- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi nefertity80
-
Dikkatle okuyan anlar zaten ama tutupta en kızdığım şey direk ayrıl falan lütfen arkadaşlar kim ne yaşıyosa kendi bilir ne yaşadığını bilir o sadece yardım edin nasıl intikam duygumu bastırabilirim diye tavsiye istemiş bende okursanız ilk mesajımda sözlendiği adamı uyarmasını söyledim büyük konuşmamak lasım unutmayalım
nasıl yani ben yanlışmı okudum o kadın kayınbiraderiylemi evleniyo yok yaa ondan ayrılmış zaten başka yabancı biriyle evleniyo diye okudum benmi yanlış anladım yaaacanım çok zor bir durum ama şimdi o kadın senin eşinin kardeşiyle evlenicek böyle igrenç bişey olurmu hiç.birbirinize gidipgeliceksiniz nasıl yüzüyüze bakıcaksınız okdaın aileniz içinde oldugu sürece kocanla birlikte olmaya devam edecekmiş emin ol balkidw kadınnın aklında bir plan var bişlemzsin o s harkete geçmeden sen herkete geçç bu evlilği bitir daha sonra daha kötü şeyler duyabilirsin.emin ol sus testisi su yolunda kırılır derler böyle ireçliğin ortasında kalma
sizin kahrolduğunuza en yakından tanık olmak sizin için bir intikam yöntemimiydi... Tanık olmasına gerek yoktu ki, zaten sizin kahrolmanıza sebep olan kocanız....
Niye hoşumza gitmesin arkadaşım. Ne yani sen evliliğini bitirmedin diye bizim hoşumuza gitmedi de boşansaydın kına mı yakacaktık.... merak etme bizim senin kocanla işimiz olmaz, o yüzden onunla evli olman yada boşanış olman bizi ilgilendirmez mutluda etmez mutsuz da
Normal de iyi bir insan öyle mi eşiniz... İlginç bir iyilik anlayışınız var dğrusu...Eşini aldatmasını bir kenara bıraktım, kendi öz kardeşinin sevgilisiyle yatan adamın bırak iyiliğini sorgulamayı insanlığından ahlakından vicdanından ve imanından şüphe ederim ben... tamamen önyargı mı?? Çok güldüm, kocamla en yakın arkadaşım aynı zamanda da kaynımın sevgilisi olan kişi 2-3 kere beraber olmuşlar diyen sensin biz bunu önyargılarımızla uydurmadık hayatım[/COLOR]
Evet benim kocam melek, seninki normalde iyi bir insan diye nitelendirilebiliyorsa benimki melek.... Bırak arkadaşlarımla yada 3. şahıslarla aldatmayı, yangözle bile bakmaz...haa gün gelir bakarsa da senin gibi benim kocam aslında iyi biri, benim üzüldüğümü kahrolduğumu gördü çok pişman oldu, ama o kadın yokmu o kadaın hayatı zindan etcem ona demez, basarım tekmeyi k.çına kim baştan çıkardıysa ona gitsin...
Size eşinizle mutluluklar diliyorum...
bakın.
burada herkes özgürce görüşünü söyleyebilmeli.
ayrılda diyen olabilir ayrılma da.
herkesin hayata bakışı ,hazmetme ve hazmedememesi farklıdır.
ayrıl derseniz kızarım ayrılma dersenizde kızarım.
yok öyle şey..
herkes düşüncesini yazamayacaksa bu platform özgür bir platform olmaz.
kimse fikrini yazamaz sonra....
nasıl yani ben yanlışmı okudum o kadın kayınbiraderiylemi evleniyo yok yaa ondan ayrılmış zaten başka yabancı biriyle evleniyo diye okudum benmi yanlış anladım yaaa
sağol canım dedim noluyo öyle olsa çok farklı yorumlar yapardım ya neyseyok yok.doğru anladın.
arkadaş yanlış anlamış.
kayınbiraderden ayrılmış..
Arkadaşım burda eşinden ayrılıp ayrılmama değilki konu .
Konu; başımdan bu olay geçti eşimi affettim. Ama o kadından intikam almak istiyorum. vs....
Cevabımız; intikam al........
intikam alma.................
olmalıydı bence
Bize eşimi affetmekle iyimi yaptım kötümü yaptım diye bişey sormuyorki? ya da eşimi affettim bana sadece iyi bişey yaptığımı yazın bu cevapları bekliyorum demiyor ki
ben kendi adıma boşan boşanma demedim ben olsaydım dedim ve intikam almanın hiç bir faydası yok şu saatten sonra dedim o naptı tuttu kocalarımıza laf söyledikötükedihüsokötükedihüsoArkadaşım burda eşinden ayrılıp ayrılmama değilki konu .
Konu; başımdan bu olay geçti eşimi affettim. Ama o kadından intikam almak istiyorum. vs....
Cevabımız; intikam al........
intikam alma.................
olmalıydı bence
Bize eşimi affetmekle iyimi yaptım kötümü yaptım diye bişey sormuyorki? ya da eşimi affettim bana sadece iyi bişey yaptığımı yazın bu cevapları bekliyorum demiyor ki
işte bir "benim kocam yapmaz"cı daha.
Allah uyandırmasın kardeşim...
Bende sana katılıyorum. Başta da demişti ayrılmama sebebim ailem babam kalp hastası kan dökülürdü falan demişti. Tamam kendince eşine ders vermiş. Bu kadar üstüne düşülmemesi gerekiyor. Konunun başında da yazmış eşimle olan kısmı n'olur yorum yapmayın diye. Bu konuda biz bu arkadaşa yardım edenedik. Daha çok acısını depreştirdik gibi geliyor bana. Tabiki eşiyle olan konuyu kimse tasvip etmiyor. Ama burda sadece intikam duygusunu nasıl bastırmalı diye yardım bekliyor arkadaşımız.
ben kendi adıma boşan boşanma demedim ben olsaydım dedim ve intikam almanın hiç bir faydası yok şu saatten sonra dedim o naptı tuttu kocalarımıza laf söyledikötükedihüsokötükedihüso
yediği içtiği hep bir olan bir kızardaşı ile sonunda hep hüsran yaşanıyor mecburen aradaki
mesafeyi koymak gerek yoksa daha çok buna maruz kalanlar olacak ben şimdiye kadarhiç hatırlamıyorum bu kaDAR MESAFESİZ BİRİİLE ş kardeşim dahi aradabir mesafe olmalı iş yoksa laubaliğe kalp kırmaya en sonunda hayal kırıklığına uğruyor birde bazı bayanlar kendisiile yalnız kalmayı beceremiyorlar en gizli sırları paylaşmalar sürekli yapışık biçimde hergün görüşmeler bunlarada sebep oluyor
boşunada bu kişiler ağlamasın ruhende bunalıma düşmesin, bu ortamı kendiler hazırlıyor babamın bir lafı vardı: eşinin kırığını karısı bulurmuş diye sizinkiside o misal!!!ohaoldumsmile
nohaoldumsmile
ağzına sağlık kardeşim! Allah senden bin kere razı olsun.
konuyu açıkladığım ilk yazımda bu konunun deşilmemesini, zaten herşeyin farkında olduğumu net olarak ifade etmiştim.
ama öyle bir saldırı aldım ki, bu adam tecavüz etmiş bile olsa nerdeyse onu bile savunacak duruma getirildim. yani resmen ciddi bir tahrik kampanyası başladı ve tanıdığım bildiğim insanı, tanımadığım insanlara karşı savunmak durumunda bırakıldım.
tasvip mi ediyorum bu durumu? kesinlikle.
affettim mi? asla.
kimse anlamak istemedi ve düşüncesizce yorumlar yapıldı. kızdığım mesele bu!
özellikle söyledim yaa o bölümü deşmeyin dedim, lütfen dedim.
bir tek sen ve bir ya da iki kişi daha anladı beni.
sağol arkadaşım. çok teşekkür ederim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?