Haddinden fazla evliyim.

Sizin için de en güzeli neyse o olsun inşallah. Aile olalım diye çıktığımız yola yazık oluyor.

Malesef eşimin işinden dolayı şehir değiştiremiyoruz.

C cecenn Sizin şehir değiştirme durumunuz varsa güzel olabilir belki. Keşke kuzey kutbuna taşınsak eşimle.

O kadar uzağa yani :)
Yinede boşanmayı düşünmeden evvel.
Tüm çarelere başvurun bence.
Umarım düzelir her şey.

Ben de cevap versem bu konuşmalardan sonra nasıl çay koyup içmeye devam edilecek diye düşüne düşüne susuyorum.
Çok kaba olacak ama dayanamıyorum zıkkımın dibini içsinler mümkünse.
Bu kadar sustunuz, sessiz kaldınız ama suçlu oldunuz.
Şunu kendinize reva görmeyin verin cevaplarını kahkahalar eşliğinde görsünler "güleryüzlü" gelini.

Şu güleryüzlüden anladıkları saçma salak konuşup gevrek gevrek gülen olmasa ya...

Çok cellallendim! Adres verseniz kavgaya geleceğim o derece!

Adres vermemek için zor duruyorum :)

Ben de öyle düşünüyorum. Ablasının hayalinde yaşlı, kokoş ve cazgır bir gelin varmış belli ki. Çok kızgınım ona. Eşime de onun kardeşi olduğu için kızgınım. Onu sevdiği için kızgınım. Ablasını görünce mutlu olduğu için kızgınım. Böyle kötü duygularla yaşamak istemiyorum. Kalan hayatım içimde nefretle geçecek gibi geliyor.

Esiniz kaç yaşındaki

bende eşimin ailesine benzer duygular besliyorum çoğu zaman. eşimle hiçbir problemim yok ama onlarla görüşmemek için senden vazgeçmem gerekirse vazgeçerim demişliğim var. biz şanslıyız onlardan uzaktayız çünkü. hiçbir zaman yakıın şehirlerde bile olmadık, arayı bana gelip 4 ay kalarak kapattılar. düşüncesizler, umursamazlar, kabalar bizimkiler. bende çok dayandım ama burada yazan çoğu arkadaş haklı. olayı anca bir cinnet çözüyor. sürekli sessiz sakin duran tatsızlık çıkmasın diyen ben bir gün bir cinnetle kovdum evimden( belirsiz süreli kalmalarından bıktığım için) , sonra bütün taşlar döküldü ortaya. şimdi daha az ve seviyeli bir iletişimimiz var. bana saygı duymak zorunda olduklarını maalesef bu yolla anladılar. ben hala kıyamam içten eşime derim onlara gittiğimizde gezdirelim, hediyeler alalım diye. yazık yaşlı başlı insanlar, anneme ne yaparsam onlarada yapmak isterim. ama mesafemi korumam lazım. benim bu konuda eşim hep yanımdaydı işleri çözebilmemiz bu sayede oldu sanırım.

Eşiniz bu aile tipine alışkın olduğu için yapılanlara takilmiyordur pek. Bu yuzden sizin "güleryüzlü" olmanizi istiyor. Yani onlarin yaptiklarini espri diye görüyor sizin alinmanizi istemiyor. Yorumlara katılıyorum biraz sesiniz çıksa boyle yapamazlar ama simdi yapsaniz saygisiz olursunuz en bastan yapacaktiniz. Sizi yaş olarak da kucuk gormusler..Gitme sıklıgınızı azaltmaya calisin.O bos muhabbetlere de cevap verin susmayin seker diyosun da masallah hep yiyosun abla olmaz boyle filan diyip tatlı bilmişlik yapmaya çalışın. Esinize tatli tatli ailen iyi insanlar ama tarzlari bana farkli geliyor bu kadar sık gitmek istemiyorum benim annem bizi rahatsiz etmemek icin gelmiyor pek ayni anlayisi bekliyorum gibi yumusak yumusak konusun bakalim.

4 ay kalmak nedir ya.
Peki eşiniz üzülmedi mi?
Size kırgınlık beslemedi mi?

Aynen söylediğiniz gibi baştan yapmayıp şimdi yapsam bu sefer de şımarmış veya onun gibi bir şey olacağım. Eşime tatlı tatlı ciltlik eser yazdım. Eşim zaten kendi de söylüyor. Farkında. Biraz zaman ver bana güven her şey güzel olacak düzeltcem ama bir anda değiştiremiyorum diyordu. Son gün bana “senin yüzünden” diyince sabrım kalmadı.

Gitme yapacağını yapmissin ömrünü tuketmelerine izin verme belliki eşinde pasif bugüne kadar bu yaşadıklarını engelleyemediyse bundan sonrada engelleyemez eşinle araniz iyi birbirinizi seviyorsanız eşinle duzelir sin zaten ama kayınvalide görümce kişilerine mesafe koy sen sustukca onlar yapmaya devam edecekler

Madem bu kadar ailesine gidiyor o zaman evlenmeseymiş,sizinle neden evlenmiş ki çok ezdiriyorsunuz kendinizi ben kendimi bu tarz olaylarda pasif sessiz bilirdim siz benden beter çıktınız azıcık tepkinizi koyun canım yoksa çok yıpranırsınız içinize atıp susarak

12 sayfa oldu herkes aynı şeyi söylüyor. Demek ki aklın yolu birmiş bir ben akıl edememişim :)
Hala bir yanım özgür kalıp kendi başıma yaşamayı düşünüyor. Bir yanım da eşimle birbirimize verdiğimiz sevgiye emeğe kıyamıyor. Dua ediyorum doğrusunu bulmak için. Eğer boşanmamış olursam burada herkesin önerdiği şeyi yapacağım. Deneyeceğim yani bakalım yapabilecek miyim.
Teşekkürler size de.

Kendi eski halimi gordum ben de kendimden kcuk sidikli gorumcemin beni ezmesine izin verirdim hem de zeka seviyesi 60 olan arkadaslariyla.Sonra birden bir sey oldu ben ezigi masum oynamaktan sikildim.Esime sikayet ettigimde onlara hicbir sey demedigi gibi beni fesat alingan vs gibi seylerle suclamya basladi.Benim de resmen gozun acildi yetiskin gibi davranmaya kendi problemlerimi kendim cozmeye karar verdim.Simdi besmelesiz benimle konusmiyorlarSana boyle davranilmasina musede etme sen de bir annenin evladisin bir anne kuzususun.Bunlara buyuk bir cingar sart olmus baska turlu cozulmez cunki esinde benimki gibi.Lutfen ama lutfen kendini ezdirne ne kadar sessiz olursan o kadar tepene cikarlar.Kibaeca veya anladiklari dilden cevplarini ver mesela annene laf etmis ya evet annem bizi rahatsiz etmekten cok cekinir yanlis anlayacagiz diye bizi de cok sik cagirmaz kndi de cok sik gelmez deyin o anlar

Di mi? Zaten benden önce de ablasıyla evli gibiydi tanıştığımızda. Ablasının evliliğini de hep birlikte yaşamışlar. Ama ablasının eşi yanında durmuyor diye, destek için gibi düşünmüştüm. Daha doğrusu sorduğumda o böyle açıklamıştı. Anladığım kadarıyla adamın ortada olmaması bahaneymiş, ailecek 8 kişi birden evlilik yaşamayı seviyorlarmış. Ne bileyim aklıma gelmedi bunların olabileceği.

Baştan aşağı doğru söylüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…