Halimden anlayacağına......

artik yirminci kez duydugu seyleri yeniden dinlemek istemeyebilir, bukadar buyutmeyin bence. bende anlata anlata bitiremiyordum o donemlerde dertlerimi. ve bende farkediyordum ben biseyleri birilerine anlatirken yanimizda bulunan yakinlarimin bazen konuyu kapatmaya gecistirmeye veya kisa kesmeye calistiklarini. empati kurun. onlar da hakli bi yerde. ben kirilmiyordum acikcasi.

Büyütmedim ki sadece üzüntümü paylaştım. Aslında birden büyüten kardeşim oldu ben de fevri çıkışmasına şaşırdım. Kardeşim nihayetinde, geçti gitti bile ama o an insan üzülüyor zaten içinde olduğu durum çok da iyi olmadığı için. Diğer taraftan bir arkadaşım kocası bile olmadığı halde sevgilisinden dert yanıp dururdu aynı şeyleri defalarca dinledim ama bir gün bile yeter artık demedim. Kişiye göre de değişiyor sanırım bu durumlar karşısında verilen tepkiler...

Ayni seyleri tekrar tekrar dinlemekten bunalmistir

Tabii oyle tepki vermesi yanlis olmus kardesin.

Ama uzatmamaniz iyi olmus.

Bosver cnm

size bir şey olsa kızınız kimlerin elinde telef olacak görün ve daha güçlü olmaya çalışın.

belkide bu özel konuyu komşu kızına anlatmanızı istemediği için böyle yapmıştır ...bende ablamın boşanma sebebini komşuya anlatmasını istemem... keşke keyfimize bakalım boşverin moral bozucu konulari diyip sussaydınız... belki dertleşmek içinizi dökmek istediniz ama dertleşeceğiniz insanlar konusunda daha seçici olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…