek ki bu kadının içi benim yüzümden yanıyor.. Azap çeken erkek bunu düzeltmek ister, senle meseleyi düzeltmeye çabalaması önemli değil. Niye geldi senle kadının kınasına ?? Utansa gelmezdi..
Evladını düşün, bence geleceğinde bir baba figürü olarak bu adamcağız ( ! ) kalacaksa kalsın , kalsın ama senin kocan olarak kalmasın..Eşine dair yorum yapmadan bu kadına dair yorum yapmak kolay değil, beni anlamaya çalış...
Kmsenin kocası melek değil ama kimsenin kocası da potansiyel aldatıcı değil.. Benimki çok iyidir ama asla yapmaz diyemem.. hiçbir erkek için de demem.. Önemli olan başına gelince ne tavır alacağına iyice düşüüp taşınıp ona göre kalan ömrünü sürdürmek. Şimdi sen intikam alamadın kimden ?? Kadından .. Artık alabilir misin ? Kocanı karıştırmadan bu işe ???
HAYIR ALAMAZSIN..GEçti tren.. Üzgünüm , gönlüm 2 sinden de intikam almandan yana, ama birini feda ettiğin için öbürü de mümkün olmayacak...
iyi niyetli yorumlar yapmayı bırakın arkadaşlar.en başta okypete arkadaşın yaptığı yorum var onu bi okuyun.bu işte başka bi iş var ahada buraya yazıyom
benim anlamadığım bi durum var, eşinde neden geliyor o kişinin söz olayına ya :1shok: sanki ilgisi var görmek istiyo gibi ben anlamadım ama bunu kesinlikle hazmedemezdim ben ya, akannehir akannehir akannehir
orda maksat ikisine de utanç yaşatmaktı.
eşim de yok ben gelmem diyecek durumda değildi.
sadece gidiyoruz dedim ve mecbur kalıp başını da önüne aldı ve geldi.
üstelik durumu bilen bir kaç kişinin de o ortamda olacağını bilmesine rağmen...
gayet de keyif aldım ikisinin utancını hissedip.
en güzel gününü rezil ettim kadının.
hiç bir şey programladığı gibi gitmedi.
söz evi mi cenaze evi mi belli değildi.
kimse kimsenin üzerine gitmedi canımmarkadaş intikam almak istiyor amakonu zaten eşiyle alakalı nasıl yorum yapılmasını istemiyorki ayrıca bende söylüyorum evet büyük konuşmaksa ben büyük konuşuyorum asla affetmem hiç de kolay değil kaldıki en yakın arkadaşımla aldatıcak bende affedicem niye beni seviyo yaa çok pişman yaa yok öyle seven adam zaten aldatmaz şekerimKadın bir derdini paylaşmak istemiş herkes eşini nasıl affedersin diye üzerine gidiyor. Eşimi affettim beni sevdiğini biliyorum, zaten bunları çok zor atlattım diyor hala üzerine neden gidildiğini ben anlayamadım? Kimseyi yargılamıyorum ama böyle şeyler yaşamadan "ben asla affetmezdim" demesi daha kolay gerçekten. Diğer soruya gelince gerçekten nişanına düğününe gideyim mi sorusu fln bana kalırsa saçma şeyler, o kadına size verdiği zararları hatırlatmanın alemi yok, kendi yolunuzda mutlu bi şekilde devam edebiliyosanız zaten bu onun yıkmayı başamadığı evliliğe imrenişleri olarak canını yakmıştır, ayrıca yakın bi dost kaybetti. onunla uğraşmanıza değmez bence. bundan sonra kendi ailenizin mutluluğu dışındakileri düşünmeyin en iyisi..
Kadın bir derdini paylaşmak istemiş herkes eşini nasıl affedersin diye üzerine gidiyor. Eşimi affettim beni sevdiğini biliyorum, zaten bunları çok zor atlattım diyor hala üzerine neden gidildiğini ben anlayamadım? Kimseyi yargılamıyorum ama böyle şeyler yaşamadan "ben asla affetmezdim" demesi daha kolay gerçekten. Diğer soruya gelince gerçekten nişanına düğününe gideyim mi sorusu fln bana kalırsa saçma şeyler, o kadına size verdiği zararları hatırlatmanın alemi yok, kendi yolunuzda mutlu bi şekilde devam edebiliyosanız zaten bu onun yıkmayı başamadığı evliliğe imrenişleri olarak canını yakmıştır, ayrıca yakın bi dost kaybetti. onunla uğraşmanıza değmez bence. bundan sonra kendi ailenizin mutluluğu dışındakileri düşünmeyin en iyisi..
arti sizi taciz eden bu kadin kocanizada kur yapti bunuda geyige vursaydiniz. intikam almak icin yilanin basini ezmeliydiniz.. Sunuda soyleyim iliskiye girmis bir kadinin sozune goturmeniz kocanizi hala zemin yaratmaya ugrasiyor gibi goruluyorsunuz. Benim esim eski mahremimi paylasitigm bir insanin ortamina goturuyorsa ondan suphe duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?