Güzellik rutinleri

evde kendin yapabilirsin canım onunla ilgili 2video göndermiştim buraya ,

eskisi gibi saçının kıvırcık olması için en az 1 sene lazım gerçekçi olalım, hani bu topik ilk açıldığında ve sonrasında saçınla ilgili gereken ürün linkleri bırakmıştım ya canım onları hem deneyimlerimden hemde uzun araştırmalarımdan dolayı söyledim her üründen birer kere denesen zaten ayrı fayda almış olursun nerden baksan hepsini kullanıp bitirmen zaten en az 1 sene sürer sağlıklı şekilde eski formuna kavuşursun zaman tanıman lazım saçda cilt gibi zamanla kendini onarır hatta saç ciltden de daha zor toparlanır
Evet canım hatırlıyor gibiyim birisi swissoderm biri the fair ve Marc Anthony 12 minutes miracle idi sanırım 😍

Ya sana da atarım yıpranma yanma kuruluk vs Yok şaka gibi dalga gitti ama ben hemen koyuya dönmek istemiyorum e dipler de uzadıkça Sarılar aşağı gidecek yenilemek isticek onu ne yapıcam bilmiyorum 😒

Birde S Skinkeyrlover ve Nisacim girls ben kararını su yönde verdim.kivircik marketteki danışman bana rutin oluşturdu evet biraz fazla tuzlu hani yine güzel ürünler alacaktım da onlardan bi tık fazla ama denemek istiyorum Ekim Kasım da başlarım, Aralık'ta da görümcemden olaplex isterim Ocak ta da artık elimdekiler ne zaman biterse olaplex e başlar duruma bakarım. Bilmiyorum şimdilik düşüncem bu

Evet canım hatırlıyor gibiyim birisi swissoderm biri the fair ve Marc Anthony 12 minutes miracle idi sanırım 😍

Ya sana da atarım yıpranma yanma kuruluk vs Yok şaka gibi dalga gitti ama ben hemen koyuya dönmek istemiyorum e dipler de uzadıkça Sarılar aşağı gidecek yenilemek isticek onu ne yapıcam bilmiyorum 😒

Birde S Skinkeyrlover ve Nisacim girls ben kararını su yönde verdim.kivircik marketteki danışman bana rutin oluşturdu evet biraz fazla tuzlu hani yine güzel ürünler alacaktım da onlardan bi tık fazla ama denemek istiyorum Ekim Kasım da başlarım, Aralık'ta da görümcemden olaplex isterim Ocak ta da artık elimdekiler ne zaman biterse olaplex e başlar duruma bakarım. Bilmiyorum şimdilik düşüncem bu
mantıklı bencede dediğin gibi al bir dene mutlaka seni şu andan daha mutlu edecektir ,sonrada kendi rutinini oluşturursun

Bence süper zamanla toparlar gerçekten saç ciltten daha geç cevap veriyor bence de zaman vermek gerek ama doğru şeyler yapınca yavaş yavaş etki görüyorsun ben çok protein yüklemesi yaptım başta tam Hermioneydi şimdi hala tam iyi değil ama düzelicez inşallah be. :KK70:Saten bone, yastık kılıfına da bak kesinlikle.Bir de bazıları denman tarağı seviyor bazıları semiyor. Çisem de seviyordu o da iyi olabilir.

Buzdolabinda mi saklayım urünüm gelince
Naturally serein'in videosunda buzdolabina koymak öneriliyor, surada.
Vitamini sakladiginiz ortamin 25 dereceyi asmamasi lazim diyor dermatoglar. Bu konuda cesitli videolar izleyip buzdolabina koymamaya karar vermistim. Ürünün kivamini bozabilecegi söylenmisti. Ama kozmetik ürün buzdolabi diye bir sey var, amerikan bir dermatolog bahsetmis videosunda. Bu tür bir buzdolabinda 8-15 derecelerde tutabiliyorsunuz, o yüzden ideal oluyor. Ben C vitaminimi banyoda nemsiz kapali dolapta sakliyorum. Banyo zaten serin bir yer oldugu icin sorun olmaz diye düsünüyorum.

Bence süper zamanla toparlar gerçekten saç ciltten daha geç cevap veriyor bence de zaman vermek gerek ama doğru şeyler yapınca yavaş yavaş etki görüyorsun ben çok protein yüklemesi yaptım başta tam Hermioneydi şimdi hala tam iyi değil ama düzelicez inşallah be. :KK70:Saten bone, yastık kılıfına da bak kesinlikle.Bir de bazıları denman tarağı seviyor bazıları semiyor. Çisem de seviyordu o da iyi olabilir.
Denman ve tabgle teezer i da yurtdışından isteteyim duzelicezx aşku kusko😂 ben boğa ziyagil kafamı koyduğumu yapmam hedefe ulaşmam lazım. Pek sabrım yok ama ürünlerin performansi umitvar geldi kısa sürede dedi 2 ay içinde belli etmeye başlar dedi

Ben afrolar gibi değilim kıvırcık olarak 😅 çok sıkı yoğun değil göstereyim.ya ona göre bana ürün önerin ya olapleks no 3 4 5 Alicam ya liquid keratin ikisi aynı anda olmaz herhalde. Bana güzel proteinli şampuan maske vs öner ya gözünü sevdiğim yanı bana cilt gibi minimal rutin yap.elimde şuan hc nin 4 ürünü, şampuanın içinde evingen bepanten Bepanthol ampulleri. Bonacure ph 4.5 renk koruyucu miselar şampuan ve kremi. Bonacure mavi nem kürü var. İnecto daha önce alınmış avokado yağı var durulanmayan ve davines bukle belirgenlestirici serum
Benim de sacim sizinki gibi. Cok sayida ürün denedim ama inanir misiniz sadece elidor'un bukle üzerine olan sac kremi resmen tek kullanista yok olmus buklelerimi yeniden yaratti. O kadar ürüne inanilmaz paralar harcadim. Hic biri ise yaramadi. Bu ucuz ve siradan bir marka olan sac kremi aninda bukle yapti sacimda. Maalesef almanyada yasadigim icin elidor alamiyorum, sadece türkiye tatilimde kullanabildim. Asiri farkediyor, garanti verebilirim size.

Cildim tüm gün nefes almiyor, nasil günes kremi cilde iyi gelebilir ki diye düsünmeye baslamistim. Yaptigim kisa bir google sonucunda cildimizin nefes almadigini, disaridan gelen oksijen veya havanin cilde bir faydasinin olmadigini, cildin oksijenini sadece kilcal damarlar yoluyla (yedigimiz besinlerden) aldigini ögrendim. Ama gözeneklerin tikanmasi gibi bir sorun evet var. Bu da sivilceye sebep oluyor. Bunun icin de agir yaglar bulundurmayan, hafif günes kremlerini öneriyorlar. Ayrica yagli günes kremi kullansaniz bile, cift asamali temizlik yaptiginiz icin kirler gözeneklerde birikmiyor ve bu sayede de sivilceye sebep olmuyorlar.

Denman ve tabgle teezer i da yurtdışından isteteyim duzelicezx aşku kusko😂 ben boğa ziyagil kafamı koyduğumu yapmam hedefe ulaşmam lazım. Pek sabrım yok ama ürünlerin performansi umitvar geldi kısa sürede dedi 2 ay içinde belli etmeye başlar dedi
Ay kankitom boğa biliyorum ondan :KK70: Diğerleri de başak rabbim kendime hayatı niye bu kadar zorlaştırıyorum :KK70:Kendim gibi terazisular da var bak dert tasa yok takılıyoruz üçüyle de :KK70:Tangle bende var. Güzel gerçekten ama benim saçım karışmıyor zaten hiç ve aşırı elektriklenmeye müsait çok garip hala Hermioneyim :KK70:Yaparsın sen yaparsın eski dalgaları hakikaten çok güzelmiş gene öyle olacak :KK68:

Benim de sacim sizinki gibi. Cok sayida ürün denedim ama inanir misiniz sadece elidor'un bukle üzerine olan sac kremi resmen tek kullanista yok olmus buklelerimi yeniden yaratti. O kadar ürüne inanilmaz paralar harcadim. Hic biri ise yaramadi. Bu ucuz ve siradan bir marka olan sac kremi aninda bukle yapti sacimda. Maalesef almanyada yasadigim icin elidor alamiyorum, sadece türkiye tatilimde kullanabildim. Asiri farkediyor, garanti verebilirim size.
Fotografini atarmisiniz sac kreminin?

Yeşil kapaklı olan dimi bende var o eski haline bıraz kullansam bile harika yapıyordu mesela çok üst segment davines aldım o bile şu haline etki etmedi.bilmiyorum daha önceki yıllarda iki üç kez orielle açılmasına rağmen böyle olmamisti bı kere yanmıştı onda da kısacık kestirnce eski halinden daha güzel olmuştu.sizin de boyaya bağlı mi oluştu düzleşmeler

Yeşil kapaklı olan dimi bende var o eski haline bıraz kullansam bile harika yapıyordu mesela çok üst segment davines aldım o bile şu haline etki etmedi.bilmiyorum daha önceki yıllarda iki üç kez orielle açılmasına rağmen böyle olmamisti bı kere yanmıştı onda da kısacık kestirnce eski halinden daha güzel olmuştu.sizin de boyaya bağlı mi oluştu düzleşmeler
Aslinda evet. Ben tüm sacimi boyamadim, ama aralari beyaza kadar actirip farkli bir renge boyatmistim. Bir de tabi saclarim beyazliyor diye dip boya da yapiyorum. Bir yandan da yaslandigim icin sanirim eskisi gibi dalgali olamiyor saclarim galiba, ama kuaföre bunu dedigimde yasinda ne var diye kabul etmedi :D

Ay kankitom boğa biliyorum ondan :KK70: Diğerleri de başak rabbim kendime hayatı niye bu kadar zorlaştırıyorum :KK70:Kendim gibi terazisular da var bak dert tasa yok takılıyoruz üçüyle de :KK70:Tangle bende var. Güzel gerçekten ama benim saçım karışmıyor zaten hiç ve aşırı elektriklenmeye müsait çok garip hala Hermioneyim :KK70:Yaparsın sen yaparsın eski dalgaları hakikaten çok güzelmiş gene öyle olacak :KK68:
Hermoine kim diye baktım bende 🙈 ben tam bı hobbit ve lotr faniyim her birini bı filmini en az 20 kere izledim desem yalan olmaz ama Harry Potter nedense beni hiç çekmedi bilmiyorum bi kere bile baştan sona izlemedim. Merlin dizisini de çok sevmiştim mesela ya da Atiye yi yani böyle fantastik Supernatural konulu film diziler beni çeker de Potterlara ısınamadım 😂

Kizlar bugün dışarı çıkmadım çikmicam temizleme jeli nemlendirici kullandım sadece akşam temizliğinde yağ bazlı temizleyiciyi kullanmasam olur mu

Aslinda evet. Ben tüm sacimi boyamadim, ama aralari beyaza kadar actirip farkli bir renge boyatmistim. Bir de tabi saclarim beyazliyor diye dip boya da yapiyorum. Bir yandan da yaslandigim icin sanirim eskisi gibi dalgali olamiyor saclarim galiba, ama kuaföre bunu dedigimde yasinda ne var diye kabul etmedi :KK70:

Aslinda evet. Ben tüm sacimi boyamadim, ama aralari beyaza kadar actirip farkli bir renge boyatmistim. Bir de tabi saclarim beyazliyor diye dip boya da yapiyorum. Bir yandan da yaslandigim icin sanirim eskisi gibi dalgali olamiyor saclarim galiba, ama kuaföre bunu dedigimde yasinda ne var diye kabul etmedi :KK70:
Saç ilginç bı oluşum bence hiçbir işlem yapmadan saçın yapısının degisenler var çok sık işlem yapıp bana mısın demeyen var. Benimki kuaförler de hep söylerdi kaliteli diye son birkaç yıldır fon çekmiyor 2 3 ayda Bir düz boyuyorum ama önceden nerdeyse her rengi dener ayda 1 dip yapar sürekli dalgalı masa düz fön kullanırdım.bence yıllar içinde yer çekimine yenik düşüyor saç da her şey gibi 🙈

e hiçbir işlem yapmadan saçın yapısının degisenler var çok sık işlem yapıp bana mısın demeyen var. Benimki kuaförler de hep söylerdi kaliteli diye son birkaç yıldır fon çekmiyo
Ben de 20li yaslarimin basinda sacimin tamamini kizila boyardim ve gayet kaliteli dalgali lüleli bir sacim vardi. Son bir yil icerisinde ne olduysa, (hareketsizlikten de olabilir) hem yüzüm hem sacim yaslandi sanirim. Bundan önce, abartmiyorum, sürekli sacima iltifat alan biriydim. Ayrica da buradaki cogu kadin gibi hep genc gösterdigim söylenirdi, genc erkekler teklif ediyordu falan. Birden cöktüm resmen, özellikle de göz alti morlugum ne yapsam kapanmiyor. Daha bir iki ay önce basladim bu serumlara falan, günes kremini de nadiren sürerdim, onu da günlük kullaniyorum simdi. Ama bu saatten sonra ne kadar kurtarir bilemiyorum. :(

Back
X