bir an kendimi gördüm. bende evin tek kızıyım. hep çalışıp didindim 16 yaşımdan beri. evlenirken bana 8 ayar kelepçe taktılar. daha bizimkiler evlenmedi. ama abime araba alacaklarmış şimdide. benim zamanımda bana yapılması gerekenlerde yapılmadı
geçen bende satayım dedim. kuyumcu 700 tl dedi. eşimin ailesinin aldığı bilezikleri satarken 10 bin dedi. çok mahçup oldum eşime ordabenım kı de 8 ayarmış satınca ögrendim.
Paranızida sizide istemiyorum derdim ben olsam çünkü herturlu kaybediyorsun gibi görünüyor
geçen bende satayım dedim. kuyumcu 700 tl dedi. eşimin ailesinin aldığı bilezikleri satarken 10 bin dedi. çok mahçup oldum eşime orda
O zaman mahkemeye ver üstüne düşen neyse al sende haklsn yani o kadar şey yaşamışsınHakkım olan parayla arsa alıp kızıma bırakmak istiyorum. Elimde ne varsa hep kredi ödedik eşimle ...
O zaman mahkemeye ver üstüne düşen neyse al sende haklsn yani o kadar şey yaşamışsın
Ailen babandan sonra sana sahip çıkmış olsa şu paraya asla tenezzül etme derdim. Sen de zaten 1 milyon hakkın olsa gözün görmez abime feda olsun derdin. Belli ki bundan sonra eskisi gibi olmayacaksınız. Ok yaydan çıkmış artık. Sonuna kadar hakkınızı savunun.
Ailen babandan sonra sana sahip çıkmış olsa şu paraya asla tenezzül etme derdim. Sen de zaten 1 milyon hakkın olsa gözün görmez abime feda olsun derdin. Belli ki bundan sonra eskisi gibi olmayacaksınız. Ok yaydan çıkmış artık. Sonuna kadar hakkınızı savunun.
Babadan kalan parayı bölüşmeden yeniden bir ev aldıysa ve imzalı olarak size bir şey vermediyse bunu isteme hakkına sahipsiniz, tabi babanızdan kalan mallar 18 yaşınızdan sonra satıldıysa.
Diğer yönden evlat ayrımı yapan anneleri hiç anlamıyorum nasıl bir zihniyettir bu.
Diğer kardeşiniz yanınızda olursa daha kolay olur her şey. O ne düşünüyor?
O eşime de söylemiş ben hiç bişe istemiyorum diye. Kendisi inşaat mühendisi olcak inşallah onu da çok eziyolar diye o istemiyor. şimdi 2. üniversiteye gidicek zaten görmicek abimle annemi
Hep üvey evlat muamelesi gördüm. hiç doğum günüm bile kutlanmadı biliyomusunuz ? Babam ben 1 yaşındayken tam da doğum günümde ölmüş diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?