Güvenmenin bedeli!!!

kendimce intikam aldım eşimden.
evet boşanmadım ama tabir-i caizse burnundan getirdim.
evet yetmez, kesmez ama gerçekten ağır bir bedel ödediğini düşünüyorum.
benim kahrolduğuma en yakından o tanık oldu bi kere.
kendimi hiç bozmadan onu defalarca yerin dibine soktum.
şimdi içinde aldatmanın geçtiği tek bir sahnelik bir film bile izlerken yanımda küçüldüğünü hissedebiliyorum. "keşke ölseydim de bunu yapmasaydım" diye düşündüğünü de çok iyi biliyorum.
öldürmeye yönelik yaklaşmadığım için ilişkime, bu bir çoğunuzun hoşuna gitmedi farkındayım.
son bir şansı hakedecek kadar iyi bir insan normalde.
hiç biriniz onu tanımıyorsunuz ki.
tamamen önyargı çoğunuzunki.
o yüzden de ciddiye almıyorum açıkçası :umursamaz:
hepinizin kocası melek ya

Ama şimdi anlattığın beni acayip sinirlendirdi. Seni bu duruma düşürmesi eşinin hayal dahi edemiyorum çektiğin acıyı ama bunun sağlaması kadından intikam almak değil inan. Eşin kadın bitsin demeseydi devam edecekti belki de. off offf eşinden ayrılmalısın yaralarının sağalması için.

kanım dondu okuduklarımdan sonra

aynen peki o karıyla sözlenene ne demeli onada yazık ben senin yerinde olsam onu uyarırdım birşekilde evli insanlar neden 3. ŞAHISLARLA NEDEN BU SAMİMİYET mesafe olmalı en çok üzülende sen olmuşsundur eminim 3 kişi arsında afedebilmekde erdem susmak bn ne yapardım düşünemiyorum bile ve susarsan o ....... senden sonra kaç kişinin daha canını yakacak eşin apayrı bir konu allah sabırversin ne diyim

ya yapmayın allah aşkınıza kocanı tanımamız gerekmiyor zeten bu adam çok iyiidi seni çok seviyodu madem neden aldattı hemde kimle en yakın arkadaşınla ben kocam melek asla aldatmaz demiyorumki aldatsın sonuç belli tekmeyi yer bu bukadar iki iki dört eder bak kendiniz söylüyosunuz aldatmayla ilgili bir film izlediğinizde bile ortamınız nasıl değişiyo hemen hani huzur o evde hani mutluluk siz kendinizi kandırmaya devam edin

Son yazdığını okumadan bir önceki yazdığımı yazmışım. Acının başkalarının kocalarına laf söyleyerek herkesin aynı şeyi yaşadığını zannederek azalacağını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Bir kadın daha çıksa aldatıldım dese sanki için rahatlayacak. pess doğrusu

tamamen önyargı çoğunuzunki.
o yüzden de ciddiye almıyorum açıkçası
hepinizin kocası melek

burada kimin kocası erkek kardeşinin sevgilisiyle yatmış yada karısının akrabasıyla.
elbetteki bu olaylara bakarsak kocaları melek.....

:roflol::roflol:

Önyargı mı?
En yakın arkadaşımla yattı diyen sen değil misin?
Ben mi uydurdum yoksa bunu?:roflol::roflol:

Neyse Allah yardımcınız olsun..
Bu topic beni de aşar.

Valla herşeyi o arkadaşım dediğiniz kadına atmışınız
Bravo..
Zaten eşinizin hiç suçu yok..
Kadın ne yaparsa yapsın , eşiniz istemeseydi hiç birşey yapmazdı
Bütün bunlara rağmen o adamla hala evli kalmak sizi için çok üzücü..
Düğüne katılsanız ne olur katılmasınız ne olur
Siz , sizi aldatan adamla hala aynı çatı altasınız ..

bukadar insan yanlış sen doğru öylemi yazık yaa sana gerçekten çok üzüldüm inş herşey istediğin gibi olur ne diyeyim

eve gelmeden once o kadinin evine gidip 20 dk ayak usti birlitelik mi yasaniyor..esin isi bitince hemen giyiniyor falan filan...bu nasil bir igrencliktir yaaa...
ve nasil affedilebiliyor...cok merak ediyorum butun bu rezillikleri kapatacak kadar esin nasil bir bedel odeyipte kendini sana affettirdi acaba...
bu kadin hem arkadas hemde kardesinin sevgilisi ya..sana bir ihanet yasatiyor ama kardesinede yasatiyor ayni seyi..kardesi ogrense olayi yarin birgun evlendiginde esinle gorusturmemesi lazim karisini nolur nolmaz..potansiyle var abide sonucta...
neyse yazilcak cok sey var ama bi yandanda gerek yok..
sizide anlamadim aldatildiginiza uzulmuyorda kadindan nasil intikam alirim dugune gideyim gitmeyim derdini dusmussunuz...
gidn madem dugunune esinle bol bol dans eder oynarsiniz sizin ne kadar mutlu huzurlu oldugunuzu goruncede catlar belki hatun...ne diyim baska yaaaa....

o kadın sana eşinle birlikte olduğunu söylerken aslında eşinden intikam almak istemiş. Aklı sıra sen eşini terkedektin o da eşinden intikam almış olacaktı. Ama sen eşini terk etmemişsin.O kadının amacı da gerçekleşmemiş.Bunu düşün ve içindeki intikam duygusunu bastır. Artık o kadınla işin bitmiş. Eşinde zaten dediğine göre çok ızdırap çekmiş. Bence artık 3. kişiyi bırak gitsin mutlaka kötü haberini alırsın bir gün.

Nasıl cümleler bunlar!!
Elbette tanımıyoruz eşini . .Sadece senin anlattıklarını biliyoruz . .
Madem çok iyi biri nasıl olduda senin en yakın arkadaşınla beraber oldu
İyilik kavramın bumu yani !!
Komik geliyor atık bazı kadınların konuşmaları . .Şaşırıoırm bunlar benm hemcinslerimi diye. .!!
Eşini bi pohpohlamadığın kalmış. . Madem böle zeytinyağı gibi üste çıkarıcaktın, ne diye yerden yere vurdun ilk başta. .
İntikammış ne intikamı Allah aşkına . . !
Olan olmuş sen o adama her baktığında aklına gelmicek mi o kadınla yaşadıkları . .
Sağlıklı bir evlilik olucakmı . .!
Ama senin eşin iyi dimi . . !!!

Önyargı değil de empati diyelim biz şuna.

Kendimi senin yerine koyarak cevap verdim hep konuna.

ılişkiyi öldüren sen olmayacaktın kocanı affetmeseydin.Kocan zaten öldürmüş ilişkinizi.

ıkinci şansı hakedecek kadar iyi biriyse neden seni aldattı o zaman hem de en yakın sandığın arkadaşınla...Bunun adı iyilik değil bence çok başka birşey.

Eşini tanımamız gerekmiyor ki...Madem tanımıyoruz neden buraya konu açtın demi ama ..

Senin eşin aldattı diye herkesinkimi aldatacak yani...

Yazdıklarımız hoşuna gitmemiş olabilir ama kimsenin kocasına laf söylemeye de hakkın yok..En azından kendim adıma ben sana bu hakkı vermiyorum.

Senin eşinle kıyaslarsak evet benim eşim melekten de üstün o zaman...

Burada illa senin hoşuna gidecek şeyleri yazmamızı bekleyemezsin bizden,öyle değil mi...

Herkes seninle hemfikir olacak diye bir kaide de yok.O halde ?

Bırak herkes dilediği gibi yorum yapsın,istediğini yazsın.

Herkes empati yaparak yorum yapıyor.ıntikam alman birşeyi değiştirmez diyor.

Ne diyelim git kadını öldür sen de rahatla o da rahatlasın mı diyelim

Evet son bir şansı hakeden biri gerçekten.
Son birkaç kez daha aldatsın seni ki güvenini boşuna çıkarmasın.
aklinialirimsmile
Ne kadar da üzülmüştür seni o bir kereliğe mahsus aldatırken.
1 mi dedim aaa pardon birkaç kez aldatırken...
Bir de vicdan azabı duymuşlar da anlatmışlar.
Bunu hangi vicdan sahibi insan yapar o da ayrı ya.
CADIARZU
Hepinizin kocası melek ya deyip kinaye yapmışsın da sen milletin kocasını tanıyor musun ki böyle peşin hükümlüsün?
kafamçokkarıştı
Bizim elimizde senin kısaca anlattığın aldatılış hikayen var.
Sırf aldatma demiyorum buna aslında daha ağır kelimeleri hak ediyor ama burada söylemek uygun kaçmaz şimdi.
:umursamaz:
Sen herkesin eşini kendindeki gibi zannetme.
Eğer kendi eşine iyi bir insan diyorsan (eşinin en yakın arkadaşıyla yatacak kadar iyi niyetli!) buradaki kadınların eşleri melek herhalde.
aklinialirimsmile
Bunu göz önüne de al...

Şimdi, bu yakın arkadaştan intikam almanın tek yolu,tüm yapılanları ortaya dökmek..
Ama o zaman da yine oklar eşinize ve evliliğinize gelecek bunu aklınızdan çıkarmayın..
Bence en güzeli siz intikamı falan boşverin,zaten akraba da oluyorsunuz artık..
Herkes evinde mutlu mesut yaşasın..
Madem eşiniz çok iyi biri,yaşananların bedelini de ödedi geçmişi ortaya dökerek adamı da kendinizden soğutmayın..
Olan olmuş biten bitmiş,herşey kaldığı yerden devam ediyorsa daha fazla eşelemeyin,siz zararlı çıkarsınız bu işin sonunda..

gercekten esiniz cok iyi bir insan kardesinin sevgilisiyle birlkte olacak kadar..
namus kavrami sifir adamda yaaa daha hala cok iyi diyip diger eslere laf soylemeyin birde..

Şu yorumdan sonra ne halin varsa gör demek düşer bize.

Git melek gibi kocanın kollarına, haydi selametle

Açıkcası belden aşağı vurmak olmuş seninki. Madem ciddiye almayacaktın neden konu açtın neden danıştın bize, olmayıncada dur birde bunların kocalarını ortaya atayım mı dedin?
Burada kimse senin kötülüğüne laf söylemedi, hepimiz bir bayan olarak empati kurduk ve sana yol göstermeye çalıştık.
Annemin tabiriyle sen "yoookkkkk illaki odunumun parası" modundaysan bu konu galiba benide aşacak.
Açıkcası burada kimsenin sana, kocan haklı o kadın baştan çıkarmış, git düğününde rezil et, mikrofonu eline al bir bir yaptığı haltları anlat demeyecektir. Çünkü aklın yolu birdir.
Ayrıca sana kocanı boşa diyende olmadı, madem kocanı affettin ve yapılan suç iki kişilik diğerinide boşver dedik.
Aslında kırılmayın diye bir çok arkadaş fazla detayada girmedi ama siz ifadelerinizin seviyesini düşürmeye başladınız. Allah yolunuzu açık etsin ne diyeyim.

Bunlar nasıl cümleler biliyor musun vazgeçilmez?
Hani aman ben kocamsız naparım edaları...
Aman ben kocamı diğer kadına kaptırmam tavırları.
Kocam diğer kadına giderse elaleme karşı mahçup olurum düşünceleri bunlar işte...
İntikam filan bahane...
Zaten birşeylerin düzeltilmesi peşinde olsa, burada olumsuz yorum yapanlara böyle tuhaf yaklaşmazdı...
Çocukça ve gerçeği görmemek üzere at gözlüğü takılmış haller...
akannehir

iste buuu
seviyorum sizi ablacimmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…