- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Evet canım hatırlıyor gibiyim birisi swissoderm biri the fair ve Marc Anthony 12 minutes miracle idi sanırımevde kendin yapabilirsin canım onunla ilgili 2video göndermiştim buraya ,
eskisi gibi saçının kıvırcık olması için en az 1 sene lazım gerçekçi olalım, hani bu topik ilk açıldığında ve sonrasında saçınla ilgili gereken ürün linkleri bırakmıştım ya canım onları hem deneyimlerimden hemde uzun araştırmalarımdan dolayı söyledim her üründen birer kere denesen zaten ayrı fayda almış olursun nerden baksan hepsini kullanıp bitirmen zaten en az 1 sene sürer sağlıklı şekilde eski formuna kavuşursun zaman tanıman lazım saçda cilt gibi zamanla kendini onarır hatta saç ciltden de daha zor toparlanır

Ya sana da atarım yıpranma yanma kuruluk vs Yok şaka gibi dalga gitti ama ben hemen koyuya dönmek istemiyorum e dipler de uzadıkça Sarılar aşağı gidecek yenilemek isticek onu ne yapıcam bilmiyorum

Birde S Skinkeyrlover ve Nisacim girls ben kararını su yönde verdim.kivircik marketteki danışman bana rutin oluşturdu evet biraz fazla tuzlu hani yine güzel ürünler alacaktım da onlardan bi tık fazla ama denemek istiyorum Ekim Kasım da başlarım, Aralık'ta da görümcemden olaplex isterim Ocak ta da artık elimdekiler ne zaman biterse olaplex e başlar duruma bakarım. Bilmiyorum şimdilik düşüncem bu