Güzel değilsin denildi

Babanızın cevabını çok beğendim. Herkes haddini bilecek.

Hayret erkeklere de birşey deniliyormuş.ilk defa duydum.

Kimin neyi ne kadar hakettiğine karar veren mercii ideal boyuttaki memelerin galiba, o kadar belli ki bir takım komplekslerinin olduğu bu arada 100 kişiyle birlikte olman senin ilgi gördüğün anlamına gelmiyor filtresiz olduğun anlamına geliyor.

Hallahalla o nasıl güzellik kriteri?

Hayret ilk defa 1.55 olup da kocası 1.90 olmayan birine rastladım

Eee kıvanç tatlıtuğ, Kenan imirzalioğlu, hande erçel falan filan niye ünlü oldu o zaman? Nelerini ortaya koyup da ülkenin sayılı zenginlerinden oldular?bunu düşünen sadece ben miyim?.
Bu sacma sapan cevabi verecegine keske mesaj sayfalar oncesinde kalip cevapsiz kalsaydi, vallahi daha iyiydi.

100 kişiyle birlikte olunca vücut deforme olmuştur bence memeler falan sarkmıştır, yanlış mı düşünüyorum

Sonra en iyi kocayı da sen buldun değil mi? Hiç şaşmaz

Güzellik göreceli bir kavram neye göre kime göre güzel. Bir arkadaşım vardı, boyu 1.50 gözleri şaşı, Kara kuru bir kadın. Eşi çok aşık olup evlenmiş. 30 yıllık evliydi hala aşıklardi birbirlerine düşkünlerdi. Kayınvalidesi hiç istememiş beğenmemiş, misafirlerin yanına gelinim diye çıkarmak istemezmis. Ama kadın öyle tatlı dilli birisiydi ki, herkese kendini sevdirirdi. Ses tonu konuşması naifliği güzel ahlakı, onu güzel gosteren hasletleriydi. Yakında vefat etti, cenazesine kapıdan giren herkes ağlayarak girdi, kendi ailesinden biri gibi üzüldü.

Benim de çirkin bir erkek arkadaşım var çok da seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz 5 sene oldu sen düşün.ama çirkin olduğunu da gayet biliyorum yani.hem de çookkk çirkin ama seviyorum ki 5 sene geçmiş hâlâ daha geçiyor.mesela abim de çirkin bir adam.ama ben çok seviyorum.gözüme güzel falan da gözükmüyorlar. Çirkinler abi hem de çok.o durum bir bende değişmiyor sanırım.çirkine çirkin derim.çok seviyor olsam bile.objektifliğimi yitirmiyorum ben.sevgiye engel olmuyor ama gözüme güzel falan da gelmiyorlar.

Hallahalla o nasıl güzellik kriteri?
Kendi tipide öyle olduğu için o kalıpta olanları beğeniyor sadece. O haliyle birde beni beğenmiyor densiz. İyikide beğenmediği bir görünüme sahibim gerçi onun zevkine hitap eden bir tipte olsaydım vay halime.

100 kişiyle birlikte olunca vücut deforme olmuştur bence memeler falan sarkmıştır, yanlış mı düşünüyorum
memeler bağımsızlığını ilan etmiş ama halen güzeller bekar kalırken çirkinler en iyi errrrkekleri kapıp haketmediği hayatları yaşıyor diyerek kendini ve memelerini kandırıyor işte

memeler bağımsızlığını ilan etmiş ama halen güzeller bekar kalırken çirkinler en iyi errrrkekleri kapıp haketmediği hayatları yaşıyor diyerek kendini ve memelerini kandırıyor işte
Bir görsen genç kız memesi gibi.eee kaynana, elti derdi olmayınca tabi

Göstermeliydiniz ben olsam sizde ensest eğilimi var sadece kendi aileniz güzel geliyor o yüzden derdim ortalığı karıştırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…