benim arkadasim da 155, kocasi da 170 falandir anca daha uzun degildir. adamin ailesiyeni evliyken benim kv bi kez beni eleştirmişti boyumdan dolayı ( ben 158’im eşim 175) oğlu da uzun değil hani.
Sapık tezgahtar haricinin köyde geçmesi şaşırtmadı. Köylü patavatsızlığı diye bir şey var. Literatüre geçmeli. Ağızlarına ne gelirse dan diye söylüyolar, filtreleme sıfırBu konuda hiçkimse benim kadar dertli olamaz. Burda da zaman zaman yazarim başıma gelenleri.
Hepiniz çekilin ben anlatacağım.
Benim ailemin kızları çok güzel. Ablam kuzenlerim filan hepsi çok güzel
Aralarında 1 tane ortalama tip var
O da benim.
Bana bir kere bakan bi daha bakmaz. Kaşım gözüm güzeldir ama kimseyi çarpmaz
Kolayca unutulacak bir simam var. Neyse anlatıyorum.
Köyden dönüyoruz. Annem ablam ve ben.
Ablam sarışın yeşil gözlü bir afeti devran.
Ben bembeyaz tenli simsiyah saçlı bi kızım. Sanırım henüz okula başlamamıştım . 5_6 yaşlarında olabilirim.
Köyden dönerken annem yolda sürekli eski arkadaşlarını görüyor ayak üstü sohbet ediyor. Biz de ablamla beklerken çok sıkılıyoruz.. ablam dedi ki "gel biz önden yavas yavaş gidelim" . Tamam dedim. Yürüdük.
Biraz hızlı yürümüş olacağız ki annemden çok uzaklaştık. Annem de her gördüğü ile sohbete daldığı için mesafe çok açıldı.
Biz arabaya binecegimiz yere ablamla ulaştık. Yoldan karşıya geçtik. Her zaman beklediğimiz çeşmenin yanınsa beklemeye başladık.
Epey sonra annem tek nefes yanımıza düştü. Ama öfkeden delirmiş halde. Siz niye benden ayrıldınız diye bize orda dayağı sardı. Bir ablama bir bana vuruyor hıncını alıyor. O sırada yoldan bir köy kadını geçiyor. Bize bakıyor.
Annem de bu esnada ablamı dövmekle meşgul beni kısa bi dinlenme molasına bıraktı. Yoldan geçen kadın, annemin ablama vurduğunu görünce ordan beri seslendi "ona vurma, o çok güzel "...
Bende böyle anılar çok.
Bi keresinde esmer güzeli kuzenimle alışverişe gittik. Kuzenim benden 9yaş küçük. Ben o zamanlar 27 ya da 28 yaşlarındayım
Bu esmer güzeli kuzenim beyaz bir bluz denedi. Satıcı yaş olarak bizden büyük,kel, kilolu ve evli bir sapık. Kuzenime yürüyor. Bluzun ne kadar yakıştığını anlatmaya çalışırken kantarın topuzunu kaçırıyor.
"Off çok yakıştı. Çok güzel oldu. Ben esmerleri çok severim. Esmerlere her şey yakışıyor. Esmer tende beyaz renk çok güzel duruyor..." diye devam ederken birdebire bana dönüyor ve diyor ki "sen de lütfen beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme"
Bi keresinde babamın köyünde bayram gezmesindeyiz. Annem ablam ve ben annemin eski bir arkadaşı ile karşılaşıyoruz. Konuşurken kadın anneme diyor ki "havva kızlarını büyütmüşsün. Hangisi sana benziyor"
Annem de ablami göstererek "bunu bana benzetir herkes" diyor.
Kadın da " o güzel olduğu için öyle diyorsun. O benzemiyor sana bu benziyor" derken beni gösteriyor.
Ben daha yeni nişanlıyım o zamanlar. Kv evine gittik. Kv başımdaki doğum lekemi o zamana kadar hiç görmedi.
Farklı şehirlerde oldugumuz için çok bir araya gelmemiştik ve doğum lekem ilk başta göze çarpmıyor. Dikkat edilirse görülüyor.
Neyse kv bunu gördü dedi ki "baban annene ne yaptı da sen böyle oldun? Biz daha önce neden görmedik bu lekeyi. Seni almayız diye korktun da gizledin dimi" demişti.
Dahası var da parmaklarım yoruldu hanımlar.
Demem o ki bu salakları dikkate almayın arkadaşlar. Yani biz çok güzel olsak kayınvalidelerimizin ogluna mı kalırdık hayret.
Ben seviyorum kendimi ya. Evet çok güzel değilim belki ama eşim de kıvanç tatlıtuğ değil zaten. Darlanmaya gerek yok.
Üzülmeyin sevgili hanımlar
Ben hepinizi çok seviyorum ❤
Sevmiyorum onu. Yani kötü bir kadın mı sanırım hayır ama çok cahil..bu sözün üzerine ben nişan atmak istedim. Ailecek özür dilemeye geldiler bize. Babam da dedi ki " ayşe hanım, bence benim kızım çok güzel. Keşke evlenmese hep benim yanımda dursa. Ama madem ki sen kusur arıyorsun oğluna bak onun da kafasında saç yok "Kv ye çok şaşşırdım ya. Doğum lekesi nereniz de çok merak ettim. Şuan aranız nasıl bir de?
Kesinlikle katılıyorum sizeSapık tezgahtar haricinin köyde geçmesi şaşırtmadı. Köylü patavatsızlığı diye bir şey var. Literatüre geçmeli. Ağızlarına ne gelirse dan diye söylüyolar, filtreleme sıfır
:) Siz anlattıkça aklıma geldi. Benim biricik babaannem babamla annem nişanlanınca ağıtlara oturmuş, oğlum çirkine gitti diye.benim arkadasim da 155, kocasi da 170 falandir anca daha uzun degildir. adamin ailesi
kısa diye kızı zorbalamislardi.
yani su ulkede 170 ve fakir adami kim alacak, şükür birini bulmuslar onda da kizin boyuna laf ediyorlar.
senin kaynanan da ayni hesap. madem boy insanin elinde, oglunu iyi besleseydin, sporla destekleseydin de uzasaydi cocuk
"Söyleyenler totomu yesin" deseydin. Valla ne kadınlar var özgüven tavan, kocanız sevmiş, beğenmiş, evlenmiş. Hiç takılmayın, çekemiyor olabilirler ayrıca..Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an
Şimdi gelirler köy ve köylü duyarı kasanlar.Sapık tezgahtar haricinin köyde geçmesi şaşırtmadı. Köylü patavatsızlığı diye bir şey var. Literatüre geçmeli. Ağızlarına ne gelirse dan diye söylüyolar, filtreleme sıfır
kopkoyu bir maviydi yani karanlik ortamlarda,
güneşte de daha açık bir maviydi.
bitip gideli epey oldugu icin cok fotosu kalmamis ama şu gunesteEki Görüntüle 3608648
su aydinliktaki haliEki Görüntüle 3608649
hava biraz daha kararinca artik işii illuzyonundan mi bilmiyorum ama bir bu kadar daha renk farki oluyordu, daha da koyulaşıyordu siyaha calan cok guzel bir mavi oluyordu.
bana çooook yakışıklı gelirdi severken. zannederdim ki "hey masallah"lik cocuk takiyorum koluma.
amma ve lakin biten hislerimin ardindan gördüm ki saci basi klasik rus erkegi, bir numarasi yokmus. kendi gibi slavlarin oldugu memleketlerde kendi halinde, silik bir adammis:)
yani aşik veyselin dediği gibi,
guzelligin on par'etmez, bu bendeki aşk olmasa
iste normal maviler gibi degil, hava kararinca siyah mavi arasi koyu ve ilginc bir renge dönerdi.Kiz bu normal düz mavi.Hava kararinca her renk koyulaşiyor.
Sizin ve babanızın koyduğu tepki çok yerinde gerçekten. Doğum lekesi yüzünden birini gelin diye almama düşüncesi ne kadar cahilce. Eskiden kim bilir kadınlar neler çekti böyle. Benimde eltim eşim ilk beni gösterdiğinde fotodan, bana kötü yorumlar yapmış herkesin içinde . Dalga geçmiş. Bende cahil demiştim.Sevmiyorum onu. Yani kötü bir kadın mı sanırım hayır ama çok cahil..bu sözün üzerine ben nişan atmak istedim. Ailecek özür dilemeye geldiler bize. Babam da dedi ki " ayşe hanım, bence benim kızım çok güzel. Keşke evlenmese hep benim yanımda dursa. Ama madem ki sen kusur arıyorsun oğluna bak onun da kafasında saç yok "
Özür diledi ama yok sevemedim onu. Olmadı. Bazı bayramlarda kısaca ziyaret ederim, o kadar. Başka bi muhabbetimiz yok.
Doğum lekem alnımın sağ tarafında birazı saçımın içinde birazı alnımda.
Her göreni meraktan öldürüyor
İllaki bu neden oldu diye soruluyor.
Ben vanda yaşadım üstelik yine hastane ortamını biliyorum herkes herkesi tanır ilçedekiler dahil kim gardiyan tanınır ambulans şoförü öğretmen hemşire doktor ne bileyim tarım bakanlığındaki memur o bu herkes herkesi tanır aynı ortama girer onun arkadaşı bunun arkadaşıdır adamların ustası aynıdır en kötü. Hele apartmana sürekli yabancı erkek girecek bunu bilmeyecekler. Komşumuz vardı hemşireydi sevgilisi vardı gardiyan onların gelip gitmesi bile dikkat çekiyordu sokakta oynayan çocuk dahil farkındaydıFerhans senin kuvvetle muhtemel oralarda adın çıktı farkında değilsin. Beraber olduğun adamlar sağda solda bununla yattım diye aralarında konuşup birbirine numara veriyolar büyük ihtimal. Hatta başka bir konuda sana vanlı bir üye sen böyle yaşıyorsan senin vanda kapında kuyruk olurlar yazmıştı. Ama neye inanmak istiyorsan ona inan. Böyle mutlusun demek ki.
Köylü duyarı kasan olursa filtresiz köylü çenesine maruz kal diye beddua ederim gelmesinler üstümeŞimdi gelirler köy ve köylü duyarı kasanlar.
iste normal maviler gibi degil, hava kararinca siyah mavi arasi koyu ve ilginc bir renge dönerdi.
cok mavişle muhatap oldum, onunki baska bir tür
Köylü duyarı kasan olursa filtresiz köylü çenesine maruz kal diye beddua ederim gelmesinler üstüme
Bende de tam tersi esmerim saçlarım kıvırcık eskiden cahil anam sağolsun kısa ve katlı kestirirdi bonus bonus derlerdi. Herkesin dikkatini çekerdi yazlık bir memleketim var güneş kremi hak getire simsiyah olurdum saçlarım da açılırdı. Zenci derlerdi hep. Benim annem çok güzel bi kadındır at gibi beyaz tenli renkli gözlü kumral balık etli ben kara kaş kara göz zayıf annemle babam ayrıldı akrabalar uzun zamandır annemi görmedi düğünüme yakın gittim bi akraba annen çok güzeldi hala güzel mi dedi fotoğraf gösterdim hala kız gibi duruyor değişmemiş sen kime çektin ki dediBu konuda hiçkimse benim kadar dertli olamaz. Burda da zaman zaman yazarim başıma gelenleri.
Hepiniz çekilin ben anlatacağım.
Benim ailemin kızları çok güzel. Ablam kuzenlerim filan hepsi çok güzel
Aralarında 1 tane ortalama tip var
O da benim.
Bana bir kere bakan bi daha bakmaz. Kaşım gözüm güzeldir ama kimseyi çarpmaz
Kolayca unutulacak bir simam var. Neyse anlatıyorum.
Köyden dönüyoruz. Annem ablam ve ben.
Ablam sarışın yeşil gözlü bir afeti devran.
Ben bembeyaz tenli simsiyah saçlı bi kızım. Sanırım henüz okula başlamamıştım . 5_6 yaşlarında olabilirim.
Köyden dönerken annem yolda sürekli eski arkadaşlarını görüyor ayak üstü sohbet ediyor. Biz de ablamla beklerken çok sıkılıyoruz.. ablam dedi ki "gel biz önden yavas yavaş gidelim" . Tamam dedim. Yürüdük.
Biraz hızlı yürümüş olacağız ki annemden çok uzaklaştık. Annem de her gördüğü ile sohbete daldığı için mesafe çok açıldı.
Biz arabaya binecegimiz yere ablamla ulaştık. Yoldan karşıya geçtik. Her zaman beklediğimiz çeşmenin yanınsa beklemeye başladık.
Epey sonra annem tek nefes yanımıza düştü. Ama öfkeden delirmiş halde. Siz niye benden ayrıldınız diye bize orda dayağı sardı. Bir ablama bir bana vuruyor hıncını alıyor. O sırada yoldan bir köy kadını geçiyor. Bize bakıyor.
Annem de bu esnada ablamı dövmekle meşgul beni kısa bi dinlenme molasına bıraktı. Yoldan geçen kadın, annemin ablama vurduğunu görünce ordan beri seslendi "ona vurma, o çok güzel "...
Bende böyle anılar çok.
Bi keresinde esmer güzeli kuzenimle alışverişe gittik. Kuzenim benden 9yaş küçük. Ben o zamanlar 27 ya da 28 yaşlarındayım
Bu esmer güzeli kuzenim beyaz bir bluz denedi. Satıcı yaş olarak bizden büyük,kel, kilolu ve evli bir sapık. Kuzenime yürüyor. Bluzun ne kadar yakıştığını anlatmaya çalışırken kantarın topuzunu kaçırıyor.
"Off çok yakıştı. Çok güzel oldu. Ben esmerleri çok severim. Esmerlere her şey yakışıyor. Esmer tende beyaz renk çok güzel duruyor..." diye devam ederken birdebire bana dönüyor ve diyor ki "sen de lütfen beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme"
Bi keresinde babamın köyünde bayram gezmesindeyiz. Annem ablam ve ben annemin eski bir arkadaşı ile karşılaşıyoruz. Konuşurken kadın anneme diyor ki "havva kızlarını büyütmüşsün. Hangisi sana benziyor"
Annem de ablami göstererek "bunu bana benzetir herkes" diyor.
Kadın da " o güzel olduğu için öyle diyorsun. O benzemiyor sana bu benziyor" derken beni gösteriyor.
Ben daha yeni nişanlıyım o zamanlar. Kv evine gittik. Kv başımdaki doğum lekemi o zamana kadar hiç görmedi.
Farklı şehirlerde oldugumuz için çok bir araya gelmemiştik ve doğum lekem ilk başta göze çarpmıyor. Dikkat edilirse görülüyor.
Neyse kv bunu gördü dedi ki "baban annene ne yaptı da sen böyle oldun? Biz daha önce neden görmedik bu lekeyi. Seni almayız diye korktun da gizledin dimi" demişti.
Dahası var da parmaklarım yoruldu hanımlar.
Demem o ki bu salakları dikkate almayın arkadaşlar. Yani biz çok güzel olsak kayınvalidelerimizin ogluna mı kalırdık hayret.
Ben seviyorum kendimi ya. Evet çok güzel değilim belki ama eşim de kıvanç tatlıtuğ değil zaten. Darlanmaya gerek yok.
Üzülmeyin sevgili hanımlar
Ben hepinizi çok seviyorum ❤
Yassy geri mi döndünBabam dolayısıyla resmen hastanede, doktorların elinde buyudum
Eee kıvanç tatlıtuğ, Kenan imirzalioğlu, hande erçel falan filan niye ünlü oldu o zaman? Nelerini ortaya koyup da ülkenin sayılı zenginlerinden oldular?bunu düşünen sadece ben miyim?.Hak ettiginden mi? Insanlar guzelliklerine göre mi bir seyleri hak ediyorlar?
Sen bu kadar güzelken hicbir sey alamiyorsun, o zaman hicbir seyi hak etmiyor musun?
Bu nasil carpik bir mantik ya. Guzel olmayip hak ettiginden fazlasını almak ne sacma bir arguman.
Yesilcam diliyle soylemem gerekirse "guzel oldugunuz kadar hadsizsiniz de kucuk hanim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?