HAK İSTEYİNCE ... !

Benim de ailem böyle yapacakmış gibi hissediyorum. Henüz yapmadılar ama babam kesin evi erkek kardeşimin üzerine geçirecek, hissediyorum.

Ailen eşit paylaştırmalı parayı

önce annenle konuş bi. ama uzatma. de ki bu benim hakkım ve istiyorum, ya güzellikle verirsin ya yasal olarak zorlarım de. vermezse bi avukatla görüş. 600 alıp da kıza 15 bin vermek nedir, hiç vermesin daha iyi.

Bencede alın hakkınızı ama anne sağsa istediği evladına istediğini verir ona da karışamazsınız
Annenizle konuşurken söyleyin hakkıma razıyım ama hak yerseniz de helal değil hakkım dersiniz
Kardeşle para yüzünden de kötü olmayın sonra onada üzüleceksiniz

Sanırım diğer kardeşinize de tam hakkı verilmeyecek.
Payın 3'e bölünmesi için ısrar edin,o kardeşinizin hakkı da kalmasın,siz de onun evladısınız,ben anlamıyorum bu zihniyeti ya.

Hakkınızı hangi yolla alacaksanız alın bırakmayın vermeselerde kötü olacaksınız ama onlar vermedikleri için mutlu olacaklar siz her iki şekilde kötü olacaksınız alın hakkınızı bi taraftan mutlu olun bide merak ettim ev satıldıktan sonra anneniz nerede yaşayacak o parayı abinize verecekse sokakta kalacak hali yok heralde gelin hanım beraber yaşamayı kabul ettimi

Bu ne biçim anne be? Ay kk bugün cinleri tepeme topladın sinirden gerildim yaa..

Ne demek paranı al ama bizi silersin..

Malda sizin de hakkınız var. He kendiniz hakkınızdan feragat edersiniz o ayrı ama hakkınızı istiyonuz diye anneniz sizi silcek.. yazıklar olsun o anneye..

paranı al, hakkını vermezlerse dava açacağını söyle.
siliyolarsa da silsinler bu zihniyette ana baba olmaz olsun zaten.

Benim ailemde herseyi benim uzerime yapiyor en sonunda yapmayin yeter ölürüm falan kizim ufak diye hepsi yamyam eski kocama gider dedim.anlatamadim.
Hee yapmasalardi vermeselerdi istemezdim.
Para pul konusmak hakkimi verin demek bana cirkin geliyor

Hakkımı almayı düşünüyorum. Tenekeden bir kelepçeye razı ettikleri kızlarının hakkını yedirmicem...
Kesinlikle hakkin olani al.. al ve konuşma onlarla... yani bu ne çifte standart... abin evlat ama sen ve 23 yaşındaki kardeşim üvey mi... hay allahim ya... sakin vazgeçme... 200 bin alacağın var onlardan.. söyliyeyim..

isteyin. vermezlerse dava açarsınız.
bebeğinizin rızkını asla yedirmeyin.
ilerde pişmanlıktan kafanızı duvarlara vurursunuz. buraya yazıyorum.
şimdi aman huzursuzluk olmasın aman benim kardeşim, aman benim annem atsan atılmaz vs. diye hakkınızı yedirirseniz bu duygularınız geçince, hayatın gerçekleriyle karşılaşınca ve ya daha fazla kazık yiyince hakkınızı da alamazsınız.
ben söyleyim de siz kendi kararınızı verin.

isteyin. vermezlerse dava açarsınız.
bebeğinizin rızkını asla yedirmeyin.
ilerde pişmanlıktan kafanızı duvarlara vurursunuz. buraya yazıyorum.
şimdi aman huzursuzluk olmasın aman benim kardeşim, aman benim annem atsan atılmaz vs. diye hakkınızı yedirirseniz bu duygularınız geçince, hayatın gerçekleriyle karşılaşınca ve ya daha fazla kazık yiyince hakkınızı da alamazsınız.
ben söyleyim de siz kendi kararınızı verin.

Ne demek vermemek anneniz resmen evlat ayirmis az buz parada degil erkek kardeslerim ne aliyorsa bende onu istiyorum diyin.O sizin hakkiniz!!

Hukukta en zor ama en zor konu miras kacirmaktir. Bence yani. Bir babanin bile kendi isteğiyle çocuğunu mirastan mahrum birakmasi öyle zor ki. Annemin de başında benzer bir iş var. Anne bak 15 sene sonra yargitay karari buldum gel dava açalım, alalım hakkını diyorum. Aman ana hakkidir ya ahirette helal etmezse diyor. Deli olacağım.
Bir avukatla görüşün. Öyle mal bolusmek kolay bir iş değil. Asla hicbir seye imza atmayın,

Kardeşiniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…