Güvenmenin bedeli!!!

aldatan ese belki bi son sans verirsin ama bu resmen igrenclik.
zaten erkeklerin ilk savunmasi beni bastan cikardi.hadi ilk alkol vardi ya sonrasi?
esin resmen zevk alarak yapmis hic bahane bulmasin..bu kisi akraban,arkadasin hani yabanci biri olur gonul katlanir siz bununla devamli yuzyuze geleceksiniz.ve omur boyu da aklinizdan cikmayacak..resmen kendinize iskence ediyorsunuz.. o bayan ve esiniz zaten unutmustur bile ama siz asla unutmayacaksiniz.bi yaniniz esinizi sucsuz goruyor nasilsa kiz bikac kisiyle yatmis,esini de yoldan cikarmis diye dusunuyorsun..
istedigi kadar pisman olsun bunun affedilecek yani gercekten yok..oyle bi baba olmaz olsun o evde..
esiniz kadar,siz de suclusunuz.tabi affedip,affetmemek sizin tercihiniz..ama affederek cok yanlis yapmissiniz..bu ortaya cikmasa esiniz sizi kandirmaya devam edecekti,2 yil icinde birgun bile vicdan yapip ayrilmaya yada soylemeye yanasmamis.
siz kizin cinsel hayatindan bahsediyorsunuz ama esinizin yaptiklari onunkinin yaninda hic kaliyor..
birde su var..ya seytan tekrar durterse yine aldatirlarsa sizi..?
esiniz sizi kesinlikle sevmiyor,saygida duymuyor..ayrilmiyorsa bunun nedeni sevgi degil,ayni evde kalmanin ve senelerin aliskanligidir..sizi kirmak yada uzmek istemem..ama icimden gecenler boyle.

Valla benim takildigim baska noktada o kadin konu sahibini opmeye calismis ve konu sahibi geyige vurmus.. bunun erkek veya kadini olabilirmi taciz edenin

tamam erkeklerin biz kadınlara göre cinselliğe karşı zaafları olduğu doğru.
o zaman bir erkek böle bi ortama kendini sokmayacak, böle bii ortam doğarsa da orayı terk edecek.
kadının zaten sorunları ve mutsuz biri bence.
o bir yana eşin böyle bir hata yapmamalıydı. hem kardeşinin eski sevgilisi, hem karısının arkadaşı.
aldatmayı kesinlikle kabul etmiyorum ben her kim olursa olsun.
ama tabi ki bu senin tercihin. bu saatten sonra ne yapsan boş bence.

Bu kişi aynı zamanda kuzenin oluyor, üveyde olsa..maşallah mezhebi pek genişmiş..
Eşine söylenecek söz yokkk..
sengözlerimebaksanab

Canım bence sen o kıza ve eşine olan kızgınlığını açıkça ortaya koyamadığın için ve herşeyi hazmedip kocanla barıştığın için aslında kendine kızıyorsun. Bilinçaltında en çok kızdığın kişi kendinsin aslında o kız falan değil bence. Ve bu kendine yönelik kızgınlık ta seni yiyor ve bitiriyor. Kendini çaresiz, zayıf ve güçsüz hissediyorsun bu da birşey yapamamaktan ileri geliyor. Kendine olan kızgınlığın o kız da senin gibi mutsuz olursa geçecek sanıyorsun ama yanılıyorsun. O kız ne kadar mutsuz olursa olsun senin kendine olan kızgınlığın geçmez.Çünkü mutsuzsun. Sürekli acaba kocam beni kimle aldatacak diye düşünmekle meşgulsün. Sen de biliyorsun ki kızın striptiz yapması falan bunlar bahane.Adam seni birden fazla kere aldatmış ve sen de gelecekte eşine asla güvenemeyebileceğini bile bile onunla barışmışsın. Şimdi de kendini bu duruma soktuğun için kendine kızgınsın. Eğer güçlü olup elalem ne der diye düşünmeden kendi mutluluğun için kocana tavır alabilsen asıl o zaman ne o kızı düşünürsün ne birşeyi. Senin kendine olan kızgınlığın yanında kız o kadar önemsiz ki.

Ayrıca eşimle ayrılsam iki cinayet çıkardı veya kız baştan çıkarmış gibi şeyler bunlar kendini kandırmak için söylediğin bahaneler bence. ışin kötüsü sen de bunu farkındasın o yüzden için içini yiyor. Çaresiz ve mutsuz hissediyorsun kendini. Boşanıyorum dersin boşanırsın hepsi bu.

Diğer sayfaları okumadım henüz, öncelikle bunu belirteyim. Ben mesajınızın böyle bitmesine de çok şaşırdım. Yani bizim fikrimizi almak istediğiniz konu bu mu? Kendisi evliyken, KARDEŞİNİN sevgilisiyle cinsel beraberlik yaşamış bir erkekle evlisiniz, nerden baksanız ahlaksızlık.. Ve sizin şu an düşündüğünüz bu kadının nikahına gitmek-gitmemek mi? Yerinizde olsam kendimi de evladımı da kurtarırdım o ortamdan ve o insanlardan..:umursamaz::umursamaz:

Seni anlayabiliyorum. Başıma böyle bir şey gelmedi ama gelseydi ne derece de tepki verirdim bilmiyorum. Belki ayrılırdım belki ayrılmazdım orasını ALLAH bilir ama ne derece yaralanabilirdim bunu biliyorum o yüzden seni anlayabiliyorum. Canım madem olay geçmiş gitmiş sen kapatmayı tercih etmişsin o zaman artık geçmişi ve o kadını tamamen hayatından sil. O kadınla karşılaşabileceğin hiç bir ortama girme yanında adını andırma o şuan mutlu olabilir ama ALLAH kat be kat acısını çıkaracaktır ondan çünkü ALLAH çok büyüktür. Şuan alabileceğin en büyük intikam onu ALLAH'a havale etmek. Ne kadar hayatına sokarsan sen o kadar yara alırsın şu saatten sonra. O yüzden aklından fikrinden hayatından çıkar o kadını değil düğününe gitmek adını bile anma. Sanmaki yaptığı terbiyesizlik yanına kâr kalır. Elbet bir gün sende çektiği acının haberini alırsın. Şuan kendi yuvana bak madem eşine bir şans daha vermişsin yaralarımı nasıl tamir ederim diye düşün. Eşinle birlikte bir terapiste git. Onlar bu tür şeyleri insanın içinden nasıl söküp alabileceklerini biliyorlar. Evet tamamen silemiyorlar ama büyük ölçüde yardımları oluyor. O yüzden mutlaka bu yönde adımlar at. Ve eskiye dair o insanı ve o insanı hatırlatacak herşeyi çıkar hayatından. Gerekirse sokağından bile geçme. ALLAH yardımcın olsun...

En güzel günü rezil mi oldu?
Sen ne oldun vezir oldun acaba?
Sen daha çok rezil oldun... :bbo:
Düştüğün durumu bir düşün lütfen, eşin dediğin insanla beraber o sözde ne işin vardı bir düşün...
Eşin başkasıyla beraber olsa ondan da mı intikam alacaksın?
Sen kendinden başka intikam alabildiğin kimse var mı şu anda acaba nefertity?

yani tek derdiniz kızdan intikam almak mı ben anlamadım. kız size hayatınızın kazığını atmış siz bi düğününe sözüne giderek ondan intikam aldığınızı sanarak kendinizi kandırıyosunuz. yaptığı yanına kar kalmış atı alan üsküdarı geçmiş. çok da tınlamaz düğüne gitmenizi. söze gittiniz de naptınız sanki düğünde napıcaksınız.

Katılıyorum, kadın tedirgin olmadığı gibi mutlu bile olabilir. "Bak ben yeni bir başlangıç yapıyorum ne kadar mutluyum, sense bellki unutamadın buralara kadar geldin" gibi düşünür büyük ihtimalle. Sanırım siz akrabalık ilişkisinden dolayı o düğüne gitmek zorundasınız, yanılıyor muyum?
Yok sayın onu, yuvanıza konsantre olun madem affettiniz. Allah'a havale edin, sizden daha iyi verir dersini. Güzel bir söz var: Sen çekilirsen aradan, tecelli eder Yaradan..:Saruboceq:

ben niye rezil oluyorum? utanacak bişeyim yok çok şükür.
rezil olanlar ortada.
ben sadece elim kolum bağlı olduğu için köşemde durmuş nasıl yaparım da acı veririm diye düşünüyorum.
bu sağlıklı mı? değil.
bak arkadaşım hiç hafife alınmayacak bir ihanet zinciri var ortada.
üstelik iki taraflı.
bu bir kadını ne kadar yaralayabilir hiç düşünemiyor musunuz?
ben bu durumdan keyif mi aldım ya da alıyor muyum sanıyorsunuz?
savaş alanını terk edemedim diye bu ne nefret?
bu nasıl bir destek olma yöntemidir?
ruhsal bir çöküntü içinde olan insana karşı yüklendikçe yükleniyorsunuz.
helal olsun size!

içi acıyan ve seçimini yapmış bir kadın için yazılabilecek en güzel, en hassas, en insancıl ender yorumlardan biri işte.
senin gibi insanların varlığını bilmek bile umut biriktirmeye yeter arkadaşım.
sağol iyi ki varsın...

haklısın.
zaten elimden hiç birşey gelmiyor.
saçma sapan intikam fikirleriyle kendimi oyalıyorum işte.
akrabalık ilişkisi teşhisi de doğru.
bi yandan mecburiyet de var.
yanlış bişey yapıp insanların aklındaki taşların doğru yere oturmasını engellemek için de gitmem gerek aslında ama tabi bir hastalık kılıfı uydurulabilir törene katılmamak için...

dügüne gelenlerden eşinin seni aldattıgını bilenler vardı demiştin.
toplum aldatılan kadına acıyarak bakar onun için üzülür.helal olsun kadına kocasını affetti demez kimsee

ve sen eşinle yatan birinin nişanına gidiyorsun eşinle birlikte.o toplumda bu olayı bilenlerde var.bi düşünsene senin hakkında ne düşündüklerini???

sen olsan böle bi kadın hakkında ne düşünürdün.ben olsam arkasından gülerdim bu kadın kafayı yemiş ne işi var bu nişanda diye.

sen şu kibirini bırak ,burdaki insanlara haklısınız demeyi bil önce.
bu inatla gidersen daha cokkkk rezil olursun toplumda.:icecream:

nedense hep böyle olur zaten işine gelen yorum yapana teşekkür ama doğruları söyleyene azar kendim için demiyorum ama siz burda doğruları söyleyenleri azarladınız dün neyse bu çok önemli değil sizin için

Canım belki bende önyargılı davranabilirdim, eşine hakaretler savurabilirdim. Şuana kadar yaptıklarını eleştirebilirdim ama bu sadece benim egomu tatmin ederdi ama sana hiç yardım etmezdi. Gerektiğinde bu platformda bende sert yorumlar, eleştiriler yapabiliyorum ama sen zaten yeterince yara almış ve önünü göremeyecek durumda duygusalsın o yüzden eleştirilecek durumda değilsin. Seni eleştirmem sana değil sadece kendi nefsime fayda verir. Sana eleştiri değil yol göstermek lazım ve ben bunu tercih ediyorum. Ben sana nasıl yardım edebilirimi düşünüyorum. Her insan zaman zaman ruhsal çöküntüler yaşar ve bu dönemlerde yaptığımız yanlışlar bize hep mantıklı gelir. ıçinde olduğun durumdan acıdan kurtulmak için kendini acıtacak daha büyük yanlışlar yaparsın ama o an farkında olmazsın çünkü adı üstünde o dönem zordur ve insan ne yaptığını bilmez sadece bişeyler yapmak ister ve doğru yanlış olduğunu bilmeden yapar. O yüzden burda yaptığım yorum ne eşine ne de o yanlışı yapan bayana dair değil. Onlar beni ilgilendirmiyor ortada olan yanlışta ilgilendirmiyor beni şuanda sadece sen yani olaydan en çok yara alan kişi ilgilendiriyor. Burda yorum yapan arkadaşlara gelince burası evet bir paylaşım platformu ama kimse kendi egosunu tatmin edecek cevaplarla yol gösteremez. O yüzden ki canım yukarda ki yorumumu tekrarlıyorum ve ekliyorum evet eşin çok büyük bir yanlış yapmış belki ahlaksızca ama içini kimse bilemez belki çok pişman belki değil zira insan beşerdir bu yüzden şaşar umut ediyorum ki gerçekten pişman olmuştur. O insana gelince içinde ALLAH korkusu olmayan insan yaptığı edepsizlikten ne derece utanır bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir gün hatasının bedelini ödeyecek ve içinde hep bu yaptığı hatanın bedelini ödediğini bilecek o tarafını ALLAH'a bırak. Umarım o cezasını o yönde çeker eşinde içinde ki pişmanlığın ve sana karşı olan mahcubiyetinin acısıyla kavrularak çeker. Ancak bu şekilde seni en mutlu etmenin yollarını arayacaktır. Ve umarım edebilirde. Yaptığın tercih hakkında bir yorum yapamam dedimya başıma gelmedi o yüzden ben ne yapardım bilmiyorum ama acını senin kadar anlayamasamda ne kadar olabileceğini beni ne durumlara sürebileceğini kestirebiliyorum. O yüzden topla kendini arkadaşım sen burda ki insanların bencil yorumlarına bakma kendine hayatına bir çeki düzen vermek istiyorsan öncelikle o insandan intikam alma duygusunu sil kafandan onun intikamını senin için ALLAH en güzel şekliyle alacaktır. Sen o tarafını kafana takmadan hayatını evliliğini nasıl yoluna koyabilirsin, nasıl mutlu olabilirsin onu araştır. Herkes demişki bundan sonra yapmayacağı ne malum? Bende diyorum ki belki bu çok büyük bir ders olmuştur ve inşaALLAH bundan sonra yapmaz. Yani yapacağıda malum değil. ınsan geleceğini göremediği için umut ve dua ile ancak önünü aydınlatabilir. Sende umudunu ve duanı yitirme. Ve bundan sonra arkana dönme artık önüne bak sığınacağın duygu intikam olmasın sadece umut olsun. Bırak o kadın kendi rezilliğinde boğulsun. Eğer yadımklarım sana birazcık yardımcı olacaksa lütfen bir terapiste gidin eşinle birlikte. Ancak düzgün adımlarla evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Birileri size yol göstersin çünkü şuanda ikinizde doğruyu bulamayacak durumdasınız. O yüzden bilen birinden bu olayları daha önce bir çok defa incelemiş bir insandan yardım alın. Eşine verdiğin mutlu olma şansını önce kendine ver canım. ınşaALLAH şu sözlerim seni ve yuvanı kurtarırda bende mutluluğundan kendime düşen payı alırım. ALLAH yardımcın olsun, yaralarını kendi merhametiyle sarsın..

Son düzenleme:

pardon, hangi savaş? ortada bir savaş göremiyorum ben. tam tersi kabullenme var bence.. ayrıca kabullenmeniz yetmiyormuş gibi o kızın en mutlu gününde de (hemde eşinizle) yanındasınız..
sağlıklı düşünemediğiniz görülüyor zaten, ısrarla anlamak istemediğiniz; eşinizden almadığınız intikamı kızdan almaya çalışıyorsunuz. hala birbirlerini görmelerini sağlıyorsunuz.. silkelenip kendinize gelin bir an önce, çünkü burada hiçkimse git kızın saçını yol demez size..
daha önce de söyledim, bence hiçbir şekilde intikam falan da alamazsınız kandırmayın kendinizi bence..

bak kendin söylüyosun kendimi oyalıyorum diye o kadın evlenip gitse bile sen eşinin yüzüne baktıkça hep o kadını hatırlicaksın ben eşine hala çok şaşıyorum adam nasıl gider o kadının nişanına sana hayır bitti görmek istemiyorum otur sende gitme demesi gerekmiyormuydu benmi yanlışım ayrıca mecbur diye bişey yok gitmek istersen gidersin istemezsen gitmezsin dediğin gibi olmadı hastayım dersin ama sen o düğüne gidiceksin bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…