HAK İSTEYİNCE ... !

benım kı de 8 ayarmış satınca ögrendim.

Mal annenizin üzerine olduğu için verebilir diye biliyorum ama ne kadar doğru bu yol.sizin de onlarla eşit olarak hakkınız var.tabi biri hasta olur sağlık için para lazım olur o ayrı. Bu devirde kızı erkeği olmamalı bu işin.

Babanızın üzerinde olsaydı çatır çatır alın derdim ama annenin niyeti belli sana mal vermek istemiyor sadece sorun çıkarma diye sus payı vercek. Bu iş mahkemede çözülür ancak ispat edersen babandan kaldıgını. bu şekilde hak alamazsın annen canı kime isterse ona verir, annenizin pekde umurunda değilsiniz bu konuda genelde anneler bu ayrımı yapıyor, annenle makul bir şekilde anlaşmanı öneririm..ölüm hak miras helaldir

Ailen babandan sonra sana sahip çıkmış olsa şu paraya asla tenezzül etme derdim. Sen de zaten 1 milyon hakkın olsa gözün görmez abime feda olsun derdin. Belli ki bundan sonra eskisi gibi olmayacaksınız. Ok yaydan çıkmış artık. Sonuna kadar hakkınızı savunun.

Hep üvey evlat muamelesi gördüm. hiç doğum günüm bile kutlanmadı biliyomusunuz ? Babam ben 1 yaşındayken tam da doğum günümde ölmüş diye...

Hep üvey evlat muamelesi gördüm. hiç doğum günüm bile kutlanmadı biliyomusunuz ? Babam ben 1 yaşındayken tam da doğum günümde ölmüş diye...

Babadan kalan parayı bölüşmeden yeniden bir ev aldıysa ve imzalı olarak size bir şey vermediyse bunu isteme hakkına sahipsiniz, tabi babanızdan kalan mallar 18 yaşınızdan sonra satıldıysa.
Diğer yönden evlat ayrımı yapan anneleri hiç anlamıyorum nasıl bir zihniyettir bu.
Diğer kardeşiniz yanınızda olursa daha kolay olur her şey. O ne düşünüyor?

O eşime de söylemiş ben hiç bişe istemiyorum diye. Kendisi inşaat mühendisi olcak inşallah onu da çok eziyolar diye o istemiyor. şimdi 2. üniversiteye gidicek zaten görmicek abimle annemi

Ben çıkıyorum anneme gidicem bakalım neler olcak. Akşam evi barkı toplayınca yazarım malum anne olmak kolay değil :)

O eşime de söylemiş ben hiç bişe istemiyorum diye. Kendisi inşaat mühendisi olcak inşallah onu da çok eziyolar diye o istemiyor. şimdi 2. üniversiteye gidicek zaten görmicek abimle annemi

Hım şu anda evlisiniz. Eşiniz bu duruma ne diyor

zaten sizde mirasçı olduğunuz için yasal olarak hakkınız neyse onu alacaksınız kimse size al sana 10 bin falan diyemez

Canım benim Allah gani gani rahmet eylesin babana.. ben babamı kaybettiğinde 22 yaşında olmama rağmen iliklerime kadar hissettim yetim olma hissini. Sen minicik bir bebekmissin babamızın emaneti diyecekleri yerde hakkını nasıl yerizin pesindeler yazıklar olsun. Rabbim bundan sonra eşinden ve evladından güldürsün yüzünü. O annen de şurada birkaç seneye muhtaç duruma düşse sanki oğulları bakacak gene sen koşacaksın yalan mı...

Sakin 15-20 bini alip sus payina kanma.
Mallar 600-700 bin edicekse 3 kardeşseniz 3e bolunsun.Niye nisanli abinin ne ayricaligi senle kardeşin ne oluyor süs biberi mi?
Annen uyanik düğün salonuymus,bilezikmis ne kadar parası varsa o kadar şakşakcilik yapsin.Evlatlarinin hakkini yemesin.
Gelinim bakar mantigiyla yapiyorsa bunu gelinin ona bakma zorunluluğu yok istemiyorum der yarin obur gün atar başından ama sen evladisin sen bakmak zorundasin yarin obur gün senin eline düşer.Öyle al parayi sil bizi demek kolay boşa konuşmasin.
Bi avukata Daniş bence hakkini ara ve al.

Bildigim kadariyla anneniz mallari abinize bile yapsa kizdan mal kacirma davasilir. Tabi allah geçinden versin vefat durumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…