Haftada bir çagıran kaynana

kurbağa değiliz sizin hayat felsefenizi de kabul etmek hiç zorunda değiliz.iyi günler

Yapılan yorumlar cevaplarına bakar mısınız. Ya burada bizimle alay ediyor ya da dediğiniz gibi sabrımızı zorluyor. Bu arkadaşı yakından tanımak lazım. Allah etrafındakilere sabır versin. Bundan önceki konusunda al KPSS kitaplarını KV de çalış diyorum. Ayıp olmaz mı diyorBen bu arkadaşın niyetini anlamadım.

Emin oldm simdi bizi sınamaya çalısıyor

zaten sınava ilk girişi değil defalarca girmiş şimdi de çalışmak istemiyor kaynana da bahanesi oldu.burda harcayacak zamanı var ama değil mi?ben mesela gündüz hiç girmezdim bir odamda badana yapılıyor şu an virüs kapmayayım diye evde dolaşmıyorum k.k da takılıyorum ee okulumda yok kpss mde bakacak küçük çocuğumda.çalışacak olan zaten çalışır zaman yaratır hepsi bahaneeeeee

Siz mic mic ilişki görmemişsiniz cidden
Bana göre bu ılıskı mic mic. Daralıyorum alıskın degılım. Ordada rahat edemiyorum. Kendi evımde ekeyfım yerınde ayrıca gunde 6 saat calısıyorum. 24 saat degil. Kalan zamanımı kv ile gecırmek ıstemıyorum

babanıza gidin orda geçirin o zaman

Allah muhtaç etmesin o zaman seni canım ikizlerim oldu tek bakamadim 2 yaşındalar 2 senedir beraberiz 36 hastalıkta hamileyim ne zaman ayrılırız belli bile değil dikkat et de muhtaç kalma

Ayrica sizi sebip deger vermeleri cok hos bisey babanızdan görmediğiniz sevgiyi gösteriyo insanlar herseyde bu kadar sorun aramayin

Arkadaşım burada sen çok geziyorsun KV ile ciddi sorunları olanları okuyorsun. Sonra oturup düşünüyorsun hmmm acaba benim KV ile sorunum ne bakıyorsun ki sorun yok olamaz imkansız KV = SORUN hah şimdi buldum yemek yapıp bizi çağırıyor işte bizim sorunumuz bu diyip diğer arkadaşların dediği gibi de başka şeylerden kaçmak için burada vakit harcıyorsun.

Ayrica sizi sebip deger vermeleri cok hos bisey babanızdan görmediğiniz sevgiyi gösteriyo insanlar herseyde bu kadar sorun aramayin
yok artık akıl vermeyelim pes edelim annesine gitsin sadece.Ama bir daha da aynı konuyu açmasın yeter yahuuuuu.eşinle ilgilen hayatına bak kpss çalışş .yeni konular düşün kaynana da kaynana unut şu kaynanayı o da seni unutur zaten fazla sürmez

İnşallah unutur. Vala kapatiyorum telımı. Ders basındayım. 2 haftada bir gıderım diyede son sözümü söyledım. Normalde ben aksam calısmadım ders. Artık kvye götürmesin dıye aksam calıscam

işte buuu .teşhis i o kadar doğru koydunuz ki tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…