Haddinden fazla evliyim.

Bana sıkıntılarınız abartı geldi, daha beterlerini yaşadığımdandır belki
Ama bence biraz daha onlara karşılık verip haftasonu gitmemek için sizde evde pasta börek artık herneyse yapıp eşinizi başbaşa geçirmeye ikna edip buna alıştırın

ne alaka durup dururken hakaret etsin anırmak diye. bu ayar vermek değil ki hakaret.
Farkındaysaniz alintiladiginiz cümle konu sahibi ile alay edildigi ,dalga gecildigi ve ona saygı duyulmadığına yönelik söz ve davranışlara yönelik benim duygu ve dusuncelerimdi.Konu sahibine neden böyle bir cümle ile cevap vermiyorsun demedim.Bununla beraber benim kendi hayatımda beni rencide edeni rencide ettiğim yasantilarim oldu.

Evliliğinizin bundan sonrası için iyi düşünmelisiniz. Esinizle oturup icinizdeki herseyi açık açık konusmalısınız.
Eğer esiniz ailesinin sözlerinden etkileniyorsa su an yoklugunuzda emin olun ailesi bos durmuyordur.

O yüzden en kısa zamanda eşinizle konusup bir kez daha kendi icinizde karar verip yolunuza oyle devam edin.

Esin ailesinin anne baba ablasının karşısına geçecek sizin yüzünuzden yuvam yıkılacak eşim gitti kolay mi yuva yıkmak tekrar kurmak hayatımla oynamayın. Boşuna kadını rahatsız etmiceksiniz ne bu gel gel git git. Abla sende agzindancikan laflara dikkat et kimse huzurumuz bozmucak. Diye kızacak. Çok mu zor böyle demek ya .. benim annem geldi aklima yillar once benzer seyler yasamis sessiz biri oldugu icin babamda sessizmis.. ama yuvaniza sahip cikin..ınsallah herşey yoluna girer..

Yeryüzünde bir insan benim anneme öyle bir söz söylesin , o insanı o lafı ettiğine bin pişman ederim.Bir koca için kendisine , annesine bu kadar laf söz söyleten kadınlara üzülemiyorum maalesef.

Smdiye kadr gulryuzlu oldgnz icin esnizde dahil bunlar boyle olmus. Esinizde sizi anliyo ayagina hala sizden beklenti icinde. Yani gozunuz aliyosa kotu olup araya mesafe koymaniz. Iste sonradan boyle olmasin diye hep basta mesafe olsun diyrz. Cnku isler gitgide buyuyo. Iyi olark da cozmek bilmyrm ama anca dizilerde oluyo herlde. Aklima istanbllu gelindeki sureyya geldide:) once kendini dusun canim.

Aile çok saygısız, miyav miyav bilmemne, görümcen mahremiyet nedir bilmiyor. Dışardan işsiz güçsüz bir avuç insan saracak bir gelini bulmuş gibi duruyor. Eşine rest çekeceksin, vinçle götürecek halleri yok ya. Ben yemek yaptım bir haftalık malzeme aldım durum bu, evde yenecek diyeceksin. Ben arası iyi olsun kötü olsun kimseye bu kv kp evinde anne evinde yemek yeme sonra eve gitme olayını önermiyorum, belki kolaylık olabilir ama sonucunda kendi annenle bile tartışma oluyor.

Bu görümceyi bi yerden tanıyorum ama benimki evli kaynanada aynı sanırım oğullarının açlıktan öleceğini falan düşünüyorlar gitmeyin sonunda nasıl olsa çağırmaktan vazgeçerler benden tavsiye Güler yüzlü falanda olmayın kıymet bilmiyorlar mesafe en etkili çözüm

Ben zaten her gün yemeğimizi yapıyorum. Zor da gelmiyor hiç. Bir kere annesi çağırmıştı yemeğimiz var demiştim onu buzdolabına koy yarın yersiniz bugün bizde yiyin dedi. Evet bir dahakine “Siz sizin yemeğinizi buzdolabına koyun o zaman onu yarın yiyelim” demek lazım da artık dönüp bir dahakine kadar duracak yerim kalmadı gibi geliyor.

:) diyelim ki o börek mi yaptı, basayım baklavayı. Hayır benim tatlım yenecek diyeyim :)

4 ay kalmak nedir ya.
Peki eşiniz üzülmedi mi?
Size kırgınlık beslemedi mi?

Yok aksine hep yanımda oldu. Ben bile çekemiyorum onları bu kadar sen iyi bile dayandın dedi. Hiçbir zaman senin ailen benim ailem olmadı bizim aramızda. İkimizde yeni bir aile kurduğumuzun asıl önemli olanın kendi ailemiz olduğunun farkındayız. Zaten bu kafaya gelmeden evlenmemeli kimse bana göre.

Haklısınız. Benim eşim de bunların aynısını söylüyor ama uygulamada problem var gibi. Mutluluklar dilerim size.

Ailenizle ilgili konulara cevap verin. Sustukça daha çok cesaret buluyorlar. Bizimde aile yapilariniz uymuyor Fikirlerine ses çıkarmiyorum Ama çizgilerim net.. Sınırı geçemez kimse.. Sizde görüşmelerinizi bir eşiniz gitsin bir beraber gidin.. Zamanla alistirirsiniz Esinizide ailesinide.. Evde isim var çocuğum var Falan filan.. Eşinizin ailesiyle istediği kadar zaman geçirebilir sonuçta.. Kendinizi onların istediği psikolojiye sokmayın..

Zaten kpss calisiyormussunuz Başka şehir de iş tercihi yapın Kimsenin ailesine yakın olmazsanız Kafanız rahat olur

Zaten kpss calisiyormussunuz Başka şehir de iş tercihi yapın Kimsenin ailesine yakın olmazsanız Kafanız rahat olur

Önümüzdeki temmuzdaki kpss’ye güzel çalıştım. Eski puanım da var şimdi de alımlar yapılıyor. Eşimin işinden dolayı şehir değiştiremiyoruz ama ben eşimden ayrılıp puanım nereye yeterse başka bir şehirde kendim ya da ailemin olduğu şehirde yaşamayı düşünüyorum. Zaten kpss şart değil. Ailemin yanında kalıp bir işe girip yeniden mutlu olma fikri güzel geliyor.

Iki cumle beni cok rahatsiz etti. Biri annen icin bu nasil annelik demesi. Siz de deseydiniz keske bizi rahatsiz etmek istemiyo zirt birt aramaz bile diye.

Bide miyavlama olayina cok kizdim psikolojisi iyi degil bence.

Yeryüzünde bir insan benim anneme öyle bir söz söylesin , o insanı o lafı ettiğine bin pişman ederim.Bir koca için kendisine , annesine bu kadar laf söz söyleten kadınlara üzülemiyorum maalesef.

Benim de o kadar ağırıma gitmiş ki durum bu işte. O gün eşimle konuşmuştum çok zoruma gitti diye. O da annesini uyarmıştı falan. Evet içi soğumuyor insanın. Ama olmuş bir şey ben de içinden çıkmaya çalışıyorum. Üzmeyin artık daha fazla rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…