- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Afiyet bal şeker olsun inşallahohh mis teşekkür ederim
Benim görümceler yapmıştı. Haber vermişler geleceğiz diye eşime bende maaş alalım öyle sesleyelim bir hafta var. Evde malzeme var ama yine de bişey lazım olur falan dedim. Eşimde diyince biz yapıp getireceğiz gece bişey yapmasın demiş. 2 gün sonra geldiler. Emrivaki oldu bana halen daha sinir olurum. Eşime tembihledim evin hanımı gece ona açın sorun de bi dahakine diyeBazı insanlar ne kadar düşüncesiz ya. Akrabalığı öne sürerek bütün nezaketi bi yana atıp dan diye birinin evine gidiyorsan bulduğunu yersin ancak. Sanki oteller bitti öldü kül oldu. Konu sahibi kendine ve eşine ne yapıyorsan onlara da yap. Olmadı dışardan pide felan söyle. Yanına bir corba salata yap.
Kahvaltılık olarak ne yapacaksınız sabahKızlar selam,
Yine ben yine bir dert.
Şimdi eşim aradı. Köyden akrabaları (kuzen sayılırmış) anne baba çocuk 3 lüsü bulunduğumuz şehre gelecekmiş. Hemde 3 yada 4 gün kadar kalacaklarmış hastane işleri vs varmış. Size geleceğiz demişler. Eşimin annesi de köye gitti haftasonu o kadar aksi ki durum. normalde ona gelirler ama kaynanamın da annesi biraz ağırlaşmış o yüzden köye gitti. oğluma da bi aile dostumuz bakıyor bu arada karman çormanız yani.
Evde yemeğim yok ve 7 gibi burda olacaklarmış bende işten 6bucukta çıkıyorum. eşim erken çıkıp karşılayacak ve bize götürecekmiş. Kabul etmesine çok kızdım ama gelme diyemezdim diyor. düşününce haklı. bende olsam diyemezdim. evde olduğumuzu biliyorlar. ama kızlar ben ne pişiricem bu aileye 3 4 gün boyunca. kuru erzağım var sadece. bana yardımcı olur musunuz ucuz yollu hemde misafire uygun ne yapabilirim?
mahçup olmakta istemiyorum ama napacağımı da bilmiyorum. kahvaltığı ayrı dert yemekliği ayrı dert. bana bi yardımcı olur musunuz nolurr..
bu arada gelen anne baba yaşlı çocuk dediğim de erkek ve o da en kötü 32 33 vardır yaşı. ya çok canım sıkıldı bu işe ya.
tam olarak hissettiğim şey de bu aslında. havucum var 4 yada 5 adet. oğlum seviyor diye akşamları birer tane veriyorum.
yoğurdum yok ceibmdeki son parayı bu market alışverişine verirsem ay sonunu edemem onu düşünüyorum çünkü ucu ucuna yaşyıoruz bir liranın dahi hesabını yapıyorum çünkü mecburum.
patates sulusu yapıcam etsiz tavuksuz.
kuru fasulye de aynı öyle.
dolapta oğlum için yaptığım köfte var sadece ama onu da veremem onlara zaten içine bi dünya ekmek katıp çoğaltıyorum. kıyamam oğlumun hakkı o.
teşekkür ederim
Evet veganım, eve geçince size özelden yazarım.Tarifi bende alabilir miyim? Vegandınız yanlış hatırlamıyorsam
TeşekkürlerEvet veganım, eve geçince size özelden yazarım.
Yok diilsin , habersiz gelen misafire bende hicbirsey yapmam ekstradan , evde ne varsa onu yerler , hicbir sey yoksa dedigin gibi yaparım makarna koyarim ortaya , hayatta parcalamam kendimiben konuya yazilanlara sok oldum bir yandan acikcasi ya,
demek ki dunyanin tek tembeli benmisim.
Habersiz gelen misafire ne diye secenekli menu yapmaya calisiyorsunuz ki, makarnanin nesi varmis.
tek cesit yapin, hem begenmezlerse ne guzel yarin sizde kalmazlar.
Fellah köftesini yogurtsuzda yapabilirsiniz, suyunu salçalı yapın domates varsa domates koyun çok güzel oluryoğurt alırsam bunu da yapabilirim. fellah köftesi yapıp üstüne yoğurt dökeyim
hiçbişeKahvaltılık olarak ne yapacaksınız sabah
Değişik çeşit beklerler simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?