- 3 Kasım 2015
- 498
- 748
- 103
Babanızın cevabını çok beğendim. Herkes haddini bilecek.Sevmiyorum onu. Yani kötü bir kadın mı sanırım hayır ama çok cahil..bu sözün üzerine ben nişan atmak istedim. Ailecek özür dilemeye geldiler bize. Babam da dedi ki " ayşe hanım, bence benim kızım çok güzel. Keşke evlenmese hep benim yanımda dursa. Ama madem ki sen kusur arıyorsun oğluna bak onun da kafasında saç yok "
Özür diledi ama yok sevemedim onu. Olmadı. Bazı bayramlarda kısaca ziyaret ederim, o kadar. Başka bi muhabbetimiz yok.
Doğum lekem alnımın sağ tarafında birazı saçımın içinde birazı alnımda.
Her göreni meraktan öldürüyor
İllaki bu neden oldu diye soruluyor.
Hayret erkeklere de birşey deniliyormuş.ilk defa duydum.:) Siz anlattıkça aklıma geldi. Benim biricik babaannem babamla annem nişanlanınca ağıtlara oturmuş, oğlum çirkine gitti diye.
Annem çirkin değil, kıvırcık saçlı beyaz tenli ama sıfır beden olacak kadar zayıfmış. Korkuluk gibiydi görünce fena oldum diyordu babaannem. Hayır kendi sülalelerini de bir görseydiniz, geneli aşırı kilolu yani. Babam da son derece ortalama bir tip yani. Neyini yakıştıramadıysa, annem gömlek gömlek fazla babama halbuki.
O zamanlar 30 yaşında evlenen adamlara bile "kalık" diyorlarmış, babam bayağı kalmış yani. Buna bakmadan bir de gelinini beğenmemiş.
Kimin neyi ne kadar hakettiğine karar veren mercii ideal boyuttaki memelerin galiba, o kadar belli ki bir takım komplekslerinin olduğuilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır
30 sene öncesinde geç evlenmek garip karşılanıyormuş. Erkek de olsa 30 yaşını geçince tabi oh ne güzel demiyorlarmış.Hayret erkeklere de birşey deniliyormuş.ilk defa duydum.
Hallahalla o nasıl güzellik kriteri?Bunu söyleyenlerin ne kadar çirkin ve biçimsiz olduğunu tahmin edebiliyorum. Densizler. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bende kaynanam olak şahsın güzellik algısına uymuyorum (kısa boy, obezlik derecesinde kilolu ve beyaz ten, bu üç kritere sahip olan herkes dünya güzeli onun gözünde ama bu kriterlere uymayan istisnasız herkes çirkin) ama zerre kadar tınlamiyorum çünkü kendimi beğeniyorum. Takmayın kafanıza insanların cahil laflarını ciddiye almayın.
Hayret ilk defa 1.55 olup da kocası 1.90 olmayan birine rastladımbenim arkadasim da 155, kocasi da 170 falandir anca daha uzun degildir. adamin ailesi
kısa diye kızı zorbalamislardi.
yani su ulkede 170 ve fakir adami kim alacak, şükür birini bulmuslar onda da kizin boyuna laf ediyorlar.
senin kaynanan da ayni hesap. madem boy insanin elinde, oglunu iyi besleseydin, sporla destekleseydin de uzasaydi cocuk
Turkiye capinda doktor kizi olan sadece sassy evetYassy geri mi döndün
Bu sacma sapan cevabi verecegine keske mesaj sayfalar oncesinde kalip cevapsiz kalsaydi, vallahi daha iyiydi.Eee kıvanç tatlıtuğ, Kenan imirzalioğlu, hande erçel falan filan niye ünlü oldu o zaman? Nelerini ortaya koyup da ülkenin sayılı zenginlerinden oldular?bunu düşünen sadece ben miyim?.
100 kişiyle birlikte olunca vücut deforme olmuştur benceKimin neyi ne kadar hakettiğine karar veren mercii ideal boyuttaki memelerin galiba, o kadar belli ki bir takım komplekslerinin olduğubu arada 100 kişiyle birlikte olman senin ilgi gördüğün anlamına gelmiyor filtresiz olduğun anlamına geliyor.
Sonra en iyi kocayı da sen buldun değil mi? Hiç şaşmazBu konuda hiçkimse benim kadar dertli olamaz. Burda da zaman zaman yazarim başıma gelenleri.
Hepiniz çekilin ben anlatacağım.
Benim ailemin kızları çok güzel. Ablam kuzenlerim filan hepsi çok güzel
Aralarında 1 tane ortalama tip var
O da benim.
Bana bir kere bakan bi daha bakmaz. Kaşım gözüm güzeldir ama kimseyi çarpmaz
Kolayca unutulacak bir simam var. Neyse anlatıyorum.
Köyden dönüyoruz. Annem ablam ve ben.
Ablam sarışın yeşil gözlü bir afeti devran.
Ben bembeyaz tenli simsiyah saçlı bi kızım. Sanırım henüz okula başlamamıştım . 5_6 yaşlarında olabilirim.
Köyden dönerken annem yolda sürekli eski arkadaşlarını görüyor ayak üstü sohbet ediyor. Biz de ablamla beklerken çok sıkılıyoruz.. ablam dedi ki "gel biz önden yavas yavaş gidelim" . Tamam dedim. Yürüdük.
Biraz hızlı yürümüş olacağız ki annemden çok uzaklaştık. Annem de her gördüğü ile sohbete daldığı için mesafe çok açıldı.
Biz arabaya binecegimiz yere ablamla ulaştık. Yoldan karşıya geçtik. Her zaman beklediğimiz çeşmenin yanınsa beklemeye başladık.
Epey sonra annem tek nefes yanımıza düştü. Ama öfkeden delirmiş halde. Siz niye benden ayrıldınız diye bize orda dayağı sardı. Bir ablama bir bana vuruyor hıncını alıyor. O sırada yoldan bir köy kadını geçiyor. Bize bakıyor.
Annem de bu esnada ablamı dövmekle meşgul beni kısa bi dinlenme molasına bıraktı. Yoldan geçen kadın, annemin ablama vurduğunu görünce ordan beri seslendi "ona vurma, o çok güzel "...
Bende böyle anılar çok.
Bi keresinde esmer güzeli kuzenimle alışverişe gittik. Kuzenim benden 9yaş küçük. Ben o zamanlar 27 ya da 28 yaşlarındayım
Bu esmer güzeli kuzenim beyaz bir bluz denedi. Satıcı yaş olarak bizden büyük,kel, kilolu ve evli bir sapık. Kuzenime yürüyor. Bluzun ne kadar yakıştığını anlatmaya çalışırken kantarın topuzunu kaçırıyor.
"Off çok yakıştı. Çok güzel oldu. Ben esmerleri çok severim. Esmerlere her şey yakışıyor. Esmer tende beyaz renk çok güzel duruyor..." diye devam ederken birdebire bana dönüyor ve diyor ki "sen de lütfen beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme"
Bi keresinde babamın köyünde bayram gezmesindeyiz. Annem ablam ve ben annemin eski bir arkadaşı ile karşılaşıyoruz. Konuşurken kadın anneme diyor ki "havva kızlarını büyütmüşsün. Hangisi sana benziyor"
Annem de ablami göstererek "bunu bana benzetir herkes" diyor.
Kadın da " o güzel olduğu için öyle diyorsun. O benzemiyor sana bu benziyor" derken beni gösteriyor.
Ben daha yeni nişanlıyım o zamanlar. Kv evine gittik. Kv başımdaki doğum lekemi o zamana kadar hiç görmedi.
Farklı şehirlerde oldugumuz için çok bir araya gelmemiştik ve doğum lekem ilk başta göze çarpmıyor. Dikkat edilirse görülüyor.
Neyse kv bunu gördü dedi ki "baban annene ne yaptı da sen böyle oldun? Biz daha önce neden görmedik bu lekeyi. Seni almayız diye korktun da gizledin dimi" demişti.
Dahası var da parmaklarım yoruldu hanımlar.
Demem o ki bu salakları dikkate almayın arkadaşlar. Yani biz çok güzel olsak kayınvalidelerimizin ogluna mı kalırdık hayret.
Ben seviyorum kendimi ya. Evet çok güzel değilim belki ama eşim de kıvanç tatlıtuğ değil zaten. Darlanmaya gerek yok.
Üzülmeyin sevgili hanımlar
Ben hepinizi çok seviyorum ❤
Gerçekten Allah razı eşim çok iyidir. Bi kusuru var o dA kayinvalidemin oğlu olmasıSonra en iyi kocayı da sen buldun değil mi? Hiç şaşmaz
Benim de çirkin bir erkek arkadaşım var çok da seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz 5 sene oldu sen düşün.ama çirkin olduğunu da gayet biliyorum yani.hem de çookkk çirkin ama seviyorum ki 5 sene geçmiş hâlâ daha geçiyor.mesela abim de çirkin bir adam.ama ben çok seviyorum.gözüme güzel falan da gözükmüyorlar. Çirkinler abi hem de çok.o durum bir bende değişmiyor sanırım.çirkine çirkin derim.çok seviyor olsam bile.objektifliğimi yitirmiyorum ben.sevgiye engel olmuyor ama gözüme güzel falan da gelmiyorlar.Benim sevgilim kendi ağzıyla çirkinim der. Ama işte bir de benim gözümden gör.Aşk bambaşka bir şey, büyü gibi bir şey karşındaki kişi gözünde şirin oluyor bir anda.
Adama çok tatlısın diyorum bazen, nerem tatlı ya hiç de tatlı değilim diyor. Ama bence tatlı.
Kendi tipide öyle olduğu için o kalıpta olanları beğeniyor sadece. O haliyle birde beni beğenmiyor densiz. İyikide beğenmediği bir görünüme sahibim gerçi onun zevkine hitap eden bir tipte olsaydım vay halime.Hallahalla o nasıl güzellik kriteri?
memeler bağımsızlığını ilan etmiş ama halen güzeller bekar kalırken çirkinler en iyi errrrkekleri kapıp haketmediği hayatları yaşıyor diyerek kendini ve memelerini kandırıyor işte100 kişiyle birlikte olunca vücut deforme olmuştur bencememeler falan sarkmıştır, yanlış mı düşünüyorum
Bir görsen genç kız memesi gibi.eee kaynana, elti derdi olmayınca tabimemeler bağımsızlığını ilan etmiş ama halen güzeller bekar kalırken çirkinler en iyi errrrkekleri kapıp haketmediği hayatları yaşıyor diyerek kendini ve memelerini kandırıyor işte
Tepe tepe kullanBir görsen genç kız memesi gibi.eee kaynana, elti derdi olmayınca tabi
Memeler dertten mi sarkar yoksa fazla elletmekten miBir görsen genç kız memesi gibi.eee kaynana, elti derdi olmayınca tabi
Göstermeliydiniz ben olsam sizde ensest eğilimi var sadece kendi aileniz güzel geliyor o yüzden derdim ortalığı karıştırırdımeşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?