Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çitoss slm canım yarın gircenmi topiğe öğreniiyim dedim yarın test yapacagım artık öğrenmek istiyorum ayın yedisini saymazsam yarınla beraber altı gün olacak kesin sonuc verir dimi kıslar

slm tatlım allah kısmet ederse girerim hayırlısı olsun hakkında inşaalah vardır bebişin :Saruboceq:

herkese hayırlı geceler ne haber kızlar kız mavi gözlü inş bebişin vardır canım bende adet olmadım dr olursun demişti ama olmadım bende

hayırlısı olsun canım allah hepimize versin bu duyuguyu inş tez zamanda herkes için dileğim ben kesin demeyim ama var gibi dediğim gibi hayırlısı olsun zamanı gelmiştir sağlıklı olsun eğer varsaki

herkese hayırlı geceler ne haber kızlar kız mavi gözlü inş bebişin vardır canım bende adet olmadım dr olursun demişti ama olmadım bende

hadi canım inş vardır seninde benim yarın belli olcak gibi yaparsam eğer sen test filan yaptınmı yada tekrar dr aradınmı neyin nesi olmadım die inş kafana takmamısındır gecikme yapıyo biliyosun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…