Güzellik rutinleri

içinde asit yok gündüz uygulamaya uygun bir tonik bu hatta nem verir fena değil... enzim peeling aldın zaten ya önce onu kullan duruma bak derim belki o yeterli gelir...

içinde asit yok gündüz uygulamaya uygun bir tonik bu hatta nem verir fena değil... enzim peeling aldın zaten ya önce onu kullan duruma bak derim belki o yeterli gelir...
Çok güzel nem veriyor diye duydum ve kocaman bereketli fiyat performans diye.

Çok heyecanlıyım
Hemen gelseler ya
Hatta biran önce kasım olsa
retinol için ekim sonuna doğru başlayabilirsin purest düşük oranlıydı diye hatırlıyorum... diğer ürünlerin hepsini gelir gelmez kullanabilirsin hepsi çok güzel bilinçli alışveriş olmuş yüzünde ışıldasın sağlık getirsin inşallah

Hay senden Allah razı olsun

Ekran görüntüsu alıyorum hepsinin de öncelikli seçmem gerekenler var mı

Hay senden Allah razı olsun

Ekran görüntüsu alıyorum hepsinin de öncelikli seçmem gerekenler var mı
allah senden de razı olsun canım benim öncelik sıralaması yok hepsi bebek hangisi senin ihtiyacına daha uygunsa onu seçersin yedekli sağlamalı olsun diye çok ççok yolladım link

Ay kuzum bu kadar ayrıntı bilemem de benimki bence highogluhigh şimdi gene azalmış yoğunluğu 3 başa sac çıkar ama asi ve kuru işte. Saçta hiç kore markalarına girişemem moremo tester gelmiş onu denerim ama güzel gelse bile almam sürekliliğini cilt gıbı sağlayamam çünkü

Evet %1 gibi birşeydi

Sayende olucak inşallah
Acayip bilgilendirici ve sabırlı bir kadınsın
Ilk defa bu asitler konusunda bu kadar anlaşılır konuşan birine denk geldim yahu,asla sıkılmadım okudukça gerisini merak ettim...bu kadar olur

çok teşekkür ederim ilk kez niacinimadelı ürünler kullanacaksan ilk 1 ay kusturma olabilir biliyorsun hoş svr de kusturma az oluyor retinolde de 1 ay bu süreç olabilir çok normal sakın bir anda noldu cildime diye endişelenme

moremo testerden 2 yıkamalık çıkar bence idareli kullanırsan ay ben öyle yapıyorum

Rica ederim ne demek doğrusu bu
Asitler öncesi,asitler sırasında ve sonrasında olabilecek herşeyi bu denli sayfalarca tekrar tekrar anlatmak miktarına kadar herkesin harcı değil

Evet evet herşeye hazırlıklıyım sıkıntı yok

allah senden de razı olsun canım benim öncelik sıralaması yok hepsi bebek hangisi senin ihtiyacına daha uygunsa onu seçersin yedekli sağlamalı olsun diye çok ççok yolladım link
Aveda bahsettigim kuzenim kullanıyormuş yani benim mutlaka bi mor şampuanım bi de normal bi şampuanım olacak. Mor olanı belli sıklıkta yapıp tercih edeceğim 2 tanesini dönüşümlü kullanabilirim. Bunların kremleri de var değil mi

kremi vardır yapmadılarsa ayıp ederler

Selam
Bugun soyulma olmadi. Sabah rutinimden svr i cikarip snail essence ekledim
süper sorunun çözülmesine sevindim demek ki svr deki kadife tozlar güneş kreminin silikonuyla birleşip yuvarlanıp duruyormuş hınzırlar

kampanya vardı watsonsta the purest ürünlerinden alana yarısı kadar puan hediye.ben aha bha peeling peptit serum hyloronik serum aldım.başka yerden de niacinamide aldım bir c vitamini serumu kaldı.hyloronik kullanıyorum.cildime bayağı etkisi oldu.normale dönük karma ciltliyim.kuruluklar vardı alnımda çenemde.onlar geçti.neme doydu cildim.bariyerim iyice güçlensin.eylül ortası aldığım diğer serumlara başlayacağım.

çok mutlu oldum çok fazla dediğin siyah noktaların normale döndü ya en çok ona seviniyorum

çenemde kapalı komedon yani pütürlükler vardı.enzim peeling ve çift aşamalı temizlikle kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…