Güvenmenin bedeli!!!

Ne eşinizde iş var,ne arkadaşınızda ne de siz de kusura bakmayın...Çok çarpık bir ilişkiler zinciri..O kadının sözüne mözüne gitmek de neyin nesi..kendinizi küçük düşürmüşsünüz..Evliliği sürdürmeniz de garibime gitti açıkçası..Hakkınızda hayırlısı...

Ya ne kadar avrupa kulturuyle buyusemde boyle dusunuyorum ben artik. Mecbur kalmadikca o ortama girmek istemem yaaa.. Heleki intikam almak icin esimin beni aldattigi kadinin törenlerine gitmek. Gurursuzluk olur. Esini affetiyse noktayi koyacak noktayi koymuyorsa affetmedi demek o kadar..

Birde su var lezbiyen yada lezbiyenlige egilimli bir insan taciz ederse benim icin esittir bir erkegin taciz etmesi..

kadın kocanıza zorla tecavüz etmedi herhalde
kocan sana kendini afettirdiğine göre
sorun ne allah aşkına
ilginç bi hikaye

:sinifsinif:
kime güvenmeyi düşünüyorsun merak ediyorum
kocanın sözlerine mi yoksa arkadaşım dediğinin sözlerine mi ?
bekara karı boşamak kolay derler ama
yeterince mide bulandırıcı bi durum
eğer imkanın varsa arkana bile bakmadan kaçkafamçokkarıştı

vereliniortak

oooooooooooooooooo
ben kaçırmışım iş iyice saçmalığa dönüşmüş
bir de lezbiyenlik eğilimi mi bulaştı ?????
beni aşar bundan sonrası bu saçmalık için yazdığımı bile unutuyorum
herkese iyi akşamlar !

Bazı yorumlara göz attım da arkadaşlara çok yanlış cümleler kullanmışsın...Burada yorum yapanlara laf edene dek kocana ve o kıza birşeyler söyleyip tavır alabilseydin kendin için daha mantıklı bir şeyler yapmış olurdun....:1no2:

ihaneti affettiysen susup oturmayı bileceksin arkadaşım,ihaneti sana koyacaksa bitirceksin,bitirmiyorsanda koymaması için uğraşıcaksın.

boşver unut gitsin ne hali varsa görsün,sanki kadın uğraştıda kocan için,kocan bakmadı,besbelli karşılıklı hisler beslemişler ve bundan pişman olmamışlar,olsaydı evine gelmeye devam etmezdi.

aradan 1buçuk sene geçmiş ve yeni farketmişsin,aç gözünü biraz bence daha çok kandırılırsın,ama sendede hata var,böyle sakat bir insanla kocanı bu kadar muhattap etmen hataydı,kocanın zaten kendisi hata,adam olsaydı sen o durumdayken en olmadık kişiyle aldatmazdı

sen kına düğün neyse işte gidersin eşinle oraya,bir kez daha eşinin aklına o kadını sokarsın,bir kez daha ilişki yaşarlar senden gizli,ve sen yine affedersin.bunun sonu bu,boşver bence

yeni üye olmuş, ilk konu.. acaba fake olabilir mi...

bu kadar olaya rağmen, üstünden 1,5 sene geçmesine rağmen arkadaşımız kendi ayaklarıyla götürüyor kocasını, kendisini 3 defa aldattığı kadının sözüne... bir kadın bu kadar küçültemez kendini.. inşallah konu fake dir..

ayrıcaa...her erkek aldatırmı bu tartışmalı birşey ama aldatmak var aldatmak var.sokaktaki herhangi bir kadınla gecelik ilişki yaşayıp birdaha görmemek var,güvendiğin insanla ilişki yaşayıp arkadan iş çevirmek var.

merak ediyorum sakın yanlış anlama,eşin kardeşinle beraber olsaydı yine affedecekmiydin?
çünkü iki şekilde düşündüm,hem eşinin kardeşinin sevgilisi bu kişi,yani dolaylı olarak senin kardeşinin sevgilisi,hemde senin bizzat kardeş gibi gördüğün bir insan.

hem bu adam düşünmez mi,ben karımı en olmadık kişiyle aldattımda affetti,sokakta kadınlara baksam,arkadaşlık sitelerine üye olsam,gecelik ilişkiler yaşasam hayli hayli affeder.

bedel meselesine gelince,senin öğrenince çektiğin acının kaçta kaçını çekmiştir?benim kadar çekti,yada benden çok çekti diyebiliyorsan bu konuya son yorumum.

ha son olarak şu soruyu kocana sordunmu?

eğer arkadaşın sana itiraf etmeseydi,bu kız senin evine gelip gitmeye devam edecek ve bu olay kızla eşin arasında sır olarak kalacakmıydı?eşin sana anlatmayı düşünmedimi?

ne bu şimdi nasıl insanlarsınız siz gerçekten çok kötü çirkin durumunuza uygun söz bulamıyorum yazık

şoktayım yaa aksam akşam moralim bozuldu canım sıkıldı...offf ne kasvetli...Allahım sen kimseyi yolundan ayırma ve herkesi hidayete erdir...

Ben bu baştan çıkarma olayına hiç ama hiç inanmıyorum...
Erkek istemedikçe kadın naparsa yapsın bişey olmazdı.
Eşiniz suçlu.. O kızla da görüşmeyi kesseniz iyi olur.

bu konulara yazmayı sevmem ama dayanamıycam artık pessss lmaz:

şimdi sen kiminle evlisin onu anlamadım seni öpmeye çalışan eşcinsel arkadaşınlamı yoksa çocuğunun babasıylamı. eşcinsel arkadaşınla evliysen söyle ona göre yardımcı olalım al intikamını yok diğeriyse o konu başka onun tek intikamı aynı şeyi yaşatmaktır. bunu yapabilirmisin bilmem. sana neden affettin diyemem ama eğer onu affettiysen arkadaşınıda affetmelisin yani yok saymalısın. her gece yatağına aldığın adamın yaptıklarını unuttuysan o daha kolay unutulur. evlilik bir sözleşmedir iki kişi arasında yapılır olan olaylardan 3. kişiler sorumlu değildir. çalınan eşyalardan müessesemiz sorumlu değildir yani. kadın değil kocan suçlu.

ben olsam affedermiydim evet sanırım bende affederdim ama unutmazdım hayatını zindan eder fakat kadına değil kocama bulurum kabahati. ben onunla evliyim çünkü. kardeşinin kız arkadaşıyla yatan adam ilerde senin kardeşinle bile yapar aynı şeyi. aynı olay gelin namustur namus. yazdıkça sinirlendim oofff lmaz:lmaz:

uzak uzak cok uzak olun böle insanlardan :mymeka: intikami gec sen hayatini düzene sokmaya calis arkadasim madem esini aff etmissin,basdan cikarma olaylarinida gec gercekleri görelim ne bu ya habire erkekleri koruma altina aliniyor..lmaz: davet edilmediign yere de gitme allahindan bulsun yaptigi yanina kar mi kalicak saniyorsun..

vay bee ne konuymuş bu kadar yazılmış ama tatmin olunamamış gene yazılmış...
konu sahibinin eşide arkadaşıda hatalı bunu kabul etmeyecek bir zihniyet yok elbette. ama bu şiddet bu celal ne ben onu anlamadım..

Buna bende katılıyorum aldatmadan aldatmaya fark var, burada geçen "güvendiğin insanla arkadan iş çevirmek" oluyor ki aldatmanın en kazıklısı bu olsa gerek.

Cok ahlaksizca ve cok mide bulandirici bir durum.
Direkt olarak hazmetme meseleside degil zaten.
Hicbir kadinin boyle bir cirkinligi hazmedecegini dusunmuyorum kesinlikle.
Bana gore olay kabul edip etmemekte.
Etmeyen basar tekmeyi eden ise konuyu acan arkadas gibi evliligini devam ettirme karari alir.

Bence birakin intikam almayi falan.
Ne olursa olsun ucu yine size dokunacak bir sekilde.
Madem affettiniz size bunu yasatan adami affettiginiz yerden devam edin.
ıntikam alacagim diger kadini da utandiracagim diye dusunur ve kendinizi buna sartlarsaniz bir sure sonra psikolojik sorunlarla ugrasmaya baslarsiniz.
Artik cocugunuza odaklanin ve bir sekilde evliliginizi devam ettirmeye calisin.
En azindan huzursuzca ve mutsuzca olmasin bu.
Cunku hicbirsey eskisi gibi olamaz mumkun degil.
Her gece esinizle o yataga girdiginizde ne hissettiginizi siz bilirsiniz ancak.
Bu yasananlarin uzerini kapatmazsaniz hep sizden birseyler eksilir inanin.

O yuzden madem bu adama bir sans verdiniz, hem o kadina hem de esinize katlanmak zorundasiniz.
Aslinda icinizde affetmediniz, affedemezsinizde.
Sizin ki sineye cekmek sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…