Haddinden fazla evliyim.

Evet. Eşim de kendisinden çok kolay vazgeçtiğimi düşünüp kırılıyor sanırım bu yüzden.

Evet. Eşim de kendisinden çok kolay vazgeçtiğimi düşünüp kırılıyor sanırım bu yüzden.

Ben ayrılmamalısınız demiştim ama eşinize hak veriyor ve bir adım ötesine götürüyorum.
Çözümsüzlük işinize geliyor.
Belki de evlilik size göre değildir.
Eşiniz sevgili iken iyidi ama eş olunca heyecanı bitmiştir
Ailenizi özlemişsinizdirz, uzak kalmak zor geliyordur
Eşinizi yada ailesini kendinize kayık bulmuyorsunuzdur.
Yada 50 milyon olası sebepten ötürü boşanmak istiyorsunuz. Ama ülkemiz şartlarında kadının bu talepleri karşılanır diye bulduğunuz bahaneyi çözümsüzlük yoluna sokuyorsunuz.
Yada psikolojik olarak etkilendiniz, bunu farkında olmadan yapıyorsunuz.
Her ne ise. Hakkınızda hayırlısı

Bunu bir düşüneyim. Teşekkür ederim.

O.miyavladiginda, "nasil da yakisti sana miyavlamak konusmandan daha iyi durdu valla" diyip patlatsaydiniz kahkahayi.. Şakayi kaka yapiyorlarsa o yolda yuruyun sizde.. Dişe diş.. Yoksa ezerler işte boyle malesef..

O.miyavladiginda, "nasil da yakisti sana miyavlamak konusmandan daha iyi durdu valla" diyip patlatsaydiniz kahkahayi.. Şakayi kaka yapiyorlarsa o yolda yuruyun sizde.. Dişe diş.. Yoksa ezerler işte boyle malesef..

Ne kadar ihtiyacı varmış demek ki birine kötülüğünü akıtmaya. Bana ses çıkarmayacak birini bulsam da döksem diye bekliyormuş heralde. Yazık.

Ben de cevap versem bu konuşmalardan sonra nasıl çay koyup içmeye devam edilecek diye düşüne düşüne susuyorum.
Öyle de devam ediliyor ki hiç merak etmeyin
Benim kaynanamda ilk evlendiğimde eltilerimi örnek verip duruyordu bi telefon konusmamızda yine verince bende ben kimseye benzemem ben o saydıklarınız drğilim dedim bir daha da böyle bişi olmadı :)

Yıllarca sindirilmis bastırılmış hakkı yenmiş biri olarak konuşuyorum

Ben 10 sene dayandım patlama noktası çok fena oldu

Şuan ipler bende ama bu zamana gelene kadar ben benden gittim neye yarar

Kendileri çağırmaktadır ziyade bende yemeyi severlerdi ne hikmetse

Normalde ayy minik beni aramadı diyen okuz yemek içmeye sorgusuz sualsiz habersiz gelirdi

Geçti borun pazarı sür eşegi nigdeye

Eltiymis kaynana yerle bir şimdi

Önce eşini arkana Alman lazım başka türlü yilmiyor boyleleri bosbogaz oluyorlar

:) benim bir arkadaşım evlenmeden önce kayınvalidesiyle hep bu şekilde konuşurdu. Soğuk savaş dönemi gibi düğün hazırlığı süreçleri oldu. Bana yıpratıcı gelirdi dışardan bakınca. Doğrusunu o yapıyormuş :) bana göre değildi ya.

Patlama noktasında ne oldu?

Patlama noktasında ne oldu?
Eşim bağır çağır onları istemediklerini söyledi argo konuşmadan bana bugüne kadar neler yapıldıysa neler yasadiysam eşimin de desteği ile bağır çağır kendimi savundum tabi karşında anlayacak insan da olmalı bunları konusurken

İstediğini anladılar evliligimin ilk iki yılı kaynanada sürekli yemek yeme sorununu ondan uzağa taşınarak atlatmıştim

Ama bu sefer de beni saymadan yemeğe geliyorlardı musaitmisin biz geliyoruz falan yok catkapi

Eşim kendine de haksızlık yapıldığında canına tak ettiğinde müsaade etti tabi bunları yapmama

Eşime kimse dokunmayan kadar eşim de rahatsız i olmuyordu .

Şuan eve eltimi sokmayacagimi tekrar tekrar yineledim kaynanama

Eşim de ailesi için gerekirse herkersi sileceğini söyledi annesine

Dediğiniz gibi karşıda anlayacak insan da olmalı. Gidip hepsini toplayıp anlatsam sen bunu bunu dedin sen bunu yaptın biriniz de diğerinin yaptığını görmüyor diye, o cümlenin sonuna kadar susup dinleyemezler bile. Susup dinlemeyi bilmiyorlar çünkü. Sözünü kesiyorlar insanın. Kesmese de anlamaz ki. “Ne var bunda” olur en fazla. Annesi kendisi gençken kaynanasından neler çektiğini falan anlatır. Benim şu an inanılmaz bir şımarıklık yaptığımı düşündüklerinden eminim. Yoruldum gerçekten.

O sorunu yaşayan arkadaşlardan var bı geliyorlar bazısı bı ay bazısı iki ay kalıyor gelip gitmek bı derece daha iyi yatılı kalmaktan
Ay hic sevmem günlerce haftalarca yatılıya gelen misafiri . Elimden gelse kayınvalidem gelmesin doğumuma diyorum teklif edecek diye ödüm patlıyor hemde başka ülkeden gelcekler ne kadar kalır allah bilir

Bende yoruldum bıktım usandım ben eltime gittiğimde eltimin çocuğuma bı bardak su vermeyisi ne ne olacak canım sen veriver demeleri

Ama onun çocukları benim evde elinde kek geze geze yemelerine tahammül edemeyip oturun da yiyin dediğimde benim kötü gelin olmam herşeyi anlatır sanırım

Artık tahammülüm kalmadı eşim destek

Şuan yarın birgün o da haksızsın falan derse bosanirim olur biter kanser olmadan ben

Ay hic sevmem günlerce haftalarca yatılıya gelen misafiri . Elimden gelse kayınvalidem gelmesin doğumuma diyorum teklif edecek diye ödüm patlıyor hemde başka ülkeden gelcekler ne kadar kalır allah bilir
Allah yardımcın olsun anneni ablani varda başka birinin yerini yap şimdiden eşinin yaninda konuyu açma o annesinin yerini hazır bilmesin

Allah tan eşim annesine çocuk konusunda guvenmiyordu bana bakmayacağıni bildiğinden hep annen kalsn diye ısrar etmişti bana

Çok iyi anlıyorum. Bundan 1 hafta önce abime demiştim eşim bana destek oluyor zaten o da ne var bunda dese 1 dk durmam burada diye. En son gerçekten de ne var bunda minvalinde konuştuğu için çıkıp ailemin yanına geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…