- Konu Sahibi nefertity80
-
Nerden başlasam bilemiyorum! Ama lütfen okuyun!!!
4 yıllık evliyim. eşimle gerçekten aşık olarak evlendik. bizi en yakın dostum (şimdiki düşmanım!) tanıştırmıştı. o kardeşiyle birlikteydi ve annesinin de araya girmesiyle beni abisiyle tanıştırdı. güzel bir beraberlik başladı aramızda ve kısa bir süre içinde evlendik. aynı sokakta oturuyorduk arkadaşımla. sık sık gelir gider, sık sık bizde kalırdı. beraber çok eğlenirdik ve onu gerçekten çok ama çok severdim. sonuçta eşimle beraber oldu! bunları yazmak çok zor benim için inanın. ben hamileyken salaklığıma doymayayım ama onları bir akşam bir kaç saatliğine yalnız bıraktım. o akşam aralarında bir yakınlaşma olmuş. düşününce aklımı kaybetmek istiyorum ama o çok sevdiğim iki insan beni unutup başka zevklerin peşine düşmüşler. arkadaşım olacak kişi acaip egoist ve en ufak bir pohpohlanmada olur mu olmaz mı diye düşünmeden hemen bir ilişkiye başlayabilecek kadar kişiliği oturmamış biriydi. bu konuda onu hep uyarmıştım. gayet de güzel bi kızdı aslında ama güven eksikliği vardı. benim gibi olmaya çalışırdı hep. her fırsatta da bunu belli ederdi. hatta bir kaç defa alkollüyken yaklaşıp beni öpmeye kalkmıştı ama ben bunu hep geyiğe vuruyordum. eşim de bana hep onun bana karşı özel bir ilgisi olduğunu söyler ben de inkar ederdim, konduramazdım. çok güzel olduğumu, sigarayı tutuşuma, yürüyüşüme bile hayran olduğunu söylerdi. en sonunda ne oldu? benim omuzlarımda yükselmek istedi işte. eşim alkol aldıkları ve yalnız oldukları bir akşam (tabi benim salaklığım) ona çok güzel olduğunu söylemiş. oysa kardeşiyle beraberdi ve onunla cinsel beraberliği olduğunu bile biliyordu. (daha önce de bir kaç kişiyle birlikte olmuş ama biz sadece eşimin kardeşiyle olduğunu biliyorduk. sonradan öğrendik diğerlerini) en büyük kabahat bana göre eşimde bunu çok iyi biliyorum. ama konu şu an bu olmadığı için yorumlarınızı bu yönde yapmamanızı lütfen özellikle rica ediyorum.
neyse bir gün beraber sabahladığımız bir günün sonunda yine alkollüyken bana eşimle beraber olduğunu itiraf etti. vicdanı çok rahatsızmış! (üzerinden 1.5 yıl geçmiş yani ben hamileyken) 2-3 defa birlikte olmuşlar. eşim çok ısrar etmiş o da boşluktaymış falan filan. tabi sonrasında evime gidip gelmeye devam etmişti yüzsüzce!
bana (sözde) itiraf ederken eşimin çok üstüne gittiğini defalarca söyledi. tabi eşimle yollarımı direk ayırmak için gereken şeyleri yapmaya giriştim. hayatımın nasıl altüst olduğunu, bebeğimle ne sıkıntılar yaşadığımı anlatmama bile gerek yok tahmin edersiniz zaten. ama eşimle son defa konuşmaya ikna oldum ve bana anlattığı şeylerle kafam çok karıştı. resmen onu baştan çıkarmış. karşısına geçip striptiz bile yapmış! yüzleştik. kabul etti başı önde!
eşime son bir şans daha verdim bunun üstüne.
yalnız elim kolum bağlıydı çünkü bu arkadaşım benim amcamın evlatlık aldğı biriydi. onu çok seviyorlardı ve eşimle amcamlar arasında güzel bir ilişki vardı. eğer bunu ortaya çıkarsaydım en az iki cinayet işlenecekti ve çocuğum babasız kalacaktı. tabi kardeşi de öğrenince yaşadığımız yer cehenneme dönecekti. mecbur susmak zorunda kaldım. ama o kadına karşı kinim bitmiyor. geçen sene sözlendi ve sözünü rezil etmek, varlığımla rahatsız etmek için eşimi de aldım ve sözüne gittim. tabii üstüne resmen bomba düştü :) korkusunu öyle net hissettim ki anlatamam. baksanıza artık bunlarla avunuyorum!
ben sözüne davet edilmediğim halde katılınca o tabi çok korkmuş ve şimdi ne nişan ne düğün yapmak istemiyormuş! sadece nikah ve yengemin zoruyla kına gecesi yapılacak.
sizce bu ikisine de katılmalı mıyım? en güzel anlarını berbat etmeye yeter mi bu? ya da ben ve ailem zarar görmeden ondan nasıl intikam alabilirim?
çok uzun ve karışık oldu farkındayım kusura bakmayın nolur. fikirleriniz çok lazım bana. teşekkür ederim...
orda maksat ikisine de utanç yaşatmaktı.
eşim de yok ben gelmem diyecek durumda değildi.
sadece gidiyoruz dedim ve mecbur kalıp başını da önüne aldı ve geldi.
üstelik durumu bilen bir kaç kişinin de o ortamda olacağını bilmesine rağmen...
gayet de keyif aldım ikisinin utancını hissedip.
en güzel gününü rezil ettim kadının.
hiç bir şey programladığı gibi gitmedi.
söz evi mi cenaze evi mi belli değildi.
Siz eşinizi ve hâliyle olanları affetmişsiniz, yaptıkları yanlarına zaten kâr kalmış. Evlenirken hatuna görünüp huzurunu kaçırsanız ne olur kaçırmasanız ne olur...
Zamanında verememişsiniz tepkinizi bazı sebeplerden dolayı. Aynı sebepler hâlâ geçerliyse kadın zaten bir şeylerin ortaya çıkacağından tedirgin olmaz ki. Gamsızın teki olmasa zaten bu arkadaşlık ilişkileri içindeyken böyle bir şeye teşebbüs etmezdi. ıyi cesaret valla...
Acınız büyük, anlayamam bile ben bunu, ama sizi aldatan kişi olan o adamla evliyken diğer kadını huzursuz etseniz ne olur, etmeseniz ne olur. Kusura bakmayın ama bence böyle.
En güzel günü rezil mi oldu?
Sen ne oldun vezir oldun acaba?
Sen daha çok rezil oldun... :bbo:
Düştüğün durumu bir düşün lütfen, eşin dediğin insanla beraber o sözde ne işin vardı bir düşün...
Eşin başkasıyla beraber olsa ondan da mı intikam alacaksın?
Sen kendinden başka intikam alabildiğin kimse var mı şu anda acaba nefertity?
♥gözyaşı♥;12772384 .!.:Seni anlayabiliyorum. Başıma böyle bir şey gelmedi ama gelseydi ne derece de tepki verirdim bilmiyorum. Belki ayrılırdım belki ayrılmazdım orasını ALLAH bilir ama ne derece yaralanabilirdim bunu biliyorum o yüzden seni anlayabiliyorum. Canım madem olay geçmiş gitmiş sen kapatmayı tercih etmişsin o zaman artık geçmişi ve o kadını tamamen hayatından sil. O kadınla karşılaşabileceğin hiç bir ortama girme yanında adını andırma o şuan mutlu olabilir ama ALLAH kat be kat acısını çıkaracaktır ondan çünkü ALLAH çok büyüktür. Şuan alabileceğin en büyük intikam onu ALLAH'a havale etmek. Ne kadar hayatına sokarsan sen o kadar yara alırsın şu saatten sonra. O yüzden aklından fikrinden hayatından çıkar o kadını değil düğününe gitmek adını bile anma. Sanmaki yaptığı terbiyesizlik yanına kâr kalır. Elbet bir gün sende çektiği acının haberini alırsın. Şuan kendi yuvana bak madem eşine bir şans daha vermişsin yaralarımı nasıl tamir ederim diye düşün. Eşinle birlikte bir terapiste git. Onlar bu tür şeyleri insanın içinden nasıl söküp alabileceklerini biliyorlar. Evet tamamen silemiyorlar ama büyük ölçüde yardımları oluyor. O yüzden mutlaka bu yönde adımlar at. Ve eskiye dair o insanı ve o insanı hatırlatacak herşeyi çıkar hayatından. Gerekirse sokağından bile geçme. ALLAH yardımcın olsun...
Katılıyorum, kadın tedirgin olmadığı gibi mutlu bile olabilir. "Bak ben yeni bir başlangıç yapıyorum ne kadar mutluyum, sense bellki unutamadın buralara kadar geldin" gibi düşünür büyük ihtimalle. Sanırım siz akrabalık ilişkisinden dolayı o düğüne gitmek zorundasınız, yanılıyor muyum?
Yok sayın onu, yuvanıza konsantre olun madem affettiniz. Allah'a havale edin, sizden daha iyi verir dersini. Güzel bir söz var: Sen çekilirsen aradan, tecelli eder Yaradan..:Saruboceq:
ben niye rezil oluyorum? utanacak bişeyim yok çok şükür.
rezil olanlar ortada.
ben sadece elim kolum bağlı olduğu için köşemde durmuş nasıl yaparım da acı veririm diye düşünüyorum.
bu sağlıklı mı? değil.
bak arkadaşım hiç hafife alınmayacak bir ihanet zinciri var ortada.
üstelik iki taraflı.
bu bir kadını ne kadar yaralayabilir hiç düşünemiyor musunuz?
ben bu durumdan keyif mi aldım ya da alıyor muyum sanıyorsunuz?
savaş alanını terk edemedim diye bu ne nefret?
bu nasıl bir destek olma yöntemidir?
ruhsal bir çöküntü içinde olan insana karşı yüklendikçe yükleniyorsunuz.
helal olsun size!
nedense hep böyle olur zaten işine gelen yorum yapana teşekkür ama doğruları söyleyene azar kendim için demiyorum ama siz burda doğruları söyleyenleri azarladınız dün neyse bu çok önemli değil sizin içiniçi acıyan ve seçimini yapmış bir kadın için yazılabilecek en güzel, en hassas, en insancıl ender yorumlardan biri işte.
senin gibi insanların varlığını bilmek bile umut biriktirmeye yeter arkadaşım.
sağol iyi ki varsın...
içi acıyan ve seçimini yapmış bir kadın için yazılabilecek en güzel, en hassas, en insancıl ender yorumlardan biri işte.
senin gibi insanların varlığını bilmek bile umut biriktirmeye yeter arkadaşım.
sağol iyi ki varsın...
ben niye rezil oluyorum? utanacak bişeyim yok çok şükür.
rezil olanlar ortada.
ben sadece elim kolum bağlı olduğu için köşemde durmuş nasıl yaparım da acı veririm diye düşünüyorum.
bu sağlıklı mı? değil.
bak arkadaşım hiç hafife alınmayacak bir ihanet zinciri var ortada.
üstelik iki taraflı.
bu bir kadını ne kadar yaralayabilir hiç düşünemiyor musunuz?
ben bu durumdan keyif mi aldım ya da alıyor muyum sanıyorsunuz?
savaş alanını terk edemedim diye bu ne nefret?
bu nasıl bir destek olma yöntemidir?
ruhsal bir çöküntü içinde olan insana karşı yüklendikçe yükleniyorsunuz.
helal olsun size!
bak kendin söylüyosun kendimi oyalıyorum diye o kadın evlenip gitse bile sen eşinin yüzüne baktıkça hep o kadını hatırlicaksın ben eşine hala çok şaşıyorum adam nasıl gider o kadının nişanına sana hayır bitti görmek istemiyorum otur sende gitme demesi gerekmiyormuydu benmi yanlışım ayrıca mecbur diye bişey yok gitmek istersen gidersin istemezsen gitmezsin dediğin gibi olmadı hastayım dersin ama sen o düğüne gidiceksin bak görhaklısın.
zaten elimden hiç birşey gelmiyor.
saçma sapan intikam fikirleriyle kendimi oyalıyorum işte.
akrabalık ilişkisi teşhisi de doğru.
bi yandan mecburiyet de var.
yanlış bişey yapıp insanların aklındaki taşların doğru yere oturmasını engellemek için de gitmem gerek aslında ama tabi bir hastalık kılıfı uydurulabilir törene katılmamak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?