Kardesiniz de varken, ailenizin herşeyi sizin üzerinize yapmasını doğru buluyor musunuz? Ya da kardesinizin çok sınırsız imkanları var da, miras hakkından vaz mı geçti?Evet var.
Babamdan kalan evi satıp başka yerde ev yaptık onu da satıp burayı aldık...
: )mal varligimin buyuk kisminida kardesim aldi bana.Kardesiniz de varken, ailenizin herşeyi sizin üzerinize yapmasını doğru buluyor musunuz? Ya da kardesinizin çok sınırsız imkanları var da, miras hakkından vaz mı geçti?
+1Niye hakkınızı almıyorsunuz ki ? Abin evlat da sen ağaç kovuğundan mı çıktın ?
+1Kardesiniz de varken, ailenizin herşeyi sizin üzerinize yapmasını doğru buluyor musunuz? Ya da kardesinizin çok sınırsız imkanları var da, miras hakkından vaz mı geçti?
Hım şu anda evlisiniz. Eşiniz bu duruma ne diyor
Miras haktır arkadaşım,annen 3 evladına da eşit vermesi gerek.Eğer vermiyorsa mahkemeyle alırsın bunun için senle görüşmeyecekse görüşmesin.Ben olsam sırf evlat ayırdığı için alırdım paramı.
Hakkınızı hangi yolla alacaksanız alın bırakmayın vermeselerde kötü olacaksınız ama onlar vermedikleri için mutlu olacaklar siz her iki şekilde kötü olacaksınız alın hakkınızı bi taraftan mutlu olun bide merak ettim ev satıldıktan sonra anneniz nerede yaşayacak o parayı abinize verecekse sokakta kalacak hali yok heralde gelin hanım beraber yaşamayı kabul ettimi
Şimdilik o kabul etmeleri...evet kabul edıyo...
Peki sahip kendi nerede yasamayi dusunuyor
Şimdilik o kabul etmeleri...
Köprüyü geçene kadar
hakkim degil de ihtiyacim var deseniz
benim annemde herşeyini erkek kardeşime verdi...biz kızkardeşlere hak vermedi....fakat erkek kardeşim vefat etti maalesef...ve gelin annemi istemiyor...annem kendi evinde sığıntı oldu.... şu anda bende yaşıyor( demem o ki hakkınızı yedirtmeyin...fakat annenizin malını yaşarken istediği şekilde kullanmak hakkı...siz ancak anneniz öldükten sonra mirastan mal kaçırma davası açabiliyorsunuz....tabii o zamana kadar ortada mal kalırsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?