Güzel değilsin denildi

yeni evliyken benim kv bi kez beni eleştirmişti boyumdan dolayı ( ben 158’im eşim 175) oğlu da uzun değil hani.
benim arkadasim da 155, kocasi da 170 falandir anca daha uzun degildir. adamin ailesi
kısa diye kızı zorbalamislardi.
yani su ulkede 170 ve fakir adami kim alacak, şükür birini bulmuslar onda da kizin boyuna laf ediyorlar.
senin kaynanan da ayni hesap. madem boy insanin elinde, oglunu iyi besleseydin, sporla destekleseydin de uzasaydi cocuk

Sapık tezgahtar haricinin köyde geçmesi şaşırtmadı. Köylü patavatsızlığı diye bir şey var. Literatüre geçmeli. Ağızlarına ne gelirse dan diye söylüyolar, filtreleme sıfır

Kv ye çok şaşşırdım ya. Doğum lekesi nereniz de çok merak ettim. Şuan aranız nasıl bir de?
Sevmiyorum onu. Yani kötü bir kadın mı sanırım hayır ama çok cahil..bu sözün üzerine ben nişan atmak istedim. Ailecek özür dilemeye geldiler bize. Babam da dedi ki " ayşe hanım, bence benim kızım çok güzel. Keşke evlenmese hep benim yanımda dursa. Ama madem ki sen kusur arıyorsun oğluna bak onun da kafasında saç yok "

Özür diledi ama yok sevemedim onu. Olmadı. Bazı bayramlarda kısaca ziyaret ederim, o kadar. Başka bi muhabbetimiz yok.

Doğum lekem alnımın sağ tarafında birazı saçımın içinde birazı alnımda.

Her göreni meraktan öldürüyor
İllaki bu neden oldu diye soruluyor.

Sapık tezgahtar haricinin köyde geçmesi şaşırtmadı. Köylü patavatsızlığı diye bir şey var. Literatüre geçmeli. Ağızlarına ne gelirse dan diye söylüyolar, filtreleme sıfır
Kesinlikle katılıyorum size
Anadolunun kanayan yarasıdır bence bu kadınlar.

:) Siz anlattıkça aklıma geldi. Benim biricik babaannem babamla annem nişanlanınca ağıtlara oturmuş, oğlum çirkine gitti diye.
Annem çirkin değil, kıvırcık saçlı beyaz tenli ama sıfır beden olacak kadar zayıfmış. Korkuluk gibiydi görünce fena oldum diyordu babaannem. Hayır kendi sülalelerini de bir görseydiniz, geneli aşırı kilolu yani. Babam da son derece ortalama bir tip yani. Neyini yakıştıramadıysa, annem gömlek gömlek fazla babama halbuki.
O zamanlar 30 yaşında evlenen adamlara bile "kalık" diyorlarmış, babam bayağı kalmış yani. Buna bakmadan bir de gelinini beğenmemiş.

Bunu söyleyenlerin ne kadar çirkin ve biçimsiz olduğunu tahmin edebiliyorum. Densizler. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bende kaynanam olak şahsın güzellik algısına uymuyorum (kısa boy, obezlik derecesinde kilolu ve beyaz ten, bu üç kritere sahip olan herkes dünya güzeli onun gözünde ama bu kriterlere uymayan istisnasız herkes çirkin ) ama zerre kadar tınlamiyorum çünkü kendimi beğeniyorum. Takmayın kafanıza insanların cahil laflarını ciddiye almayın.

Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an
"Söyleyenler totomu yesin" deseydin. Valla ne kadınlar var özgüven tavan, kocanız sevmiş, beğenmiş, evlenmiş. Hiç takılmayın, çekemiyor olabilirler ayrıca..

Şimdi gelirler köy ve köylü duyarı kasanlar.

Kiz bu normal düz mavi. Hava kararinca her renk koyulaşiyor.

Sizin ve babanızın koyduğu tepki çok yerinde gerçekten. Doğum lekesi yüzünden birini gelin diye almama düşüncesi ne kadar cahilce. Eskiden kim bilir kadınlar neler çekti böyle. Benimde eltim eşim ilk beni gösterdiğinde fotodan, bana kötü yorumlar yapmış herkesin içinde . Dalga geçmiş. Bende cahil demiştim.

Ben vanda yaşadım üstelik yine hastane ortamını biliyorum herkes herkesi tanır ilçedekiler dahil kim gardiyan tanınır ambulans şoförü öğretmen hemşire doktor ne bileyim tarım bakanlığındaki memur o bu herkes herkesi tanır aynı ortama girer onun arkadaşı bunun arkadaşıdır adamların ustası aynıdır en kötü. Hele apartmana sürekli yabancı erkek girecek bunu bilmeyecekler. Komşumuz vardı hemşireydi sevgilisi vardı gardiyan onların gelip gitmesi bile dikkat çekiyordu sokakta oynayan çocuk dahil farkındaydı

iste normal maviler gibi degil, hava kararinca siyah mavi arasi koyu ve ilginc bir renge dönerdi.
cok mavişle muhatap oldum, onunki baska bir tür

Biri gece loş oda isigi digeri asiiri güneş isigi bence fark var ve herkeste oluyo diye dusunuyordum.

Eklentiler

• Screenshot_20250623_223738_Gallery.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250623_224406_Gallery.webp
    15 KB · Görüntüleme: 25
Bu olayda beni şoke eden sadece kaynınıza teyze kızı istemek ? Kaynınız kuzeniyle evleniyor? Allah’ım 2025’te hala mı ya hala mı…..Ayrıca kaynananız tam bir görgüsüzmüş.

Köylü duyarı kasan olursa filtresiz köylü çenesine maruz kal diye beddua ederim gelmesinler üstüme

Köylü çenesine maruz kaldığıma göreeeee üstüne gelebilir miyimmm? ahahah Beddua ederim dedin korkuttun beni. Benim duaya ihtiyacım var geri çekiliyorum.

Bende de tam tersi esmerim saçlarım kıvırcık eskiden cahil anam sağolsun kısa ve katlı kestirirdi bonus bonus derlerdi. Herkesin dikkatini çekerdi yazlık bir memleketim var güneş kremi hak getire simsiyah olurdum saçlarım da açılırdı. Zenci derlerdi hep. Benim annem çok güzel bi kadındır at gibi beyaz tenli renkli gözlü kumral balık etli ben kara kaş kara göz zayıf annemle babam ayrıldı akrabalar uzun zamandır annemi görmedi düğünüme yakın gittim bi akraba annen çok güzeldi hala güzel mi dedi fotoğraf gösterdim hala kız gibi duruyor değişmemiş sen kime çektin ki dedi halam da iki tahtayı çakmışlar bunu da karı yapmışlar işte diye zorbalamıştı oysa zayıfım ama memem popom var. Sürekli esmer olmam zorbalanır seni suriyeli diye götürürler vs derler. Kız kardeşim orijinal turuncu abim sarışın ben esmer kıvırcık ve 176.... aykırı bir ot ne babama ne anneme benziyorum doğunca bile annem çirkinim diye ağlamış ve o zamanlar karışma muhabbeti çok diye kulağımın arkasını boyamışlar. Sırtım bacaklarım alnım kılla kaplıymış....

Eee kıvanç tatlıtuğ, Kenan imirzalioğlu, hande erçel falan filan niye ünlü oldu o zaman? Nelerini ortaya koyup da ülkenin sayılı zenginlerinden oldular?bunu düşünen sadece ben miyim?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…