Güvenmenin bedeli!!!

bence eşinde suçlu o kızda suçlu kız birde ahlaksız veya ruhen çöküşte kendini bilen kişi

ve arkadaş kızarkadaşolmadam senin eşinleyalnız kalmaz ama senindebu kızın ahlaksız olması bile bile halen arkadaş kalmanda senide suçlu kılıyor yani hepsi arapsaçı olmuş canım ben işin içinden çıkamadım ???????????:1no2:

eşinizi affetmeseydiniz içiniz biraz soğurdu belki.3. şahıstan intikam almanın anlamı yok bi daha görmezsiniz olur biter.ama eşiniz hep gözünüzün önünde.inş.tekrar yaşamazsınız.madem affettiniz artık sadece ileriye bakmak sizin için daha iyi olur

öncelikle gecmiş olsun canım...
fikrime gelince ben öyle bi kızın adını anmaz ne sözüne ne nişanına nede kınasına...aslaa canı cehenneme derdim allaha haval eder ceker giderdim nasıl olsa rabbim bana cektirdigini kendisinede cektirir diye düşünürdüm yani......aslında ben onu bi güzel evire cevire döverdim yaa neyse.....boşver canım yüznü görme daha fazla sen.....

Son düzenleme:

bakın.
burada herkes özgürce görüşünü söyleyebilmeli.
ayrılda diyen olabilir ayrılma da.
herkesin hayata bakışı ,hazmetme ve hazmedememesi farklıdır.
ayrıl derseniz kızarım ayrılma dersenizde kızarım.
yok öyle şey..
herkes düşüncesini yazamayacaksa bu platform özgür bir platform olmaz.
kimse fikrini yazamaz sonra....

canım çok zor bir durum ama şimdi o kadın senin eşinin kardeşiyle evlenicek böyle igrenç bişey olurmu hiç.birbirinize gidipgeliceksiniz nasıl yüzüyüze bakıcaksınız okdaın aileniz içinde oldugu sürece kocanla birlikte olmaya devam edecekmiş emin ol balkidw kadınnın aklında bir plan var bişlemzsin o s harkete geçmeden sen herkete geçç bu evlilği bitir daha sonra daha kötü şeyler duyabilirsin.emin ol sus testisi su yolunda kırılır derler böyle ireçliğin ortasında kalma

esiniz kardesinin böyle bir bayanla evlenmesine nasil izin veriyor?
oda cok düsündürücü
ohaoldumsmile

nasıl yani ben yanlışmı okudum o kadın kayınbiraderiylemi evleniyo yok yaa ondan ayrılmış zaten başka yabancı biriyle evleniyo diye okudum benmi yanlış anladım yaaa

işte bir "benim kocam yapmaz"cı daha.

Allah uyandırmasın kardeşim...

Arkadaşım burda eşinden ayrılıp ayrılmama değilki konu .

Konu; başımdan bu olay geçti eşimi affettim. Ama o kadından intikam almak istiyorum. vs....

Cevabımız; intikam al........
intikam alma.................
olmalıydı bence

Bize eşimi affetmekle iyimi yaptım kötümü yaptım diye bişey sormuyorki? ya da eşimi affettim bana sadece iyi bişey yaptığımı yazın bu cevapları bekliyorum demiyor ki

nasıl yani ben yanlışmı okudum o kadın kayınbiraderiylemi evleniyo yok yaa ondan ayrılmış zaten başka yabancı biriyle evleniyo diye okudum benmi yanlış anladım yaaa

yok yok.doğru anladın.
arkadaş yanlış anlamış.
kayınbiraderden ayrılmış..

arkadaşım,ama olayın menşei ne. bu...
intikam alma.
peki
neyin intikamı.
eşinin yaptığı şeyin intikamı.. ee konu yine eşe dayandımı
dayandı.
buolay eşin aldatması sonucu olmuşmu?
evet olmuş...
yani aldatmadan ve eşden pek uzaklaşmamız söz konusu değil yorumlarımızda...

ben kendi adıma boşan boşanma demedim ben olsaydım dedim ve intikam almanın hiç bir faydası yok şu saatten sonra dedim o naptı tuttu kocalarımıza laf söyledikötükedihüsokötükedihüso

işte bir "benim kocam yapmaz"cı daha.

Allah uyandırmasın kardeşim...

Ama arkadaşım,siz böyle başkasına saldırarak,ayakta uyuyuyosunuz,hepinizin kocası aynı mantığıyla hafifletemezsin acını,yardım al bence.

Ben de derim benim kocam yapmaz,zaten benim kocam yapar diyebilesem evli de kalmam,anlatabildimmi?

yediği içtiği hep bir olan bir kızardaşı ile sonunda hep hüsran yaşanıyor mecburen aradaki

mesafeyi koymak gerek yoksa daha çok buna maruz kalanlar olacak ben şimdiye kadarhiç hatırlamıyorum bu kaDAR MESAFESİZ BİRİİLE ş kardeşim dahi aradabir mesafe olmalı iş yoksa laubaliğe kalp kırmaya en sonunda hayal
kırıklığına uğruyor birde bazı bayanlar kendisiile yalnız kalmayı beceremiyorlar en gizli sırları paylaşmalar sürekli yapışık biçimde hergün görüşmeler bunlarada sebep oluyor

boşunada bu kişiler ağlamasın ruhende bunalıma düşmesin, bu ortamı kendiler hazırlıyor babamın bir lafı vardı: eşinin kırığını karısı bulurmuş diye sizinkiside o misal!!!ohaoldumsmile
n
ohaoldumsmile

ağzına sağlık kardeşim! Allah senden bin kere razı olsun.
konuyu açıkladığım ilk yazımda bu konunun deşilmemesini, zaten herşeyin farkında olduğumu net olarak ifade etmiştim.
ama öyle bir saldırı aldım ki, bu adam tecavüz etmiş bile olsa nerdeyse onu bile savunacak duruma getirildim. yani resmen ciddi bir tahrik kampanyası başladı ve tanıdığım bildiğim insanı, tanımadığım insanlara karşı savunmak durumunda bırakıldım.
tasvip mi ediyorum bu durumu? kesinlikle.
affettim mi? asla.
kimse anlamak istemedi ve düşüncesizce yorumlar yapıldı. kızdığım mesele bu!
özellikle söyledim yaa o bölümü deşmeyin dedim, lütfen dedim.
bir tek sen ve bir ya da iki kişi daha anladı beni.
sağol arkadaşım. çok teşekkür ederim...a.s.

ben kendi adıma boşan boşanma demedim ben olsaydım dedim ve intikam almanın hiç bir faydası yok şu saatten sonra dedim o naptı tuttu kocalarımıza laf söyledikötükedihüsokötükedihüso

Hepimiz biz olsaydık diye yazdık bişeyler çünkü her cevaba empati kurarak cevap veriyoruz. Tabiki intikam kötü bir duygu, bunu anlatmaya çoğumuz çalıştık. Konuyu alay haline getirenler için ben öyle yazdım.

eşin ahlaksızmış, midesizlik, dallas.......vs cevapları kastediyorum

kesinlikle katılıyorum.ayrıca babanızda güzel söylemiş.hiç bir kız arkadaş eve bu kadar rahat gelememeli.bi de yalnız bırakmak onları.asla

arkadas ne kadar esimi af ettim desede ömür boyu bir süpheyle yasiycaktir bence
unuttum intikamimi aldim desede inanamam ben buna evet büyük konusmamak lazim herkesin basina gelebilir ama kendi kardesinin eski sevgilisiyle aldatiyor ayrica bayaninda
yakin arkadasi, bunu yapabilen bir kisilik bunu herkesle yapabilecegini gösterirki
böyle bir süpheyle mutlu olabilcegini sanmiyorum bayanin

rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…