Güzel yürekli dedem :((

Basiniz sagolsun canim ALLAH sabir versin dedenin Mekanida cennet olsun INSALLAH(AMIN)

okurken çok duygulandım(Allahın rahmeti dedeciğinin üzerinde olsun.Ne mutlu sana öyle bir dedeye sahip olmuşsun.Ne mutlu dedene ki size ve annene sahip çıkmış.

Gözlerim doldu be pamukannesi..

ah benim güzel dedem, güzel babam...

Demişsiniz ya..

Bu kadar mı güzel anlatılır bir dedenin hikayesi..
Elleriniz dert görmesin,pamukkalbine zeval gelmesin inşAllah..
Kalbiniz pamuk olmasa,böyle güzel dillendiremezdiniz canın dedene olan hislerinizi.

Allah mekanını gül ile donatsın inşAllah..
Kesin cennettedir o pamukdede.
Allah razı olsun ondan..

nekadar güzel yazmısınız okurken benim dedem geldi aklıma

kapı gibi her daim annemin arkasında olmustu.maddi, manevi okadar emeği vardı ki bizde gözlerim doldu şuan
iki yıl önce vefat etti.
Rabbim dedenizin mekanını cennet eylesin,anneniz çok şanslı öyle bir babanın kızı olduğu için.

Son düzenleme:

E bir de hissedin bari.........Bayramda falanda gitmeyin öyle babaya gidilir mi yaaa

Allah mekanini cennet eylesin duygulandim cok , ne kadar guxel ardindan guzel konusuluyor benim babam gibiymis deden

Böyle şerefli,gururlu çalışkan,dik,duran eskilerimize hayranım babanın(dedenin) mekanı cennet olur inşallah

Mekanı cennet olsun dedenizin, başınız sağolsun. Yaşantısı güzel olanın, ölümüde güzel olur, Rabbim herkese güzel ölüm nasip etsin.

Gözlerim doldu.. Mekanı cennet olsun inşallah...

Allah razı olsun hepinizden..
dualarınız için teşekkür ederim...
bu saatlerde bi parça ekmek biraz da peynir isterdi benden...
ezan okundu mu kızım diye peşimde dolaşırdı sürekli
defalarca anlattığı askerlik anılarını anlatırdı bıkmadan
namazını kıl kızım diye öğüt verirdi
siyah lastik ayakkabıları kapısının önünde şimdi...

hepsini çok özleyeceğim.. zaman o kadar acımasız ki alıştıracak onun yokluğuna biliyorum ama bildiğim bişey daha var, o da onu asla unutmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…