Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim görümceler yapmıştı. Haber vermişler geleceğiz diye eşime bende maaş alalım öyle sesleyelim bir hafta var. Evde malzeme var ama yine de bişey lazım olur falan dedim. Eşimde diyince biz yapıp getireceğiz gece bişey yapmasın demiş. 2 gün sonra geldiler. Emrivaki oldu bana halen daha sinir olurum. Eşime tembihledim evin hanımı gece ona açın sorun de bi dahakine diye

ben konuya yazilanlara sok oldum bir yandan acikcasi ya,
demek ki dunyanin tek tembeli benmisim.
Habersiz gelen misafire ne diye secenekli menu yapmaya calisiyorsunuz ki, makarnanin nesi varmis.
tek cesit yapin, hem begenmezlerse ne guzel yarin sizde kalmazlar.

Valla habersız emrivakiyle gelene ben ne yersem onu cıkarırım asla extra bırsey yapacagım dıye sıkıntıya gırmem. Zaten hastaneye gelıyorlarmıs kalacak yer bulduklarına dua etsınler. Bal baklava dusunecek halınız yok. Netıcede herkesın durumu bellı ayrıca ısten cıkıyorsunuz. Ben sız ısteyken yabancı ınsanları evınızde nasıl bırakıp ıse gıdecegınızı merak ettım. Ben kesınlıkle kabul etmezdım. Ev sahıbı evde yok ama mısafırler evımın heryerınde. Dolabımı acacak bılmem ne ayar olurdum. Esınız ne olursa olsun karımla bı konusayım demelıydı. Lapp dıye ınsan mı kabul edılır

tavuk pilav mercimek, corbayi pilavi fazla yapin
yarin yanina patates yemegi yaparsiniz 2 gun kurtulur
1.gunde aksamdan kuru fasulye islatin 2.gun pisirin 3.gune daha lezzetli olur beklerse hem 2.gun yemek isiniz cok olmayacagindam rahat pisirirsiniz
zaten hastane isleri varsa sabah gider aksama anca gelirler karinlarini doyurmus olurlar muhtemelen

Dışarıdan ucuz tabldot ev yemeği yapan yerlerden söyleyin ve gözlerinin önünde sipariş verin. Hatta üstüne basa basa "son dakika geldiğiniz için çalışan biri olarak evde size kadar yemeğim ve erzağım yok, o yüzden böyle idare edeceğiz" deyin. Haspalara bak... Bir de evli çiftin yanında 32-33 yaşında adamın yatılı misafir olması da nedir ya hiç mi edep yok bu insanlarda...

Gerçekten bugün yapmasanız bile bundan sonra en ucuz yerden tabldot yemek söyleyin... Şehrinizi bilmiyorum ama maksimum o ucuz yerler 18 TL civarı oluyor... Kendinizi yorduğunuza değmez inanın...

Allah size de sabır versin bu süreçte

Bugün için salçalı makarna ve çorba yapın, yarına kuru fasulye pilav, bir öğün de patates kızartması, menemen gibi hazırlayabilirsiniz. Kahvaltı için de ben yumurtayı çırpıp içine biraz un, sıvıyağ ve sucuk, sosis, domates biber işte evde ne varsa koyup teflon tavada önlü arkalı pişiriyorum hem çok bereketli hem değişik hemde börek gibi oluyor.

Kahvaltılık olarak ne yapacaksınız sabah
Değişik çeşit beklerler simdi

Ben bu mesajınızı yeni gördüm Kusura bakmayın... Tabldot fiyatı size fazla gelebilir bu durumda...

Bol bol kısır yapsanız 2-3 gün dayasanız önlerine? Çayla beraber yatıp kalkıp yesinler... Hem bu şekilde belki anlayışlarındaki kabızlık münasip bir yerlerine de sirayet eder... Kısır intikamınızı alır

Yok diilsin , habersiz gelen misafire bende hicbirsey yapmam ekstradan , evde ne varsa onu yerler , hicbir sey yoksa dedigin gibi yaparım makarna koyarim ortaya , hayatta parcalamam kendimi
Haberli misafirimi zaten elimden gelen en iyi sekilde agirlarim

fazladan niye makarna yapip koyuyorsun ki dolaba? yenmezse cöpe gidecek. senin durumunda cöpe yemek atacak degil. bir paketi 4 kereye bölersin gerekirse oglun icin. aksam yapacagin yemek artarsa artar öglen yerler, yok artmazsa bir zahmet koca adam kiysin parasina anasinin babasinin karnini doyursun. belki bu vesileyle utanirda alisveris yaparlar cullandiklari eve.

ayrica o yasta adamin sizin evinizde siz olmadan ne isi var. kocanizin kafasini cözemedim ben.

kizanlae kizabilirler. inanin elimden gelse bilsem kimler arayip almalari gereken cevabi ben vericem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…