- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aslında kadını seviyorum. Ama cok görusmek bana göre degıl. Aram kotu degıl. Ama ızın günümü bas basa gecırmek ıstıyorum. Aksam yorgun oluyo eşim zatenSiz bilirsiniz ben bunlarda önyargılı olmayın demeye geldim hayatınızda basarilar
Aslında sorun şu. Kv benı cagırdıkca daha cok gidesim gelmiyor. Bakıyorum dıgerlerıni kaynanası da böyle ve evlılıklerınde sıkıntı oluyor. Sıkıntı yasamak ıstemıyorum kafama takılıyor. Çagırdıkca ben daralıyorumArkadaşım burada sen çok geziyorsun KV ile ciddi sorunları olanları okuyorsun. Sonra oturup düşünüyorsun hmmm acaba benim KV ile sorunum ne bakıyorsun ki sorun yok olamaz imkansız KV = SORUN hah şimdi buldum yemek yapıp bizi çağırıyor işte bizim sorunumuz bu diyip diğer arkadaşların dediği gibi de başka şeylerden kaçmak için burada vakit harcıyorsun.
Aynen haftada bir kaynanaya gitmekte ne var anlamıyorum yani kayınvalide iyi biriyse eşi doldurmuyosa gelip evine karısmıyorsa, bak konu sahibi sen naparsan yap o eşinin annesi eşini arayıp yemek yaptım gelin demesinde ben zerre sorun görmüyorm hatta helal olsun böyle kaynanaya ne güzel gelinini ağırlıyor yemeği de yaptırmıyor kendisi yapıyor. Böyle boş şeyleri dert edip derdi çekmeyin üzerinize.yok artık akıl vermeyelim pes edelim annesine gitsin sadece.Ama bir daha da aynı konuyu açmasın yeter yahuuuuu.eşinle ilgilen hayatına bak kpss çalışş .yeni konular düşün kaynana da kaynana unut şu kaynanayı o da seni unutur zaten fazla sürmez
Annenle ilişkin nasıl paylaştın mı bu durumu fikrini aldın mı? Nasıl evlendiniz flört mü görücü mü? Arkadaşınız var mı? Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl? Eğitim durumunuz ne ? Ne iş yapıyorsunuz? Kaç yaşındasınız?Aslında sorun şu. Kv benı cagırdıkca daha cok gidesim gelmiyor. Bakıyorum dıgerlerıni kaynanası da böyle ve evlılıklerınde sıkıntı oluyor. Sıkıntı yasamak ıstemıyorum kafama takılıyor. Çagırdıkca ben daralıyorum
Tamamda gıdınce sıkılıyorum. Yemek ye dön olmuyor. Gece yarısı bırakıyor. Gıdınce 2gun sonra gene çagırıyor.Ayrıca eşimin annesının ne özellıgı var her hafta mutlu olmadığım yere gıdecegım. Anneme gıderım. En azından annemde daha rahatım, sıkılmıyorum. O zaman benım annemde eşimi darlasın cagırıp dursunAynen haftada bir kaynanaya gitmekte ne var anlamıyorum yani kayınvalide iyi biriyse eşi doldurmuyosa gelip evine karısmıyorsa, bak konu sahibi sen naparsan yap o eşinin annesi eşini arayıp yemek yaptım gelin demesinde ben zerre sorun görmüyorm hatta helal olsun böyle kaynanaya ne güzel gelinini ağırlıyor yemeği de yaptırmıyor kendisi yapıyor. Böyle boş şeyleri dert edip derdi çekmeyin üzerinize.
Şaka gibi yemin ediyorum ya
Dersini çalıs hayatına odaklan mutlu olmaya bak haftada bir gün kv çağırmış gidin ne güzel işte. Dertsiz başına dert arıyosun, gitmek istemiyorsan da bizi darlama git söyle kv ben gelmek istemiyorum ve kv ile aranı boz, sen sonra görürsün dert nedir kötü kv nedir mıçmıçlık nedir, dikkat et de evliliğine mıçmıyasın sonra
Kız bunun asıl sıkıntısı kocası. Haftada bir değilmiş işte, bunun kocası haftaiçi gün aşırı da zırt bırt bahane bulup yapışıyormuş ana evine.Kadını da sürüklemek istiyormuş peşinde. Bi de uzak bir şehre tayinleri çıkarsa ailesini de götürmeyi planlıyor adam.Aynen haftada bir kaynanaya gitmekte ne var anlamıyorum yani kayınvalide iyi biriyse eşi doldurmuyosa gelip evine karısmıyorsa, bak konu sahibi sen naparsan yap o eşinin annesi eşini arayıp yemek yaptım gelin demesinde ben zerre sorun görmüyorm hatta helal olsun böyle kaynanaya ne güzel gelinini ağırlıyor yemeği de yaptırmıyor kendisi yapıyor. Böyle boş şeyleri dert edip derdi çekmeyin üzerinize.
Şaka gibi yemin ediyorum ya
Dersini çalıs hayatına odaklan mutlu olmaya bak haftada bir gün kv çağırmış gidin ne güzel işte. Dertsiz başına dert arıyosun, gitmek istemiyorsan da bizi darlama git söyle kv ben gelmek istemiyorum ve kv ile aranı boz, sen sonra görürsün dert nedir kötü kv nedir mıçmıçlık nedir, dikkat et de evliliğine mıçmıyasın sonra
ayy öff evet annene git gitme kayınvalidene her hafta annene git sen sadece en doğrusu bu .bulunmaz hint kumaşı sanmayasın ama kendini atanamazsan uzun yıllar o eşle kaynana pembiş gelin arayışına da geçebilir demedi demeeeeTamamda gıdınce sıkılıyorum. Yemek ye dön olmuyor. Gece yarısı bırakıyor. Gıdınce 2gun sonra gene çagırıyor.Ayrıca eşimin annesının ne özellıgı var her hafta mutlu olmadığım yere gıdecegım. Anneme gıderım. En azından annemde daha rahatım, sıkılmıyorum. O zaman benım annemde eşimi darlasın cagırıp dursun
Üniversite bıtırdım ve sınava calısıyorum. Haftada 2gün işe gıdıyorum. Bırkac arkadaşım var. Kardeşimle annemle aram çok iyi. Ben aslında sırf anneme gıderım, eşim de benım anneme de gıt dıye zorlamasın dıye anneme bıle 2hafta da bır gıdıyorum. Ya da gidersem söylemiyorum. Kardeşim mesela bıze gelıyo ben esıme söylemiyorum. Çünkü eşim herseyı anlatır, yetıstırır. Yok kardeşi geldı falan. Severek evlendik. 3 yıldır birlikteyiz. Aslında nısanlıyken kv nın böyle baskıları yoktu. Ama sımdı mesela bır kez gıtsekte kadına yetmiyo.istıyor ki ızın gunu kahvaltı orda olsun, gezmeyelım, dizinin dibinde oturayım, sürekli konusuyor ve kafam kaldırmıyor. Sürekli soru sorar. Şunu böyle yap bunu böyle yap. Bır sure sonra kafam kaldırmıyor. Kardesımle arkadaşımla saatlerce otururum konusur um. Ama kv ile 1 2 saat sonra sıkılıyorum. Eşimde benı onla tek bırakıyor. Sözde oturmaya gıttık. Ayrı odaya kapanır. 29 yasındayım.Annenle ilişkin nasıl paylaştın mı bu durumu fikrini aldın mı? Nasıl evlendiniz flört mü görücü mü? Arkadaşınız var mı? Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl? Eğitim durumunuz ne ? Ne iş yapıyorsunuz? Kaç yaşındasınız?
kadının ahı tutacak atanamayacaksın bak demedi demeÜniversite bıtırdım ve sınava calısıyorum. Haftada 2gün işe gıdıyorum. Bırkac arkadaşım var. Kardeşimle annemle aram çok iyi. Ben aslında sırf anneme gıderım, eşim de benım anneme de gıt dıye zorlamasın dıye anneme bıle 2hafta da bır gıdıyorum. Ya da gidersem söylemiyorum. Kardeşim mesela bıze gelıyo ben esıme söylemiyorum. Çünkü eşim herseyı anlatır, yetıstırır. Yok kardeşi geldı falan. Severek evlendik. 3 yıldır birlikteyiz. Aslında nısanlıyken kv nın böyle baskıları yoktu. Ama sımdı mesela bır kez gıtsekte kadına yetmiyo.istıyor ki ızın gunu kahvaltı orda olsun, gezmeyelım, dizinin dibinde oturayım, sürekli konusuyor ve kafam kaldırmıyor. Sürekli soru sorar. Şunu böyle yap bunu böyle yap. Bır sure sonra kafam kaldırmıyor. Kardesımle arkadaşımla saatlerce otururum konusur um. Ama kv ile 1 2 saat sonra sıkılıyorum. Eşimde benı onla tek bırakıyor. Sözde oturmaya gıttık. Ayrı odaya kapanır. 29 yasındayım.
Evet yanlıs baslık attım. Eşim dıyokı ben gıdınce gıt. Mesela eşim markette calısıyo. Annesı dıyo ki yumusatıcı al sunu al bunu al. Hadı bunları vermeye gıdelım. Kadıj bırakmıyor bızı. Ee yok tornovıda götürcem, bunu götürcem hadı hadı. Bı de bana sormadan belkı ugrarız dıyor. Hemde ızın gununde. Ben de hayır gezelim 1gun ızın var evde gecırmek ıstemıyorum dıyorum. Onunla kavga ediyoruz sonra. Eşimde de sıkıntı var dogru. Kv sürekli arıyor. Yemek yaptım gelırsınız dıye dıyor. Hayır 2 saat ye kalk olsa neyse. Bırakmıyor bızı. Kı gıttıgım şehre onları cagırsa tayin ısterım ben. Yapamıyorum huyum degıl. İkizler burcuyum. Nasihat, baskı nefret ederım. Ben anneme bile gıtmıyorum. Bu yastan sonra degısmem ben buyum. Alsın oglu dizinin dibinde otursun. Ben ev oturması sevmıyorum. Persembe arkadaşımla buluscam. Aksama kadar takılacagız. Aksam kv ye gıdecegız. Önceden gelecegız dedım ki cagırmasın. Cunku hep cagırıyo. Persembe gitmezsen ızın gunu ılla cagırırKız bunun asıl sıkıntısı kocası. Haftada bir değilmiş işte, bunun kocası haftaiçi gün aşırı da zırt bırt bahane bulup yapışıyormuş ana evine.Kadını da sürüklemek istiyormuş peşinde. Bi de uzak bir şehre tayinleri çıkarsa ailesini de götürmeyi planlıyor adam.Yoksa kaynana çekilmeyecek dert değil. Ama konu sahibi de derdini tam anlatamıyor. Haftada bir çağıran kaynana başlığı atacağına, anasından ayrılmayan koca diye başlık atsaymış derdini anlardık. Bence çektiği sıkıntının derdini anlatamaması ile ciddi bir bağlantısı var.
Ahlık durum yok. Sıkıya gelemıyorum ben. O şimdi kendı kv ile aynı evde sıkılıyor benı de ıstıyor yanında. Gunduz gel dıyorkadının ahı tutacak atanamayacaksın bak demedi deme
En dogru su bu degıl. Gıtmıyorum. Kendıne baska gelın bulsun napayım Ala alaayy öff evet annene git gitme kayınvalidene her hafta annene git sen sadece en doğrusu bu .bulunmaz hint kumaşı sanmayasın ama kendini atanamazsan uzun yıllar o eşle kaynana pembiş gelin arayışına da geçebilir demedi demeeee
var mı başka oğlu kadının varsa iyi bir şey senin içinEn dogru su bu degıl. Gıtmıyorum. Kendıne baska gelın bulsun napayım Ala ala
Var ama diger oglu böyle degıl. Aynı ben gıbı. Aıle yanında oturma ev oturması sevmez. Evlense de o oglu bızımkı gibi gitmez hep. Bızımkı ile cok farklı. Kardesı daha özerk.var mı başka oğlu kadının varsa iyi bir şey senin için
Evlense bak kardeşiyle eltimle görüşürüz kafam alırsa. Ama yaslı kadının yanında 2 saat sonra daralıyorumvar mı başka oğlu kadının varsa iyi bir şey senin için
Tamamda 2gun ıs var. 1gün anneme gıtsem bir gun oraya. Bır gun arkadaşımla bır gun eşimle geccek. Ben bu kadar cıkmayı sevmiyorum. Gitmeyince kızıyo eşim. Ki kadının cagirmasi dısında bahaneler buluyor eşim gıtmek ıcın. Mesela cv vermek, tornovıda goturmem. Hep bahaneKadın sadece düşüncesini söylüyor, üstelik düşünüp yemek yapmış sizin için. Eşinize söylersiniz, müsait değilim ders calısıyorum vs gitmezsiniz olur biter.
Üstelik reddederken çekineceğiniz ihtimaline karşı da sizi aramıyormuş. Bana biraz abartıyormuşsunuz gibi geldi. Gitmek istemezseniz gitmezsiniz, olur biter.
Ayrıca haftada bir ziyaret etmek çok değil, normal olanı bence.
Benim kayınvalidemi tarif etmişsinizÜniversite bıtırdım ve sınava calısıyorum. Haftada 2gün işe gıdıyorum. Bırkac arkadaşım var. Kardeşimle annemle aram çok iyi. Ben aslında sırf anneme gıderım, eşim de benım anneme de gıt dıye zorlamasın dıye anneme bıle 2hafta da bır gıdıyorum. Ya da gidersem söylemiyorum. Kardeşim mesela bıze gelıyo ben esıme söylemiyorum. Çünkü eşim herseyı anlatır, yetıstırır. Yok kardeşi geldı falan. Severek evlendik. 3 yıldır birlikteyiz. Aslında nısanlıyken kv nın böyle baskıları yoktu. Ama sımdı mesela bır kez gıtsekte kadına yetmiyo.istıyor ki ızın gunu kahvaltı orda olsun, gezmeyelım, dizinin dibinde oturayım, sürekli konusuyor ve kafam kaldırmıyor. Sürekli soru sorar. Şunu böyle yap bunu böyle yap. Bır sure sonra kafam kaldırmıyor. Kardesımle arkadaşımla saatlerce otururum konusur um. Ama kv ile 1 2 saat sonra sıkılıyorum. Eşimde benı onla tek bırakıyor. Sözde oturmaya gıttık. Ayrı odaya kapanır. 29 yasındayım.
Evet evet bir dinliycem merak ettim. Evet öyle istiyor kv. Hep yakın olalım dipdibe olalım yapıma ters. Açık açık söylıyeyım mı napayım acabaBenim kayınvalidemi tarif etmişsinizNurettin Yıldız ın kaynanaların yeri diye bi sohbetini dinledim, yanlış hatırlamıyorsam 50.dakika civarlarında çok farklı açıdan bakıyor, o an acayip bi aydınlanma yaşamıştım size de muhakkak dinlemenizi tavsiye ederim dinleyip sonra bana yazar mısınız? Memleketini de merak ettim de neyse ay çok konuşmak isterdim sizle, evliliğimiz en başından mahvoldu sürekli bir arada olma isteğinden dolayı,2. 5 sene oldu hala toplayamadık sonunda anladım ki iş 'ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin' olayıymış, eşimle üstümüzde bi kara bulut gibi oldu aile meseleleri, eşim de asla bana hak vermiyor, mutlu olmamızın şartını ailesiyle iyi olmama bağladı hep samimi olmucam diye direttim yarın köyden dönüyorlar 6 ay kadar burdalar stresliyim bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?