- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi nefertity80
-
bakın ben kendi adıma size ağır bir şey boşan yada boşanma demedim siz ilk yazınızda böyle dediniz ama sonrada kendiniz başladınız anlatmaya yapmayın lütfen yene söylüyorum çok üzüldüm durumunuza inanın ama siz hepimizin kocalarına laf saydırdınız resmenağzına sağlık kardeşim! Allah senden bin kere razı olsun.
konuyu açıkladığım ilk yazımda bu konunun deşilmemesini, zaten herşeyin farkında olduğumu net olarak ifade etmiştim.
ama öyle bir saldırı aldım ki, bu adam tecavüz etmiş bile olsa nerdeyse onu bile savunacak duruma getirildim. yani resmen ciddi bir tahrik kampanyası başladı ve tanıdığım bildiğim insanı, tanımadığım insanlara karşı savunmak durumunda bırakıldım.
tasvip mi ediyorum bu durumu? kesinlikle.
affettim mi? asla.
kimse anlamak istemedi ve düşüncesizce yorumlar yapıldı. kızdığım mesele bu!
özellikle söyledim yaa o bölümü deşmeyin dedim, lütfen dedim.
bir tek sen ve bir ya da iki kişi daha anladı beni.
sağol arkadaşım. çok teşekkür ederim...a.s.
Hepimiz biz olsaydık diye yazdık bişeyler çünkü her cevaba empati kurarak cevap veriyoruz. Tabiki intikam kötü bir duygu, bunu anlatmaya çoğumuz çalıştık. Konuyu alay haline getirenler için ben öyle yazdım.
eşin ahlaksızmış, midesizlik, dallas.......vs cevapları kastediyorum
ağzına sağlık kardeşim! Allah senden bin kere razı olsun.
konuyu açıkladığım ilk yazımda bu konunun deşilmemesini, zaten herşeyin farkında olduğumu net olarak ifade etmiştim.
ama öyle bir saldırı aldım ki, bu adam tecavüz etmiş bile olsa nerdeyse onu bile savunacak duruma getirildim. yani resmen ciddi bir tahrik kampanyası başladı ve tanıdığım bildiğim insanı, tanımadığım insanlara karşı savunmak durumunda bırakıldım.
tasvip mi ediyorum bu durumu? kesinlikle.
affettim mi? asla.
kimse anlamak istemedi ve düşüncesizce yorumlar yapıldı. kızdığım mesele bu!
özellikle söyledim yaa o bölümü deşmeyin dedim, lütfen dedim.
bir tek sen ve bir ya da iki kişi daha anladı beni.
sağol arkadaşım. çok teşekkür ederim...a.s.
evet.
bu laf bana gelmiş.
evet olaylar bu ama..
buda benim görüşüm.
dallas haltetmiş.
üzgünüm ama fikrim bu.
..yapılan ahlaklı bir davranış mı peki.
sizce..
cevabınızı bekliyorum...
birde şu var.
konu sahipleri bunu bazen yapıyor
buna değinmeyin.
bunun dışında düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
bunu asla kabul etmiyorum.
bir sorun var ve o sorunla ilgili düşüncemi istediğim gibi yazabilmeliyim. buraya girme ,şundan bahsetme, sadece soruma fikrini söyle diye kimse kimseyi kısıtlayamaz.
hele konunun özü ve kaynağı oysa.
yani eşse..
işte bir "benim kocam yapmaz"cı daha.
Allah uyandırmasın kardeşim...
Affetmediysen neden hala onunla aynı evdesin ?
Aldatılmışsın bunu içine sindirmişsin,buraya kadar anladık da neden aldatılmayı sindiremem kıçına tekmeyi vurarım diyenlere saygı duymuyorsun.
Evet benim kocam seninkinin yanında melek ötesi bir varlık.
Güveniyorum sonuna kadar.Yapmaz diyorum ama olur ya gün gelir yaparsa,sonrasında istediği kadar pişman olsun orası beni ilgilendirmez,direk boşanırım.
Bırak ikinci kez şans verip sürekli onu takip etmeyi,kaale bile almam konuşmak için,kozlarımı mahkemede paylaşırım.
Sen buraya geldin konu açtın nasıl intikam alabilirim diye...Sebepleri sonuçları yazdın.
Eşimin beni aldatması hakkında yorumlar yapmayın dedin.
Ammaa burasının özgür bir yer olduğunu,dileyenin dilediği gibi konuşma hakkının olduğunu da unuttun ...
Bırak da kimin ne söyleyeceğine herkes kendi karar versin.
Bunu demeyin,şu konuya girmeyin aman ha diyip ,herkesin ağzını torba gibi büzmeye çalışman sana boşa vakit kaybettirir arkadaşım.
Buraya konu açıyorsan gelecek tüm eleştirilere hazırlıklı olmayı göze alman gerekir.[/QUOTE]
vereliniortak
Hepimiz biz olsaydık diye yazdık bişeyler çünkü her cevaba empati kurarak cevap veriyoruz. Tabiki intikam kötü bir duygu, bunu anlatmaya çoğumuz çalıştık. Konuyu alay haline getirenler için ben öyle yazdım.
eşin ahlaksızmış, midesizlik, dallas.......vs cevapları kastediyorum
niye fake kokusu alıyorum
evet.
bu laf bana gelmiş.
evet olaylar bu ama..
buda benim görüşüm.
dallas haltetmiş.
üzgünüm ama fikrim bu.
..yapılan ahlaklı bir davranış mı peki.
sizce..
cevabınızı bekliyorum...
Bu sözleri yazmak çok kolay. Başından bu olay geçmiş birine dallas diye cevaplar yazılıp dalga geçilmesi bana göre yanlış. Sadece biraz daha anlayışlı olup saygı göstermeliyiz.
dalgageçmedim.
bana o dizideki
sapıkça ilişkileri hatırlattığı için yazdım.
cevabınızı bekliyorum hala.
eşinin davranışı ahlaklımı
???..
Sen kadını eşine takmışsın burda eşinin durumu değil konu bunu anlamadığın için zaten bu tarz yorumlar yapıyorsun.
yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!
Ben olmazcılara anlatamazsın boşver kimse aldatılmayı hak etmiyor unutamamıs zatende intikam duygusu canlarını yakmak istiyor ama arkadaşlardan bazıları erkek miletine asla güvenilmeyeceini unutmuş olmalı olayı nereye getirdiler tavsiye istedi üstüne birde azar istedi neden ayrılmadın bakimm sen he gibi cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?