Güvenmenin bedeli!!!

yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!

bence yanlış düşünüyorsunuz. tabi ki mutlu olacak o hayatına devam edecek. onun için bir kaçamaktı. asıl eşinizin hala sizinle aynı evde yaşaması sizinle yatıp uyuması sizin canınızı yakmalı. yediği halt duyulmasın diye huzursuz olabilir. ama mutsuz olmaz. çünkü o bunları yaşarken bekardı. ve bağımsızca beraber oldu. karım yada kocam var benim tutkusu yoktu.

Siz ne kadar eşinizin her şeye rağmen iyi biri olduğunu ve ona yeterince çektirdiğinizi, intikam aldığınızı düşünsenizde, her ne kadar kendizi buna inandırmaya zorlasanızda.. iş aslında hiçte öyle değil. Bundan sonra yapmanız gereken boşanmak ve eşinizi de o kadınıda bir güzel rezil etmektir bana göre. ıçinizdeki kanayan yara ancak böyle kapanır.

Bir de hala eşim iyi diyorsunuz inanılacak gibi değil ya. Adam kim bilir kaç defa aldatmış sizi. Eğer aldatan siz olsaydınız eşiniz size neler yapardı bir düşünün? Emin olun evin içinde size laf sokmakla falan kalmayacaktı. Siz hala öbür kadından nasıl intikam alırım diye düşünüyorsunuz..

Bu kafayla gidersek daha çok aldatılır, mağdur olur ya da dayak yeriz..

siz aldatilmayi kaldirabiliyorsunuz anladikta bari aldatilmayi hazmedemeyenlere
SAYGI duyun!!!!

neden bu kadar yükleniyonuz acı çeken bir insana anlamadım ama boşanmak istedi boşanamadı belkide maddi manevi BUNU DÜŞÜNDÜZMÜ sabretmiş yıkamamış yuvasını demek gücü buna yetmiş

Aman koca , koca olsa içim yanmıcakkk. . .
Ama savunduğu adama bak. . .
Öle adamı ben ne evime sokarım ne hayatıma !!
İnşallah arkadaşın çok canı acımaz bundan, şakkıdı​

siz bu konuyu neden açtınız sizi pof poflamamız içinmi.iyi yapmısın eşini affetmekle dememizi beklemiyosun dimi.sen kendi kendini düşürmüşün onlara karşı onlar yapmıs yapacağını siz hala o evde duruyosunuz kesin okıs oh kocasınıda ayarttım hiçbir halt yapamadı diyodur emin olun.siz kendi kendinize yapmısınız yapacağınızı şuan çocuğunuzu huzurlu bir şekilde yetiştireceğinizi hiç sanmıyorum.erkek yapar affedilir kadın yapınca çok kötü seyler olur.gururu ayaklar altına almak okadarda kolay değil

neden bu kadar yükleniyonuz acı çeken bir insana anlamadım ama boşanmak istedi boşanamadı belkide maddi manevi BUNU DÜŞÜNDÜZMÜ sabretmiş yıkamamış yuvasını demek gücü buna yetmiş

Bizde arkadaşa git boşan demedik ki, madem eşini affettin olayı kapat dedik.
Ama arkadaş ne yaptı sizin kocanız melek değil mi diye başladı belden aşağı vurmaya, isterseniz bir kaç sayfa öncesinden okuyun.
Uslübunu bozan malesef arkadaş oldu.

Daha neler okuyacağız yaaa ..
Bu ne resmen film gibi...
Tanıştırıyor sonradan ayartıyor adamı ayrıca kardeşiylede beraber...
Çok ahlaksız bir kadınmış ama bir abi ve çoluğu çocuğu olan evli bir adamın ahlaksızlığıda var ortada kusura bakmayın ama benim ne midem ne psikolojim böyle bir kocayı kaldıramazdı...
Bide tutup sözüne nişanına gitmeyi düşünücem...
Kocanızı affetmişsiniz öfkeniz geçmişte daha ne...
Öfkenizi intikamınızı alma zamanı geçmişş susup kabullenmişsiniz baştan...
Ben şahsen bile bile o kocayı koluma takıpta kadının karşısına geçmeyi bile gururuma yediremezdim..
.

Son düzenleme:

Maddi açıdan bi nebze anlarımda . .Manevi açıdan bir türlü kafam basmıyor klava:
Zaten aldatarak bütün ruhunu çökertmiş adam kadının . . Daha ne olsunki. .
Evlilkte fedakarlk yapılması gerektiğini herzaman savunurum ama bununki fedakarlık falan değil , bile bile lades demek . . Hayatı kendisine zehir etmek

Son düzenleme:

sizin kahrolduğunuza en yakından tanık olmak sizin için bir intikam yöntemimiydi... Tanık olmasına gerek yoktu ki, zaten sizin kahrolmanıza sebep olan kocanız....

Niye hoşumza gitmesin arkadaşım. Ne yani sen evliliğini bitirmedin diye bizim hoşumuza gitmedi de boşansaydın kına mı yakacaktık.... merak etme bizim senin kocanla işimiz olmaz, o yüzden onunla evli olman yada boşanış olman bizi ilgilendirmez mutluda etmez mutsuz da
Normal de iyi bir insan öyle mi eşiniz... İlginç bir iyilik anlayışınız var dğrusu...Eşini aldatmasını bir kenara bıraktım, kendi öz kardeşinin sevgilisiyle yatan adamın bırak iyiliğini sorgulamayı insanlığından ahlakından vicdanından ve imanından şüphe ederim ben... tamamen önyargı mı?? Çok güldüm, kocamla en yakın arkadaşım aynı zamanda da kaynımın sevgilisi olan kişi 2-3 kere beraber olmuşlar diyen sensin biz bunu önyargılarımızla uydurmadık hayatım[/COLOR]

Evet benim kocam melek, seninki normalde iyi bir insan diye nitelendirilebiliyorsa benimki melek.... Bırak arkadaşlarımla yada 3. şahıslarla aldatmayı, yangözle bile bakmaz...
haa gün gelir bakarsa da senin gibi benim kocam aslında iyi biri, benim üzüldüğümü kahrolduğumu gördü çok pişman oldu, ama o kadın yokmu o kadaın hayatı zindan etcem ona demez, basarım tekmeyi k.çına kim baştan çıkardıysa ona gitsin...

Size eşinizle mutluluklar diliyorum...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
süper yorum

Bende sana katılıyorum. Başta da demişti ayrılmama sebebim ailem babam kalp hastası kan dökülürdü falan demişti. Tamam kendince eşine ders vermiş. Bu kadar üstüne düşülmemesi gerekiyor. Konunun başında da yazmış eşimle olan kısmı n'olur yorum yapmayın diye. Bu konuda biz bu arkadaşa yardım edenedik. Daha çok acısını depreştirdik gibi geliyor bana. Tabiki eşiyle olan konuyu kimse tasvip etmiyor. Ama burda sadece intikam duygusunu nasıl bastırmalı diye yardım bekliyor arkadaşımız.

ya yapmayın lütfen fıstık gibi mesleği var ayrıca hangi anne baba bu evledı bu şekilde aldatılıp kahrolan çocuğuna sahip cıkmaz yok böyle ana baba ayrıca okursanız kimse kimseye yüklenmiyor

Ama başta ben değinmeyin dediği kısma değ,inmeyerek yorum yaptım, teşekkür etti hatta. Sonra kendisi konuyu açınca yeni mesajının üzerine bir kez daha yanıt verdim. Bu sefer tetikte bekleyen saldırgan oldum. Durup dururken gerilmedi insanlar yani. Halbuki gerçekten çok iyi niyetle yazmıştım.

Tamam da arkadaş intikam duygumu nasıl bastırırım, bu olayı nasıl atlatırım diye sormamışki.
Nasıl intikam alırım demiş, o mutlu oldukça ben üzülüyorum demiş.
Biz ne dedik, madem affettin o kadınıda affedeceksin ve yoluna devam edeceksin dedik.

off ya bu ne midesizliktir kardeşinin birlikte olduğu bile bile kendide...
ya erkekler çok iradesiz hiç birine güvenesim gelmiyo kendi kocama bile nerdeyse
inş. yaşadıklarından ders almıştır eşiniz af etmişsiniz diyecek bişey yok tabi karşısında bi başkası soyunmazsa bi daha böyle bişey yaşamazsınız inş. en kötü şey huzursuzluk Allah kimseyi evinde huzursuz etmesin AMİNNN

evet canım senin gibi bir kaç kişi dedi. Çoğunluk affettiği eşine yönelik ağır sözler sarf etti bu kişilere yönelik sanırım arkadaşımız talihsiz bir cevap verdi. Keşke bu kadar genelleme yaparak cevap vermeseydi ama ben üzerime alınmadım.

birde şu var.
konu sahipleri bunu bazen yapıyor
buna değinmeyin.
bunun dışında düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
bunu asla kabul etmiyorum.
bir sorun var ve o sorunla ilgili düşüncemi istediğim gibi yazabilmeliyim. buraya girme ,şundan bahsetme, sadece soruma fikrini söyle diye kimse kimseyi kısıtlayamaz.
hele konunun özü ve kaynağı oysa.
yani eşse..

Evet o kısmı bende okudum. Bazı talihsiz açıklamalar var. Bu durumu yaşadıklarına veriyorum. psikolojisi alt üst olmuş durumda. Bize başından geçenleri yazarken eminim olanları tekrar yaşamıştır. Ben sadece eşi ile ilgili gerçekten ağır yazılanların bize yakışmayacağına inanıyorum. Tinkerbelle bana göre sen kötü bişey yazmadın. Daha ağır sözler var. Bu kişiler gibi yazacağını düşündü galba bilemiyorum.

Dikkatle okuyan anlar zaten ama tutupta en kızdığım şey direk ayrıl falan lütfen arkadaşlar kim ne yaşıyosa kendi bilir ne yaşadığını bilir o sadece yardım edin nasıl intikam duygumu bastırabilirim diye tavsiye istemiş bende okursanız ilk mesajımda sözlendiği adamı uyarmasını söyledim büyük konuşmamak lasım unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…