Güvenmenin bedeli!!!

bakın ben kendi adıma size ağır bir şey boşan yada boşanma demedim siz ilk yazınızda böyle dediniz ama sonrada kendiniz başladınız anlatmaya yapmayın lütfen yene söylüyorum çok üzüldüm durumunuza inanın ama siz hepimizin kocalarına laf saydırdınız resmen lmaz:lmaz: yenede inş her şey istediğiniz gibi olur rabbim yardımcınız olsun

şimdi olay şu kadından intikam almak için düğününe gideyim mi. Gitme çünkü sorun kocanı affetmen gitsen de bir şey değişmeyecek yazdık. O kadını sana hatırlatan kocan yazdık ki öyle. Bu öfkeden ve intikam duygusundan kurtulmanın yolu kocandan ayrılman yazdık. benim bildiğim verebileceğim başka bir öneri yok. bize tepki gösteren arkadaşların varsa başka bir önerisi yazsınlar herkesin yazdığına kızmak yerine.

evet.
bu laf bana gelmiş.
evet olaylar bu ama..
buda benim görüşüm.
dallas haltetmiş.
üzgünüm ama fikrim bu.
..yapılan ahlaklı bir davranış mı peki.
sizce..
cevabınızı bekliyorum...

yorumları okumadım , belki başkası benim yazdığımı yazmıştır bile...

sizin yerinizde olsayım hayatımda ne o '' en samimi'' arkadaşım , ne de beni aldatan eşim ( mazeret kabul edemiyorum ) olurlardı...

en büyük ceza , benim için en büyük intikam onları hayatıma dahil etmemek olurdu...

ben kendimi çok seviyorum belki , belkide kendim için çok değerliyim...

evet hepimiz insanız ve hepimiz hata yaparız , bende mükemmel biri değilim ... ama kendimi önemsiyorum ve bazı hatalar var ki sonuçlarına katalanır insan...

hakkınızda hayırlısı olsun diliyorum

Affetmediysen neden hala onunla aynı evdesin ?

Aldatılmışsın bunu içine sindirmişsin,buraya kadar anladık da neden aldatılmayı sindiremem kıçına tekmeyi vurarım diyenlere saygı duymuyorsun.

Evet benim kocam seninkinin yanında melek ötesi bir varlık.

Güveniyorum sonuna kadar.Yapmaz diyorum ama olur ya gün gelir yaparsa,sonrasında istediği kadar pişman olsun orası beni ilgilendirmez,direk boşanırım.

Bırak ikinci kez şans verip sürekli onu takip etmeyi,kaale bile almam konuşmak için,kozlarımı mahkemede paylaşırım.

Sen buraya geldin konu açtın nasıl intikam alabilirim diye...Sebepleri sonuçları yazdın.

Eşimin beni aldatması hakkında yorumlar yapmayın dedin.

Ammaa burasının özgür bir yer olduğunu,dileyenin dilediği gibi konuşma hakkının olduğunu da unuttun ...

Bırak da kimin ne söyleyeceğine herkes kendi karar versin.

Bunu demeyin,şu konuya girmeyin aman ha diyip ,herkesin ağzını torba gibi büzmeye çalışman sana boşa vakit kaybettirir arkadaşım.

Buraya konu açıyorsan gelecek tüm eleştirilere hazırlıklı olmayı göze alman gerekir.

evet.
bu laf bana gelmiş.
evet olaylar bu ama..
buda benim görüşüm.
dallas haltetmiş.
üzgünüm ama fikrim bu.
sizce..
cevabınızı bekliyorum...

Ya bunu tartışmaya gerek bile yok ki kuzum...

Herkes biliyor zaten yapılanın nasıl bir davranış olduğunu

aynen katılıyorumm ...
tam konunun kaynağı olan kısma girilmesin...
Ne bu yaaa
yapamam ben öyle yorum morum takılır kalırımm ordaaaa beynimi kemirir
:umursamaz:

işte bir "benim kocam yapmaz"cı daha.

Allah uyandırmasın kardeşim...

Sanırım sizin işinize gelmeyenleri okumama probleminiz var.... ben kocam yapmazcı değilim...
Ne yazdığıma dikkat edin iyi okuyun:

Evet benim kocam melek, seninki normalde iyi bir insan diye nitelendirilebiliyorsa benimki melek.... Bırak arkadaşlarımla yada 3. şahıslarla aldatmayı, yangözle bile bakmaz...haa gün gelir bakarsa da senin gibi benim kocam aslında iyi biri, benim üzüldüğümü kahrolduğumu gördü çok pişman oldu, ama o kadın yokmu o kadaın hayatı zindan etcem ona demez, basarım tekmeyi k.çına kim baştan çıkardıysa ona gitsin...

Benim kocam yapmazcı değilmişim değilmi?? Ypmaz, yapmadığını biliyorum.. Ama gün gelirde yaparsa 3. kişilere diş bilemek yerine vururum k.çına tekmeyi kim baştan çıkardıysa ona gitsin derim....

Sizin gibi benim kocam aslında iyi biri siz kendi kocalarınıza bakın gibi bir yalanın içinde kendimi kandırmazdım....
Kendi kocanızın ve çok sevgili arkadaşınızın size attığı kazıkla kuyruk acısıyla başkalarının eşlerine ve özel hayatlarına saldırmaya kalkmayın.....

Size şimdiye kadar hep hoşgörülü ve sağduyulu yalaştım.. Hiç kötü laf etedim..... Eşinden boşan demedim, niye affettin diye sorgulaadım.... Eşini affettiysen 3. şahsı da affedebilirsin, o ne kadar suçluysa eşin de suçlu, bir hatayı 2 kişi yapıyorsa bedelini de 2 kişi ödemeli dedim...
Ama sen ne yaptın bana ve benim gibi düşünenlerin eşlerini tamamen temelsiz tamamen gerçeklikten uzak bir şekilde suçladın. Ve sanki herkes senin kocanmış gibi herkesin kocasını aldatmalka itham ettin....
Üzgünüm canım senin kocan seni aldattı hem de senin arkadaşın aynı zamanda da kardeşinin sevgilisiyle hemde 2-3 defa ama benim kocam beni aldatmadı... Aldatmaz demiyorum.. Aldatmadı diyorum.... İnsan bu beşer şaşar demişler... Şaşarsa bende onu şaşırtırım eşşekten düşmüşten beter ederim...3. kişilerle de işim olmaz.. beni eşimin yaptığı halt ilgilendirir cezasını da anında keserim....Angelina julie gelip striptiz yapsa o adam benim kocamsa bana nikah kıydıysa baştan çıkmamalı, çıkıyorsa da yolu açık olsun....

Ama keyif ssenin keyfin sen normalde çoook iyi olan kocanla mutluluk oyununa devam et....

Ben olmazcılara anlatamazsın boşver kimse aldatılmayı hak etmiyor unutamamıs zatende intikam duygusu canlarını yakmak istiyor ama arkadaşlardan bazıları erkek miletine asla güvenilmeyeceini unutmuş olmalı olayı nereye getirdiler tavsiye istedi üstüne birde azar istedi neden ayrılmadın bakimm sen he gibi cevaplar

niye fake kokusu alıyorum

ki inşallah öyle değildir yoksa bir kadını yaşayabileceği en ağır olaylardan biri
ki burada kızdan intikam almaya gerek yok
intikam daha sonra düşünülmesi gereken şey
acaba ben bu insana güvenmeli miyim dert edilmeli
ha bu konuda fikre ihtiyacım yok diyorsan
ozaman intikam derdine düşme çünkü o kadar küçülmüş insanlar intikam denen şeye aldırmazlar

Son düzenleme:
evet.
bu laf bana gelmiş.
evet olaylar bu ama..
buda benim görüşüm.
dallas haltetmiş.
üzgünüm ama fikrim bu.
sizce..
cevabınızı bekliyorum...

Bu sözleri yazmak çok kolay. Başından bu olay geçmiş birine dallas diye cevaplar yazılıp dalga geçilmesi bana göre yanlış. Sadece biraz daha anlayışlı olup saygı göstermeliyiz.

Bu sözleri yazmak çok kolay. Başından bu olay geçmiş birine dallas diye cevaplar yazılıp dalga geçilmesi bana göre yanlış. Sadece biraz daha anlayışlı olup saygı göstermeliyiz.

dalgageçmedim.
bana o dizideki
sapıkça ilişkileri hatırlattığı için yazdım.
cevabınızı bekliyorum hala.
eşinin davranışı ahlaklımı
???..

dalgageçmedim.
bana o dizideki
sapıkça ilişkileri hatırlattığı için yazdım.
cevabınızı bekliyorum hala.
eşinin davranışı ahlaklımı
???..

Sen kadını eşine takmışsın burda eşinin durumu değil konu bunu anlamadığın için zaten bu tarz yorumlar yapıyorsun.

yanlız şu dikkatimi çekti arkadaş gerçekten işine gelene cvp yazıyo buda ilginçkafamçokkarıştı

yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!

olaya tek taraflı bakıyorsun.madem intikam almak istiyorsun eşinden de almalısın.
arkadaşın eşine tecavüz etmemiş ,her şey iki tarafın istegiyle olmuş.

madem eşini affettin arkadaşınıda affetcen.yada ikisininde kıcına tekmeyi vurcan.

Burada hemen hemen hiçkimse neden boşanmadın eşinden demedi... Madem eşini affedebildin.. Bu bir ihanetse bu 2 kişilik eşini affettiysen 3. kişiyide affedebilirsin dedik... Ve ben olsam boşardım dedik çoğumuz, herkesin de ben olsam şunu yapardım deme hakkı var burası özgür bir forum... Ben olsam boşardım sen affetmişsin o zaman 3. şahsı da affet gitsin dedik... Bunun azarla ne alakası var....
eve terkek illetine asla güven olmayacağını unutmadığımız için böyle yorumlar yaptık... Çünkü evlilikte erkek karısını aldatıyorsa adam 3. şahıstan daha fazla sorumludur çünkü evlilik sözleşmesi olan evlilik kurumunda imzası olan kişi adamdır....
Haa bu adam birde karısını x bi şahısla aldatmamış... Kardeşinin sevigilisiyle aldatmış..
Bu durum ahlaksızlık değilmidir.. Dallas vari bir ilişki değilmidir...
Bu alay ada dalga geçmek değil benzetme yapmaktır... Mesela sarışın güzel br bayana barbi bebek gibisin maşallah demekle
, karısıı kardeşinin sevgilisiyle aldatan bir adamın ilişkisine de dallas gibi demek ahlaksızca demek arasında hibirfark yoktur bence....

Burada konusahibini kimse eleştirmedi, kimse niye boşamadın bu herifi demedi...
Tek söylenen madem kocanı affettin diğer kişidn de intikam almaktan vazgeç bu olayın tek sorulusu o değil dedik...
Ama yemediğimiz laf kalmadı... Konusahibi arkadaş hem bizi hem de eşlerimizi aldatılmakla aldatmakla ama dünyadan habersiz olamkla itham etti....
İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş diye boşa dememiş atalarımız....
Üzgünüm ama ben deniz barış'ım yani beni aldatan kocayı da aldattı şahsı da affetmem....
Umursamamak en büyük intikamdır... Defeder kendi yoluma bakarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…