- Konu Sahibi nefertity80
-
ben niye rezil oluyorum? utanacak bişeyim yok çok şükür.
rezil olanlar ortada.
ben sadece elim kolum bağlı olduğu için köşemde durmuş nasıl yaparım da acı veririm diye düşünüyorum.
bu sağlıklı mı? değil.
bak arkadaşım hiç hafife alınmayacak bir ihanet zinciri var ortada.
üstelik iki taraflı.
bu bir kadını ne kadar yaralayabilir hiç düşünemiyor musunuz?
ben bu durumdan keyif mi aldım ya da alıyor muyum sanıyorsunuz?
savaş alanını terk edemedim diye bu ne nefret?
bu nasıl bir destek olma yöntemidir?
ruhsal bir çöküntü içinde olan insana karşı yüklendikçe yükleniyorsunuz.
helal olsun size!
dügüne gelenlerden eşinin seni aldattıgını bilenler vardı demiştin.
toplum aldatılan kadına acıyarak bakar onun için üzülür.helal olsun kadına kocasını affetti demez kimsee
ve sen eşinle yatan birinin nişanına gidiyorsun eşinle birlikte.o toplumda bu olayı bilenlerde var.bi düşünsene senin hakkında ne düşündüklerini???
sen olsan böle bi kadın hakkında ne düşünürdün.ben olsam arkasından gülerdim bu kadın kafayı yemiş ne işi var bu nişanda diye.
sen şu kibirini bırak ,burdaki insanlara haklısınız demeyi bil önce.
bu inatla gidersen daha cokkkk rezil olursun toplumda.:icecream:
ben niye rezil oluyorum? utanacak bişeyim yok çok şükür.
rezil olanlar ortada.
ben sadece elim kolum bağlı olduğu için köşemde durmuş nasıl yaparım da acı veririm diye düşünüyorum.
bu sağlıklı mı? değil.
bak arkadaşım hiç hafife alınmayacak bir ihanet zinciri var ortada.
üstelik iki taraflı.
bu bir kadını ne kadar yaralayabilir hiç düşünemiyor musunuz?
ben bu durumdan keyif mi aldım ya da alıyor muyum sanıyorsunuz?
savaş alanını terk edemedim diye bu ne nefret?
bu nasıl bir destek olma yöntemidir?
ruhsal bir çöküntü içinde olan insana karşı yüklendikçe yükleniyorsunuz.
helal olsun size!
tabikide hayat senin buraya sen konu açtın biz değil madem umrunda değil ne diye konu açıyosun burda kimse size saldırmadı aksine siz kocalarımıza kadar laf söylediniz herkez kendi düşüncesini yazdı yazmaktada özgür sizin gibi şimdi sen zaten herşeyi kabul etmişsin yazık burda sadece çocuğuna üzülüyorum beno bilen insanlar "aman kızım yıkma yuvanı, çocuğun var, son bir şans ver" diyen insanlar.
üzülebilirsiniz ama rezil olmadım.
ayrıca doğrudur aldatılan kadına üzülür çoğu insan.
sizin gibi saldırıya geçmez kendisinin bulunmayacağı bir tercihte bulundu diye.
bu biraz da saygıya sadece kelime olarak değil, alt metninde yazanları okumayı bilecek kadar egolarını eğitmiş insanların işidir.
doğru-yanlış göreceli kavramlardır.
size göre yanlış olabilir ama ben tercihimi bu yönde yaptım diye size hesap vermek, yazdıklarınızı onaylamak, hak vermek zorunda değilim.
ben eşimin pişmanlığını yüreğimden hissetmeseydim, ekonomiydi, çocuğum babasız büyüyecekti, yok aman dul kadın olmak zorduru düşünmeyecek kadar da gözü kara bir yapım olduğu için hiç bir kuvvet beni o insana geri döndüremezdi.
her ne kadar içim buruksa bile, eşimle aram da bir o kadar iyi.
bazen ciddi hatalar, yenilerinin oluşumunu engelleyebilir.
yaşanmışlıkların haricinde 2 yıldır hatasız ve mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var.
egolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
kim ne düşünür umrumda da değil.
hayat benim seçim benim ilişki benim...
o bilen insanlar "aman kızım yıkma yuvanı, çocuğun var, son bir şans ver" diyen insanlar.
bu biraz da saygıya sadece kelime olarak değil, alt metninde yazanları okumayı bilecek kadar egolarını eğitmiş insanların işidir.
size göre yanlış olabilir ama ben tercihimi bu yönde yaptım diye size hesap vermek, yazdıklarınızı onaylamak, hak vermek zorunda değilim.
ben eşimin pişmanlığını yüreğimden hissetmeseydim, ekonomiydi, çocuğum babasız büyüyecekti, yok aman dul kadın olmak zorduru düşünmeyecek kadar da gözü kara bir yapım olduğu için hiç bir kuvvet beni o insana geri döndüremezdi.
yaşanmışlıkların haricinde 2 yıldır hatasız ve mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var.
egolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
keisnlikle katılıyorum kimse sana git kadını rezil et demedi diye öfkelenme ayrıca bir_kadın arkadaşım bunu bende kaç defa yazdım cvp gelmedi sen seni öpmeye çalışan ve eşininde hayatım bu kadının sana karşı farklı ilgisi var demesi bunlar nasıl bir şey yahuu sende eşinde amma genişmişsiniz kusura bakma o kadında suçlu ama en büyük hata önce sende sonra eşinde canım boşuna sadece o kadına yüklenmeye çalışma GÖZYAŞI arkadaşım sende merak etme kimse egosunu tatmin etmiyor burdaNe saldirisi soylermisin? senin onurun gururun incinmis en igrenc sekilde aldatilmissin hepimiz dehsetle okuduk uzulduk senin icin bunun aksini iddia edemezsin. Ve elestirdik kadin olarak sana o kadini rezil et diye taktik vermedik diye incinen gururunu, yikilmis psikolojine karsilik esin olacak insani af etmenin senin bu hallere dusurmesine yorum yaptik.. Ama sen hakaret ettigimizi one surecek kadar varsin. Ayrica cok net ve acik yazacam ben bu detaya takilip kaldim ve sahsi dusuncem su'ki seni dudagindan opmek isteyen bir kadina hala icki masalari kurup esinle yuz goz olmasini saglamissin ve seni taciz eden bir kadina tepki gostermemissin dolayisiyla cokta suclayamazsin ve onlara kaldiktan sonra seninde ahlaki yonun sorgulanir.. zemini kendin hazirladin ve tekrar ediyorum bizden taktik alamadigin icin aman dugune git soyle yap boyle yap rezil et demedigimiz icin azarlayamazsin kizamazsin.. Gozyasi arkadas kimse egosunu tatmin etmiyo ama tepki veriyo yalakalik yapmaktan iyidir bu
Ne saldirisi soylermisin? senin onurun gururun incinmis en igrenc sekilde aldatilmissin hepimiz dehsetle okuduk uzulduk senin icin bunun aksini iddia edemezsin. Ve elestirdik kadin olarak sana o kadini rezil et diye taktik vermedik diye incinen gururunu, yikilmis psikolojine karsilik esin olacak insani af etmenin senin bu hallere dusurmesine yorum yaptik.. Ama sen hakaret ettigimizi one surecek kadar varsin. Ayrica cok net ve acik yazacam ben bu detaya takilip kaldim ve sahsi dusuncem su'ki seni dudagindan opmek isteyen bir kadina hala icki masalari kurup esinle yuz goz olmasini saglamissin ve seni taciz eden bir kadina tepki gostermemissin dolayisiyla cokta suclayamazsin ve onlara kaldiktan sonra seninde ahlaki yonun sorgulanir.. zemini kendin hazirladin ve tekrar ediyorum bizden taktik alamadigin icin aman dugune git soyle yap boyle yap rezil et demedigimiz icin azarlayamazsin kizamazsin.. Gozyasi arkadas kimse egosunu tatmin etmiyo ama tepki veriyo yalakalik yapmaktan iyidir bu
o bilen insanlar "aman kızım yıkma yuvanı, çocuğun var, son bir şans ver" diyen insanlar.
yaşanmışlıkların haricinde eşimle aram da bir o kadar iyiegolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
Kusura bakma ama benim yorumu oku bakalım taktik mi ver mişim ? Düğüne git mi demişimde bu arkadaş bu yoruma sığınmış. Sizler zaten yaptığı hatayı göremeyen bir insana yorum yapıyorsunuz. Yalakalık yapmadığımı ben biliyorum daha doğrusu ALLAH içimi bilmiyo benim için hiç bir vasfı olmayan SEN ve senin gibiler bilmese ve bu şekilde düşünse ne olacak? Hem ne kadar dar görüşlere sahipsiniz yahu burda kime neye yalakalık yapayım, burası sadece net ortamında paylaşıma açılmış bir forum kimin gözünde büyümeye çalışayım yalakalık yaparak. Yalakalık yapacak olsam yaklaşık dört senedir bu foruma üyeyim ama yazdıklarım günlük bir iki yorumdan ibaret. Aksi olsa sizler gibi olur sürekli her konuya boş yada dolu yorum yaparım değil mi maksat yalakalık olsun yada adına her ne diyorsanız. Ama benim için burda ki sitenin yada insanların kendimi ispatlama yada yalakalanma konusunda bir vasfı, özelliği yok, olmaz da zaten. Bu bana ne fayda sağlar. Evet şuraya yazdıklarınız sizin egolarınızı tatmin etmenize fayda sağlıyor ama ben yalakalık yapınca bana bir fayda sağlanmıyor. Bu yüzden ben psikoloji eğitimi almış biri olaraktan karşımda ki insana yol göstermeye çalışıyorum. Ve faydasınıda görüyorum belki burdaki samimiyetimden yorumlarımdan etkilenerek yolunu değiştirecek bu arkadaş bu mümkün. Ama sizlerinkinden etkilenmek şuraya kalsın daha fazla kine nefrete sahip olacak. Ve dönün şimdi bakın hangimizin yazdıkları daha yol gösterici yada ikna edici olmuş? ondan sonra oturupta eleştirin. Tabi konulara objektif bakabilecek yada iki taraflı değerlendirme yapabilecek yetenekleriniz varsa..Ne saldirisi soylermisin? senin onurun gururun incinmis en igrenc sekilde aldatilmissin hepimiz dehsetle okuduk uzulduk senin icin bunun aksini iddia edemezsin. Ve elestirdik kadin olarak sana o kadini rezil et diye taktik vermedik diye incinen gururunu, yikilmis psikolojine karsilik esin olacak insani af etmenin senin bu hallere dusurmesine yorum yaptik.. Ama sen hakaret ettigimizi one surecek kadar varsin. Ayrica cok net ve acik yazacam ben bu detaya takilip kaldim ve sahsi dusuncem su'ki seni dudagindan opmek isteyen bir kadina hala icki masalari kurup esinle yuz goz olmasini saglamissin ve seni taciz eden bir kadina tepki gostermemissin dolayisiyla cokta suclayamazsin ve onlara kaldiktan sonra seninde ahlaki yonun sorgulanir.. zemini kendin hazirladin ve tekrar ediyorum bizden taktik alamadigin icin aman dugune git soyle yap boyle yap rezil et demedigimiz icin azarlayamazsin kizamazsin.. Gozyasi arkadas kimse egosunu tatmin etmiyo ama tepki veriyo yalakalik yapmaktan iyidir bu
canım bu işte dünden beri ben kendi adıma hep yardım amaçlı yazdım yazık çocuğuna üzüldüm kendimi onun yerine koydum neden onun kötülüğünü isteyelimki burda herkes yardımcı olmaya çalıştı ama o dediğim gibi işine gelene cvp yazdı gelmeyene saldırdı çok üzülüyorum gerçekten en çokta evladına üzülüyorum benim de var evladım yazık o çocuğaarkadaşlar,
Kadın yazmış işte..
eşimin pişmanlığını yüreğimden hissetmeseydim,
ekonomiydi, çocuğum babasız büyüyecekti, yok aman dul kadın olmak zorduru düşünmeyecek kadar da gözü kara bir yapım olduğu için
eşimle aram da bir o kadar iyi
iyiegolarımı susturabilsem mutluyum da aslında.
kim ne düşünür umrumda da değilhayat benim seçim benim ilişki benim
Kadıncağız mutlu, gözü kara, egosu var ama genelde eşiyle artık sorunu yok, kimse umurunda değil, ilişkisi onun , evladın ne olacak desek de o rahat... Tek derdi öbürünü nasıl rezil ederim kendim rezil olmadan ???????? Ki bu mümkün değil diyoruz kabul etmiyor, kendisine "saldırmadan" yorum yazdığını söyleyen 1-2 kişiye teşekkürler ediyor, bir tek onları anlayışlı görüyor..Düşüncem sağlıksız biliyorum diyor ama bundan vazgeçmiyor...
Daha neyi yazıyoruz ????????????????????? Bu benim de son yazım gene tutamadım kendimi.. Kadın hali işte naaparsın..
Ben dedim ki sen bunları bırak madem mutlusun , yoluna bak, boşver öbürünü..Yok mutsuzsan unutamadıysan ( 2 yıl olmuş ???!!!??? ) o zaman boşa.. Ona da cvp yok.. Hakikaten işine gelene cvp var işine gelmeyene cvp yok durumu var burda...
Biz de bayanız, sen de bayansın, ben hemcinsimin kötülüğünü istemem.. Evladım var, senin de evladın var diye üzüldüm. Onu umursadım ama Allah akıl fikir versin anneliğinin önüne mi geçecek bu ahlaksız kadın senin ? Bırak artık bence git bir psikolojik destek al hayatını düzenle, evladına sarıl, bırak allah aşkına intikammış rezillikmiş, düğün dernekmiş. Sen inanmıyor musun ilahi adaletin tecellisine ? Senben benden iyi olur o adalet merak etme...Senden kıymetli mi kardeşim ??!!??????
♥gözyaşı♥;12773319 .!.:
Canım belki bende önyargılı davranabilirdim, eşine hakaretler savurabilirdim. Şuana kadar yaptıklarını eleştirebilirdim ama bu sadece benim egomu tatmin ederdi ama sana hiç yardım etmezdi. Gerektiğinde bu platformda bende sert yorumlar, eleştiriler yapabiliyorum ama sen zaten yeterince yara almış ve önünü göremeyecek durumda duygusalsın o yüzden eleştirilecek durumda değilsin. Seni eleştirmem sana değil sadece kendi nefsime fayda verir. Sana eleştiri değil yol göstermek lazım ve ben bunu tercih ediyorum. Ben sana nasıl yardım edebilirimi düşünüyorum. Her insan zaman zaman ruhsal çöküntüler yaşar ve bu dönemlerde yaptığımız yanlışlar bize hep mantıklı gelir. İçinde olduğun durumdan acıdan kurtulmak için kendini acıtacak daha büyük yanlışlar yaparsın ama o an farkında olmazsın çünkü adı üstünde o dönem zordur ve insan ne yaptığını bilmez sadece bişeyler yapmak ister ve doğru yanlış olduğunu bilmeden yapar. O yüzden burda yaptığım yorum ne eşine ne de o yanlışı yapan bayana dair değil. Onlar beni ilgilendirmiyor ortada olan yanlışta ilgilendirmiyor beni şuanda sadece sen yani olaydan en çok yara alan kişi ilgilendiriyor. Burda yorum yapan arkadaşlara gelince burası evet bir paylaşım platformu ama kimse kendi egosunu tatmin edecek cevaplarla yol gösteremez. O yüzden ki canım yukarda ki yorumumu tekrarlıyorum ve ekliyorum evet eşin çok büyük bir yanlış yapmış belki ahlaksızca ama içini kimse bilemez belki çok pişman belki değil zira insan beşerdir bu yüzden şaşar umut ediyorum ki gerçekten pişman olmuştur. O insana gelince içinde ALLAH korkusu olmayan insan yaptığı edepsizlikten ne derece utanır bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir gün hatasının bedelini ödeyecek ve içinde hep bu yaptığı hatanın bedelini ödediğini bilecek o tarafını ALLAH'a bırak. Umarım o cezasını o yönde çeker eşinde içinde ki pişmanlığın ve sana karşı olan mahcubiyetinin acısıyla kavrularak çeker. Ancak bu şekilde seni en mutlu etmenin yollarını arayacaktır. Ve umarım edebilirde. Yaptığın tercih hakkında bir yorum yapamam dedimya başıma gelmedi o yüzden ben ne yapardım bilmiyorum ama acını senin kadar anlayamasamda ne kadar olabileceğini beni ne durumlara sürebileceğini kestirebiliyorum. O yüzden topla kendini arkadaşım sen burda ki insanların bencil yorumlarına bakma kendine hayatına bir çeki düzen vermek istiyorsan öncelikle o insandan intikam alma duygusunu sil kafandan onun intikamını senin için ALLAH en güzel şekliyle alacaktır. Sen o tarafını kafana takmadan hayatını evliliğini nasıl yoluna koyabilirsin, nasıl mutlu olabilirsin onu araştır. Herkes demişki bundan sonra yapmayacağı ne malum? Bende diyorum ki belki bu çok büyük bir ders olmuştur ve inşaALLAH bundan sonra yapmaz. Yani yapacağıda malum değil. İnsan geleceğini göremediği için umut ve dua ile ancak önünü aydınlatabilir. Sende umudunu ve duanı yitirme. Ve bundan sonra arkana dönme artık önüne bak sığınacağın duygu intikam olmasın sadece umut olsun. Bırak o kadın kendi rezilliğinde boğulsun. Eğer yadımklarım sana birazcık yardımcı olacaksa lütfen bir terapiste gidin eşinle birlikte. Ancak düzgün adımlarla evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Birileri size yol göstersin çünkü şuanda ikinizde doğruyu bulamayacak durumdasınız. O yüzden bilen birinden bu olayları daha önce bir çok defa incelemiş bir insandan yardım alın. Eşine verdiğin mutlu olma şansını önce kendine ver canım. İnşaALLAH şu sözlerim seni ve yuvanı kurtarırda bende mutluluğundan kendime düşen payı alırım. ALLAH yardımcın olsun, yaralarını kendi merhametiyle sarsın..
♥gözyaşı♥;12774122 .!.:
Kusura bakma ama benim yorumu oku bakalım taktik mi ver mişim ? Düğüne git mi demişimde bu arkadaş bu yoruma sığınmış. Sizler zaten yaptığı hatayı göremeyen bir insana yorum yapıyorsunuz. Yalakalık yapmadığımı ben biliyorum daha doğrusu ALLAH içimi bilmiyo benim için hiç bir vasfı olmayan SEN ve senin gibiler bilmese ve bu şekilde düşünse ne olacak? Hem ne kadar dar görüşlere sahipsiniz yahu burda kime neye yalakalık yapayım, burası sadece net ortamında paylaşıma açılmış bir forum kimin gözünde büyümeye çalışayım yalakalık yaparak. Yalakalık yapacak olsam yaklaşık dört senedir bu foruma üyeyim ama yazdıklarım günlük bir iki yorumdan ibaret. Aksi olsa sizler gibi olur sürekli her konuya boş yada dolu yorum yaparım değil mi maksat yalakalık olsun yada adına her ne diyorsanız. Ama benim için burda ki sitenin yada insanların kendimi ispatlama yada yalakalanma konusunda bir vasfı, özelliği yok, olmaz da zaten. Bu bana ne fayda sağlar. Evet şuraya yazdıklarınız sizin egolarınızı tatmin etmenize fayda sağlıyor ama ben yalakalık yapınca bana bir fayda sağlanmıyor. Bu yüzden ben psikoloji eğitimi almış biri olaraktan karşımda ki insana yol göstermeye çalışıyorum. Ve faydasınıda görüyorum belki burdaki samimiyetimden yorumlarımdan etkilenerek yolunu değiştirecek bu arkadaş bu mümkün. Ama sizlerinkinden etkilenmek şuraya kalsın daha fazla kine nefrete sahip olacak. Ve dönün şimdi bakın hangimizin yazdıkları daha yol gösterici yada ikna edici olmuş? ondan sonra oturupta eleştirin. Tabi konulara objektif bakabilecek yada iki taraflı değerlendirme yapabilecek yetenekleriniz varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?