Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sen yat uyu be canım bebiş için kendin için deil yorma kendini böle madem işi böle oluyo gec sürüyo bazen sende yatmaya çalış güzelim

cnm ben kociş olmadan uyuyamam bugün geç kalktım zati birazdan gelir kocişim düşündüğün için sağol Şeniz

vallaha ilk defa bu ay ne olursa olsun dedim kafama takmadım hiç doktoru aramadım benim ara kanama olmuştuya bana bi ilaç verdi kullanırsan normal adetinin bir hafta gecikmeli olur demişti ama ben kullanmadım ama adet olurmuyum demiştim oda olursun demişti ama belkide geç olurum bilmiyorum inş bi sorun yokturda benimde bebiş vardır inş

neyse kızlar kocişim geldi hepinize iyi geceler iyi muhabetler yarın görüşürüz

inş canım inş hepimizin dileği bu deilmi elbet er yada geç olacak bebişlerimiz sadece buna inan canım sonuc ne olursa olsun üzülme olurmu ben yarın sonucum beklediğim gibi çıkmazsa üzülmücem sende öle yap olurmu :1hug:

inş.seninde vardır canım
benim adetimde 10 gün geçti hiç bu kadar geçmemişti
test yaptım ama yok
:1no2::1no2::1no2:

yok canım zaten üzülmeyecem allaha çok şükür sağlıklı insanlarız bazı insanların ne derdi var demi bizimki eninde sonunda olacak biliyorum inanıyorum ertık inş allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…