Ayy düşünsün, kocan seni güzel bulmuş ki evlenmişsin. Özgüven problemin var sanırım.İşte o bana söylemesi yanlış acaba kendi de mi bunu düşünüyor diyorum kendimce
En iyi kısmetleri güzel olmayanlar kapıyor valla.hatta güzeller bekar kalıyor.allah bir yerden alıyorsa diğer taraftan veriyor işte.keşke ben de güzel olmasaydım.onun oğulları da anca sizi bulabilmiş ona bakarsan.eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Amaan dusunurse dusunsun. İstersen dunya cirkini ol sonucta kocan begenmis ki evlenmis. Biraz ozguvenli ol “ay benim gibisini buldunuz da soyunuz guzellesti” deİşte o bana söylemesi yanlış acaba kendi de mi bunu düşünüyor diyorum kendimce
Çocuklar engelli olacak bunlar güzellik peşinde.ayranı yok içmeye bilmem neyle gider ..... derler.Ayyy kesin kendileri bir içim sudur (!)
Takma soru sahibi insanların ağzı torba değil ki büzesin.
Öz yeğenini oğluyla evlendiren bir ailenin zihniyeti fikri ne kadar düzgün olabilir ki zaten.
Kendi de onaylamış belli. Yoksa gelinlerin çok güzel diye cevap verdim derdi en azından. Terbiyesiz. Alttan alma söyle hiç beklemezdim diye. Az soğuk yap kendine gelsin.İşte o bana söylemesi yanlış acaba kendi de mi bunu düşünüyor diyorum kendimce
Benim bir erkek arkadaşım var nasıl çirkin nasıl çirkin ama tuhaf bir şekilde o kadar enerjimiz tuttu ki görüşüyoruz.arada ben bunların evine gidip geliyorum bir baktım bütün sülale birbirinden çirkin kadınlı erkekli.bir tek en büyük abileri yakışıklı.ben hayatımda bu kadar çirkin insanın bir arada olduğu aile görmedim.bunları evlendikleri kişiler de kurtaramamış, çocuklar da çirkinAmaan dusunurse dusunsun. İstersen dunya cirkini ol sonucta kocan begenmis ki evlenmis. Biraz ozguvenli ol “ay benim gibisini buldunuz da soyunuz guzellesti” de
Yani şu yorum insanı dertli yapar olmuş mu hiçEn iyi kısmetleri güzel olmayanlar kapıyor valla.hatta güzeller bekar kalıyor.allah bir yerden alıyorsa diğer taraftan veriyor işte.keşke ben de güzel olmasaydım.onun oğulları da anca sizi bulabilmiş ona bakarsan.
Cidden yaÇocuklar engelli olacak bunlar güzellik peşinde.ayranı yok içmeye bilmem neyle gider ..... derler.
Benim iki oglum da bana benziyor. Arada kv “ayni anasi suratli” der ben de “ne guzel soyunuz guzellesti” diye yapistiriyorum.Benim bir erkek arkadaşım var nasıl çirkin nasıl çirkin ama tuhaf bir şekilde o kadar enerjimiz tuttu ki görüşüyoruz.arada ben bunların evine gidip geliyorum bir baktım bütün sülale birbirinden çirkin kadınlı erkekli.bir tek en büyük abileri yakışıklı.ben hayatımda bu kadar çirkin insanın bir arada olduğu aile görmedim.bunları evlendikleri kişiler de kurtaramamış, çocuklar da çirkinkimbilir kaç kuşak sonra iflah olacaklar
Valla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durum için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.o da imtihan olan kısım işte.güzelim diye kendini üstün mü görürsün al işte.Yani şu yorum insanı dertli yapar olmuş mu hiç
Ne cok begeniyorsunuz kendinizi resim koyunda bakalimValla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durum için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.o da imtihan olan kısım işte.güzelim diye kendini üstün mü görürsün al işte.
Ay valla ben demedim ,Miki dedi.....Yalnız bu iyi taktikmiş hee. Birine söylemek istediğin bir şey olunca sanki başkasının fikriymiş gibi arkandan şunu diyolar de geç. Karşıdaki hem kendini sorgular hem de sana değil olmayan kişilere öfkelenir.
-Senin arkandan şerefsiz diyolar vay terbiyesizler
-kim diyor?
-boşver diyolar işte
Valla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durum için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.o da imtihan olan kısım işte.güzelim diye kendini üstün mü görürsün al işte.
Şimdi beni sevmeyenler güzel değilsin der.beğeniyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum şuram güzel değil diyemiyorum.millet dudak yaptırır benimki zaten çok dolgun, millet elmacıklarını cikattırır benimki zaten çok çıkık, millet saç ekletir benim maşllah 3 kişilik saçım var.sürekli gözlerin çok güzel derler.eee boyum da iyi, vücudum orantılı, ne bir çatlak, ne bir selülit süt gibi vücudum var.memelerim ideal boyutta.eee bana güzel denmeyecek de kime denecek?.hava atacak olsam hayatımla atarım pek bir işe yaramıyor diye anlatıyorum.kısmetten öte köy yok.bu çirkin diye anlattığım kadınlarda kusurlar say say bitmez.haa isteyen olmadı mı çok oldu ama herşey tastamam olup evlenip barklanamadim sonuçta.Ne cok begeniyorsunuz kendinizi resim koyunda bakalim
Senin kısmetsizliğin güzellik yada çirkinlikten değil bence kendini fazla doyurmaktan her kuşun etini yemişsin şimdi bir tane kuş seçmek zor geliyorValla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durumu farkettikleri için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.
Eskiden bizim burada kaynana çok huysuzsa, oğlan da çirkin işinin gücünün de tadı olmazsa akrabadan kız bakılırdı.Teyze kızından başka kız bulamamışlar mı?
Ben kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsunŞimdi beni sevmeyenler güzel değilsin der.beğeniyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum şuram güzel değil diyemiyorum.millet dudak yaptırır benimki zaten çok dolgun, millet elmacıklarını cikattırır benimki zaten çok çıkık, millet saç ekletir benim maşllah 3 kişilik saçım var.sürekli gözlerin çok güzel derler.eee boyum da iyi, vücudum orantılı, ne bir çatlak, ne bir selülit süt gibi vücudum var.memelerim ideal boyutta.eee bana güzel denmeyecek de kime denecek?.hava atacak olsam hayatımla atarım pek bir işe yaramıyor diye anlatıyorum.kısmetten öte köy yok.bu çirkin diye anlattığım kadınlarda kusurlar say say bitmez.haa isteyen olmadı mı çok oldu ama herşey tastamam olup evlenip barklanamadim sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?