Güvenmenin bedeli!!!

Ben bugüne kadar asla ve asla derdim var bölümünde dalga geçmedim geçmem de.
Dalga geçenlere her zaman kızdım, uyardım.
Ruhsal çöküntüde olduğunu anlıyorum ama durumun gerçekten iç açıcı değil. :1no2:
Bunu sana göstermek istiyorum.
Gerçekten kendine eziyet ediyorsun biraz olsun kendine saygın varsa kendi hayatına yönlen.
Şu an eşim pişman vs. diyorsun.
Seni en yakın arkadaşınla aldatan biri daha sonra neler yapmaz bir düşün...
Hadi onu affettim diyorsun ama olanları unutmak için en azından o kadını hayatından çıkarman lazım.
Kesinlikle onu anılarından silmen lazım.
Sen gidip kızın sözünde olay çıkarak ne yapıyorsun?
Bu olayı tekrar tekrar eşelemiş oluyorsun.
Eşin sana neden yaptın böyle dese ne diyeceksin?
Senle yatmanın bedelini ona ödetiyorum mu?
Al işte tekrar mevzu açılmış olacak hiç kapanmamak üzere...
Bu olayı o adamla aynı evde yaşarken unutabilmen mümkün değil, ondan uzaklaşman lazım ki doğru yolu bulabilesin.
Sana bunu ısrarla söylüyorum:
Sen o adamı o kadına karşı güç savaşı kazanmış şekilde göstermek için maşa gibi yanında tutuyorsun.
Bunun hala farkında değil misin?
O çocuğun böyle bir ortamda büyümesi ne derece sağlıklı lütfen söyle...
İleride bir gün çocuk bunları öğrenince ne diyeceksin ona?
Anne beni bu mutsuz evlilikte büyümeye sen zorladın diyecek.
Ne diyeceksin?
Birtanem babanı o kadına mı kaptırsaydım diyeceksin? :bbo:
Nolur biraz taraflıca düşün artık!

o bilen insanlar "aman kızım yıkma yuvanı, çocuğun var, son bir şans ver" diyen insanlar.
üzülebilirsiniz ama rezil olmadım.
ayrıca doğrudur aldatılan kadına üzülür çoğu insan.
sizin gibi saldırıya geçmez kendisinin bulunmayacağı bir tercihte bulundu diye.
bu biraz da saygıya sadece kelime olarak değil, alt metninde yazanları okumayı bilecek kadar egolarını eğitmiş insanların işidir.
doğru-yanlış göreceli kavramlardır.
size göre yanlış olabilir ama ben tercihimi bu yönde yaptım diye size hesap vermek, yazdıklarınızı onaylamak, hak vermek zorunda değilim.
ben eşimin pişmanlığını yüreğimden hissetmeseydim, ekonomiydi, çocuğum babasız büyüyecekti, yok aman dul kadın olmak zorduru düşünmeyecek kadar da gözü kara bir yapım olduğu için hiç bir kuvvet beni o insana geri döndüremezdi.
her ne kadar içim buruksa bile, eşimle aram da bir o kadar iyi.
bazen ciddi hatalar, yenilerinin oluşumunu engelleyebilir.
yaşanmışlıkların haricinde 2 yıldır hatasız ve mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var.
egolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
kim ne düşünür umrumda da değil.
hayat benim seçim benim ilişki benim...

utanacak bir seyiniz yok mu.....yahu kocan var yaninda baska ne ariyorsun ki utanmak icin...
karsindakine aci veripte icindeki atesi sonduremezsin...
hafife alinmicak ihanet zincirinin burdaki herkes anladi ama siz bizlere laf yetistirmekten anlamadiniz...
bu bir kadini cok yaralar herkes hemfirkir bu konuda...onun icin madem esini affettin diger kisiyide affet ve intikam alma sevdanda vazgec deniyor..asil mantiklisi savas alani diye tabir ettin alandan kacmakti..bu daha saglikli olurdu senin icin...
siz destek degil intikam plani ariyorsunuz burda...madem o kadar intikam almak istiyorsun o kadinin sana yasattigini sende ona yasat ne diyim baska..
sana bu aciyi yasatan kisiyle hala ayni evi payalasiyor ve diger yasatan kisinin nisanina birlikte gidiyorsunuz bu nasil istir ya nasil bir dusunce mantik anlamiyorum..dahada dugune gitme olayi var birde...
siz istediginiz kadar intikam almayi dusunun ama hic bise yapamazsiniz..yarin birgun yine ayni ortamlara girip cikicaksiniz gelsin kahveler gitsin caylar ...gidin isinize Allah askina yaaaa..
yazdikcak ben sinir oluyorum siz nasil katlaniyorsunuz bu duruma aklim almiyor iste...

Nefertiti,2 yıl mı oldu bu olay olalı?

Şimdiye artık bu olayın izlerini geçiyor olman gerekrdi bence?ıntikam neden onu anlamıyorum?2 yıl geçti , hiçmi soğumadımı için,niye şimdi
?

tabikide hayat senin buraya sen konu açtın biz değil madem umrunda değil ne diye konu açıyosun burda kimse size saldırmadı aksine siz kocalarımıza kadar laf söylediniz herkez kendi düşüncesini yazdı yazmaktada özgür sizin gibi şimdi sen zaten herşeyi kabul etmişsin yazık burda sadece çocuğuna üzülüyorum ben

Yuva mı?
Hangi yuvadan bahsediyorsun ki?
Yuva dediğinde insanın gittiğinde rahat ettiği, eşlerin birbirine güvenip saygı duyduğu sıcak bir ortamdır.
Eşler birbirini akrabalarıyla yatarak aldatmaz.
O zaman o bir yuva değil sadece ev olur.
Demişsin ya bazen ciddi hatalar yenilerini engelleyebilir.
Ben de buna karşılık diyorum ki, bazı hatalar vardır asla yeri doldurulamaz.
Ne kadar iyilik yapılsa da kanayan yara olur kanar içinde.
Ve şuna kesinlikle inanıyorum:
Bir insanı hatasından dolayı affetmek yeni bir hatayı yapmasını beklemeye koyulmaktır, çünkü bir insan hata yapmaya meyilli bir kişilikse ne yaparsanız yapın ENGELLENEMEZ... :umursamaz:

arkadaşım intikam felan ne yapacaksın kınanın orta yerinde bağıracakmısın bu kadın benim kocamla yattı diye rezalet çıkacak üstelik eşini affetmişsin oda suçlu, sen suçlu durumuna düşersin söyliyim kim inanır böyle bi durumda senin söylediklerine, kocan yanında duruyor çünki, o kız derki beni kıskanıyor, çekemiyor düğünümü mahvetmek istiyor, senin yuvan dağılmamış, hani dağılsa yap diycem ama sen bu kızla rekabet halindesin, ben daha güçlüyüm demek istiyorsun, bırak o kadınıda tek günah keçisi yapmayı, uzak duruyor anlaşılan senelerdir sizden madem, kendi yuvana odaklan, çok günaha girersin eğer onun işini bozarsan, sende bir bakıma onun yaptığı şeyi yapmış olursun, kurulucak olan yuvayı yıkacaksın, herkesin gözünde sende kötü olacaksın bu gerçek, bi hayat kadının evlenip yuva kurmasına engel olmak bile günah, gerisini artık sen düşün, kafana takma artık madem kocanı affettin acı çekmene de gerek yok, boşuna senin bu üzülmelerin, boşver o karıyıda. :umursamaz:

Ne saldirisi soylermisin? senin onurun gururun incinmis en igrenc sekilde aldatilmissin hepimiz dehsetle okuduk uzulduk senin icin bunun aksini iddia edemezsin. Ve elestirdik kadin olarak sana o kadini rezil et diye taktik vermedik diye incinen gururunu, yikilmis psikolojine karsilik esin olacak insani af etmenin senin bu hallere dusurmesine yorum yaptik.. Ama sen hakaret ettigimizi one surecek kadar varsin. Ayrica cok net ve acik yazacam ben bu detaya takilip kaldim ve sahsi dusuncem su'ki seni dudagindan opmek isteyen bir kadina hala icki masalari kurup esinle yuz goz olmasini saglamissin ve seni taciz eden bir kadina tepki gostermemissin dolayisiyla cokta suclayamazsin ve onlara kaldiktan sonra seninde ahlaki yonun sorgulanir.. zemini kendin hazirladin ve tekrar ediyorum bizden taktik alamadigin icin aman dugune git soyle yap boyle yap rezil et demedigimiz icin azarlayamazsin kizamazsin.. Gozyasi arkadas kimse egosunu tatmin etmiyo ama tepki veriyo yalakalik yapmaktan iyidir bu

affedip affetmemek tabiki herkesin kendi bileceği birşey, belki kocanız gerçekten pişman olmuştur ve bir daha asla böyle birşey yapmaz, herbirimiz her ne kadar aldatılırsam affetmem desekte bunu ancak yaşarsak bilebilriz, bir evliliği bitirmek elbette bu kadar kolay değildir.

Ancak;

Bence, erkek veya bayan farketmez eğer eşini bekar biriyle aldatılırsa hata evli olan taraftadır. Çünkü karşı taraf zaten evli değil, dikkat etmesi gereken taraf evlilik kurumuna imza atan taraftır. Sizse bütün hatayı karşı tarafa atmışsınız, ama unutmayınki sizin durumunuzda evli olan taraf sizin eşiniz.

Nihakınaa benii cagır sevgilimmmm
istersenn şahidinn olurum seninnnn
bu adam kim diyee sorann olursaa
eski bi tanıdık dersin sevgilimmmm:teytey::dance:hihoyyyt:sm_cool:

keisnlikle katılıyorum kimse sana git kadını rezil et demedi diye öfkelenme ayrıca bir_kadın arkadaşım bunu bende kaç defa yazdım cvp gelmedi sen seni öpmeye çalışan ve eşininde hayatım bu kadının sana karşı farklı ilgisi var demesi bunlar nasıl bir şey yahuu sende eşinde amma genişmişsiniz kusura bakma o kadında suçlu ama en büyük hata önce sende sonra eşinde canım boşuna sadece o kadına yüklenmeye çalışma GÖZYAŞI arkadaşım sende merak etme kimse egosunu tatmin etmiyor burda

al benden de o kadar. altına imzamı atabileceğim bi yorum.

arkadaşlar,
Kadın yazmış işte..

eşimin pişmanlığını yüreğimden hissetmeseydim,
ekonomiydi, çocuğum babasız büyüyecekti, yok aman dul kadın olmak zorduru düşünmeyecek kadar da gözü kara bir yapım olduğu için
eşimle aram da bir o kadar iyi
iyiegolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
kim ne düşünür umrumda da değil
hayat benim seçim benim ilişki benim

Kadıncağız mutlu, gözü kara, egosu var ama genelde eşiyle artık sorunu yok,bu kadın ona da sarkmış o zaman sorun olmamış eşine sarkınca sorun, kimse umurunda değil, ilişkisi onun , evladın ne olacak desek de o rahat... Tek derdi öbürünü nasıl rezil ederim kendim rezil olmadan ???????? Ki bu mümkün değil diyoruz kabul etmiyor, kendisine "saldırmadan" yorum yazdığını söyleyen 1-2 kişiye teşekkürler ediyor, bir tek onları anlayışlı görüyor..Düşüncem sağlıksız biliyorum diyor ama bundan vazgeçmiyor...Sağlıksız düşüncesine öneride bulunulsun istiyor ama beğenmyor..

Daha neyi yazıyoruz ????????????????????? Bu benim de son yazım gene tutamadım kendimi.. Kadın hali işte naaparsın..

Ben dedim ki sen bunları bırak madem mutlusun , yoluna bak, boşver öbürünü..Yok mutsuzsan unutamadıysan ( 2 yıl olmuş ???!!!??? ) o zaman boşa.. Ona da cvp yok.. Hakikaten işine gelene cvp var işine gelmeyene cvp yok durumu var burda...

Biz de bayanız, sen de bayansın, ben hemcinsimin kötülüğünü istemem.. Evladım var, senin de evladın var diye üzüldüm. Onu umursadım ama Allah akıl fikir versin anneliğinin önüne mi geçecek bu ahlaksız kadın senin ? Bırak artık bence git bir psikolojik destek al hayatını düzenle, evladına sarıl, bırak allah aşkına intikammış rezillikmiş, düğün dernekmiş.Dünyadaki ilk ve tek kadın da sen değilsin ayrıca bu durumda. Benim anneannem nur içinde yatsın dedim bu aldatılmışlıkla 10 senden sonra affetti. Benim canım dedem öğrendiğimde gözümden düştü..Dedemdir affederim ama erkek haliyle affetmedim onu.. ama ne oldu evlilkleri sürdü sürmesine. Evli olarak vefat ettiler.. Sen de böyle yaşayıp hayatını tamamlayabilirsin. ılla rezillik çıkarıcam diye didinmene gerek yok ki...

Sen inanmıyor musun ilahi adaletin tecellisine ? Senben benden iyi olur o adalet merak etme...Senden kıymetli mi kardeşim ??!!??????

Son düzenleme:
bide şöyle düşününce evleniyo gidiyo, sonuçta başı bağlanıyo, kurtuluyon, bi dahada görmezsin, bide diğer akrabalarda farkındaymış o utanıyordur, utancından yerin dibindedir merak etme, amma kin varmış sende, sal ipini gitsin işte bea...

Kusura bakma ama benim yorumu oku bakalım taktik mi ver mişim ? Düğüne git mi demişimde bu arkadaş bu yoruma sığınmış. Sizler zaten yaptığı hatayı göremeyen bir insana yorum yapıyorsunuz. Yalakalık yapmadığımı ben biliyorum daha doğrusu ALLAH içimi bilmiyo benim için hiç bir vasfı olmayan SEN ve senin gibiler bilmese ve bu şekilde düşünse ne olacak? Hem ne kadar dar görüşlere sahipsiniz yahu burda kime neye yalakalık yapayım, burası sadece net ortamında paylaşıma açılmış bir forum kimin gözünde büyümeye çalışayım yalakalık yaparak. Yalakalık yapacak olsam yaklaşık dört senedir bu foruma üyeyim ama yazdıklarım günlük bir iki yorumdan ibaret. Aksi olsa sizler gibi olur sürekli her konuya boş yada dolu yorum yaparım değil mi maksat yalakalık olsun yada adına her ne diyorsanız. Ama benim için burda ki sitenin yada insanların kendimi ispatlama yada yalakalanma konusunda bir vasfı, özelliği yok, olmaz da zaten. Bu bana ne fayda sağlar. Evet şuraya yazdıklarınız sizin egolarınızı tatmin etmenize fayda sağlıyor ama ben yalakalık yapınca bana bir fayda sağlanmıyor. Bu yüzden ben psikoloji eğitimi almış biri olaraktan karşımda ki insana yol göstermeye çalışıyorum. Ve faydasınıda görüyorum belki burdaki samimiyetimden yorumlarımdan etkilenerek yolunu değiştirecek bu arkadaş bu mümkün. Ama sizlerinkinden etkilenmek şuraya kalsın daha fazla kine nefrete sahip olacak. Ve dönün şimdi bakın hangimizin yazdıkları daha yol gösterici yada ikna edici olmuş? ondan sonra oturupta eleştirin. Tabi konulara objektif bakabilecek yada iki taraflı değerlendirme yapabilecek yetenekleriniz varsa..

canım bu işte dünden beri ben kendi adıma hep yardım amaçlı yazdım yazık çocuğuna üzüldüm kendimi onun yerine koydum neden onun kötülüğünü isteyelimki burda herkes yardımcı olmaya çalıştı ama o dediğim gibi işine gelene cvp yazdı gelmeyene saldırdı çok üzülüyorum gerçekten en çokta evladına üzülüyorum benim de var evladım yazık o çocuğa

Allah aşkına neyin ego tatmini bu anlamadım. Neden ego tatmini yapalım, neden önyargılı olalım. Ne arkadaşı tanırız, ne eşini nede diğer kadını. Arkadaşın yazdıklarıyla yola çıktık ve yorum yaptık. Herkes empati kurdu, benim başıma gelirse ne yapardım diyerek yorum yaptı.
Boşver intikamı, eşini affetmişsin diğer kadınla uğraşma dedik olmadı, madem eşini affettin diğerinide affetmen lazım dedik olmadı hatta arkadaş birde belden aşağı vurup herkesin eşini olaya alet etti. Açıkcası asıl ego tatminini biz değil konuyu yapan arkadaş yapmıştır.
Çünkü aslında affetmediği diğer kadın değil malesef eşidir, ne kadar affettim eskisi gibi mutluyum desede malesef hala 2 yıldır içinde bu aldatma duygusuyla yaşıyor. Bizler de unut artık diyerek yol göstermeye çalışıyoruz.
Ego mego, önyargı falan yok yani.

tamam psikoloji eğitimi almışsınız da ,,kalkıp burada yorum yapanlara,egolarını tatmin ediyor diyende sizsiniz.
bu suçlamayı yapanda sizsiniz...
birkadının yazısına yüzde yüz katılıyorum.
burada kimse ego tatmininde değil.insanlar düşüncelerini yazıyor.

Kimse arkadaşın kötülüğüne birşey yazmadı.

Sadece burdakilere mantıksız gelen şey; aldatan eşini hala seviyorken, diğer kadına gün geçtikçe büyüyen nefret niye? Benim mantığımın almayacağı bir durum bu..

Yani duyan da, diğer kadın ,eşinin gazozuna ilaç katarak kötü emellerine alet etti sanacak..Hadi öyle olsa al intikam diycem de..ıkisi de istemiş yaşanmış bitmiş.
Eşini affetmişsin ok, senin kararın, diğer kadını da rahat bırak. Evlensin gitsin işte sen de tamamen kurtulursun.

Şimdi söyleyin bakalım; bu yazdıklarımın neresi köstek olmak..??
Haa destek olmak için intikam taktikleri bekleniyorsa, ortada intikamlık bir durum olmadığı için bu yönde taktik ve destek gelmeyeceğinden eminim topic sahibi arkadaşım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…