Güzel değilsin denildi

Köy mü burası Allah aşkına? Koskoca şehir.van yazın hepiniz bir İnternete 1200 nüfusu var.millet yandaki kapı komşusunu tanımıyor artik.büyükşehir yani.hiç mi gezip görmediniz anlamıyorum ki.

Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an
Halaları gelin olduklarında beğenmişler mi? Oğlanlara kimseyi yakıştıramayanlar işte anca teyze kızından öte gidemiyor ( vizyon)

Köy mü burası Allah aşkına? Koskoca şehir.van yazın hepiniz bir İnternete 1200 nüfusu var.millet yandaki kapı komşusunu tanımıyor artik.büyükşehir yani.hiç mi gezip görmediniz anlamıyorum ki.
Ben İstanbulda Türklerin Sur İçi, ecnebilerin old city dediği kısımda doğdum ferhans. Yani Türkiyenin en kalabalık ve en kozmopolit yerlerinden birinde doğdum. Büyükşehir öğrettiğin için teşekkür ederim ama burda bile bölgesel olarak tanınmış kişiler oluyor. Sana tüm vanda adın çıktı demiyorum. O bölgede, hastanede, mahallede adın çıkmıştır diyorum. Mesela ben lisedeyken okuduğum ilçede başka bir lisedeki kız hakkında bizim lisedeki erkeklerin konuştuğunu biliyorum. Ünlü biri falan da değildi. Sadece biraz olgun ve seksi tarzı olan bir kızdı.

Son düzenleme:
Lacivert göz diye birşey var mı ya?

Köy mü orası Allah aşkına? Koskoca şehir.van yazın hepiniz bir İnternete 1200 nüfusu var.büyükşehir yani.hiç mi gezip görmediniz anlamıyorum ki.

Taa 2022de takildigin adamlar dedikodunu yapmaya baslamis.

Gunde uc dort kisiyle sevisip, birini gonderip digerini aldigin bilinmiyordur mu saniyorsun?

Ustelik hastane gibi niş bir yerde bile sevişiyorsun, bu kisiler de baş hekim yardimcisi veya çalışanlar oluyor.

Van'i gectim, Istanbul'da bile hastaneyi elden geciren bir kadin en azindan hastane icinde ünlü olur.

Bu kadar saf olamazsın, sadece safa yatmak işine geliyor.

Çoook önceden özel bir hastanede çalışmıştım. Dedikodu yuvasıydı. Birkaç tane "rahat" buldukları hostes kız vardı, herkes her şeyi duyuyordu valla. Konum iç Anadolu'nun büyük bir şehri.

Kapı komşusunu tanımayan sensin. Komşular tanıyordur seni.
Çoook önceden özel bir hastanede çalışmıştım. Dedikodu yuvasıydı. Birkaç tane "rahat" buldukları hostes kız vardı, herkes her şeyi duyuyordu valla. Konum iç Anadolu'nun büyük bir şehri.

Ya geçen haberlere çıkmadı mı whatsapptan doktora gelen kadınları konuşuyorlarmış.

Ben Ingilizin Rusun fink attigi rahat bir yerde buyudum. Babam dolayısıyla resmen hastanede, doktorların elinde buyudum.
Bu karakterde bir kadinin hastaneye sakiz olmama ihtimali yok. Yok yani.

Babamlarin yeni gelen hemsireleri, reprezantlari kafalamak icin iddiaya girdiklerini biliyorum.

Kapı komşusunu tanımayan sensin. Komşular tanıyordur seni.

Ya geçen haberlere çıkmadı mı whatsapptan gelen kadınları konuşuyorlarmış.
Ben öğlen yemeğinden sonra kızın evli olan laboranta kur yaptığını duymuştum. Bırak sevişmeyi yani yürüyünce bile duyuyorduk.

Maalesef o düşüncemden bir türlü kurtulamadım.oysa l9 bizim seçtiğimiz şeyler değil.

Ben gençken çoğunlukla gençlerin çalıştığı bazı işlerde çalıştım. Hani para getirisi az, çalışanlar tıfıl üniversite ortamı gibi. O ortamda neler dönerdi. Ben 18 yaşındaydım, safoz olduğum için ayıkmazdım çok ama neler gördüm. 50 yaşında kılı kadayıfa dönmüş herifler karılarından gizli seks için ne maymunluklar ne maymunluklar... Ne olursa olsun bir adam bu kadar düşmemeli yani.

Lacivert göz diye birşey var mı ya?
kopkoyu bir maviydi yani karanlik ortamlarda,
güneşte de daha açık bir maviydi.
bitip gideli epey oldugu icin cok fotosu kalmamis ama şu guneste
su aydinliktaki hali
hava biraz daha kararinca artik işii illuzyonundan mi bilmiyorum ama bir bu kadar daha renk farki oluyordu, daha da koyulaşıyordu siyaha calan cok guzel bir mavi oluyordu.
bana çooook yakışıklı gelirdi severken. zannederdim ki "hey masallah"lik cocuk takiyorum koluma.
amma ve lakin biten hislerimin ardindan gördüm ki saci basi klasik rus erkegi, bir numarasi yokmus. kendi gibi slavlarin oldugu memleketlerde kendi halinde, silik bir adammis:)
yani aşik veyselin dediği gibi,
guzelligin on par'etmez, bu bendeki aşk olmasa

Bu konuda hiçkimse benim kadar dertli olamaz. Burda da zaman zaman yazarim başıma gelenleri.

Hepiniz çekilin ben anlatacağım.

Benim ailemin kızları çok güzel. Ablam kuzenlerim filan hepsi çok güzel
Aralarında 1 tane ortalama tip var
O da benim.

Bana bir kere bakan bi daha bakmaz. Kaşım gözüm güzeldir ama kimseyi çarpmaz
Kolayca unutulacak bir simam var. Neyse anlatıyorum.

Köyden dönüyoruz. Annem ablam ve ben.
Ablam sarışın yeşil gözlü bir afeti devran.
Ben bembeyaz tenli simsiyah saçlı bi kızım. Sanırım henüz okula başlamamıştım . 5_6 yaşlarında olabilirim.

Köyden dönerken annem yolda sürekli eski arkadaşlarını görüyor ayak üstü sohbet ediyor. Biz de ablamla beklerken çok sıkılıyoruz.. ablam dedi ki "gel biz önden yavas yavaş gidelim" . Tamam dedim. Yürüdük.

Biraz hızlı yürümüş olacağız ki annemden çok uzaklaştık. Annem de her gördüğü ile sohbete daldığı için mesafe çok açıldı.

Biz arabaya binecegimiz yere ablamla ulaştık. Yoldan karşıya geçtik. Her zaman beklediğimiz çeşmenin yanınsa beklemeye başladık.

Epey sonra annem tek nefes yanımıza düştü. Ama öfkeden delirmiş halde. Siz niye benden ayrıldınız diye bize orda dayağı sardı. Bir ablama bir bana vuruyor hıncını alıyor. O sırada yoldan bir köy kadını geçiyor. Bize bakıyor.

Annem de bu esnada ablamı dövmekle meşgul beni kısa bi dinlenme molasına bıraktı. Yoldan geçen kadın, annemin ablama vurduğunu görünce ordan beri seslendi "ona vurma, o çok güzel "...

Bende böyle anılar çok.

Bi keresinde esmer güzeli kuzenimle alışverişe gittik. Kuzenim benden 9yaş küçük. Ben o zamanlar 27 ya da 28 yaşlarındayım

Bu esmer güzeli kuzenim beyaz bir bluz denedi. Satıcı yaş olarak bizden büyük,kel, kilolu ve evli bir sapık. Kuzenime yürüyor. Bluzun ne kadar yakıştığını anlatmaya çalışırken kantarın topuzunu kaçırıyor.

"Off çok yakıştı. Çok güzel oldu. Ben esmerleri çok severim. Esmerlere her şey yakışıyor. Esmer tende beyaz renk çok güzel duruyor..." diye devam ederken birdebire bana dönüyor ve diyor ki "sen de lütfen beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme"

Bi keresinde babamın köyünde bayram gezmesindeyiz. Annem ablam ve ben annemin eski bir arkadaşı ile karşılaşıyoruz. Konuşurken kadın anneme diyor ki "havva kızlarını büyütmüşsün. Hangisi sana benziyor"
Annem de ablami göstererek "bunu bana benzetir herkes" diyor.

Kadın da " o güzel olduğu için öyle diyorsun. O benzemiyor sana bu benziyor" derken beni gösteriyor.

Ben daha yeni nişanlıyım o zamanlar. Kv evine gittik. Kv başımdaki doğum lekemi o zamana kadar hiç görmedi.

Farklı şehirlerde oldugumuz için çok bir araya gelmemiştik ve doğum lekem ilk başta göze çarpmıyor. Dikkat edilirse görülüyor.

Neyse kv bunu gördü dedi ki "baban annene ne yaptı da sen böyle oldun? Biz daha önce neden görmedik bu lekeyi. Seni almayız diye korktun da gizledin dimi" demişti.

Dahası var da parmaklarım yoruldu hanımlar.

Demem o ki bu salakları dikkate almayın arkadaşlar. Yani biz çok güzel olsak kayınvalidelerimizin ogluna mı kalırdık hayret.

Ben seviyorum kendimi ya. Evet çok güzel değilim belki ama eşim de kıvanç tatlıtuğ değil zaten. Darlanmaya gerek yok.

Üzülmeyin sevgili hanımlar
Ben hepinizi çok seviyorum ❤

Kayınvalideniz boş konuşan, veya ağzından çıkanı kulağı duymayan türden biri sanırım. Ben olsam üstüme bile alınmam gülüp geçerim.
Haa ben gülüp geçemiyorum diyorsanız bir güzel cevabını verin şakayla karışık.
Ayy aklıma şimdi geldi, yeni evliyken benim kv bi kez beni eleştirmişti boyumdan dolayı ( ben 158’im eşim 175) oğlu da uzun değil hani.
Bende buna dedim ki beğenmeyen küçük oğluna almasın demiştim bi daha bu tür şeyler söylememişti demek bende gülüp geçememişim demek

Kv ye çok şaşşırdım ya. Doğum lekesi nerenizde çok merak ettim. Şuan aranız nasıl bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…