- 29 Ağustos 2014
- 5.612
- 17.951
- 448
- 33
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
kurbağa değiliz sizin hayat felsefenizi de kabul etmek hiç zorunda değiliz.iyi günlerAyh Çin işkencesi gibi insan bekarliktan bu faza direkt geçiş yapinca uzun bi zaman kaldiramio da hazmedemio da. Sonucta tanimadigin sacma sapan bi kadin neticede ve sen niye onla oturmaya mecbursun. Ömür de bitiyor bi yandan onunla mi gecircen değerli vaktini. Ama sana guveniorum erkenden fark etmis olman bile bisey. Burdaki kadinlarin cogu kurbaga gibi yavas yavas ısınıyor ya su fark etmiolar yandiklarini :) e ne var bunda bu kadar dert edecek derler.
Yapılan yorumlar cevaplarına bakar mısınız. Ya burada bizimle alay ediyor ya da dediğiniz gibi sabrımızı zorluyor. Bu arkadaşı yakından tanımak lazım. Allah etrafındakilere sabır versin. Bundan önceki konusunda al KPSS kitaplarını KV de çalış diyorum. Ayıp olmaz mı diyorYahu napayım diye zibilyon konu açıyorsun ama söylenen hiç bir şeyi uygulamıyosun, 'ama onun çağırmaması lazım, ama sıkılıyorum'
E git bunları ona söyle, sabrımızı çok zorluyorsun karşiiiim
Emin oldm simdi bizi sınamaya çalısıyorYapılan yorumlar cevaplarına bakar mısınız. Ya burada bizimle alay ediyor ya da dediğiniz gibi sabrımızı zorluyor. Bu arkadaşı yakından tanımak lazım. Allah etrafındakilere sabır versin. Bundan önceki konusunda al KPSS kitaplarını KV de çalış diyorum. Ayıp olmaz mı diyorBen bu arkadaşın niyetini anlamadım.
zaten sınava ilk girişi değil defalarca girmiş şimdi de çalışmak istemiyor kaynana da bahanesi oldu.burda harcayacak zamanı var ama değil mi?ben mesela gündüz hiç girmezdim bir odamda badana yapılıyor şu an virüs kapmayayım diye evde dolaşmıyorum k.k da takılıyorum ee okulumda yok kpss mde bakacak küçük çocuğumda.çalışacak olan zaten çalışır zaman yaratır hepsi bahaneeeeeeYapılan yorumlar cevaplarına bakar mısınız. Ya burada bizimle alay ediyor ya da dediğiniz gibi sabrımızı zorluyor. Bu arkadaşı yakından tanımak lazım. Allah etrafındakilere sabır versin. Bundan önceki konusunda al KPSS kitaplarını KV de çalış diyorum. Ayıp olmaz mı diyorBen bu arkadaşın niyetini anlamadım.
ya da delirtmeyeEmin oldm simdi bizi sınamaya çalısıyor
Siz mic mic ilişki görmemişsiniz ciddenVala dalga gecıyor sunuz. Ama ben farkındayım bu esımle sorun olacak. Kadın cok ısrarcı. Mıç mıç ıstıyor
Aşırı ana kuzusu aşırı yani. Evlenince daha beter olduYa eşin çok fena ana kuzusu hiç çekilir dert değil nasıl seviyosunuz bu adamlaeı bilmem
Bana göre bu ılıskı mic mic. Daralıyorum alıskın degılım. Ordada rahat edemiyorum. Kendi evımde ekeyfım yerınde ayrıca gunde 6 saat calısıyorum. 24 saat degil. Kalan zamanımı kv ile gecırmek ıstemıyorumSiz mic mic ilişki görmemişsiniz cidden
ders zamanııı vakit geçiyor 2 soru daha çözerdinizAşırı ana kuzusu aşırı yani. Evlenince daha beter oldu
babanıza gidin orda geçirin o zamanBana göre bu ılıskı mic mic. Daralıyorum alıskın degılım. Ordada rahat edemiyorum. Kendi evımde ekeyfım yerınde ayrıca gunde 6 saat calısıyorum. 24 saat degil. Kalan zamanımı kv ile gecırmek ıstemıyorum
Allah muhtaç etmesin o zaman seni canım ikizlerim oldu tek bakamadim 2 yaşındalar 2 senedir beraberiz 36 hastalıkta hamileyim ne zaman ayrılırız belli bile değil dikkat et de muhtaç kalmaBana göre bu ılıskı mic mic. Daralıyorum alıskın degılım. Ordada rahat edemiyorum. Kendi evımde ekeyfım yerınde ayrıca gunde 6 saat calısıyorum. 24 saat degil. Kalan zamanımı kv ile gecırmek ıstemıyorum
Babama nıye gıdeyım annem dururkenbabanıza gidin orda geçirin o zaman
Allah muhtac etmesin ama annemı cagırırım ılk olarakAllah muhtaç etmesin o zaman seni canım ikizlerim oldu tek bakamadim 2 yaşındalar 2 senedir beraberiz 36 hastalıkta hamileyim ne zaman ayrılırız belli bile değil dikkat et de muhtaç kalma
Siz bilirsiniz ben bunlarda önyargılı olmayın demeye geldim hayatınızda basarilarAllah muhtac etmesin ama annemı cagırırım ılk olarak
yok artık akıl vermeyelim pes edelim annesine gitsin sadece.Ama bir daha da aynı konuyu açmasın yeter yahuuuuu.eşinle ilgilen hayatına bak kpss çalışş .yeni konular düşün kaynana da kaynana unut şu kaynanayı o da seni unutur zaten fazla sürmezAyrica sizi sebip deger vermeleri cok hos bisey babanızdan görmediğiniz sevgiyi gösteriyo insanlar herseyde bu kadar sorun aramayin
İnşallah unutur. Vala kapatiyorum telımı. Ders basındayım. 2 haftada bir gıderım diyede son sözümü söyledım. Normalde ben aksam calısmadım ders. Artık kvye götürmesin dıye aksam calıscamyok artık akıl vermeyelim pes edelim annesine gitsin sadece.Ama bir daha da aynı konuyu açmasın yeter yahuuuuu.eşinle ilgilen hayatına bak kpss çalışş .yeni konular düşün kaynana da kaynana unut şu kaynanayı o da seni unutur zaten fazla sürmez
işte buuu .teşhis i o kadar doğru koydunuz ki tebriklerArkadaşım burada sen çok geziyorsun KV ile ciddi sorunları olanları okuyorsun. Sonra oturup düşünüyorsun hmmm acaba benim KV ile sorunum ne bakıyorsun ki sorun yok olamaz imkansız KV = SORUN hah şimdi buldum yemek yapıp bizi çağırıyor işte bizim sorunumuz bu diyip diğer arkadaşların dediği gibi de başka şeylerden kaçmak için burada vakit harcıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?