Güvenmenin bedeli!!!

bu yoruma katiliyorum kesinlikle olay bundan ibaret

Ali ile Ayşe'nin yediği pastanın parasını Ayşe'ye ödettirmeye çalışmak bence anlamsız.
Ali'den parasını almadıysam Ayşe'den de almam.
Kimse neden Ali'den almadın diye sizi suçlayamaz, kendi tercihinizdir.
Ama herkes gibi ben de ortada yenmiş bir pasta varsa bunun 2 kişi tarafından yendiğini ve faturanın ikisine ait olduğunu düşünüyorum.
Aldatılma olaylarında sadece kadının suçlanmasından yana değilim, kabahatin büyüğü aldatan erkektedir.
Ben kocamı affediyorsam bana ne elalemin kadınından ?

Sen kadını eşine takmışsın burda eşinin durumu değil konu bunu anlamadığın için zaten bu tarz yorumlar yapıyorsun.

Mesele konusahibinin eşine takmak meselesi değil.. Israrla anlamıyorsunuz.....
Okypete de bende birçok arkadaş da aynı yönde yorumlar yaptık....
Eşinin ahlakını neden srguluyoruz biliyormusun???
şinin davranışı ahlaklı değil.. Ama onu affetmiş.... O kızın davranışı da ahlaklı değil, o zaman onu neden affetmiyor da nasıl intikam alsam evliliğine nasıl mani olsam diye planlar kuruyor....
Neden hep tek boyutlu düşünüyorsunuz...
hemen hemen her mesajımda unu yazıyorum.. ısrarla yazmaya devam edicem.. çin işi japon işi bunu yapan 2 kişi.... Ama 2 işinin ödedği bedel niye aynı değil.. birini affet evliliğe devam et, diğerinin kuracağı yuvaya göz dikip bozma planları yap... Bu sizce akıllıca bir davranış mı??
Aldatımayı hazmedemeyen insan 2 kişiden birden intikamını alır gemilerini ateşe verir, onları ahlaksızlıklarıla başbaşa bırakıp çeker kendi yolunu çizer....
Haa birinin aldatasını hazmedip evliliine devam edecekse de diğerininkini de hazmedip ne hali varsa gördsün diyecek....

İşte eşin ahlaklıoluşu yada ahlaksız oluşu bu noktada çok önemli.... Eşini aldatan adam en az onu baştan çıkaran kadar ahlaksızdır....
Bunu die getirmek de en doğal hakkımız diye düşünüyorum... Buras özgür bir platform.. Durup dururken kimse kimsenin kocasına ahlaksız demedi, oraya konulan bir ahlaksızlığa ahlaksızlık demek ne zamandan beri suç bilemyorum....

işte budur demek istediğimiz buyduu beni kocam ilgilendirir kocam altamış olur beni kadın değil hiç işim olmaz 3ncü şahısla benim

çenebaz koydun gene noktayı o kadar laf ettim anlatamadım derdimi ama sen öyle güzel öyle kolay ve öyle anlaşılır bir benzetme yapmışsın ki... Helal olsun valla.. Daha bunun üstüne laf söylenmez heralde...
Ama keşke pasta yerine börek bulamaç falan gibi bir benzetme yapsaydn...
Bak hamile halimle pasta istedi canım....Aman yanlış alamayın gerçek pasta yani, Ailiyle ayşenin yediği pastadan değil :))

bak ben kendi adıma burda yazılan hiç bi yorumu okumadım.sadece senin yazdıgına göre cevap verdim.
az önce yorumlara şöle bi göz gezdirdim herkez aynı şeyi ifade etmiş.demek ki dogru olan bu.
senin yerinde olsam cogunlugun süzünü dinler ona göre hareket ederdim.evliliginin sürmesi için eşini affettiysen o kadınıda affetmelisin. uzatmaya gerek yok.o da evlenmiş barklanmış.Allahından bulsun de gec.

hangi birisine yaziim ki? bişey diil banlanıcam en sonunda zor tutuyorum kendimi
hayır kocalarımıza laf söyleyene kadar hep yazıyordunuzda ondan merak ettim sonra durdunuz neyse bu konu benide aşarrr allah hakkında hayırlısını versin

dalgageçmedim.
bana o dizideki
sapıkça ilişkileri hatırlattığı için yazdım.
cevabınızı bekliyorum hala.
eşinin davranışı ahlaklımı
???..

Sana ben cevap veriyim sapıkça ve ahlaksızca kesinlikle evet benimde aynı düşüncem ama sadece bana göre anlıyormusun bunu ama o adamla hayatını birleştirmiş ne yapsın böyle mesfesiz ilişkilere bende karşıyım ama şu varki bu şekilde dalga gecerek verilen cevapları haketmiyor benden sana tavsiye bana olmaz deme hele hele kimsenin yaşadığı
yaşadığı şeylede dalga gecme yaşam kime ne getirir ne götürür bilemezsin

Zaten konu eşinin onu aldatmasıyla neden onla alakalı yorum yapmıyoruz?
Yani olay mutluluklarını paylaşmaksa derdim var bölümünde ne işi var arkadaşın?
Bunu anlayabilen yok.
ohaoldumsmile
Kızdan hangi yolla intikam alacağını soruyorsa kendine ettiği kötülüklerden (aldatıldığı adamla hala aynı evi ve yatağı paylaşmak, ona inanmak) daha alasını yapamaz ki...
Mümkün değil yani.
Zaten sinirleri bozulmuş, eşine olan sitemini buradaki mutlu kadınlardan çıkarmaya çalışıyor.
Bu zaten yeterince acı verici bir tablo.
Keşke kendini bizim gözümüzden görebilse...
:umursamaz:

konuyu açmamdaki amaca yönelik yorumlara cevap vericem artık.
girilmesini istemediğim alanlara girenler kendi kendilerine takılsın dursun.
öyle üstten okur geçerim.

dalga geçtiğim mesajı bana bulun hemen...

konu sahibinin bana demediği kalmadı.sadist dedi mesela.yine de sinirlenmedim.

en bu sitenin uzun süredir okuyucusuyum. sizin tahrikten çok keyif aldığınıza ve yaralamaya yönelik sadistçe yaklaşımlarınıza da çokça şahit oldum.
bu yönünüze katkıda bulunmaya hiç niyetim yok.

buyurun bu bana yazısı.
yinede ciddiye almak istemedim.
başkası olsa kötü içeriğe basardı.ama ben basmadım.

Benimde dikkatimi çekti. . .:1ninca:
Cevap basit canım, görmek istediklerini görüyor...
Bir insan İnternet gibi sanal ortamda bile görmek istediklerini görür ve sadece tepki verirse gerçekte görmek istediklerini görürse ne olur?
Asıl soru bu...
Eşini tekrar onu aldatırken görse hayır görmedim yok öyle bir şey yalan deyip düşüncelerinden sildiğini bile düşünebiliriz bu durumda.
Çünkü bizim gösterdiklerimize bile gözünü kapıyorken bu dediklerimi yapması olağan...
Öyle bir duruma gelmiş ki artık arkadaşların eşlerini suçlayacak kadar ileri bir seviyeye çıkmış ki durum; neredeyse ya en azından eşim dışarıya gitmedi gözümün önünde tanıdığım biriyle aldattı buna da şükür diyecek hale gelmiş...
Eşiyle şu an mutlu olduğu yanları görüp, mutsuz anlarını (ki bunların çoğunlukta olduğu açık) ne yapıyor hiç görmezlikten mi geliyor acaba?

Tüm sayfaları okumadım ama sizi yaptığınızdan dolayı kınamayacağım hayat öyle tuhafki çok sevdiğimiz aklımıza gelmeyecek kişilerden bazen öyle darbeler yerizki bunu anlatmaya kelimeler yetmez allah beterinden korusun ama kimbilir belki bende olsam aynısını yapardım.yada kaçardın ömür boyu yüzümüzü göstermezdim..bazen kaçmak değil gözünün önünde durmak daha güzel intikamdır.o kadının ise bence intikamlık hali yok allaha havale edin onun eşi düşünsün napacağını.üstelik intikam için geç kalmışsınız bence..siz kendi eşinizden sorumlusunuz.bundan sonra gözünüzü 14 açın derim allah huzurlu geçimler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…