Güvenmenin bedeli!!!

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak

cnm sen ne yapmak istıyorsun peki

olan olmuş artık ve üzerinden yıllar gecmiş ....

eşine guvenıyorsan guvenmeye devam et

bazı kadınlar şeytan gibi baksana strptz yapmiş fln .... ah o kadın elime gecsee bi kaşık suda :/

bazı ince noktalara takıldım ben.niye onu beyaz gelinlik içinde görmeye dayanamazsın..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi niyetli yorumlar yapmayı bırakın arkadaşlar.en başta okypete arkadaşın yaptığı yorum var onu bi okuyun.bu işte başka bi iş var ahada buraya yazıyom

benim anlamadığım bi durum var, eşinde neden geliyor o kişinin söz olayına ya :1shok: sanki ilgisi var görmek istiyo gibi ben anlamadım ama bunu kesinlikle hazmedemezdim ben ya, akannehir akannehir akannehir

benim anlamadığım bi durum var, eşinde neden geliyor o kişinin söz olayına ya :1shok: sanki ilgisi var görmek istiyo gibi ben anlamadım ama bunu kesinlikle hazmedemezdim ben ya, akannehir akannehir akannehir

orda maksat ikisine de utanç yaşatmaktı.
eşim de yok ben gelmem diyecek durumda değildi.
sadece gidiyoruz dedim ve mecbur kalıp başını da önüne aldı ve geldi.
üstelik durumu bilen bir kaç kişinin de o ortamda olacağını bilmesine rağmen...
gayet de keyif aldım ikisinin utancını hissedip.
en güzel gününü rezil ettim kadının.
hiç bir şey programladığı gibi gitmedi.
söz evi mi cenaze evi mi belli değildi.

kız striptiz yaptı diye kocan suçsuz öylemi çunku bastan cıkarılmıs zorla !!!

en buyuk hatayı affetmekle yapmıssınız burada en buyuk suclu eşiniz kızıda bıraksın evlenio mu ne yapıosa yapsın

valla kusura bakmayın ama size öyle gelmiş bence.. daha soğrusu öyle düşünmek istiyorsunuz.. o kadar utanç duyan kına yapmaya kalkmaz.. kaldı ki hiçte öyle utanç duyacak bir tipe benzemiyor anlattığınız kadarıyla..

size sadece şunu diyeyim; intikam almak için hiçbirşey yapamazsınız.. yapacak olsaydınız şu zamana kadar gidip nişanlısına herşeyi anlatmıştınız.. kınasına, nikahına gitmek sizi küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz :1closedeyes:

bu kız sızede opmeye kalkmış dedınız nıye samımıyetı devam ettırdınız
evınızde sabhalıyorsunuz...o sıze anlatana kadar hıc mı baska hatalarını gormedınız

kız hatalı ama en buyuk hata eşınızde bırıncısı eşı hamıleyken karısı aldatanları asla effedemıyorumm
her acık sacık kadın gordugunda onunla beraber olacaksa vay halınıze

ıkıcnısı kardesının sevgılısıyle nasıl oldu..bu nasıl ışş

çok çarpık bir ilişki olayınız var, hakikaten buna cevabınızı çok merak ediyorum. kız arkadaşınız sizi öpmeye kalktı ve siz hala nasıl arkadaşlığınıza devam ettiniz?

eşiniz sizi 3 kere aldattı, hiç birinde de üzüntü duymadı ki tekrar etti, siz nasıl affettiniz..

kınasına, nişanına giderek kendinizi küçük düşürmekten başka ne yapabileceğinizi umuyorsunuz?

Kadın bir derdini paylaşmak istemiş herkes eşini nasıl affedersin diye üzerine gidiyor. Eşimi affettim beni sevdiğini biliyorum, zaten bunları çok zor atlattım diyor hala üzerine neden gidildiğini ben anlayamadım? Kimseyi yargılamıyorum ama böyle şeyler yaşamadan "ben asla affetmezdim" demesi daha kolay gerçekten. Diğer soruya gelince gerçekten nişanına düğününe gideyim mi sorusu fln bana kalırsa saçma şeyler, o kadına size verdiği zararları hatırlatmanın alemi yok, kendi yolunuzda mutlu bi şekilde devam edebiliyosanız zaten bu onun yıkmayı başamadığı evliliğe imrenişleri olarak canını yakmıştır, ayrıca yakın bi dost kaybetti. onunla uğraşmanıza değmez bence. bundan sonra kendi ailenizin mutluluğu dışındakileri düşünmeyin en iyisi..

Bakin caniniz acimis ve buraya yazmissiniz ve anlattiginiz olayin basrolunde o kadinla esiniz var dolayisiyla kadin olarak bizler ister istemez ikisinede deginiyoruz buna kizma hakkiniz yok.. Esinizin pismanligi konusunda tatmin olmussunuz ve af etmissiniz sizin bileceginiz is! fakat su var esiniz ahlaksiz o kadin aglaksiz peki butun bunlara zemin yaratan siz? Siz'ki tacize ugramissiniz (sizi opmek istemis bir kac sefer) geyige vurmussunuz evlisiniz ve geyige vuruyorsunuz neden? sizi taciz eden kadin oldugu icinmi? erkek olsa ne yapardiniz cok merak ettim.. Ve bunu yapan bir kadini hala evinize aldiniz alkol ve iki ahlaksiz insanin yanliz kalmasiyla olanlar olmus bu zemini siz hazirladiniz.. esinizi affettiniz simdide o kadinin derdine dustunuz olacak seymi sozune bile gittiniz demekki sizde genissiniz bayaa
o olay kapanali ne kadar zaman oldu esinizi kolujnuza takip o kadinin sozune gitmenin alemi ne? gurur yokmu sizde? olay cikartsaydiniz kiskanc bir kadin diye adlandirirlardi sizi hakliyken haksiz duruma duserdiniz bu yuzden olusune dirisine gitmeyin o kadinin ve icinize gomun unutun..;
O kadindan intikam alma taktiklerini burdan bulamazsiniz!

kimse kimsenin üzerine gitmedi canımmarkadaş intikam almak istiyor amakonu zaten eşiyle alakalı nasıl yorum yapılmasını istemiyorki ayrıca bende söylüyorum evet büyük konuşmaksa ben büyük konuşuyorum asla affetmem hiç de kolay değil kaldıki en yakın arkadaşımla aldatıcak bende affedicem niye beni seviyo yaa çok pişman yaa yok öyle seven adam zaten aldatmaz şekerim

ayrıca dediği gibi bu kadın seni taciz ediyo öpmeye falan kalkıyo eşinde sana diyo hayatım bu kız sana farklı gözle bakıyo bu ne genişlik ne rahatlık gerçekten ben şaştım kaldım neden o zaman ilişkinizi koparmadınız arkadaşınızla ben düşünemiyorum eşim bana böyle idcek haa kesinlikle görüştürmez böyle biriyle bir daha burda kimse kimsenin üzerine gitmedi sen kendin anlattın bizde sana cvp yazdık gerçekleri suratına çarptı burdaki kadınlar sadece ama siz hala duymak görmek istemiyorsunuz ee yapcak bişey yok siz bilirsiniz

o kadar şeyi görmezden gelmiş, neden artık kadını da görmezden gelmiyor, merak ediyorum sadece...

kendisinin ve kocasının hatalarını sadece o kadına yüklemiş, tüm hırsını ondan çıkarmaya çalışıyor...:umursamaz: lmaz: lmaz: lmaz:

arti sizi taciz eden bu kadin kocanizada kur yapti bunuda geyige vursaydiniz. intikam almak icin yilanin basini ezmeliydiniz.. Sunuda soyleyim iliskiye girmis bir kadinin sozune goturmeniz kocanizi hala zemin yaratmaya ugrasiyor gibi goruluyorsunuz. Benim esim eski mahremimi paylasitigm bir insanin ortamina goturuyorsa ondan suphe duyarim

yani benim anlatmaya çalıştığımı sen anlatmışsın arkadaşım, bende eşimin eski mahremini paylaştığı bir insanın ortamına gelmesi sinirimi bozar, gelmesini ben istemem, kendimde gitmem aslında, biraz kafamda karıştı açıkçası çok enteresanda geldi yorumları okumadan edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…