Haftada bir çagıran kaynana

Öyle yani. Yok direk yanlarına gidecegim. Yahu 5 6 saat kv ile ne konuşulur. Konusacak konu yok. Biz geçen gittigimizde eşim balkonda babası ve kardesıyle. Ben annesı ve babaannesiyle salonda bırakıldım. Burda kadınların konusacakları vardır gıbı oldu ama ne konusabılırım yaşıt degiliz.
Annesi ısrar ettiğinde eşim tek gelecek problem oldugunu düşünmeyin, ders çalışıyorum ben diycem.
Kaynım da böyle aile ortamlarından sıkılır. Bız gıdınce bile ayrı odada adam. Eşimde hemen yanına gecer onun. Sözde ailecek oturmaya gıtmısız. Ee benim gitmemin ne anlamı var. Hanı ana babanı görmeye geldin sen.
 
Öyle ya gidip nargile içiyorlar. Ki bende eşimden 5 6 yaş ufagım. Kafam kaldırmıyor kadın muabbetlerini.Bu Persembe gıdecegız yemege. Helee bir ayrı odaya gecsın, kuyruk gıbı geccem yanına. Tabi gecınce dk bası kv gelıyor. Yemek, çay, dizi var gel. Yanı kv yanında istiyor benı. Ama sıkılıyorum. Yemın ederım telefonum calsın odadan cıkaım ıstiyorum ya. Daralıyorum. Nısanlıyken eşim yanımızda otururdu. Şimdi adam gelmıyor yanıma. Benım anam babam mı kendı anası babası.
 
Zaten ben bi 5 dk otursam sıkılıyorum oturdugu yerde yapım öyle.Gecerım yanlarına.
 
Eşinin adi ahmet diyelim, iki de bi desene sen de anne ahmet niye yok yanimizda ozlememis seni heralde hic niye gelmio cagirsana ahmeti de. Icerde napio bunlar abi kardes cok merak ettim bakcam de git. Annesiyle eşini aynı odaya sok devamli. Ve muhabbet acacak bisey soyleme. Kadin soru sordukca esine seslen ahmet bak annen sunu diyo cevap versene ilgilensene ben bilmiorum ahmete sor falan.
 
Yok burda muhabbet guzel burda durcam de. Esine dedin mi hic ben de sizinle oturmak istiyorum. Buyuk insanlarla sıkılıyorum diye. Cok sacma bi düzen oturtmussunuz acilen yıkman lazim. Ama ortaligi toza dumana bulamadan. Akillica bi sekilde yap ki adam bıksın kendi anasindan.
 
Hahaha evet çok mantıklı bunu kesin yapcamHayır eşimde bu ailelere her hafta gitmekten sıkılıyor. Bana bunu söyluyor. Ama kendı annesı hem baskı yapıyor eşime. Tek gönderince nıye tek geldın problem mı var dıye sormalar. Gideyım dıycem ders calısıyorum ev ısı falan zaman olmuyor. Haftada bır kardeşimle görusuyorum, onu cok . 2gun ıse gıdıyorum. Zaman olmuyor. Ahmet tek gelsın hem sız özluyosunuz derim.
Ama ben desem kv ye nıye yanımızda yok. Bosver konusacakları vardır, otur sen burda der
 
Düzen şöyle yıkılacak kuyruk gıbı takıl am peslerıne. Evet bılıyo sıkıldıgımı ve yanımıza gel dıyor. Açık açık dıycem ıcerde sıkıldım. Ki kardesı de yapı olarak aynı ben gıbı. Kendı ana babasıyla oturmaz dusunun. Hatta eşim kardesım ben gıbı degıl hep gitmez der. Bende yapı olarak öyleyim. Daraltı baskı ısrar sevmiyorum. Şimdi kalın gıtmeyın deyınce daha cok gidesim geliyor. Israrı sevmiyorum
 
Ayh Çin işkencesi gibi insan bekarliktan bu faza direkt geçiş yapinca uzun bi zaman kaldiramio da hazmedemio da. Sonucta tanimadigin sacma sapan bi kadin neticede ve sen niye onla oturmaya mecbursun. Ömür de bitiyor bi yandan onunla mi gecircen değerli vaktini. Ama sana guveniorum erkenden fark etmis olman bile bisey. Burdaki kadinlarin cogu kurbaga gibi yavas yavas ısınıyor ya su fark etmiolar yandiklarini :) e ne var bunda bu kadar dert edecek derler.
 
Evet bana göre bu normal degil. Bı de tv de en nefret ettıgım sacma kanallar var. Hayatta izlemem. Bı de onu konusuyorlar. Ayy şu yemegı yaptı, bıldıgın yemek programı. Ve babasının cok sevdıgı bir kanal var. Yok el aleti bu nasıl kullanılır bunu anlatıyor. O kadar sıkıcı ki. İmdat dıye bagırcam. Sanki bogazımı sıkıyorlar.Ama bak dur bu Persembe gidelim totosundan ayrılmıycam. Kv de sıkılacak. Belkı bıdaha cagırmaz
 
Bak bu cok guzel yanimiza gel demiş eşin de zaten. Sakın ordan ayrılma bi dahakinde, kv gelir cagirirsa şurda belim rahat etti anne vala kalkmiyim simdi yerimden dersin en kotu. Guveniyorum sana :)
 
Daha kötüsü bana haftaıcı gel oturalım dıyor. Mesela eşim cv bırakmaya gıdecek babasıyla kardesıyle falan. Benım ıcın gelsın otursun bızde dıyor. Iyy tabıkı gıtmedım. Sıkılıyorum ya. Ve sabah gitsek, gece eve dönüyoruz
 
Bak bu cok guzel yanimiza gel demiş eşin de zaten. Sakın ordan ayrılma bi dahakinde, kv gelir cagirirsa şurda belim rahat etti anne vala kalkmiyim simdi yerimden dersin en kotu. Guveniyorum sana :)
Hahaha kesınlıkle kalkmıycam. Ben sıkılcagıma kv sıkılsın. Anlasın ıcerde sıkıldıgımı.Ki eşim gecen mutfaktaydı kardesıyle. Tabıkı ben salonda. Gıttım yanlarına. Kv geldı hadı hepımız ıcerı gecelim dıyor. O da farkında cocukları ıstemıyor onlarda sıkılıyor. Benmiyim maşa yani. O oglu onla hasret gıdersın
 
Sakın haa o hataya düşme. Anlamsiz bir gidiş başka anlamsiz gidişleri dogurur. Ne alaka? Yine mi? Gene niye? Dicen eşin her gidelim git falan dediginde. Bi sure sonra teklif dahi edemeyecekler emin ol tecrubeyle sabit. Canın gitmek isterse bile vazgec gitme yani.
 
Aynen seni iletişimsizliklerine dil yapmislar resmen. O yuzden sen artik aradan cekiliosun ve onlar bunu görüp birbirlerini yiyor :)
 
Evet evet. Kac kez cagırdı, tek gel dedi ve hıc gıtmedım. Kv ıstıyor ki ben gunduz den gıdeyım. Akşamda eşim gelsın. Gece dönelim. Patlarım ben orda ya
Bir de şu var. Kv kışlık domates sosu yapıyor. Eşim dıyokı annemlere gıderız bırlıkte yaparız. Sankı atom parcalıycaz. Ya Vala yapıma ters böyle seyler. Ki bu ay 6 saat calısıyorum. Sonra 7 8 saate cıkcam. O zaman zor gıderım. Hatta son aylar varya ayda bir ya. Hem sınav stresi olcak. Cidden kitaplarımı götürürüm o zaman.
Ve şunu da sevmiyorum. Mesela ben erken uyanmışım 6bucukta, namaz kılmısım. Bundan kv haberı var. Annem bıze gelmıstı, parmagı kesılmıstı falan. Bundan haberi var. Kım geldı kım gıttı hepsinden haberı yok. Bende mesela kardeşim gelcek. Eşime söylemiyorum. Gıdıp herseyı yetıstırıyo. Ne var ne yok hersey. Ve cuma ızın gunu. Evi cumaya kadar temizlemem ayrıntılı. Normalde yapıyordum ve eşim benı annesıne götürüyordu ızın gununde. Geçen hafta evı hıc toplamadım. Bırlıkte yaptık. Gercekten cumaya bırakcam. Temızlesın ya da kalır öyle. Yoksa benı oraya götürüyor
 
Aynen seni iletişimsizliklerine dil yapmislar resmen. O yuzden sen artik aradan cekiliosun ve onlar bunu görüp birbirlerini yiyor :)
Hahaha kesınlıkle öyle. Ben normalde cok konuskanım ama bende bıle konu bıtıyor dusun. Kv bır baslıyor sunun kızı bana yaptı. Bende diyorum aman bıze ne. Bı de kadına dedım yuzune ben yemek muabbeti falan nefret ederım dedim.
 
Aynen seni iletişimsizliklerine dil yapmislar resmen. O yuzden sen artik aradan cekiliosun ve onlar bunu görüp birbirlerini yiyor :)
Birşey danışıcam size. Şimdi kayınpederime sizce söylıyeyım mi. Annem gelın dıye baskı yapıyor. İşim oluyor, ders calısıyorum ve kavga ediyoruz dıye. Sırf bu yüzden kavga ediyoruz diye sence söyleyeyim mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…