- Konu Sahibi nefertity80
-
olaya tek taraflı bakıyorsun.madem intikam almak istiyorsun eşinden de almalısın.
arkadaşın eşine tecavüz etmemiş ,her şey iki tarafın istegiyle olmuş.
madem eşini affettin arkadaşınıda affetcen.yada ikisininde kıcına tekmeyi vurcan.
bu yoruma katiliyorum kesinlikle olay bundan ibaret
Sen kadını eşine takmışsın burda eşinin durumu değil konu bunu anlamadığın için zaten bu tarz yorumlar yapıyorsun.
yanlız şu dikkatimi çekti arkadaş gerçekten işine gelene cvp yazıyo buda ilginçkafamçokkarıştı
işte budur demek istediğimiz buyduu beni kocam ilgilendirir kocam altamış olur beni kadın değil hiç işim olmaz 3ncü şahısla benimAli ile Ayşe'nin yediği pastanın parasını Ayşe'ye ödettirmeye çalışmak bence anlamsız.
Ali'den parasını almadıysam Ayşe'den de almam.
Kimse neden Ali'den almadın diye sizi suçlayamaz, kendi tercihinizdir.
Ama herkes gibi ben de ortada yenmiş bir pasta varsa bunun 2 kişi tarafından yendiğini ve faturanın ikisine ait olduğunu düşünüyorum.
Aldatılma olaylarında sadece kadının suçlanmasından yana değilim, kabahatin büyüğü aldatan erkektedir.
Ben kocamı affediyorsam bana ne elalemin kadınından ?
Ali ile Ayşe'nin yediği pastanın parasını Ayşe'ye ödettirmeye çalışmak bence anlamsız.
Ali'den parasını almadıysam Ayşe'den de almam.
Kimse neden Ali'den almadın diye sizi suçlayamaz, kendi tercihinizdir.
Ama herkes gibi ben de ortada yenmiş bir pasta varsa bunun 2 kişi tarafından yendiğini ve faturanın ikisine ait olduğunu düşünüyorum.
Aldatılma olaylarında sadece kadının suçlanmasından yana değilim, kabahatin büyüğü aldatan erkektedir.
Ben kocamı affediyorsam bana ne elalemin kadınından ?
hayır kocalarımıza laf söyleyene kadar hep yazıyordunuzda ondan merak ettim sonra durdunuz neyse bu konu benide aşarrr allah hakkında hayırlısını versinhangi birisine yaziim ki? bişey diil banlanıcam en sonunda zor tutuyorum kendimi
dalgageçmedim.
bana o dizideki
sapıkça ilişkileri hatırlattığı için yazdım.
cevabınızı bekliyorum hala.
eşinin davranışı ahlaklımı
???..
yanlız şu dikkatimi çekti arkadaş gerçekten işine gelene cvp yazıyo buda ilginçkafamçokkarıştı
Affetmediysen neden hala onunla aynı evdesin ?
Aldatılmışsın bunu içine sindirmişsin,buraya kadar anladık da neden aldatılmayı sindiremem kıçına tekmeyi vurarım diyenlere saygı duymuyorsun.
Evet benim kocam seninkinin yanında melek ötesi bir varlık.
Güveniyorum sonuna kadar.Yapmaz diyorum ama olur ya gün gelir yaparsa,sonrasında istediği kadar pişman olsun orası beni ilgilendirmez,direk boşanırım.
Bırak ikinci kez şans verip sürekli onu takip etmeyi,kaale bile almam konuşmak için,kozlarımı mahkemede paylaşırım.
Sen buraya geldin konu açtın nasıl intikam alabilirim diye...Sebepleri sonuçları yazdın.
Eşimin beni aldatması hakkında yorumlar yapmayın dedin.
Ammaa burasının özgür bir yer olduğunu,dileyenin dilediği gibi konuşma hakkının olduğunu da unuttun ...
Bırak da kimin ne söyleyeceğine herkes kendi karar versin.
Bunu demeyin,şu konuya girmeyin aman ha diyip ,herkesin ağzını torba gibi büzmeye çalışman sana boşa vakit kaybettirir arkadaşım.
Buraya konu açıyorsan gelecek tüm eleştirilere hazırlıklı olmayı göze alman gerekir.
hangi birisine yaziim ki? bişey diil banlanıcam en sonunda zor tutuyorum kendimi
Sana ben cevap veriyim sapıkça ve ahlaksızca kesinlikle evet benimde aynı düşüncem ama sadece bana göre anlıyormusun bunu ama o adamla hayatını birleştirmiş ne yapsın böyle mesfesiz ilişkilere bende karşıyım ama şu varki bu şekilde dalga gecerek verilen cevapları haketmiyor benden sana tavsiye bana olmaz deme hele hele kimsenin yaşadığı
yaşadığı şeylede dalga gecme yaşam kime ne getirir ne götürür bilemezsin
Herkes kendisini zor tutuyor emin ol. . Daha sylenecek ne çok sözüm war bi bilsen. . sengözlerimebaksanab
Cevap basit canım, görmek istediklerini görüyor...Benimde dikkatimi çekti. . .:1ninca:
yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?