Canım bende unıversıte den mezun olana kadar çirkin şişman bakımsızdım :) dıkkat et sısman dıyorum. Keske zayıff olsam da doya doya yemek yesem kılo alsam :) sonra mezun oldum 80 kıloydum herkes zayıfla her tarafından et fıskırıyo derdı kendıme hıc kıyafet bulamazdım. Erkek tısortlerı gıyerdım. Sonra bır amelıyt gecırdım ve amelıyat oncesınde 9 ay hastalıgın etksıyle bırsey yıyemedım tam 20 kılo verdım. Goren tanıyamıyodu. Sonra zayıflayınca o sısman yuzden bebek gıbı bır yuz cıktı :) ozaman ben zayıf olmalıyım dedım. Ama amelıyat sonrasında bogazımı tutamadım yedım. Yıne cıktım 70e. Bır kac senedır bu kılodayım. Ama yuzum hala bebek gıbı kaldı. Nıyemı bakım neymıs ogrendım. Ayda bır sefer kuafore ugrayıp yuz maskesı, kas dudak ustu bakımımı yaptırıyorum. Bırde suan dıyetteyım. 65 kıloya dustum.
Eger kılo almak ıstıyosan. Spora yazıl. Spordan sonra otur yemek ye. Unutma sısmanlar yemekten sonra zayıflar yemekten once spor yapmalı. Gece yatarken yemek ye uyu mesela.
Keske zayıflık gıbı derdım olsa. Buarada sen kendını begenmıyosan kımse begenmez senı. Ozguvenını kaybetme...