- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi nefertity80
-
yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!
kendimce intikam aldım eşimden.
evet boşanmadım ama tabir-i caizse burnundan getirdim.
evet yetmez, kesmez ama gerçekten ağır bir bedel ödediğini düşünüyorum.
benim kahrolduğuma en yakından o tanık oldu bi kere.
kendimi hiç bozmadan onu defalarca yerin dibine soktum.
şimdi içinde aldatmanın geçtiği tek bir sahnelik bir film bile izlerken yanımda küçüldüğünü hissedebiliyorum. "keşke ölseydim de bunu yapmasaydım" diye düşündüğünü de çok iyi biliyorum.
öldürmeye yönelik yaklaşmadığım için ilişkime, bu bir çoğunuzun hoşuna gitmedi farkındayım.
son bir şansı hakedecek kadar iyi bir insan normalde.
hiç biriniz onu tanımıyorsunuz ki.
tamamen önyargı çoğunuzunki.
o yüzden de ciddiye almıyorum açıkçası :umursamaz:
hepinizin kocası melek ya
Bunlar nasıl cümleler biliyor musun vazgeçilmez?
Hani aman ben kocamsız naparım edaları...
Aman ben kocamı diğer kadına kaptırmam tavırları.
Kocam diğer kadına giderse elaleme karşı mahçup olurum düşünceleri bunlar işte...
İntikam filan bahane...
Zaten birşeylerin düzeltilmesi peşinde olsa, burada olumsuz yorum yapanlara böyle tuhaf yaklaşmazdı...
Çocukça ve gerçeği görmemek üzere at gözlüğü takılmış haller...
akannehir
evet eşim evliliğimizin hakkını vermedi katılıyorum.
ama ben geri döndüğüm için iğneleyici yorumlar yapmanızı da anlayamıyorum ve gerçekten üzülüyorum bu tür yorumlara maruz kaldığım için.
yani ben şimdi geri döndüğüm, ilişkime (karşı taraf hakkını vermediği için) sahip çıktığım için hatalı mıyım? bununla ilgili olarak şu an hiç bir sorunum yok. suçunu telafi etmek için canını dişine takmış bir adamla her şeye rağmen evliliğimi sürdürmeye, yaramı kapatmaya, çocuğuma huzurlu bir aile ortamı sağlamaya çalışıyorum ama böyle kinayeli yorumlar yapılıyor.
nerdeyse sen suçlusun diyeceksiniz.
fazla arabesk bir ifade olacak ama adeta düşene bir tekme de siz vuruyorsunuz.
olayın vehametinin ve rezillğinin her yönüyle farkındayım emin olabilirsiniz.
ama lütfen daha sağduyulu yorumlar yapın...
neden bu kadar yükleniyonuz acı çeken bir insana anlamadım ama boşanmak istedi boşanamadı belkide maddi manevi BUNU DÜŞÜNDÜZMÜ sabretmiş yıkamamış yuvasını demek gücü buna yetmiş
neden bu kadar yükleniyonuz acı çeken bir insana anlamadım ama boşanmak istedi boşanamadı belkide maddi manevi BUNU DÜŞÜNDÜZMÜ sabretmiş yıkamamış yuvasını demek gücü buna yetmiş
kendimce intikam aldım eşimden.
evet boşanmadım ama tabir-i caizse burnundan getirdim.
evet yetmez, kesmez ama gerçekten ağır bir bedel ödediğini düşünüyorum.
benim kahrolduğuma en yakından o tanık oldu bi kere.
kendimi hiç bozmadan onu defalarca yerin dibine soktum.
şimdi içinde aldatmanın geçtiği tek bir sahnelik bir film bile izlerken yanımda küçüldüğünü hissedebiliyorum. "keşke ölseydim de bunu yapmasaydım" diye düşündüğünü de çok iyi biliyorum.
öldürmeye yönelik yaklaşmadığım için ilişkime, bu bir çoğunuzun hoşuna gitmedi farkındayım. son bir şansı hakedecek kadar iyi bir insan normalde.
hiç biriniz onu tanımıyorsunuz ki.
tamamen önyargı çoğunuzunki.
o yüzden de ciddiye almıyorum açıkçası :umursamaz:
hepinizin kocası melek ya
Evet son bir şansı hakeden biri gerçekten.
Son birkaç kez daha aldatsın seni ki güvenini boşuna çıkarmasın.
aklinialirimsmile
Ne kadar da üzülmüştür seni o bir kereliğe mahsus aldatırken.
1 mi dedim aaa pardon birkaç kez aldatırken...
Bir de vicdan azabı duymuşlar da anlatmışlar.
Bunu hangi vicdan sahibi insan yapar o da ayrı ya.
CADIARZU
Hepinizin kocası melek ya deyip kinaye yapmışsın da sen milletin kocasını tanıyor musun ki böyle peşin hükümlüsün?
kafamçokkarıştı
Bizim elimizde senin kısaca anlattığın aldatılış hikayen var.
Sırf aldatma demiyorum buna aslında daha ağır kelimeleri hak ediyor ama burada söylemek uygun kaçmaz şimdi.
:umursamaz:
Sen herkesin eşini kendindeki gibi zannetme.
Eğer kendi eşine iyi bir insan diyorsan (eşinin en yakın arkadaşıyla yatacak kadar iyi niyetli!) buradaki kadınların eşleri melek herhalde.
aklinialirimsmile
Bunu göz önüne de al...
ya yapmayın lütfen fıstık gibi mesleği var ayrıca hangi anne baba bu evledı bu şekilde aldatılıp kahrolan çocuğuna sahip cıkmaz yok böyle ana baba ayrıca okursanız kimse kimseye yüklenmiyorneden bu kadar yükleniyonuz acı çeken bir insana anlamadım ama boşanmak istedi boşanamadı belkide maddi manevi BUNU DÜŞÜNDÜZMÜ sabretmiş yıkamamış yuvasını demek gücü buna yetmiş
Bende sana katılıyorum. Başta da demişti ayrılmama sebebim ailem babam kalp hastası kan dökülürdü falan demişti. Tamam kendince eşine ders vermiş. Bu kadar üstüne düşülmemesi gerekiyor. Konunun başında da yazmış eşimle olan kısmı n'olur yorum yapmayın diye. Bu konuda biz bu arkadaşa yardım edenedik. Daha çok acısını depreştirdik gibi geliyor bana. Tabiki eşiyle olan konuyu kimse tasvip etmiyor. Ama burda sadece intikam duygusunu nasıl bastırmalı diye yardım bekliyor arkadaşımız.
Bende sana katılıyorum. Başta da demişti ayrılmama sebebim ailem babam kalp hastası kan dökülürdü falan demişti. Tamam kendince eşine ders vermiş. Bu kadar üstüne düşülmemesi gerekiyor. Konunun başında da yazmış eşimle olan kısmı n'olur yorum yapmayın diye. Bu konuda biz bu arkadaşa yardım edenedik. Daha çok acısını depreştirdik gibi geliyor bana. Tabiki eşiyle olan konuyu kimse tasvip etmiyor. Ama burda sadece intikam duygusunu nasıl bastırmalı diye yardım bekliyor arkadaşımız.
Tamam da arkadaş intikam duygumu nasıl bastırırım, bu olayı nasıl atlatırım diye sormamışki.
Nasıl intikam alırım demiş, o mutlu oldukça ben üzülüyorum demiş.
Biz ne dedik, madem affettin o kadınıda affedeceksin ve yoluna devam edeceksin dedik.
Ama başta ben değinmeyin dediği kısma değ,inmeyerek yorum yaptım, teşekkür etti hatta. Sonra kendisi konuyu açınca yeni mesajının üzerine bir kez daha yanıt verdim. Bu sefer tetikte bekleyen saldırgan oldum. Durup dururken gerilmedi insanlar yani. Halbuki gerçekten çok iyi niyetle yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?