- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
İnanın ben yine de saygılı konuştum. Hatta bana hem senin babanım ben arkandayım dedi hem de annem annem deyip durdun diye bağırıyordu telefonda. Eşim ilk tanıştığımız dönemde bizimle aynı iş yerinde bir adamı dövmüştü o adam benimle ilgili kötü kötü konuştuğu için, karakolluk olmuştuk. Dün benim oğlum senin yüzünden karakolluk oldu da dedi! Ki neler neler yaşadım biliyorlar. Ben her şeye rağmen saygısızlık etmedim. Eşim tedaviyi kabul etti ama ben eve gittikten sonra evimizden gidelim deyip duruyordu. Ben annemlerdeyken git düzel diye ısrar etmiştim. Şartım buydu ama o bir türlü tek başına doktor ayarlayamadı. Şundan da Eminim ben ayarlasaydım gidecekti ben de izledim neler yapacağını nasıl kurtaracağını! Ama kurtarmak isterken resmen batırdı!Mahkeme acındırmaları dinlemiyor ki. Kanıt götürmedikçe söylediği her şey boş. Çocuk için yazdıysanız bunu, çocuğu alamaz. Çocuk zaten anneye veriliyor, hele ki süt dönemindeki bebeği hiç alamaz. He ama tazminat için falan diyorsanız, davayı uzatır sadece. Abimin eski eşide tazminat davası açmıştı, 2 yıl sürdü dava. Hiçbir şey alamadı. Boştu eli çünkü, iddialar vardı sadece.
Tedavi konusunda da çok haklısınız. Tedavi olsa belki düzelir ama adam asla tedavi olmaz. Konuşulmuyor bile bu. Kayınpeder arayıp boşanma falan duymayayım diyio kapatıyor, cürrete bak. Pardon da sen kimsin de buna karar veriyorsun diyemiyor kelebekte.
Çocuk için asla alamayacağını söyledim zaten ben deMahkeme acındırmaları dinlemiyor ki. Kanıt götürmedikçe söylediği her şey boş. Çocuk için yazdıysanız bunu, çocuğu alamaz. Çocuk zaten anneye veriliyor, hele ki süt dönemindeki bebeği hiç alamaz. He ama tazminat için falan diyorsanız, davayı uzatır sadece. Abimin eski eşide tazminat davası açmıştı, 2 yıl sürdü dava. Hiçbir şey alamadı. Boştu eli çünkü, iddialar vardı sadece.
Tedavi konusunda da çok haklısınız. Tedavi olsa belki düzelir ama adam asla tedavi olmaz. Konuşulmuyor bile bu. Kayınpeder arayıp boşanma falan duymayayım diyio kapatıyor, cürrete bak. Pardon da sen kimsin de buna karar veriyorsun diyemiyor kelebekte.
Hayal dünyası fazla büyük zaten o kendine ait bir hayal dünyasında yaşıyor. Bu kadar küçük çocuğu af edersiniz ama ahlaka aykırı bir iş yapmıyorsanız , uyuşturucu bağımlısı değilseniz sizden almazlar ALAMAZLAR.
Aynen dediğiniz gibi eşim olacak o kişi zamanında öyle bir seviyordu ki, öyle aşıktı ki, inanamıyorum olanlara.. Gerçi en son annemle konuştuğunda da bana olan sevgisinden bahsetmiş ama bir yandan da anneme eski konuları anlatarak bakın getirin kızınızı ben onun için çok fedakarlık yaptım gibi konuşmuş. İzlemesi gereken yol çok basitti halbuki. Ben dediğiniz gibi o kadar sevgi merhametli biriyken iki çift güzel söz beklemiştim kendisinden. Benimle yaşadığı olayı bile öyle iyi anlatır ki, kendi açısından kendi haklı çıkaracak türden, benim bile ona hak veresim gelir o kadar ustadır manipüle etme konusunda!
Tedavi olmadı gerektiğine inanan adam ayarlardı. Türlü türlü huyu var ama doktor ayarlayamıyor, çok komik. Sen elinden geleni yapmışsın. Şimdi baskın olman gerekiyor. Açma telefonlarını, arama, mesaj atma. Dava aç sadece. Hayatını mahfetme lüksün yok ki.İnanın ben yine de saygılı konuştum. Hatta bana hem senin babanım ben arkandayım dedi hem de annem annem deyip durdun diye bağırıyordu telefonda. Eşim ilk tanıştığımız dönemde bizimle aynı iş yerinde bir adamı dövmüştü o adam benimle ilgili kötü kötü konuştuğu için, karakolluk olmuştuk. Dün benim oğlum senin yüzünden karakolluk oldu da dedi! Ki neler neler yaşadım biliyorlar. Ben her şeye rağmen saygısızlık etmedim. Eşim tedaviyi kabul etti ama ben eve gittikten sonra evimizden gidelim deyip duruyordu. Ben annemlerdeyken git düzel diye ısrar etmiştim. Şartım buydu ama o bir türlü tek başına doktor ayarlayamadı. Şundan da Eminim ben ayarlasaydım gidecekti ben de izledim neler yapacağını nasıl kurtaracağını! Ama kurtarmak isterken resmen batırdı!
konunuzun en başında yazdığınız mesajların içeriği konu sonlarına doğru değişmeye, yumuşamaya başlıyor. siz yazdınız bu mesajlaşma iftirasını herkes de ona göre yorum yaptı, şimdi aslında öyle dememiş de bunu yapmak istemiş de diye çarpıtıyorsunuz sanki. bebek olmasa hayat sizin derdim de haberlerde görüyoruz ruh hastası ebeveynler neler yapıyor suçsuz günahsız bebeklerine. onun için kurtulun bu adamdan...Bir de annemle konuşmasında evliyken mesajlaşmış dememiş. Anneme olayın en başını anlatmış. Geçmişimi de derdini anlatmak için, şimdiye kadar neden böyle davrandığını annem bilsin diye anlatmış. Tabi bu arada öyle bir anlatıyor ki, annem boşanın demiş ama o kelebeği evine getirin demiş. Annem de ben getirmedim ben de götürmem demiş.
Aynen dediğiniz gibi eşim olacak o kişi zamanında öyle bir seviyordu ki, öyle aşıktı ki, inanamıyorum olanlara.. Gerçi en son annemle konuştuğunda da bana olan sevgisinden bahsetmiş ama bir yandan da anneme eski konuları anlatarak bakın getirin kızınızı ben onun için çok fedakarlık yaptım gibi konuşmuş. İzlemesi gereken yol çok basitti halbuki. Ben dediğiniz gibi o kadar sevgi merhametli biriyken iki çift güzel söz beklemiştim kendisinden. Benimle yaşadığı olayı bile öyle iyi anlatır ki, kendi açısından kendi haklı çıkaracak türden, benim bile ona hak veresim gelir o kadar ustadır manipüle etme konusunda!
Ne dertleşmesi hiçbir şekilde sizin geçmişinizi kimseye anlatamaz. Aslında dertleşmek için falandı demeyin böyle dert mi anlatılır adam basbayağı manyak ne yaptığını ne dediğini bilmiyor. Dengesizin teki. Caniniza yazik yaBir de annemle konuşmasında evliyken mesajlaşmış dememiş. Anneme olayın en başını anlatmış. Geçmişimi de derdini anlatmak için, şimdiye kadar neden böyle davrandığını annem bilsin diye anlatmış. Tabi bu arada öyle bir anlatıyor ki, annem boşanın demiş ama o kelebeği evine getirin demiş. Annem de ben getirmedim ben de götürmem demiş.
Ben çarpıtmıyorum onun nasıl olayları çarpıttığını anlatmaya çalıştım tam aksine. Yani güya annem böyle demiş ama o böyle yapmış gibi. Sanırım yanlış anladınız.konunuzun en başında yazdığınız mesajların içeriği konu sonlarına doğru değişmeye, yumuşamaya başlıyor. siz yazdınız bu mesajlaşma iftirasını herkes de ona göre yorum yaptı, şimdi aslında öyle dememiş de bunu yapmak istemiş de diye çarpıtıyorsunuz sanki. bebek olmasa hayat sizin derdim de haberlerde görüyoruz ruh hastası ebeveynler neler yapıyor suçsuz günahsız bebeklerine. onun için kurtulun bu adamdan...
Ben de bilmiyorum sebebini söylemiyor ama muhtemelen psikolojisi bozuk falan der benim için.Şuna takıldım mahkeme çocuğu size neden vermezmiş? Geçmiş sevgilileriniz oldu diye mi?
Haklısınız ben de aynısını söyledim. Bir aldatmasıyla o kaldı! Ben tedaviyi belki doktorun tavsiyelerine uyarsa son şans vermeyi düşündüm. Bebeğimi babasız büyütmeyeyim ona da bu son şansı vereyim dedim kendimce. Sonrasında kendimi suçlamak istemiyorum. Olaylar çığrından çıktı ben annemlerde kaldığım süre içerisinde.Siz esinizin sizi sevdigine inaniyor musunuz gercekten? Adamin eve don demesi bile tehdit uzerine kurulu. Bir erkek karisinin kusurlarinin ustunu orter, sizinki ortaliga sacmis. Yahu ben kendisini aldatan esi icin bile cocuklarimin annesi ben arkasindan kotu konusmam diyerek etrafa anlasamadik, ayrildik diyen bir adam taniyorum. Nasil icine sindirmis etrafa karim benden once birileriyle beraber olmus demeyi benim aklim almadi.
Esiniz sizi HAMILEYKEN dovmus, psikolojik siddet uyguluyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor, herkese ozelinizi anlatiyor sizin icin tek bir iyi sey yapmiyor. Siz hala doktora gitsin duzelir mi diyorsunuz. Doktor karakter mi verecek esinize?
Esinizden vazgecmeniz icin esinizin tam olarak ne yapmasi gerekiyor, sizin siniriniz ne bu konuda? Ozur dileyerek soyluyorum bir tek oldurmesi kalmis cunku...
ya tutarsa diye sizi korkutmaya ve sindirmeye çalışıyo.. Lütfen oyununa gelmeyin.. Mahkeme küçük çocuğu aldatmış bile olsa kadına veriyo.. Bunu işyerimden bi abiden biliyorum.. Karısının başka biriyle öpüşürken çekilmiş fotoğrafını mahkemeye sunmasına rağmen 2 çocuğunu (çok küçük olmadıkları halde) da nafakasını da aldı kadın..Ben de bilmiyorum sebebini söylemiyor ama muhtemelen psikolojisi bozuk falan der benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?