herkese hayırlı geceler ne haber kızlar kız mavi gözlü inş bebişin vardır canım bende adet olmadım dr olursun demişti ama olmadım bende
sen yat uyu be canım bebiş için kendin için deil yorma kendini böle madem işi böle oluyo gec sürüyo bazen sende yatmaya çalış güzelim
kız maviş rep için sağol tatlım
h.b. hayatım.geçmişi okuyarak tanımaya çalışıyorum sizleri. ama yüzyüze olmayınca böyle de olmuyor.neyse yavaş yavaş tanışırız artık
vallaha ilk defa bu ay ne olursa olsun dedim kafama takmadım hiç doktoru aramadım benim ara kanama olmuştuya bana bi ilaç verdi kullanırsan normal adetinin bir hafta gecikmeli olur demişti ama ben kullanmadım ama adet olurmuyum demiştim oda olursun demişti ama belkide geç olurum bilmiyorum inş bi sorun yokturda benimde bebiş vardır inş
vallaha ilk defa bu ay ne olursa olsun dedim kafama takmadım hiç doktoru aramadım benim ara kanama olmuştuya bana bi ilaç verdi kullanırsan normal adetinin bir hafta gecikmeli olur demişti ama ben kullanmadım ama adet olurmuyum demiştim oda olursun demişti ama belkide geç olurum bilmiyorum inş bi sorun yokturda benimde bebiş vardır inş
çitoss ne habr hiç rastlaşmadık bu ara dyd ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
neyse kızlar kocişim geldi hepinize iyi geceler iyi muhabetler yarın görüşürüz
iyi geceler çitoss
canım konustukca tanıyo insan ben böle tanıdım kendinden bahsedebilirsin
neyse kızlar kocişim geldi hepinize iyi geceler iyi muhabetler yarın görüşürüz
görüşürüz canım iyi geceler
inş.seninde vardır canım
benim adetimde 10 gün geçti hiç bu kadar geçmemişti
test yaptım ama yok
:1no2::1no2::1no2:
ŞenizŞeniz:a015:iyi geceler citoscumŞeniz
inş canım inş hepimizin dileği bu deilmi elbet er yada geç olacak bebişlerimiz sadece buna inan canım sonuc ne olursa olsun üzülme olurmu ben yarın sonucum beklediğim gibi çıkmazsa üzülmücem sende öle yap olurmu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?