Müge anlı duysaydı. Oğlunuzda zaten brad bitt derdieşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Ben kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsunsöylediğin kadar kusursuz ve güzel olsaydın 25-26 yaşına kadar erkeklerden sıfır ilgi görmüş olmazdın diye düşünüyorum. Güzel kızlar daha ilkokuldan itibaren erkeklerden ilgi görüyor. 20li yaşlarının ortalarına kadar erkeklerden bir gram ilgi görmemiş birisi de diğer kadınlara çirkin demesin.
Keşke ben de düşünmesem.Ferhans baya güzel kadinlar senin girdiğin triplere girmiyor biliyor musun? Baskasinin cirkinligini dert eden güzel bir kadin hic gormedim hayatimda, kendim de dert etmedim ve cevremdeki insanlar hakkinda boyle seyler dusunmedim.
Senin oğlunda Kıvanç Tatlıtuğ değil deseydin, altinda kalma. Kendi cocuklari Dünya güzeli diğer herkes çirkin gibi bakan bu niyette kimse bana göre iyi olamazeşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Teyze kızından başka kız bulamamışlar mı?
Oğulları beceriksiz olunca akraba kızını alırlar geneldeEskiden bizim burada kaynana çok huysuzsa, oğlan da çirkin işinin gücünün de tadı olmazsa akrabadan kız bakılırdı.Çünkü akraba olmayanlara çoktan gidilmiş ve eli boş dönülmüş olurdu.
ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdırBen kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsunsöylediğin kadar kusursuz ve güzel olsaydın 25-26 yaşına kadar erkeklerden sıfır ilgi görmüş olmazdın diye düşünüyorum. Güzel kızlar daha ilkokuldan itibaren erkeklerden ilgi görüyor. 20li yaşlarının ortalarına kadar erkeklerden bir gram ilgi görmemiş birisi de diğer kadınlara çirkin demesin.
İşte son çare gibiOğulları beceriksiz olunca akraba kızını alırlar genelde
O 100 kişiyle beraberliğin nasıl beraberlik olduğunu biliyoruz kendini kandırmaya gerek yok. Kendini övebilirsin şahsen o kısımla ilgilenmiyorum ama başkalarına ısrarla çok çirkinler de çok çirkinler diye tuttururken insan biraz realist bir şekilde kendi hayatına bakar. O çirkinim diyen kadınlar çirkin olduğunu söyleyince çirkin olmuyor, özgüvensiz oluyorlar. Güzelim veya çirkinim demek sadece özgüvenle ilgili. Senin de siteye ilk üye olduğun zamanlar özgüvenin çok düşüktü.ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.
Of Ferhans. Senin cinsel birlikteliklerin güzelliğinin kanıtı olamaz.ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır
+1Of Ferhans. Senin cinsel birlikteliklerin güzelliğinin kanıtı olamaz.
eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim
Hak ettiginden mi? Insanlar guzelliklerine göre mi bir seyleri hak ediyorlar?güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey
Pek iyi niyetli değil kayınvalideniz.. bence mesafe en güzel şey sınırlarıniza girmezlerse hic kimse sizi üzemez. Bir de özgüven size en iyi hissettirecek şeydir. Toplumun şart koştuğu güzellik algısına sakın kapılmayın. Ona takılacak olursak ancak yaşamayalim bu hayatı.eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Aman tinderda hesap ac, haftada dort gun farkli biriyle yatarsin. Uc gunu de dinlenme molasi biraktim.+1
Buna ben de katılıyorum. Türkiye'de hele ne olursa olsun da seks olsun diyen çok kişi var. Güzelmiş çirkinmiş bakan yok. Tabi her erkek güzel bir kadınla birlikte olmak ister. Ama çok da güzel olmayan bir kadına da kolay kolay hayır demezler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?